yanlışın başı burada başlıyor.. aslında ne metres nede ikinci eş. ikiside olmaması gereken bir durum. soruyu birde şöyle sormak lazım. neden kadınlar ikinci eş ya da metres olmayı kabul ederler. burada erkekler ne kadar suçluysa kadınlarda o kadar suçlular. haydi meçburiyetten ikinci eş olmayı kabul eden kadınları anlayışla karşılayalım. ya metres olmayı nasıl kabullenirler.
ne yazıkki burada yanlış tek yönlü degil çift yönlü. ancak birden fazla evlenmenin normal kabuledilebilecegi durumlarda var. ancak onu burada tartışmak uzun zaman alır16 Yorumla- +1 yıl
gerçekten böyle bir dutum varsa öncelikle geçmiş olsun. evlenirken nedeniyor hastalıkta saglıkta iyi ve kötügünde belki bizdeki nikahlarda böyle birsöz verilmiyor ama bu şartlarda evleniliyor. bu durumda eşinize daha fazla sahip çıkmanız gerekirken. o acılar çekerken siz yeni arayışlara gireceksiniz. peki yataga düşen erkek olsa ozamanda bayan ikinci birkoca araması gerekmezmi karşımızdakini kendimiz gibi görmediğimiz sürece dogru iş yapmış olmayız
En İyi Cevaplar
+1 yılbiz bu günün erkekleri değilik kankeytacan, biz evvel zamanın zihniyetindeyik sevdiğin kadın candır güldür ona ihanet aslında kendine ihanettir namusuna ihanettir şerefine ihanettir, bir insan şerefini namusunu eli ile itiyor ise o insanla evlenen bayana yazıktır zaten.
00 Yorumla
+1 yılKafama sıkar giderim!
Ya illa birini sec dersen ay bilemedim ;))) kur' a çekerim.
Ey kızım Fatıma sen Ali ye cariye ol ki Ali sana köle olsun hadisi şerifinin gereğini yerine getirse esler. Bu sıkıntılar yaşanmaz bende secim yapmak durumunda kalmam;)))117 Yorumla- +1 yıl
E hadi olsun napalim seni mi kiricam ;))
- +1 yıl
;)) aşk olsun abi ya
- +1 yıl
Çok afedersiniz de bu kadar alinmanizin gurura baglamanizin manası ne? Şikayet et butonu var şikayet et rahatsizsan! Supermodator olmanız ahkam. kesmenizi gerektirmez sizde her üye gibi olmanız gerekir! Yoksa sitenin adaletsizliğini sergilemiş olursunuz... İsteyen istediği yere yorum yapabiliyorsa bende yaparım bu da sizi ilgilendirmez dusuncenizde bana değil ıslama uymayan bir düşünce vardı bende size islamin kuralını hatırlattım ki bu her insan üzerine vazifedir! Sayın büyük supermodator...
- +1 yıl
Ayrıca İslam. dini tamamen mantık ve duygu birleşimi bir dindir akli salim olanlar anlar gerisi yalan anlar ;)))
- +1 yıl
Ahmet ikimizi birden bu buyuklenmeyle ustun modatorumuz bu siteye gömer ;))) aman dikkat! Zaten boyle bir durumda sitenin kalitesi daha net belli olur!!
- +1 yıl
Moderatör olmamı soranın site yönetiminden bahsetmesi üzerine söyledim. Cevabımın altına yorum yazmışsanız benim de size yorum yapmaya hakkım var demektir. Ben sadece niye cevap yazdınız bunu merak etmiştim.
Alınmamı gerektirecek bir durum yok. Seviyeye gelince de önce bir kendi yazdıklarınıza bakın sonra benimkilere seviyenin nasıl olduğunu zaten anlayacaksınız. - +1 yıl
bir ADAMdan intikam almanın en güzel yolu o ADAMa benzememektir. Tek cvbim bu size hadi simdi selametle kalın sayın moderator...
- +1 yıl
teşekkür ;))
Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkekler ikiyi üçü alıyor da kadınlar niye bir erkeğe kalmak zorunda aynı mantıkla düşününce.
Ya hayatında ben olurum başka kimse olmaz ya da hayatında ben olmam bu kadar basit.
Metresmiş ikinci eşmiş peh! Adamı kapının önüne koyarım gözünün yaşına bakmam.24 Yorumla- +1 yıl
Bir kadın dünyaya getirdiği çocuğun babasının kim olduğunu bilir şüphe. etmez. fakat bir erkek bundan emin olamaz... Az biraz buradan bakarsanız kadının neden teknesi mecburiyeti olduğunu anlarsınız bu kadar erkeklerle kıyas yapmayın ya...
