Aile & Toplum Anneniz hangi ünlüye benziyor ya da ailenizde kimler hangi ünlüye benziyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Benim annem Ceyda Düvenci'ye çok benziyorTip boy fizik her anlamda aynısı ya sizinki kime benziyor Güncellemeler+1 yıl Aynısı ya bire bir Güncellemeler+1 yıl Neden bütün erkekler annemi istiyor Anneniz hangi ünlüye benziyor ya da ailenizde kimler hangi ünlüye benziyor? Cevapla Fizik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gerçekten mi kaç yaşında annen peki 1 53 Yorumla Soran +1 yıl 36 Soran +1 yıl Seninki kime benziyor Cevap sahibi +1 yıl Gençmiş annen ayrıca Ceyda benziyorsa baya dikkat çekiyordur kesin Soran +1 yıl Evet Cevap sahibi +1 yıl Benimki kimseye benzemiyor yaşlı Cevap sahibi +1 yıl Nerde yaşıyorsunuz peki? Laf atan çok olur ya da bakan felan Cevap sahibi +1 yıl İstersen bana yazabilirsinde Soran +1 yıl Neden Cevap sahibi +1 yıl Konuşuruz belki diye dedim Soran +1 yıl Sorun varsa sor burda belki bakarım Cevap sahibi +1 yıl Hım olur annen neler yapıyor nerede yaşıyorsunuz felan diyecektim Soran +1 yıl Sır yaz burdan ev hanımı çevremizde sıkntı yok merak etme Cevap sahibi +1 yıl Hım bu güzelliği nasıl görmüyorlar acaba beni baya etkilerdi kesin Soran +1 yıl Yani gören olur ben annemle beraber çok dışarı çıkmam Cevap sahibi +1 yıl Neden böyle bir kadın yalnız bırakılır mı hiç aman dikkat :) Cevap sahibi +1 yıl Sustun Soran +1 yıl Yok burdayım Cevap sahibi +1 yıl Hımm konuşalım anlat sana biraz merak ettim valla :) Soran +1 yıl Sor Cevap sahibi +1 yıl Annenden bahset fiziği boyu felan işte nasıl giyiniyor anlat işte Soran +1 yıl Göğüs dekolteli giyinir 170-75 arası boyu var zayıf Soran +1 yıl Kalçalı Cevap sahibi +1 yıl Woww fenaymış dostum anneni istedim bian :) Soran +1 yıl 🤣🤣başka sorun var mı Soran +1 yıl İşte fotodaki gibi fiziği birebir ya Cevap sahibi +1 yıl Hımm ayarlasana bana :) Soran +1 yıl Annemimi Cevap sahibi +1 yıl Evett anneni tabi bu güzelliği kaçırmamak lazım :) Soran +1 yıl 😅😅😅😅 Cevap sahibi +1 yıl Haksız değilim dimi anlattıklarına bakılırsa :) Nerde yaşıyorsunuz Soran +1 yıl Mersin Cevap sahibi +1 yıl Güzel eee davet etmiyecen mi :) Soran +1 yıl Neye Cevap sahibi +1 yıl Mersine anneni görmeye tabiki de :) Soran +1 yıl tamam fazla uzatma Cevap sahibi +1 yıl Konuşalım o zaman Soran +1 yıl Gereksizlik yapma diyorum annem o sonuçta tamam Cevap sahibi +1 yıl Olabilir ne var bunda alımlı kadın istemem normal değil mi Soran +1 yıl Normal ama annem o onu bir sürü erkek istiyor ama olmaz Cevap sahibi +1 yıl Bir sürü ister ben alırım :) Cevap sahibi +1 yıl Ayarla bana :) Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣ne yapacaksın annemi Cevap sahibi +1 yıl Beraber takılırız işte başbaşa annenle:) Soran +1 yıl Başka ne yaparsınız Cevap sahibi +1 yıl Hımm neler yapmazdım ki bana yaz konuşalım Soran +1 yıl Buradan nsöyle beğenirsem yazarım Cevap sahibi +1 yıl Belki sizin evinizde birşey yaparız annenle Soran +1 yıl Ne yaparsın Cevap sahibi +1 yıl Babanla annenin yatağında annenle sevişirdik Soran +1 yıl Başka Cevap sahibi +1 yıl Sana kardeş yapardık ') Soran +1 yıl Nasıl yapardın Cevap sahibi +1 yıl Burdan yazamam
Rayan2 Takip Et Master Yaş: 50 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Hangi erkekler anneni istiyor 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl annen bu kadina benziyorsa asiri sanslisin 0 29 Yorumla Soran +1 yıl Fizik birebir yüzüde benziyor neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl harika bir kadin cunku anneni keske gorsem Yorumla Soran +1 yıl Neden harika Yorumla Cevap sahibi +1 yıl fizigi cok Seksi Yorumla Soran +1 yıl Hee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl istersen ozelden konusalim sorun olmazda Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olmazsa Yorumla Soran +1 yıl Neden ki Yorumla lffkcfnuzx +1 yıl annenin mını yerim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl daha