Onu çok özledim çok çok :'( genç yaşında gitti ama hiç rüyama girmiyor. Canım ablam bugün yaşasaydı 34 yaşında olacaktı.
Görüyordur bence
Görmüyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Allah rahmet eylesin. Belki seni göremeyebilir ama senin duaların ruhuna yaptığın hayır hareket ona bildirilir. Ozellikle perşembeyi cumaya bağlayan gece. Bol bol dua et.
Yanımızda değiller belki evet ama onlar kalbimizin en derinliklerinde her an bizimle
Kalbimde ama yok. Silinmiş. Sanki yok oldu gibi. Sadece ben hatırlayıp acı çekiyorum
Mekanı cennet olsun, görüyordur bence.
Gördüğünü düşünerek yaşa.
Bence görmüyo. Başın sağolsun la niye öldü?
Karşı karşıya geçerken araba çarptı. 13 sene oldu. 2008. Ben daha 12 yaşındaydım o zaman.
Anladım :/
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun 🙏🙏
Amin
ne zaman vefat etti.. basin saolsunsun
2008'de öldü , çok eski ben daha 12 yaşındaydkm ama onu çok iyi hatırlıyorum.
o kac yasindaydi
22 yaşındaydı çok genç
pardon 34 yasinda demissin.. vefat ettiginde 22 yaaindaymis sanirim. tekrar basin saolsun..
Duyup duymadigini bilemiyoruz. inaci ne yonde bilmiyorum Ama bgecen izledigim bi konuydu diyorduki vefat ettiginde eger inancli biriyse mezari genisleyip cenneti goren bi pemcere acilirmis. oradan onu izlerlermis kiyamete kadar ve eger cennete gidecek biriyse bianonce kiyaneg kopsada gideyim cennete diye dusunurmus.. Kuran da boylemi yaziyor bilmiyorum.
ama onlari ancak Allah bilir..
annem her mezara gittiginde " selam verir tum mezardakilere.. bilinmedik bi alem iste... bazi dinlerde de noyut degistirdiklerine inaniliyor bildigim kadariyla..
Bilinmez bi alem
Ablam inançlı mıydı en ufak bir fikrim yok. Ama namaz kılmazdi açık giyinirdi ama oruç tutardı mesela onu hatırlıyorum. Herhalde müslümandir ama namaz kıldığını bir gün bile görmedim. Hiç bilmiyorum ya. Onu görmek istiyorum keşke rüyama girse. Küçükken agladigimda beni tek avutan insan oydu. Annem gibiydi ya annemden en ufak farkı yoktu. Beni o büyüttü çok güzel yemek yapardı ama erken gitti.
Dua et bol bol, pozitif enerji yolla ona. onun bunlara ihtiyaci var.. Allah sana da sabir versin.
Amin
Görmüyor
Sanırım gerçekler
görüyordur Allah rahmet eylesin
Allah rahmet eylesin