Aile & Toplum Sizce Çin aşısı mı yoksa Alman aşısı mı daha güvenilir? _aurum Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Türkiye Avrupa birliğine dahil olmadığı için Çin aşısından nasiplenecek.Seçebilme şansınız olsaydı hangi aşıyı seçerdiniz? Hangisi daha etkili olacak sizce? hangisi daha güvenilir?🇩🇪🇨🇳 Sizce Çin aşısı mı yoksa Alman aşısı mı daha güvenilir? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Avrupa çin aşısı almiyor diyorlardı. Buna göre güvenli mi bilemedim En azından alman aşısını vatandaşımız bulmuş güvenilir diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
TayyarRA Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Çin aşısı olacağım çip taktıracağım kendime 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 18,3b cevap paylaştı. Aşıya güvenmem. 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 24,5b cevap paylaştı. Aşı olmayacağım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Avrupa çin aşısı almiyor diyorlardı. Buna göre güvenli mi bilemedim
En azından alman aşısını vatandaşımız bulmuş güvenilir diye düşünüyorum
Çin aşısı olacağım çip taktıracağım kendime
çin aşısı daha güvenli
Aşıya güvenmem.
Aşı olmayacağım