Alooo uyanın a*yılar mağarada yaşamıyoruz gidin bi temizlenin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Kişisel temizlik koltuk altı ve penis bölgesini temizlemek oluyor. Diğer bölgelerini kimse temizlemek zorunda değil.
Ayrıca sen de git biraz beynini çalıştır, şempanze seni. Bi b*k bildiğin yok ama çok şey bildiğini sanıyorsun. *ptal karı..
Kızım öyle alooo uyanın ayılar yazınca sende bahsettiğin mağara halkından oluyorsun biraz kibar olursanız insanlar da size öyle yaklaşır arada istisnalar olabilir onlarla da görüşmezsin olur biter kimseyi aşağılama veya hakaret etme lüksümüz yok değil mi? Neden çünkü hiç birimiz mükemmel değiliz.
Hadi erkek hatunu yiyip dondurma gibi yalıyor da.
Pardon sen neyi yiyip yalayacaksın?
Kişisel temizliği cinsellikle bağdaştırmanın anlamı nedir? Beyninle düşün önündekiyle değil
Erkeğin kıl temizliği z koltuk altı ve pelvis bölgesi. Bunun dışında yok. Gidip de gotumuzdeki-killari mi alalim?
Bi zahmet? Ne Çok kötüsün ya bir de alalım mı diye soruyor bak bu temizliktir temizlik. Vücut temizliğinin kadını erkeği olmaz.
Çok kötüsün değil i*ğrençsin yazmıştım
Senin derdin ne kızım. Git kocanı elinde jiletle her yerini tıraş et. Ne laga luga ediyon he şopar.
KSPCPSPSŞFELWL bununla tartışmaya bile değmez...
Ulan kız hakaret ediyor herkes evet haklı bende aynı fikirdeyim diyor
Şu kaliteli insan rolünüz yok mu
Sadece sevdiğin adama bu emri verebilirsin, yoksa kimse senin için kılını kesmek zorunda değil:)
dipnot: kılsızım
Bu yaştan sonra bacağımızı, göğsümüzü de almayalım mk. Onu da yaparsak sütyen takıp etek giymemizi istersiniz.
🐻🐻
Ayı mı diyorsun bana? 😃
Kişisel temizliğin yaşla alakası ne? Kadınlarda kılsız olsun demesini biliyorsunuz ama onlarda almasın o zaman bir yaştan sonra aynısını diyecek misin acaba
yoo ne ilgisi var canım
Dostum bu artı eksi uyumudur. Kadın bir sanat abidesidir ve bakımı belirli aralıklarla yapılmalı. Yatağa girdiğinde zıt kutupların çekimini hissedemezsen seks yerine beraber ağda partisi yaparsınız.
Sen iyi misin ya kıl diyoruz tüy diyoruz ne zıt kutupların çekiminden bahsediyosun ne saçma bi düşünce biçimidir sen tam 🐻 çıktın helal olsun hakkını veriyosun görüşlerinle
bak dostum.. kadın bir sanat abidesi değildir.. seks dediğin şey iki tarafın birbirini arzulamasıyla olur... post gibi üstündeki kıllarla vücudun görünmüyorken kim senin nerenden etkilensin... yahu cidden şaşırıyorum yıl 2021 oldu hayvanların bile tüğlerini kırpıyorlar en basidinden artık kedilerin bile tüğlerini traş ediyorlar :d? kıl alın diyince hemen ben kadın mıyım havasına giriyorsunuz bu kadar ilkel olmaya meraklıysanız gidin dağda ayılarla veya evrilmemiş maymunlarla ilişki yaşayın
Ama senin tabir ettiğinle benim bahsettiğim şeyler aynı mı önce onu öğrenmemiz lazım. Sen tamamen kıldan, tüyden arınmış bir erkekten mi bahsediyorsun?
@mutfakharcamasiontl ağzından bal damlıyor
Sen ciddi misin? Bir erkeğin düzenli olarak her yerini alması size normal mi geliyor yani? Genital bölgeyi ve koltukaltını kastetmiyorum bu arada.
Evet ondan bahsediyorum. Hadi kolu da es geçeyim *uzun uzun değilse tabi öğk* koltuk altıdır göğüstür karındır falan almayan var kürk gibi
DOSTUM gözünü aç artık çoğu erkek alıyor bile mağarandan çık biraz göğüs kılı kadar iğrenç bir şey görmedim ciddiyim kol kılı bile iğrenç geliyor diyorum kıl denen şey senin cinsiyetini belirleyen bir şey değil erkeklerin de kılları var kadınların da sadece burda amaç 'temizlik' olduğu için iki tarafın da alması gerekiyor nihayetinda artık mağarada çıplak gezmiyoruz kıyafetlerimiz var soğuktan korunmak için kıllara ihtiyaç duymuyoruz
Normal zaten alması? Allah aşkına bu erkek ve kıl algısı nereden çıktı ya bir de şaşıra şaşıra soruyor.
Așırı yoğun bir kıldan mı bahsediyorsun? Ben göğüs kıllarımı, bacaklarımı alsam kendimi ucube gibi hissederim. Șu ana kadar rahatsız olanı görmedim. Avrupa ve Asya'da bunun için deliriyor hatta kadınlar. Bence size dayatılan erkek algısından kaynaklanıyor olmalı bu.
Bence o kıllarla ucube gibi hissetmelisin. Kim dedi deliriyoruz biz kıl için diye 😂 bana dayatılan bir erkek algısı yok kendi görüşümü söylüyorum
Asyada kıllı erkek göstersene dostum zaten adamların doğuştan kılları yok ne anlatıyorsun... Sakal bile bırakmıyorlar.. Avrupa diyorsun şu ana kadar hanzo gibi kıllı bir şekilde dolaşan bir avrupalı erkek görmedim. Hayal dünyasında mı yaşıyorsun
O kadar ülke gezdim. Bir çok farklı ırktan kadınla beraber oldum. Göğüs kılı okşayarak uyuyakalan kadınlar var piyasada. 😃
Yani savunduğunuz şeyin evrensel olmadığının farkında olun diye söylüyorum bunu. Kadın ve erkeği ayıran en temel şeylerden biridir bu hatta. Tiktok sendromu yaşıyor olabilirsiniz. Haşlanmış yumurta gibi 17-19 arası erkekleri göre göre algı şaşmış biraz sizde. Șirazeniz kaymış gibi. Bundan 5 sene sonra çok farklı düşüneceğinize dair sizi temin ederim.
Aynen tiktok git ülke gezmeye devam et o zaman o kadar ülke gezip bir medeniyet öğrenememişsin yürüyen AIDS gibi anca kadınlarla birlikte olursun zaten
😅
Çocuklar gerçekten medeniyet öyle bir şey değil.
Bir sürü kadın sırf bu yüzden buraya senede bir kaç kez uçuyor. Tanıştırayım sizi, onlardan dinleyin isterseniz. Siz çok yanlış gelmişsiniz. Hadi size kılsız geceler. 😃
Gezdiğin her ülkedeki tüm kadınlarla birlikte oldun mu peki de genelleme yaparak bayılıyor diyorsun neyin kafası. Kıldan bahsediyoruz evrensel diyorsun tiktok diyorsun 17-19 yaş arası diyorsun temiz olan insan her yaşta temizdir her yerde temizdir. Tiktok ne alaka. Kadın ve erkeği ayıran şey kıl değil sadece cinsiyettir çık artık mağarandan bir an önce. 5 yıl sonra ne fikrim değişecek ayrıca kıl yumağı olan biri nasıl çekici gelsin
Kıl temizlikse neden saçlarınızı kazıtmıyorsunuz? Ne o öyle minyonlarca kıl tanesinden oluşmuş kafanızda taşıyorsunuz oghhh.. 🤢🤢
bazı kadınların ekstrem zevklerini gelip burda sanki tüm kadınlar kıllarına tapıyomuş gibi anlatması yok mu... maço sevdalısı ezik kızlar sever anca bunların kıllarını a. mk insanlar artık sekste bile neleri aşıyor seks anlayışına bak aynen kanka kız gelip kıllarını okşıyıcak
@mutfakharcamasiontl yürüyen aids😂😂
Bunun maçolukla bir ilgisi yok ki. Gayet centilmen ve inceyimdir kadınlara karşı. Ama siz neyi, niçin savunduğunuzu bilmiyorsunuz. Görecenizi, genel yargı haline getirerek savunursanız, ben de evrensel olmadığını, sadece bir tercih olduğunu Bilal'e anlatır gibi anlatmak zorunda kalırım.
