AAblam yanina gitmedim. diye bana cephe aldi sizce bencilmi?

Her aninda yaninda olduk gerek annem gerek ben gecen yilda 3 ay yaninda kaldim cocuklarina baktim. cocuklari kucuk diye biri 6 biri 4 yasinda kendisi ogretmen bu kis yine anina cagirdi ben ozel bir sirkette ise girdim isim iyi isten cik yanima gel devlete atanmayi bekle gel yegenlerine bak falan fistan dedi bende ne zmanaa kadar fedakarlik yapabilirmki benimde hayatim var eside yok senin kardesin vefasiz senin kardesin yegenlerini sevmiyor bilmem ne deyip sisirmis bize karsi gecenlerde aradim kocam yanimda benibarama sen gelmedin diye kocam sana cok kızmış seninle konusmami istemiyor dedi bana ve kocasi daha once ablamla atisip aldatma yiluna kadar gitmsiti elin oglu iicn beni kirdi cok bencilmis benimde kirginliklatim var kovasi bizi birseye saymiyir gecen kis evlerinde kaldigimda bir fincani cikarip cay ictigimde ben onalri yeni alfim kiracaksiniz dedi ne kadar ayip bi kezde surat asmisti bana sizce ben haksizmiyim ablam r3smen kocaci biz herseyinde bulunduk cocuklarina baktik dogumlarinda yaninda olduk ev tasimalarinda heo yanindaydim ama bu k3z gitmedigim iicn beni sucluyor sen bemcilsin ise girdin diye yanima gelmiyorsun yegenlerini dusunmuyorsun baskasi olsa ise girmez yegenlerine bakardı diyor
AAblam yanina gitmedim. diye bana cephe aldi sizce bencilmi?