Teşekkür ederim bazıları okumuyor ona göre seçiyor ondan belirttim herkes siz gibi okumuyor maalesef jsjsjsj Varya Ben birinci salonu tuttum tamam mı tuttuktan sonra ikinci salona gittik sonra ben eve geldim ikinci salonu beğendim kaç gündür o kadar üzgünüm mutsuzum ki bak bu saate kadar uyumama sebebim bu lanet olası salon ya tutunca hoşuma gitti sonra bu salona gidince pişman oldum hastalanıcam kafaya takmaktan ya ikimci salonda ooo değil biliyorum ama taktım kafama o yğzden beni rahatlatır mısın ikinci salonun özelliği artısı var mı diğerine göre sence
Var tabii daha düz ayak yürüyüp giricen zaten diğerinde eteğe basarsın merdivenlerden gidersiniz mazallah, ee ışıklandırma falan da öyle iyi gayet yani masa da güzel ilk salon gibi kürsüde oturur gibi de olmaz sade şık biyer hadi senin için ikiyi seçtim 😁😁
Kız öyle desene yazmışsın da yazmışsın iyi yapmışsın, 1nci salon daha iyi bak favorim 1di zaten hep sen bunu tut ben evlensem 1nciyi tutarım yazıcaktım ama yanlış anladışım için üzüleceğini düşünerek yazmamıştım haha 😂 1 daha iyi inan bana
Evet çok yazdım karışık yazmışım ama sabahtan beri düşünmekten helak oldum kafa kalmadı uyuyamıyorum bu ikinci salon yüzünden yemin ediyorum ki kafayı yicem normal değil bu halim biliyorum ama işte keşke tutmasaydık diyorum keşke oraya baksaydım diyorum delircem ya Hahaha harbiden mi ya ne kadar düşüncelisin sağ ol valla başkası olsa inadına üzmeye çalışırdı Gerçekten daha mı iyi ben neden kafama takıyorum bu kadar o zaman ya niye bana iki daha iyi gibi gelmeye başladı sen neden ikiyi sevmedin peki eksisi ne senin gözünde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
1nci görsellik açısından çok iyi merdivenlerden inip masaya ulaşmak harika olurdu bence
İkinciyi eleme sebebin nedir
1 nciyi beğenmiş olmam
😂😂😂 birinci daha mı şatafatlı zengin duruyor sence
İkincinin özelliği nedir
1nci zengin duruyor bak evet 😁😁
Ama birinci ve ikinci foroğraf aynı salona ait son iki fotoğrafta ikinci salona ait anladın Demi
Fotoğraf altındaki açıklamaları okudum elbette anladım onun için 1 diyorum :)
Teşekkür ederim bazıları okumuyor ona göre seçiyor ondan belirttim herkes siz gibi okumuyor maalesef jsjsjsj
Varya Ben birinci salonu tuttum tamam mı tuttuktan sonra ikinci salona gittik sonra ben eve geldim ikinci salonu beğendim kaç gündür o kadar üzgünüm mutsuzum ki bak bu saate kadar uyumama sebebim bu lanet olası salon ya tutunca hoşuma gitti sonra bu salona gidince pişman oldum hastalanıcam kafaya takmaktan ya ikimci salonda ooo değil biliyorum ama taktım kafama o yğzden beni rahatlatır mısın ikinci salonun özelliği artısı var mı diğerine göre sence
Var tabii daha düz ayak yürüyüp giricen zaten diğerinde eteğe basarsın merdivenlerden gidersiniz mazallah, ee ışıklandırma falan da öyle iyi gayet yani masa da güzel ilk salon gibi kürsüde oturur gibi de olmaz sade şık biyer hadi senin için ikiyi seçtim 😁😁
Ya Sen Beni çok yanlış anladın ağlıcam şimdi
Ben ilk salonu tuttum demiştim 😭😭
Ha sen birinciyi mi tuttunda ikinci için ağlıyorsun
Evettttt😭😭😭
Kız öyle desene yazmışsın da yazmışsın iyi yapmışsın, 1nci salon daha iyi bak favorim 1di zaten hep sen bunu tut ben evlensem 1nciyi tutarım yazıcaktım ama yanlış anladışım için üzüleceğini düşünerek yazmamıştım haha 😂 1 daha iyi inan bana
Evet çok yazdım karışık yazmışım ama sabahtan beri düşünmekten helak oldum kafa kalmadı uyuyamıyorum bu ikinci salon yüzünden yemin ediyorum ki kafayı yicem normal değil bu halim biliyorum ama işte keşke tutmasaydık diyorum keşke oraya baksaydım diyorum delircem ya
Hahaha harbiden mi ya ne kadar düşüncelisin sağ ol valla başkası olsa inadına üzmeye çalışırdı
Gerçekten daha mı iyi ben neden kafama takıyorum bu kadar o zaman ya niye bana iki daha iyi gibi gelmeye başladı sen neden ikiyi sevmedin peki eksisi ne senin gözünde
2 fazla klasik 1 daha iyi de ondan olmadı iptal eder diğerini tutarsın o kadar da takma kafana ve üzüldüğüne değmez :)
İptal etmezler bunlar kapora verdiler kapora yanar bu sefer 18 bin verdiler kapora
Neden değmez ikinci 63 bindi değmez mi sence
Ya takılacak kadar güzel mi sence pişman olunucak kadar
Asla değil 1 daha iyi
Sence zor karar verilecek seçenekler mi
İkinci
Birinci
Neden birinci ikiyi neden eledin
Daha güzel göründü bana
İkinci kötü mü
Kötü değil ama ambians olarak bir daha iyi
Ben birinciyi tuttum ve ikinciyi sonradan gördüm ve kaç gündür pişmanlıktan geberiyorum ikinciyi neden tutmadım diye boşuna mı kahrediyorum senve
Tabiki bence hiç öyle düşünme birinci çok güzel ambiansida daha güzel
Çoğu insan birinciyi mi beğenir sence bide hangisi daha pahalıdır
Bence birinci daha pahalı ve güzel
Ya köylü gibi değil Demi
Sen ne bu kadar takıntılısin bakıyım daha güzel şeyler düşün lütfen bunlar gelip geçici şeyler
Birinci tabiki
Aaa neden tabiki dedin
İkinciyi neden sevmedin
Anladığım kadarıyla düğün girişini onemsiyorsun. Görsel olarak 1.
Daha estetik
İlk iki fotoğraf birinci salona ait son iki fotoğraf ise ikinci salona ait anladın demi
Sadelik ariyosan çok şatafat istemiyorsan ikinci. Ama şatafat istiyorsan dediğim gibi
Peki sen olsan hangisini seçerdin dışarıdan güzel gözüken hangisi olur
Çok ayrı fikirlerdeyiz ben düğün bile istemiyorum 😂
O yüzden ikiside benim için değil
Seçmek zorunda kalsan peki hangisi
Şatafat sevmem sadelik isterim 2. Derdim ama orasida çok sıkışık dar gibi girişi ozellikle
Kısa bir girişi var direkt sahne önüne açılıyor
O zaman yine dediğim gibi 1.
Birinci daha mı ağır basıyor
Evet