Bak vücuttakilere sadece kıl diyoruz ama kafamızdaki kıllara saç diyoruz farkı buradan anlayabilirsin.
kıllı bir vücudu tercih etmeyi normal buluyorsun ama biz kılsız tercih ettiğimizi belirtince ciddi misiniz sütyen de giydirirsiniz siz gibi tepkiler veriyorsun :d? maço ve medeniyetsiz olduğunu bu yüzden belirttim
Kılsız erkek tercih etmek başka, mevcut kılı olan erkeğin sürekli kıllarını alması beklentisi içerisinde bulunmanız bambaşka bir olay. Ben anlattıkça gelişimize katkıda bulunduğumu hissediyorum. Verimli bir ders oluyor sizin için. Siz de bunun farkındasınız. 😊
😂
😂
Ben aşırı tiksiniyorum kıldan bence hepsi tüysüz olmalı benim midem kalkıyor kıldan.
Yahu nasıl yani. Vücut bu erkekde kıl çıkar bu bir simge gibidir. Nerenin temizliği ve kılı rahatsız ediyor anlamakta güçlük çektim şimdi.
Neyin simgesi pardon? Pisliğin mi? Kadınlarda da çıkıyor ama kadın dediğin tüysüz olsun demesini biliyorsunuz.
Bu kız, kadın erkek eşitliğini yanlış anlamış 😂
@Karrizmatik kadın erkek eşitliğinden bahsetmiyorum vücut temizliğinden bahsediyorum bunu anlamayacak ne var
Yahu arkadaşım inanın tamamen kılsız olsak onada nonoş bunlar derdiniz. Ama epilasyon'a dikkat etmek lazım erkeklerde de. İleri ki yıllarda erkek'ler için bu olay aşılır bence.
Nonoştur vs erkekler birbirine kullanıyor o kelimeleri daha çok kadınlar değil. 2021e girdik aşılsın bi zahmet
Sana hep ayılar gelmiş kardeş her erkeği çevrendekiler ile kıyaslama :D
Olması gerektiğinden fazlaysa gereken yapılır ama komple kılsız olmakta saçma
Senin orandan türedi pislik ülkeye
Senin ananın orasından türediğin gibi mi
Koreli gaylar k popcular gibi olalım mı
Birincisi her koreli gay değil gay olduğunu nereden çıkardın sana giren çıkan mı oldu ikincisi her ülkede gay var Türkiyede de aynı şekilde vizyonunu genişlet biraz üçüncüsü kişisel temizliğini yapmak gaylik değil insanlık meselesi
Nedin sen kızım. Sütü içtin mi 😊😃
Ben mağarada yaşıyorum eheheh
Haha cok haklisin ben kilsizim mesela
Buna bende katılıyorum :D
haklısın.. kol kılı bile iğrenç geliyo
Bende doğuştan yok :)
Gücendim
Kız haklı, bende kız olsam tiksinirim
Haklı
Evet kıllı mutluyuz
Ayı dediler geldik
😂😂😂😂