Günaydııın sabah sabah daha ne görebilirim haberlerde derken daha kötüsünü görüyorum 2 yakın arkadaş aynı kadına aşık oldu üçlü ilişki yaşamaya başladılar! Brezilya'da iki erkek arkadaş, tatilde tanıştıkları bir kadına aynı anda aşık oldu. Üç kişilik bir ilişki yaşamaya başlayan arkadaşlar, aralarındaki anlaşmazlıkları oylama yaparak aştıklarını söyledi. Beyler ayrıca, en kısa zamanda Olga'dan çocuk sahibi olmak istediklerini de belirtti. İkisi de Brezilya'da yaşayan 40 yaşındaki Dino De Souza ve 30 yaşındaki Saulo Gomes, 27 yaşındaki Belaruslu Olga ile 2019 senesindeki Barselona tatilinde bir barda tanıştı. Aynı anda Olga'dan etkilenen iki yakın arkadaş, genç kadınla randevuya çıkmak istedi.
Üçlü ilişki! 2 yakın arkadaş aynı kadına aşık oldu. Ne düşünüyorsunuz?
Çok yadırgamadım aslında, bu şey gibi köpek adamı ısırdı hikayesi. Biraz cinsiyet ayrımcılığı gibi. Erkek aynı durumda iki kadınla olsaydı normale varan yorumlar olurdu. Herkesin bireysel düşüncesi ve isteği bizi ilgilendirmez.
Kadın bu durumdan çok memnun gibi duruyor töbe töbe konuşturacaksın şimdi beni sabah sabah. Daha sonra aynı evinde yaşayan iki kadınla farklı günlerde birlikte olan adamın sırayı karıştığı gibi bu kadında öyle yapmasın sonra cinayet işliyorlar. Yahu mis gibi tek eşlilik varken neden böyle salak saçma yedi kocalı hürmüz moduna girmek ister bir kadın anlamıyorum. Hadi kadını geçtim hangi erkek şu durumu kendine yakıştırır ya?
Yuh diyorum yazıklar olsun diyorum saygı duymuyorum...
Şu alttaki erkeklerin dediklerine inanıp onaylama, kendileri üç karı alsa yatağına ooo der, hepsi samimiyetsiz... Bu karıyı da onaylamıyorum, erkek dediğin de kıskanç olmalı kâvat değil...
Tamamda bunun haber değeri nedir onu anlamadım. Yanlış anlamayın sizin paylaşımınıza demiyorum. Bunu haber yapanlara diyorum. Yani barda marda olağan seyler bunlar. Olgalar zaten geniş
Valla yurt dışında olan olaylara çok kafa patlatmıyorum, ben daha adilerini türkiyede duydum, adam karısını paylaşıyor karısının da hoşuna gidiyor.Öz kızına tecavüz edilen bir memleketiz ötesi yok. O yüzden şaşırmıyorum dünyanın b...çıktı. Ne kadar temiz alnımızın akıyle ölürsek şükürler olsun.
İnsan yaşadığı sürece birçok şeyle karşılaşır maalesef bunlar da işte hayatta görüp geçirdiğimiz biriktirilen karşılaşılan tecrübeler oluyor. Ama çocuk konusunda sıkıntı çıkabilir o da ilk kim yapacak sonuçta karıştırarak yapacak halleri yok..
Böyle ilişkiler yok değil. Eskiden de kuma falan vardı. Her erkek kuma aldığında haberlere çıkmıyor. Kim kimle istiyorsa yatsın beni alakadar etmez haberlere çıkması da saçma.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
fantazi cocuk olursa odamı oratk olacak hangıne baba dıyecek
Şimdi bak grup diye adlandırınca kötü Bi fikir gibi geldi. Aynı anda değil de farklı zaman diliminde olabilirdi. Ya da belki grup da olabilirdi. Onu yapan bunu da yapar sanırım 😂