Ve eğer yetimler konusunda adalete riayet edemeyeceğinizden korkarsanız, o taktirde hoşunuza giden (size helâl olan diğer) kadınlardan ikişer, üçer, dörder nikâhlayın. Fakat, eğer (onlara da) adaletle davranamayacağınızdan korkarsanız o zaman bir tane ile veya elinizin altındaki sahip olduklarınızla (cariyelerinizle) yetinin. İşte bu, adaletten ayrılmamanız için daha uygundur Nisa suresi - 3
İslama gore Allah izin vermiş fakat en guzelinin tek eş olduğunu dahi söylemiş. Bu ayeti yok sayamayiz. He uygularmiyiz o ayrı! Şahsen bende tek olmayı tercih ederim ama kıyas yapmam!!!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Evde karnınız doymuyor ise yemek yemeğe dışarı çıkmak doğal bir durum.. Eğer kadın eşini doyurur ise erkek ne ikinci eş nede metres ister... Bu kadın için de geçerli erkekler kusura bakmasın.. Önce insanımız seks yapmanın ne demek olduğunu öğrenmeli.. Çiftleşmeden farkı nedir bilmeli...
01 Yorumlaböyle sorular küçükken sorulan anneni mi daha çk seviyosun babanı mı gibi saçma sapan şeyler böyle bir şey seçme lüksü kimsenin yok ya öbür kadını seçecek ya eşini ikisi birlikte olmaz bu sapkınlıktır
36 Yorumla- +1 yıl
vedediki ''böyle sorular küçükken sorulan anneni mi daha çk seviyosun babanı mı gibi saçma sapan şeyler böyle bir şey seçme lüksü kimsenin yok ya öbür kadını seçecek ya eşini ikisi birlikte olmaz bu sapkınlıktır'' vay vay vay! :D
ya kardeşim arabistan mı bura 2.3. eş derken nereye alıyon. karından başkasıyla takılıyosan aldatırsın bu kadar basit. o zaman o da seni aldatsın. niyetin bozuksa boşanırsın sonra istedigin yerde söndür ateşini. istersen git 10 tane hatunla takıl ayrı ayrı
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Kadinlar erkeklerden fazla aldatiyorlar avukat arkadaslarla konusunca sonuc hep bu. Unutmayin ki erkeklerin eslerini aldattigi kisilerde kadin ve onlarda birilerinin esi veya annesi
11 Yorumla
+1 yılmetresini de onu da öldürürüm bitti gitti. Mezarda koyun koyuna yatsınlar sevenleri ayırmamak gerek
312 Yorumla- +1 yıl
Kazaa süsü de verdik mi tamammm kshfds
- +1 yıl
Çocuk kısmını düşünmemiştim. Kötü eş, iyi babaysa öldürmem sakat bırakırım sdjkfhs
- +1 yıl
diğer kadının saçlarından kızıma oyuncak bebek falan yaparım diyormuşum. Ne caniymişim ben ya jdlkfhds
- +1 yıl
eşim falan yok henüz.-_-
- +1 yıl
yetim bırakmıcaz işte ya bacağına sıkarız bir tane :P:P
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. metresi secsin en azindan gözüm görmez hissettirmez ama isin icine ikinci esgirerse olayin rengi degisir kabullenmesi zor olur!
11 Yorumla
+1 yılYok öyle bir şey eşin eşin eşin. daha ötesi olmamalı ayrıca bu şekilde yapan erkekler aldatılmayı hak ediyor bence.
03 Yorumla- +1 yıl
"Zora düşmek " açarmısın bunu bana vermeyen sevgilin mi var yoksa :))
+1 yıl2. Eş anladığım kadarı ile kuma olarak söylüyorsun.
Zor soru. Erkeğin kültür ve maddiyatına göre değişir.
Ben daha 1 tane bulamazken 2. yi düşünmek çok garip geldi.01 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Metres çok çirkin bir kelime... Sevgili olabilir. İkinci eşte doğru değil.
05 Yorumla
+1 yılsöz konusu ikincilikse ben neden varım , neden kalmak için bir tercih seçmek zorundayım? cehennemin dibine der çekip giderim.
04 Yorumla- +1 yıl
niye o kazıkları genelde erkekler atar o da ilginç? neden biz kuma falan getiremiyoruz , getirmek istesek fahişe damgası yeniyor.. o da ilginç.
- +1 yıl
karakteri zayıf , ezilmeyi amaç edinen kadınların yetiştirdiği erkekler ve kadınlar işte..
+1 yılya beni seçer ya da başka kadını. çünkü ben kocamı biriyle paylaşacak kadar geniş olamam
03 Yorumla- +1 yıl
konu aldatmaksa içim acısa bile koparım
- Aile & Toplum konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBu duruma İki ucu boklu değnek tabiri cuk oturur..
İkisini de kabullenmek istemezdim sanırım..014 Yorumla- +1 yıl
Metres olmak istemem.. Yuva yıkanın yuvası olmaz..
2. eş olurdum... - +1 yıl
Yanlız şunu belirteyim.. 2. eş derken kuma olarak gidemem.. Eşimi sevdiğim adamı paylaşamam ben...
Eşinden ayrılması gerek benimle olması için... Başka türlüsü olamaz zaten! - +1 yıl
Kendimden başkasından bana fayda olmayacağına göre neden kendime bile bile zarar vereyim...
