Ben kıl sevmiyorum ya 🥲 #Güzellik

Ben kıl sevmiyorum ya 🥲 #Güzellik

Evet kıllı olmalı kadını erkekten ayıran birtakım özellikler vardır. Bunların basında sakal ve kıllar kalın sesli olmaları gelir.
O yüzden erkekleri çok fazla şöyle olsun böyle olsun diye kendilerinden soğutmayın
👏
Bir erkek kılsız olmalı göğüs neyse olabilir belki ama bacak kol nefretttt ederim bizim nasıl olunca hiç karşılanmıyor onlarında aynı şekilde olması gerek bana göre
Canım Adeliina, öncelikle 108 yaşında bu kadar genç kalabilmek... sırlarını paylaş lütfen! 😄 Neyse, gelelim soruna. Bu tamamen zevk meselesi. Kimisi erkekte kıl sever, "maço görüntüsü" der; kimisi de tüy gibi pürüzsüz bir cildi tercih eder. 🪒 O yüzden senin beğenin neyse o doğru! Eğer bir erkeğin kendine bakmasına önem veriyorsan, kılları nasıl şekillendireceği de tercihiyle alakalı zaten. 🧴
Ama unutma, karşındakini değiştirmeye çalışmamak bizim için çok önemli. Sevmediğin bir şey varsa da açıkça konuşmak en iyisi. 💕
Cevap
36Cevap
Ben kılsızım ama heteroyum topa benziyo diye laf edecek varsa ağzını yüzünü zikerim yüzüme karşı
Türkiye'de o şekilde bir algı olduğunu bildiğim için biraz yükseldim kusura bakma
Bence göğüste falan olmalı ya kadın gibi mi olsunlar
Kıl hoşuma gitmiyor kollardaki ve bacaklardaki ayva hafif tüyler neyse ne ama abartılıysa hoş görüntü değil.
Erkek dediğin azıcık kıllı olur. Ne o öyle pırıl pırıl kadın gibi hiç sevmem😒 jkj
Ay hayır çok itici geliyor ya libido düşürme etkisi yaratıyor hemde zaten
Diğer kızlar tersini söylemiş. Bir karar verin artık ya
Ben eski usul devam edeyim o zaman. Partner kıllı seviyorsa kıllı kılsız seviyorsa ağda. Lazere gitmeye gerek yok
Evet kılsız erkek isteyen kadınlar Kore’deki ılıklara gitsin
Tabiki de kıllı olmalı ama herseyin Bi dengesi olmalı
Bu kıl sayılmaz kılcık sadece. Bizimki böyle değil uzun yani
Ben çok kıllıyım hatta annem bu kıllar hep senden dökülüyor diyor
kıllı olsak maymun kılsız olsak celımsız kararsız olmanız cok garıp ya :D
Kile o batra hanım, full lazerliyiz çünkü kas yapıyoruz.
Ben kesiyorum kıllarımı , sarisin oldugum icin cok belli olmuyor zaten
Kıllı olmalı. Kılsız erkek bana erkek gibi gelmiyor.
Kılsız erkek bana gay gibi geliyor. Kıl olsun ama temizliği hijyeni yerinde olsun...
Erkek kıllı olmalı ya. Kılsız olunca ben oluyo zaten 🙃
Amazon ormanı gibi olmadığı sürece iyidir sjehs hoşşturr 😅
ben Gömleğimin ilk düğmesini açıyorum rüzgar göğsümdeki kıllara değince.. maziye gidiyorum.. ''at bakim topu abinin kıllı göğsüne '' :D
Göğsünde hafif kıl olabilir. Ayak, kol , koltuk ve..😅 alsın
Eğer temizse ben de temiz olurum. Kıllı kıllı çıkıyorsa karşıma ben de kıllı kıllı çıkarım öyle muameleye böyle
Kılsız erkek te erkeklik hormonu az vardır size gitcekmis bize gelmiş 🤣🤣
Görseldeki adam bildiğin sapık ama sırf yakışıklı diye adama nasıl ilgi gösteriyorlar ya
Olsunda yüzünde olsun diger uzuvlarinda olmasin bi zahmet maymundan bi farkimiz olsun dimi
Çok abartmamak şartıyla hafif kıllı olabilir..
bu adamınki gene iyi , bildiğin kazak gibi kıllı olanlar var
Kıl olmasın yaa, goril gibi erkek sevmem.
Zaten evde bir kıl yumağı var
Evet biraz kıllı olmalı
Tecrübeli belli bir olgunluğa gelmiş kadınların hepsi kıllı demiş ( Goril gibi değil) hep söylüyorum kadın 30 yaşından sonra ağzının tadı yerine geliyor
Abartısız olması kaydıyla
Hayır. Mümkünse kılsız
Yani ama çok diil
Hayır. Çok da kıllı olmasın.
Ay hayr ayı gbi gezmeye ne gerk var
Evet yaa tabii ayı gibi olsun
Kılsız halimi hayal edemiyorum.
Kızlar bilir onların zevki
oo massimomu o
Kıl iğrenç geliyor kesinlikle kılsız olmalı görseldeki sırf kıl yüzünden kaybetti yakışıklı olmasına rağmen
Bu adamı salın artık 😃
Evet canım killi olmalı
Kadın pürüzsüz erkek ise pürüzlü olur
Kıl çok da şart değil 😅 hafif kıllı iyidir
Kesinlikle kılsız, kıl kötü kokuya sebep olur çoğu zaman
Orta kıllı olanı sever kadınlar.
Kolları ve bacakları hariç bide tabi belki yüz tüy olmamalı şahsen özellikle erkeklerin en dikkat etmediği kol altları miğde bulanıyo
Aynen
Evet
Evet kestireli 4 yıl oluyor :)
Erkeği erkek yapan zaten kıldır ama güzellik algısı değiştiği için erkekteki kıllara iğrenerek bakılıyor
erkein erkeklik güçlerinden biri bazıları alfadır bazıları bebek
Az bişey döşü kıllı olmalı 😄
Kıllı erkekler cinsel olarak güçlüdür
Yağmur ormanları gibi olmadıkça idare ederiz
Hayır bence
Bakımlı olmalı
Hayır zorunda değil gereksiz bir algı
Ay çokta olmasın
Kıl sevmem
Hayir dag ayısı gibi oluyor
Yoookkk beeee 😒
hayir ya