babam yok, annem terk etti, benden büyük kız kardeşim var o da benden nefret ediyor beş yaşamak istemiyor, koca bulup kaçma derdinde hep nefret dolu sözleri canımı sıkıyor artık. Yaşım 24. Ben ölürsem kimse üzülmez böyle düşündüm de. Hatta bir tek ablam var o da beni hiç sevmiyor zaten. Ha evet tek kişi var , en iyi arkadaşım. Onu seviyorum ya. O olmasa benim ölümüm için üzülecek tek kişi o olur herhalde. Neyse Allah korusun ölmek istemiyorum bu kadar kötü hayata rağmen tutunacağım bir şekilde ama sevilmemek çok üzüyor.
Evet
Hayır salla
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Niye sevilmiyor sun peki suçu başkalarında değil kendinde ara
Annem terk etti zaten bir daha ne ablami ne beni görmek istedi. Babam öldü. Ablamla bdn kaldık o da beni sevmiyor işte ne yapayım ben, o da benden bu evden kurtulmak istiyor
İşte ablan neden senden kurtulmak istiyor
Bilmiyorum ki. Hiçbir şey yapmadım ben ona. Sevgilisi var hep onla takılıyor. Ev işini falan kendi işimi yaparım, yani her şeyi anlama yıkan biri değilim, sadece yemekleri o yapıyor ama çoğu zaman destek olurum. Ama genelde ev işi onda oluyor habire memniyetsizlik var. Evlenip kurtulucam burda senden falan diyor. Gerçekten kötü bir şey yapmıyorum ona.
Ama sevsin istiyorum aynı evde yaşıyoruz ya
Kötü durum bence sende birini bul ve evlen
Yaşım 24 , ayrıca hiç sevgilim olmadı, o da çok kötü
herşeye rağmen kendini ve hayatı sevmelisin.
önemli olan senin hayatın, sağlığın ve mutluluğun.
Ağlama kaldır totonu ve devam et
Haklısın devam
üzülen olur tabi illa ki
Yok ki kanka bir en iyi arkadaşım var
ölme o yüzden
bu hayatı arkandan ağlayacaklar için değil kendin için yaşıyosun unutma bunu.
Haklısın ama sevilmek lazım değil mi ya ablam bole sevmiyor beni, srvgisizlikten rahatsız oluyorum artık. Bazen kız gibi ağlıyorum harbi seven yok.