- +1 yıl
Aklın yolu bir ;)
- +1 yıl
Hayır.. Allah herkese akıl vermiştir.. Ama insanlarımız kullanmasını bilmediklerinden akılsız zannediliyorlar maalesef. :(
- +1 yıl
Valla orada o yazmıyordu ama :D
- +1 yıl
;))
Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı. Metres gelip geçici hevestir. Nikahlı eşi ben olduğum sürece katlanabilirim sanırım. Yani ikisinin arasında seçim yapmam gerekseydi..
16 Yorumla
+1 yılAnlaşıldı iyice sapkınlığa gidiyoruz
hadi hayırlısı :)01 YorumlaYa sadece ben ya da diğer kadınlar. Eşimi başkasıyla paylaşmam. Ne olursa olsun ayrılırım.
01 YorumlaO değil de bu metreslerin hepsi kredi kartıyla mı çalışıyor
Nakit alanı görmedik daha10 Yorumla
+1 yıliki kadında kabul ederse yani herkesin gönül rizasi var ise metres değilde kuma olması taraftarıyım ben.
04 Yorumla- +1 yıl
ilk eşin bir ekisiği var ise, ilk eşin kalıcı bir hastalığı var ise, ilk eşin bu nedenlerden dolayı kocasına kadınlık yapacak durumu yok ise.
- +1 yıl
dmi :))
Metres tabiki. aldatmanin da resmiyeti mi olurmuş sacmalik. en azindan birinci kadini millete rezil etmemis olursun. metresi kimse bilmez sonucta.
15 YorumlaHiç biri şahsen öyle bir şey yapmayı midem kaldırmaz.
02 Yorumlabence ikinci eş daha mantıklı en azından helalin olur tabi ikisinede hem duygusal hemde maddi açıdan yetebileceksen yoksa gerisi fiyasko olur
01 Yorumlasen niye dert ediyosun böyle şeyleri kendine boşver.. okul falan yok mu dersler ne durumda?
06 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle bir durumda ya karında derse sende bana yetmiyorsun bende 2. bir eş istiyorum? Haklı bence..
02 Yorumla- +1 yıl
elbet..
ben bu işlere girmem asla ama metres daha mantıklı hevesini alır sonra yuvana dönersin
02 Yorumla
+1 yılİkinci eşle grup yapabilirsin ama metresle gizli saklı sıkıcı olur
03 Yorumla- +1 yıl
Nasıl bişey? Aynı evde yaşıyodun sonuçta
Erkekler mal olmaya devam ettiğimiz sürece bu sorunsal devam eder
28 Yorumla- +1 yıl
Her yüzüne güle bu bana aşık deyip peşinden koşarsan, eşinin çocuğunun rızkını yedirirsen, eşine baskı yaparken metresinin kıçını başını açmasından hoşlanırsan buna ne denir?
Yani evlilik oturmaz, anlaşamazsın, bağ kopar ayrılıp yeni bir ilişki kurarsın.
Gidip başka kadınlarda teselli aramanın veya erkekliğini tatmin etmenin anlamı yok.
Nice evli adamlar duydum üni. öğrenciye ev açıp arada gelirim diyip evli olan. Hem bayanda kabul ediyor.
Neyse uzun mevzular. - +1 yıl
yani önceden yardım kuruluşu yoktu, mağdur oluyorlardı, sosya devlet yoktu vs. bu ve benzeri sebeblerden ötürü bu tarz bir izin vardı.
Ama biz cinsellik olarak bakıyoruz olaya.
Bu tarz sapıklar yanındaki bayanada, eşinede sarkar,
Şimdi sosyal devlet var, kadınlar mağdur değil (teorik olarak)!
Demem o ki evet tek eşlilik
Birini bulduk da ikincisinimi ariyoz kardes
Sanki ortalikta beni al diye dolasiyolarmi bunlar02 YorumlaMetres tabiki. İki tane karım olduğunu düşünemiyorum. kafama sıkarım daha iyi.
01 Yorumlaİkinci eş daha norml kalyo bana seçmek gerekse
09 YorumlaKarşısında ceket iliktiren kadın..
01 Yorumlametre pnpa :)) 2 kadın yan yana anlaşamaz.
02 YorumlaAllah korusun öyle ahlaksızlık yapmaktan beni...
01 Yorumlametresi metris okudum lan:)
03 Yorumlabana göre değil biri bitmeden diğerine başlamak
06 Yorumla- +1 yıl
birini severim diğeri ancak fantazi-tutku-heyecan gibi bişey olur eşim olacak insanda bunlar biterse evlilik bitmiş demektir zaten benim vicdanımın el vereceğini sanmıyorum yaşamadan bilemem ama allah böyle bir duruma düşürmesin inşallah çünkü aldatmaktanda aldatılmaktanda korkarım
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4 avrat alasın ağam :Dasfasfas
01 Yorumlaikiside..
02 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaynı yatakta yatabilecekmiyiz peki
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılaynı yatakta yatacaksak bir tane ben bir tanede eşim seçsin renk olur :D
Cevap sahibi+1 yılneden olmasın ben kadın istiyorsam oda erkek isteme hakkına sahip yani
Metres
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne