AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
Ben kendi babamdan daha kötü bi ana kuzusu görmedim yaşı oldu 45 yeni yeni annemin fikirlerini kulakları duyuyo daha önce sadece annesi ne dese oydu o yüzden allah sabır versin herşeyi bi baştan düşünmeni tavsiye ederim
Anne kuzusu demekle kalma yol yakın iken dön, şimdi dediklerine ses çıkarmıyor olabilirler fakat ana kuzusu çok tehlikeli 😐
Ana kuzuları iyi eş olur. Evine bağlı olur. Sen kayinvalideni kafaya almaya bak.
Ana kuzusu insanlardan uzak durucan birakin analariyla başbaşa kalsinlar
ayyy cancağazım sen daha çoook tartışacağa benziyorsun... Allah yardımcın olsun
Sonra size iş çıkıyor :( 😉
@Alemdaralii çıksın yaa işler kesat. pandemi herkesi vurdu. çok avukat var çok avukat var çok avukat var.. bittik
Aynen habire büro açılıyor burada bile
Bi süre yoktun sanki sen de buralarda denk gelemedik
@Alemdaralii canım sıkılıyor takılıyorum. yoğun oluyorum aklıma gelmiyor. hayat telaşı işte
Ben de aynı
Sen bence kaynananla aynı galakside de yaşamak istemezsin.
Ömrün boyunca sorunlar devam edicek hayatında öyle düşünüyorum 😑
Evliliğe böyle baslanmaz. Bu şekilde mutlu olamazsınız. Yaşın da bunu farkadecek kadar olgun.
Oda eşşek kadar adam olmuş annesinin sözünemi bakıyo tamam fikir alınır akıl sorulurda gerisi hikaye
Uzakta sevdiğinle olmak varken ne gereği vae iç içe yaşamanın bayramlarda gidersin özlemin artar biraz
Sorun ne anlamadım eşinin annesi kötü bişey mi yapıyo
Daha şimdiden çatışmalar başlamış. Ama olur böyle. Müstakbel eşinin anne düşkünü olmaması lazım yoksa çok sorun çıkacak
Ayni. durumda 15 yıllık evli arkadaşım var ona sor bence yasayan bilir bunu
Herkes dengini bulur derler sende dengini buldun sanırım
Yapacağın iş belli de , bence çok geç kalmışsın. Bu aşamaya gelene kadar ipin ucu kaçmış.
Herkes annesini sever ama ana kuzusu olmak farklı, öyle adamla hayat geçmez.
Benden sana tavsiye en yakın kardeşim eşi ve ailesi yüzünden 6 ay evli kaldı eşi sürekli kendi ailesine gidiyor sürelikli oğlanın annesi yakın olsun istedi ve olmadı sakın hata yapma sonradan kötü olup üzülmektense en başta doğru kararı ver seninde annen var sana ayrıl diyemem ama iyice düşün seni ailesi olarak görnedikten sonra ne anlamı kaldı karşına al güzelce konuş önce baş başa güzelce konuş bak bakalım tepkisi ne olucak
Bekarlığıma şükrettim 🙄 ana kuzusu ise haklisin. Yengec burcu mu
Erkekler değerlidir çok fazla ses etme sen yinede 😂😂
Olum biz niye böyleyiz sksmsksmısmss çok müko ana kuzusuyuz hehehehe
Topukların totona vura vura kaçmalısın. Öylesinden koca olmaz.
Bence vazgeç ya uğraşma
Evlenince eşinin ailesiyle de evlenmiş oluyosun
Ya annesi babası ölmüş ve kız kardeşleri olmayan biriyle evleniceksin ya da vazgeçmelisin bence
Deme işte niye diyosun bak ayıp etmişsin. Alınmış yani biraz dikkat et kelimelerine.
Cok ugrastiracaklar seni bence. Ama umarim iyi bi evliligin olur.
Kanka daha Yolun basında bu konuları girmissen baslamadan bitir
annesi ve senin aranda bi seçim yapması gerektiģi zaman seni seçmeli ve mümkünse evi annesine yakın bi yerde seçmemeli çünkü kavga çıkıyor illaki ve evet ana kuzusu olmamalı haklı olanın yanında olmalı
Sende az değilsin bence
Nerden bu kaanata vardiniz?
Ailesine çok düşkün insanlar evlendiklerinde eşine ywterli ilgi alakayı gösteremiyorlar sırf bu nedenle 15 yıllık evliliğim yeni bitti
Ana kuzusu olsun şimdiki kızlar iyice mala bağlamış şerefsizzzz arıyor
Başka kadınların kuzusu olacağına anasının kuzusu olsa keşke herkes
O kadar ana kuzusuysa otursun anasının dizinin dibinde o zaman evlenip elalemin kızının başını yakmasın
Ya tabii ki anasına çok düşkün olmakta sorun ama anneye değer veren herkese öyle diyorlar artık
Ama o kadarda fazla karışılmaz tamam herkesin annesi değerlidir elbette ama herşeye burnunu sokmak demek değildir bu
Kanka geçmiş olsun öncelikle. Ama merak etme evlendikten sonra seni dinler ama annesinden uzak olursa. Annesine yakın olursa geçmiş olsun sana.
En başından kendine laf ettirmeyecegini göster eltilerde kudursun bosver kaynanada ancak nisanlinla konusaraka halledebilirsin cocuk degil artik o evleniyor anne lafina bakma isi gecti kendi beynini kullansin sana sahip ciksin
Böyle baslarsa evlilik, eşin herzaman sen ve annesi arasinda kalir. buda huzurunuzu bozar. böyle olmamasi icin kaynani sevmeye calis anne gibi gör kaynana gibi degil. o sevdigin adami o kadin dogurdu bunu düsünerekten 😊
İşin baya zor.. iyi yaklaşmayan birine iyi gitmek zor oluyor. Ama yuva kurmak istedigin adamın ailesi ömür boyu onları görçeksin , bence çok tartışmaya girme istedigini yapdır ama sessiz yapdır anlıyormusun?
Ana kuzusu ve Cimri erkekten her zaman uzak durucaksın ister nişanlı ol ister evli seni zamanla tüketir. Vezamanla değişir diye düşünme huylar asla değişmez bunu unutma.
Alcağın koltuğun rengine kadar karışılmasını istemiyosan ana kuzusu biriyle evlenme dediğin gibi ana kuzusuysa annesi ne derse o olur sana kolay gelsin.
Kafa güzel heralde. Annesine düşkünse d7şmün Allah Allah sanane. herkes senin gibi olcak değil ya. Böyle olacağını o sözü söylemeden önce düşüncenin. artık iş işten geçmiş
Hayatım belli ki sen kan kustum kızılcık şerbeti içtim diyecek biri değilsin yol yakinken ayrıl evlensen garanti veriyorum iki yıl sonra bir çocukla boşanmış bir kadın olursun
Ben boşandım valla kuzuyu anasına teslim ettim ailesine özellikle annesine söz geciremiyorsa boşver gitsin
Yapıcak pek bişeyin yok gibi ama ne kadar uzak olur, az ve öz cevaplar verirsen okadar iyi. Nişanlınla da ailen söyle böyle yapıyo tarzında seyler söylersen sadece aranızı car bu durum
Bir arkadaşımın sevgilisi de annesine çok düşkündü. Sonra evlendiler ve annesi yüzünden ayrıldılar. Yol yakınken bence ayrıl çünkü evlenince nasıl olsa evlendik diye fazla takmaz
Nişanlını seviyorsan onun ailesini de sevmeli annen gibi görmelisin bence. Sen onlarla iyi anlaşamazsan yine problem çıkar nişanlinla aranda veya oğlanı ailesinden uzaklaştırırsan üzülür ya!
Biraz daha saygılı olmalısın oda annesi sonuçta. Bana karışma direkt demen doğru değil bence. Ayrıca hemen evlenmeyin briaz daha uzatın tam emin olduktan sonra evlenin bence
sabah sabah eski eşimin ailesi geldi aklima sülükleeer
ÖLDÜR ONUUUUUUUĞĞĞĞĞĞ
bu savaşa hazır mısın çok zorlu ve çetin geçecek bakalım sonuçlar neler olacak
Bu erkekle hayatını beraber geçirmek istiyorsan ana kuzusu diyerek yanlış yapmışsın. Bunu ancak nişanlınla beraber çözebilirsiniz
Böyle adamlarla ömür geçmez aynı oalyi benim arkadaşım yaşıyor ve b*k gibi bir evliliği var Allah sabır versin geçim versin inşallah
Ooo kurtlar sofrası
Şunu bil ki sadece nisanlinla değil annesiyle de evleneceksin offf
Ben neler çektim
Bana yaz sana bu konularla ilgili çok anlatacağım var tecrübe konuşuyor
Özür dile ve aranızın eskisi gibi olmasını işte eğer olmuyorsa da ayrıl yani.
Anlaşır seversen sorum olmaz ama seçmez isen vay haline 😔
İşin cok zor. Evin küçük oglu mu nişanlın.. Eyvah eyvah. Huzur şimdiden sallantıda..
Hem anakuzusu hemde alıngan mı çekilmez be kızım be Allah sabır versin
Aman bişey olmaz Bn her zaman diyorum ana kuzusu diye sen esinle mutlu ol gerisi önemli değil
Annesinin öyle istemesi gayet doğal ama ne biliyim saygısızlık yaa aslında
Bence uzak dur yolun başıyken vazgeç yoksa hayatın boyunca yorulursun
Valla şimdiden ayrıl çünkü şu an senin durumundayım hayatını yakma kardeş
Eyvah diyorum sadece, başka söze gerek yok...🤷♀️
Klasik gelin, kaynana, elti ilişkisi ne diyeyim :)
Nişanlının yerinde olsam basarım tekmeyi sana
Bi baskalarinin lafina bakan daha
Evlilik deniyor buna 😃 daha başlangıç