En yakın arkadaşla aynı kıza aşık olmak ?

Olay uzun kısaca özetlemeye çalışcam benim yaklaşık 10 yıldır tanıdığım çok yakın arkadaşım var bununla aynı dershaneye gidiyoruz dershane bir piknik düzenlicekmiş pikniğe bütün dershane öğrencileri olarak gittik orada bir kızı çok beğendim ama kızı tanımıyorum tabi ertesi gün benim arkadaşım çevresi biraz geniştir onun için adını ona sordum bende o kızı beğendim ama al senin olsun dedi adını söyledi soyadını bilmiyormuş ( sanki mal veriyor a q ) bende bütün sınıfın listesine bakıp soyadını buldum ınstegramdan ekledim konuşmaya başladık aradan 1 ay falan geçti kıza git gide aşık olmaya başladım nasıl sevdiğimi falan anlatıyorum arkadaşıma bir gün bu yakın arkadaşımla otobüsteyiz eve dönüyoruz bu sürekli biriyle mesajlaşıyor kimle mesajlaşıyon yine hangi kızın canını yakiyorsun diyerek şakayla karışık sordum telefona bir baktım resmen başımdan kaynar sular aktı en yakın arkadaşım utancımdan 1 aydır tel numarasını alamadığım kızın çoktan numarasıni almış mesajlaşıyor sen üzülme diye sana söylemedim dedi aranızda bişey var mı dedim daha yok dedi bu olaydan sonra uzun süre ben ondan uzak durdum bir gün bu benim yanıma geldi bu kız için yarışalım dedi bu arada kız ile aramda bozulmuştu baktım bunların arasında bişey olacak bende olanları kıza anlattım yarışalım dedi falan dedim seven insan sevdiğini paylaşa bilirmi dedim kız bunuda reddetti sonra arkadaşım bana sen beni arkamdan vurdum ben seni hiç bu kıza kötülemedim dedi kız söylemiş galiba o günden sonra hiç konuşmadık bu gitti kızın en yakın arkadaşı ile çıktı ondan da ayrıldı yani anlıcanız 10 yıllık arkadaşlık bir kız uğruna bitti ve suçlu ben oldum kim haklı sizce?
En yakın arkadaşla aynı kıza aşık olmak ?