illet amacım asla övünmek değil.
Aksine başımda bir ton dert var.
Şimdi ben aylar önce bir kızla çıkmaya başladım okuldan üniden.
Şimdi diyceksiniz başın neden belada. Kız Aşırı güzel ve Kültürlü donanımlı biri. Hani pek çok yönden iyi nerdeyse mükemmel birisi. Bunları sadece ben değil herkers söylüyor.
Şimdi sorunlar ben kızla beraber takılmaya başlayınca oldu. Üniversitede bile onun kadar güzel ve çekici (Burada dış görünüşten bahsetmiyorum tavırlar donanım vb. ) Herkes tarafından ister istemez ilgi üstünde olan biri. Ve bu kız gelipte benim gibi çokta iyi olmayan biriyle takılmaya başlayınca çevreden aşırı baskılar almaya başladım.
Şimdi bu kalıpları işte çok güzel alımlı ben vasatım falan kendi düşüncelerim değil. Çevrenin toplumun bakış açısını çok iyi biliyorum. Toplum beni hiçbirişten anlamaz ezik vasat görüyor.
Bu kızda benle takılınca aşırı tepki alıyorum haliyle.
Mesela sürekli laf atmalar bana daha çok laf ediyorlar. Kızı elimden almaya çalışmalar falan. Çünkü beni vasat gördükleri için bu kızı bunun elinden alırız biz diye atılımda bulunuyorlar. Hatta tehdit edildim o kızı bırakacaksın diye. Ağır tipler tarafından.
Korkmuyorum diyeem korkuyorum. Ama korkumu kenara atıp yüzleşmeye çalışıyorum.
Birkeresinde kızın gözünde beni düşürmek için oyun bile oynadılar. Tabi tecrübeliyim erken farkettim.
Hatta çok yakın arkadaşımla konuştum. Çocukluk arkadaşım. Bana şunları söyledi.
Kanka sana anlatıcaklarım benim düşüncelerim değil. Ama bir gerçek varki toplumun gözünden vasatın altında birisin. Seni korkak , pısırık , ezik olarak bellediler ve bu değişmiycek.
Toplumun sana bakışını anlatırsam ; Sen Gecekonduda yaşayan yoksul birisin. Ve sana piyango çıkıyor. Bir düşün o parayı sende tutarlarmı. İzin verirlermi. İlla gücü yeten mafya olsun hatta mafyayada gerek yok. Birileri sana musallat olur.
İşte toplumun gözünde sen busun.
O kızla beraber takılmaya devam ettikçe daha çok oyun oynayacaklar. Aşağı çekmeye çalışıcaklar dedi.
Dediklerinin hepsi doğru. Ha ben pes mi edicem. Hayır ama maalesef gücüm yok. Bir yerde illa düşücem. Hatta kızla konuşup bir süre gitmeyi bile düşündüm şehirden. Uzaklaşmayı..
Öyle biri neden benimle oldu bilmiyorum onu soracak olursanız. Sormadim da
Şimdi diyceksiniz olum bir kız yüzünden bu kadar olay başına gelmez kimi kandırıyorsun.
Geliyor hocam emin olun benim gibi itilmiş biriyseniz geliyor. Bunu sadece benim gibi olanlar anlar.
Ne yapıcam
Aksine başımda bir ton dert var.
Şimdi ben aylar önce bir kızla çıkmaya başladım okuldan üniden.
Şimdi diyceksiniz başın neden belada. Kız Aşırı güzel ve Kültürlü donanımlı biri. Hani pek çok yönden iyi nerdeyse mükemmel birisi. Bunları sadece ben değil herkers söylüyor.
Şimdi sorunlar ben kızla beraber takılmaya başlayınca oldu. Üniversitede bile onun kadar güzel ve çekici (Burada dış görünüşten bahsetmiyorum tavırlar donanım vb. ) Herkes tarafından ister istemez ilgi üstünde olan biri. Ve bu kız gelipte benim gibi çokta iyi olmayan biriyle takılmaya başlayınca çevreden aşırı baskılar almaya başladım.
Şimdi bu kalıpları işte çok güzel alımlı ben vasatım falan kendi düşüncelerim değil. Çevrenin toplumun bakış açısını çok iyi biliyorum. Toplum beni hiçbirişten anlamaz ezik vasat görüyor.
Bu kızda benle takılınca aşırı tepki alıyorum haliyle.
Mesela sürekli laf atmalar bana daha çok laf ediyorlar. Kızı elimden almaya çalışmalar falan. Çünkü beni vasat gördükleri için bu kızı bunun elinden alırız biz diye atılımda bulunuyorlar. Hatta tehdit edildim o kızı bırakacaksın diye. Ağır tipler tarafından.
Korkmuyorum diyeem korkuyorum. Ama korkumu kenara atıp yüzleşmeye çalışıyorum.
Birkeresinde kızın gözünde beni düşürmek için oyun bile oynadılar. Tabi tecrübeliyim erken farkettim.
Hatta çok yakın arkadaşımla konuştum. Çocukluk arkadaşım. Bana şunları söyledi.
Kanka sana anlatıcaklarım benim düşüncelerim değil. Ama bir gerçek varki toplumun gözünden vasatın altında birisin. Seni korkak , pısırık , ezik olarak bellediler ve bu değişmiycek.
Toplumun sana bakışını anlatırsam ; Sen Gecekonduda yaşayan yoksul birisin. Ve sana piyango çıkıyor. Bir düşün o parayı sende tutarlarmı. İzin verirlermi. İlla gücü yeten mafya olsun hatta mafyayada gerek yok. Birileri sana musallat olur.
İşte toplumun gözünde sen busun.
O kızla beraber takılmaya devam ettikçe daha çok oyun oynayacaklar. Aşağı çekmeye çalışıcaklar dedi.
Dediklerinin hepsi doğru. Ha ben pes mi edicem. Hayır ama maalesef gücüm yok. Bir yerde illa düşücem. Hatta kızla konuşup bir süre gitmeyi bile düşündüm şehirden. Uzaklaşmayı..
Öyle biri neden benimle oldu bilmiyorum onu soracak olursanız. Sormadim da
Şimdi diyceksiniz olum bir kız yüzünden bu kadar olay başına gelmez kimi kandırıyorsun.
Geliyor hocam emin olun benim gibi itilmiş biriyseniz geliyor. Bunu sadece benim gibi olanlar anlar.
Ne yapıcam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kızda sana aşık mı bari?
Bu tarz seyleri yorumlama konusunda basarisiz biriyim.
Ama kullandığını sanmıyorum.
Bunca zaman hangi amacla kullanıcak.
inşAllah kullanmıyordur yani bunu o kızla konuşmalısın bence
Hangi amaçla kullanıcakki
Arkadaşın sana yoksul olduğunu söylemiş O amaçla kullanıyor olabilir sen ne amaçla kullandığını boşver o kızla konuş eğer gerçekten aşıksan ve aranızda karşılıklı aşk varsa zaten o kız sana gelir
Sen yanlış anlamışsın.
Orada yoksulum demedim
Arkadaşım benzetme yapmıştı hani fakir birine piyango çıksa insanlar o parayı ondan almaya çalışır harcamaz kolay kolay demişti.
Toplumun gözünde ben o fakir adamım piyangoda o kız
Sevdiğini düşünüyorum şahsen.
Çünkü vasat biri olduğum halde benimle.
Bunun iki sebebi var ya gerçekten seviyor ya da kullanıyor.. ki hangi amaçla kullanıcak o da ayrı soru
O kız sana gelir mi onu istemeye geldiğinde babası izin verecekmi buna bak sen kullanıyor mu kullanmıyor mu gerçi ilk önce kullanıp kullanmadığına bakmak lazımda gelsin