Kız Arkadaşımın Belalıları Var?

illet amacım asla övünmek değil.
Aksine başımda bir ton dert var.

Şimdi ben aylar önce bir kızla çıkmaya başladım okuldan üniden.
Şimdi diyceksiniz başın neden belada. Kız Aşırı güzel ve Kültürlü donanımlı biri. Hani pek çok yönden iyi nerdeyse mükemmel birisi. Bunları sadece ben değil herkers söylüyor.

Şimdi sorunlar ben kızla beraber takılmaya başlayınca oldu. Üniversitede bile onun kadar güzel ve çekici (Burada dış görünüşten bahsetmiyorum tavırlar donanım vb. ) Herkes tarafından ister istemez ilgi üstünde olan biri. Ve bu kız gelipte benim gibi çokta iyi olmayan biriyle takılmaya başlayınca çevreden aşırı baskılar almaya başladım.

Şimdi bu kalıpları işte çok güzel alımlı ben vasatım falan kendi düşüncelerim değil. Çevrenin toplumun bakış açısını çok iyi biliyorum. Toplum beni hiçbirişten anlamaz ezik vasat görüyor.
Bu kızda benle takılınca aşırı tepki alıyorum haliyle.

Mesela sürekli laf atmalar bana daha çok laf ediyorlar. Kızı elimden almaya çalışmalar falan. Çünkü beni vasat gördükleri için bu kızı bunun elinden alırız biz diye atılımda bulunuyorlar. Hatta tehdit edildim o kızı bırakacaksın diye. Ağır tipler tarafından.
Korkmuyorum diyeem korkuyorum. Ama korkumu kenara atıp yüzleşmeye çalışıyorum.
Birkeresinde kızın gözünde beni düşürmek için oyun bile oynadılar. Tabi tecrübeliyim erken farkettim.

Hatta çok yakın arkadaşımla konuştum. Çocukluk arkadaşım. Bana şunları söyledi.
Kanka sana anlatıcaklarım benim düşüncelerim değil. Ama bir gerçek varki toplumun gözünden vasatın altında birisin. Seni korkak , pısırık , ezik olarak bellediler ve bu değişmiycek.
Toplumun sana bakışını anlatırsam ; Sen Gecekonduda yaşayan yoksul birisin. Ve sana piyango çıkıyor. Bir düşün o parayı sende tutarlarmı. İzin verirlermi. İlla gücü yeten mafya olsun hatta mafyayada gerek yok. Birileri sana musallat olur.
İşte toplumun gözünde sen busun.
O kızla beraber takılmaya devam ettikçe daha çok oyun oynayacaklar. Aşağı çekmeye çalışıcaklar dedi.

Dediklerinin hepsi doğru. Ha ben pes mi edicem. Hayır ama maalesef gücüm yok. Bir yerde illa düşücem. Hatta kızla konuşup bir süre gitmeyi bile düşündüm şehirden. Uzaklaşmayı..

Öyle biri neden benimle oldu bilmiyorum onu soracak olursanız. Sormadim da

Şimdi diyceksiniz olum bir kız yüzünden bu kadar olay başına gelmez kimi kandırıyorsun.
Geliyor hocam emin olun benim gibi itilmiş biriyseniz geliyor. Bunu sadece benim gibi olanlar anlar.
Ne yapıcam
Kız Arkadaşımın Belalıları Var?