Bu sene üniversite okumak için iç Anadoluya ya da karadenize gitme olasılığım var eğer batıda istediğim yerler tutmazsa. Fakat ben balkan göçmeniyim ve her yönümle bunu belli ediyorum. Dış görünüş , fikirler, yeme , içme, giyinme, rahatlık vesaire. Karadenize ya da iç anadoluya gitsem oralarda çok problem yaşar mıyım? İnsanlar kötü bir gözle bakarlar mı😳? Ya da dışlanır mıyım? Yoksa aksine farklı olduğum için daha mı iyi karşılanırım?
Bu bölgelerde üniversite okuyanlar özellikle yorum yaparsa sevinirim. Batıdan öğrenciler geliyor mu yoksa genellikle oraların insanları mı oluyor?
Bu bölgelerde üniversite okuyanlar özellikle yorum yaparsa sevinirim. Batıdan öğrenciler geliyor mu yoksa genellikle oraların insanları mı oluyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Samsun'a git hiç zorluk çekmezsin hatta yerlisi sanırlar, ama bir çok yeri de görmüş birisi olarak büyük şehirlerde de zorluk çekeceğini düşünmüyorum
Mesela hangi büyük şehirler?
Şivem yok ki yerlisi sansınlar😂😂😂😂
samsun'da şiveye ihtiyacın yok, ki gittiğin yerin de yerlisi gibi görünmene gerek yok. konya, kayseri, sivas, malatya, ordu olabilir. nerede yaşayıp, nereleri gördüğünü bilmiyorum.
Trakyada yaşıyorum. Bu saydığın şehirlerden konyayı gördüm sadece. Onda da küçüktüm çok hatırlamıyorum. Çorumda bulundum yakın zamanda. Hiç hoş değildi😬😬😬😬
manisa da düşünebilirsin izmirden git gel yapabilirsin, muğlaya git seversin, denizli, antalya çok yer var :)
Buralar iç Anadolu olmuyor😂😂 ege ve akdeniz. Ege ve akdenize gittim. Tutarsa koşarak gidicem zaten😂😂😂
ben sadece gördüğün şehirleri yazdın sandım :))
Hayır ya😂 trakya ege ve akdenizin hepsini gördüm nerdeyse😂 iç Anadolu, karadeniz ve doğu eksik kaldı ama baya😂
tamam o zaman seni samsuna gönderelim :)
Kısmet😂🤷
Ankara yi düşünebilirsin gayet rahat giyinebilirsin
Ya ankaranın puanı yüksek😂 ankarayı kazansam bile zaten istanbula izmire falan giderim yani. İstediğim bölümün en yüksek puanları ankarada😂😂 ankaradan başka?