rahat konusurz Yorumla Soran +1 yıl Ne konuşucaz ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sen takip at istemezsen konusmazsin Yorumla Soran +1 yıl Amacım özelde annemi konuşmak değil sadece paylaşmak istedim sorun varsa buradan yazabilirsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bende annani paylas demedim zaten bir seyler konuscam sadece Yorumla Soran +1 yıl Buradan sorabilir sin belki o zaman bakarım Yorumla Cevap sahibi +1 yıl annene disarda asiliyorlar. i Yorumla Cevap sahibi +1 yıl asliyiyorlar mi Yorumla Soran +1 yıl Bir kaç kere olmuştu sanırım annem genelde arabasından çok inmez Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sevgilisi vardir zqten Yorumla Soran +1 yıl Babam var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl olsun sence bu kadwr Seksi bir kadin bir erkekle olur mu Yorumla Soran +1 yıl Olur çevresindeki arkadaşlarında böyle güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl wrkek arkadasladi var mı Yorumla Soran +1 yıl Yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl illa vardir Yorumla Soran +1 yıl tamam uzatma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl kac yasinda annen Yorumla Soran +1 yıl 36 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl harika aradigim kadin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Gerçekten mi kaç yaşında annen peki
36
Seninki kime benziyor
Gençmiş annen ayrıca Ceyda benziyorsa baya dikkat çekiyordur kesin
Evet
Benimki kimseye benzemiyor yaşlı
Nerde yaşıyorsunuz peki? Laf atan çok olur ya da bakan felan
İstersen bana yazabilirsinde
Neden
Konuşuruz belki diye dedim
Sorun varsa sor burda belki bakarım
Hım olur annen neler yapıyor nerede yaşıyorsunuz felan diyecektim
Sır yaz burdan ev hanımı çevremizde sıkntı yok merak etme
Hım bu güzelliği nasıl görmüyorlar acaba beni baya etkilerdi kesin
Yani gören olur ben annemle beraber çok dışarı çıkmam
Neden böyle bir kadın yalnız bırakılır mı hiç aman dikkat :)
Sustun
Yok burdayım
Hımm konuşalım anlat sana biraz merak ettim valla :)
Sor
Annenden bahset fiziği boyu felan işte nasıl giyiniyor anlat işte
Göğüs dekolteli giyinir 170-75 arası boyu var zayıf
Kalçalı
Woww fenaymış dostum anneni istedim bian :)
🤣🤣başka sorun var mı
İşte fotodaki gibi fiziği birebir ya
Hımm ayarlasana bana :)
Annemimi
Evett anneni tabi bu güzelliği kaçırmamak lazım :)
😅😅😅😅
Haksız değilim dimi anlattıklarına bakılırsa :) Nerde yaşıyorsunuz
Mersin
Güzel eee davet etmiyecen mi :)
Neye
Mersine anneni görmeye tabiki de :)
tamam fazla uzatma
Konuşalım o zaman
Gereksizlik yapma diyorum annem o sonuçta tamam
Olabilir ne var bunda alımlı kadın istemem normal değil mi
Normal ama annem o onu bir sürü erkek istiyor ama olmaz
Bir sürü ister ben alırım :)
Ayarla bana :)
🤣🤣🤣🤣ne yapacaksın annemi
Beraber takılırız işte başbaşa annenle:)
Başka ne yaparsınız
Hımm neler yapmazdım ki bana yaz konuşalım
Buradan nsöyle beğenirsem yazarım
Belki sizin evinizde birşey yaparız annenle
Ne yaparsın
Babanla annenin yatağında annenle sevişirdik
Başka
Sana kardeş yapardık ')
Nasıl yapardın
Burdan yazamam
Hic birine benzemiyor
Hangi erkekler anneni istiyor
annen bu kadina benziyorsa asiri sanslisin
Fizik birebir yüzüde benziyor neden
harika bir kadin cunku anneni keske gorsem
Neden harika
fizigi cok Seksi
Hee
istersen ozelden konusalim sorun olmazda
olmazsa
Neden ki
annenin mını yerim
daha rahat konusurz
Ne konuşucaz ki
sen takip at istemezsen konusmazsin
Amacım özelde annemi konuşmak değil sadece paylaşmak istedim sorun varsa buradan yazabilirsin
bende annani paylas demedim zaten bir seyler konuscam sadece
Buradan sorabilir sin belki o zaman bakarım
annene disarda asiliyorlar. i
asliyiyorlar mi
Bir kaç kere olmuştu sanırım annem genelde arabasından çok inmez
sevgilisi vardir zqten
Babam var
olsun sence bu kadwr Seksi bir kadin bir erkekle olur mu
Olur çevresindeki arkadaşlarında böyle güzel
wrkek arkadasladi var mı
Yok
illa vardir