Aile & Toplum Sokakta yürürken hiç ne bakıyon kavgası ettiniz mi biriyle? gizemlii893 Takip Et Bilge Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sokakta yürürken hiç ne bakıyon kavgası ettiniz mi biriyle? Güncellemeler+1 yıl cevap verin Güncellemeler+1 yıl ... Sokakta yürürken hiç ne bakıyon kavgası ettiniz mi biriyle? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Justelviraaa__ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl bu soruyu kaçıncı defa soruyorsun? ayrıca nickin çok tanış geliyo bana 0 1 Yorumla gizemlii893 +1 yıl yazmayı ögren aamcık Yorumla
Joesxs Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Gençken çok ettim milli kavga başlatıcımız zaten , yasım ilerledi artık kavgalardan uzağım. 0 5 Yorumla gizemlii893 +1 yıl dayakmı yedin.;) Yorumla Joesxs +1 yıl Hayatımda da hiç sokakta dayak yemedim 13 yasımdan beri boks kickboks cift dal spor hayatındaydım allaha şükür. Yorumla gizemlii893 +1 yıl yav he he yememişindir tabi eminim ;) Yorumla Joesxs +1 yıl Nabayim sana burda kendimi mi kanıtlayım ne istiyosun? Sorunlu musun sen? Hey allahım gene deliye denk geldik Yorumla gizemlii893 +1 yıl ergen velet seni Yorumla
BluesDeluxe Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Bir gün sınavdan çıkmıştım. Dalgın yürüyordum. Yanlışlıkla kekonun birine omzum çarptı. Bıçak falan çekmişti. Yaşça da büyüktü 0 1 Yorumla gizemlii893 +1 yıl kavga ettiniz mi? Yorumla
ffguoşşhedetupp Takip Et Xper 1 Yaş: 33 +1 yıl Durduk yere bu tarz sebeplerden kavga çıkaranlardan nefret ediyorum 0 0 Yorumla
Desuyonee Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Onu yapacak kadar primitif değilim. 0 1 Yorumla gizemlii893 +1 yıl ne bagıon kardaş Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bu soruyu kaçıncı defa soruyorsun? ayrıca nickin çok tanış geliyo bana
yazmayı ögren aamcık
Gençken çok ettim milli kavga başlatıcımız zaten , yasım ilerledi artık kavgalardan uzağım.
dayakmı yedin.;)
Hayatımda da hiç sokakta dayak yemedim 13 yasımdan beri boks kickboks cift dal spor hayatındaydım allaha şükür.
yav he he yememişindir tabi eminim ;)
Nabayim sana burda kendimi mi kanıtlayım ne istiyosun? Sorunlu musun sen? Hey allahım gene deliye denk geldik
ergen velet seni
Bir gün sınavdan çıkmıştım. Dalgın yürüyordum. Yanlışlıkla kekonun birine omzum çarptı. Bıçak falan çekmişti. Yaşça da büyüktü
kavga ettiniz mi?
Durduk yere bu tarz sebeplerden kavga çıkaranlardan nefret ediyorum
Onu yapacak kadar primitif değilim.
ne bagıon kardaş
Hayir insanlik hali