Tanımadığınız bayanlara selam vermenin taciz olduğu bir ülke düşünün, ne demek istersiniz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu kadar abaza olmayın mi yanınızda nefes alsak ertesi gün nude at yazıyorsunuz erkeklerimiz keşke bu kadar aabaza olmasa da biz de insan gibi rahat rahat selam verip alsak sen bana selam versen alsam hemen adımı cikartirsiniz o*uspu diye ne zormuş ya bu ülkede kadın olmak ya konuşsam yollu susam kezban ilk önce siz bir erkekliği izi sorgulayin lan bu ülkede otobüste tek kadın kalmaya korkuyoruz ya yakılıp öldürülme ihtimalin var çünkü bu ülkede normal bir şey yapsa bile kadın öldürülme ihtimali var şiddet görme ihtimali var
Lan ben sana ne diyorum sen ne diyorsun bana ne kerhane patronundan erkek patron yok mu sen burada neden selam vermiyoruz demişsin bende cevabını verdim sen bu zamana kadar nasıl hayatta kaldın ya merak ettim bir mucizesin
Mizah ve edepsizliği karşılama senin mizah anlayisin Recep İvedik filandir zaten mizah diyor mizah adı altında her türlü edepsizliği yapalım ben sana burada ana bacı kufredeyim mizah diyeyim mizah bu mu
Bir soru orsa cevap yazardım. Her paylaştığın soruya davet ediyorsun. Daha önce de benim gibi uyaranlar oldu ama dinlemiyorsun. Üstelik istediğim gibi cevap verir ya da vermem. Buna senin karar veremeyeceğin gibi yazmayınca da akılsız olmuyorum. Saygılar