Aile & Toplum 1.79 boyundayım ve kısa boylu kanka istiyorum suç mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Kısa boylu kızlar benimle kanka olun nolur.Tek istediğim şey burdan kısa boylu bir kanka bulmak 🥺🥺🥺🥺🥺. 1.79 boyundayım ve kısa boylu kanka istiyorum suç mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl yukarıdan bakınca kepekleri gözükecek kanka uzunlara gerek. 2 0 Yorumla
_Cambaz_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Onların kısalığına bakıp mutlu mu olacan lan şrfsz skjsss 0 0 Yorumla
alcohólico Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 93% +1 yıl Tiktok mu çekcen aramızdaa daglar var aramızda daglar var ben seni nasıl görem vay vay 🎵😂😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl arkadaşlıkla boyun ne alakası var? bağı kuramadım aradaki. boya göre mi arkadaş bakıcaz? 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 150 lik erkek bul sen ayakta iken sana o da ayakta oral yapsın 😂 0 0 Yorumla
Didemalaca2 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl G*tü yere yakın olandan hayır gelmez bosver 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Ahahah senin boyun kaç? 1.65 altındaysan olur Yorumla Didemalaca2 +1 yıl Yok vallahi benim de 1.73 Yorumla Soran +1 yıl Süper manken gibi kızsın ama kısa boylu kızlarla daha iyi arkadaş oluyorum ❤️. Yorumla Didemalaca2 +1 yıl Hahahhaha tüh kaçırdık Yorumla Soran +1 yıl Boşver ya g*tü yere yakınlar sinsi olur zaten ☺️ tam böyle arkadaş olmalık tipler Yorumla
Ankaralikaan Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 98% +1 yıl Boyu kısa siki uzun istiyodun anladığım kadarıyla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Neden yanında daha çok dikkat çekmek için mi 😀 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır kısa boylu arkadaş istiyorum 🥺🥺🥺 çok tatlı oluyorlar.Şöyle 1.50 boyunda tatlış minnoş bir kankim olsaydı keşke Yorumla
bycr0niccc Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı. Niye niye 😂 0 0 Yorumla
0murat0000 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 80% +1 yıl @Külkedisi_56 0 1 Yorumla Külkedisi_56 +1 yıl Bunlar fake soru Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Suç. 0 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Bulursun kanka 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
yukarıdan bakınca kepekleri gözükecek kanka uzunlara gerek.
Onların kısalığına bakıp mutlu mu olacan lan şrfsz skjsss
Tiktok mu çekcen aramızdaa daglar var aramızda daglar var ben seni nasıl görem vay vay 🎵😂😂
arkadaşlıkla boyun ne alakası var? bağı kuramadım aradaki. boya göre mi arkadaş bakıcaz?
150 lik erkek bul sen ayakta iken sana o da ayakta oral yapsın 😂
G*tü yere yakın olandan hayır gelmez bosver
Ahahah senin boyun kaç?
1.65 altındaysan olur
Yok vallahi benim de 1.73
Süper manken gibi kızsın ama kısa boylu kızlarla daha iyi arkadaş oluyorum ❤️.
Hahahhaha tüh kaçırdık
Boşver ya g*tü yere yakınlar sinsi olur zaten ☺️ tam böyle arkadaş olmalık tipler
Boyu kısa siki uzun istiyodun anladığım kadarıyla
Üzülme Harun abi bulursun
Neden yanında daha çok dikkat çekmek için mi 😀
Hayır kısa boylu arkadaş istiyorum 🥺🥺🥺 çok tatlı oluyorlar.
Şöyle 1.50 boyunda tatlış minnoş bir kankim olsaydı keşke
Niye niye 😂
@Külkedisi_56
Bunlar fake soru
1.81 erkek olsa ;) :D
Bende 1.90 boyundayım
Tamam
Suç.
Bulursun kanka