Ben yumuşak bir insanım ve sıkılmadan herkesin derdini tasasını dinlerim bu yüzden gereğinden fazla arkadaşım oldu zamanında. Ve hepsi sadece kendi derdini anlatan tiplerden hatta bazılarıyla sohbet bile ilerlemiyor. Nasılsın iyi sen iyi tıkanıyor konuşacak konu yok. Artık onlarla arkadaş olmak istemediğime karar verdim ama bana karşı öyle sevgi besliyorlar ki sürekli sürekli yazıyorlar arıyolar. Ben istemiyorum gerçekten çok fazlalık olmaya başladı hiçbirinin gerçek dostum olduğunu da sanmıyorum hiçbiri derdim için endişe duymamıştır. Bende numaramı değiştirdim sadece gerçek dostlarıma verdim numaramı ama şimdi de korkuyorum kabus görüyorum numaramı bulup yazdıklarını falan görüyorum. Şimdi Instagram ya da herhangi bi sosyal medya hesabım yok. Adım soyadımla açarsam beni bulurlar ortak arkadaşlarımız da var napcam istek atıp mesaj atarlarsa ya birilerine beni sorarlarsa niye numarasını değiştirdi aşkım seni çok özledik nerelerdeydin diye. Sizce ne yapmalıyım hiçbirini hayatımda istemiyorum. Buluşmak istiyorlar bide bazıları buluşsak konuşacak konumuz yok ve ben istemiyorum çünkü sıkılıyorum o buluşma esnasında kafa yapımız uyuşmuyo ama bunu da söyleyemem karşıdaki kırılır üzülür o beni seviyor arkadaşı olarak görüyor ama ben göremiyorum işte offf offf yardım edin
Not: soğuk davranmayı denedim bazıları aradı ne açtım ne mesaj attım ama yine aramaya yazmaya kendi dertlerini anlatmaya devam ediyorlardı istek atarlarsa sokakta görürsem ne yapıcam koşup sarılırlar numaramı isterlerse🥺🥺🥺🥺
Not: soğuk davranmayı denedim bazıları aradı ne açtım ne mesaj attım ama yine aramaya yazmaya kendi dertlerini anlatmaya devam ediyorlardı istek atarlarsa sokakta görürsem ne yapıcam koşup sarılırlar numaramı isterlerse🥺🥺🥺🥺
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer