Kapalıyım ama ateistim, açılmak istiyorum ama ailemden çok çekiniyorum. Ne yapmalıyım?

Merhaba 20 yasindayim yaklasik 15 yasindan beri ateistim ama çok dindar ve muhafazakar bi ailede doğdum dolayısıyla inançlı biri olarak yetişmem için uğraştı ailem ve bana o şekilde görünmem gerektiği söylendi 7. Sınıfta ilk regl imi gördüm ve anneme söylediğimde kapanmam gerekecegini soyledi beni buna zorlamadi ama o zamanlar hem çocuk olduğum hemde inandığım için hemen kapandım ancak zamanla bu kararımın beni mutlu etmediğini anladım ve inanmayı bıraktıktan sonrada kişiliğim fikirlerim ve görünüşüm arasında çok ciddi bi çelişki oluştu dolayısıyla bu durum ilk başlarda beni ciddi bi depresyona soktu ve açılmak istedim çok zorlanarak bunu anneme söyledim pek söyledim sayilmaz aslinda soylemeye yeltendim ama korktuğum için ağlamaya basladim ve annem kendisi bana sora sora ögrendi derdimin acilmak olduğunu olmaz dedi bi kaç bir şeyler daha dedi kestirip atti bende zaten çok zor soyledugim icin üstelemedim zaten anneme desem bile babama nasil aciklayabilirdim bu durumu bilmiyorum ateist olduğumu zaten öğrenmemelerini istiyorum tek derdim açılmak bu beni ciddi ciddi yıpratıyo çünkü olduğum kişi gibi görünmemem arkadaş çevremi oluşturmamdada etkili olucak çünkü gerçekten açik fikirli yakın arkadaşlarım var şu an ve beni gerçekten taniyolar ama beni tanimayan insanlar hakli olarak dis gorunusumle beni yargilicaklar ben olsam bende oyle yapardim cunku çok garip bi durum eger uniye gectigimde acilirsamda aileme uniye gitti kudurdu imaji vericek ve bana destek olmicaklar bu sebepten dolayi muhtemelen ailemi gercekten seviyorum karsima almaktanda cok korkuyorum ama bunu bi yerde yapmam gerekicek ve ben nasil yapacagimi bilmiyorum benimle ayni durumu yasayan bir suru kisi olduguna eminim varsa en azindan yalniz hissetmemem icin cevap yazarsa sevinirim
Kapalıyım ama ateistim, açılmak istiyorum ama ailemden çok çekiniyorum. Ne yapmalıyım?