Aile & Toplum Böyle birşey yapılsa hoşunuza gider mi😂? JandarmaUyumsuz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Mesela bana dense hoşuma gitmez😂😂Biraz argo olacak ama tav olur musunuz? Düşer misiniz?😂 Böyle birşey yapılsa hoşunuza gider mi😂? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
eltigre Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Biz bunlara bordo... diyoruz sjdhhs avını sarsarak safdışı edebilirler. Avın kalitesi başarı durumunu doğrudan etkileyen faktörlerdendir 0 2 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Bordo klavye😂 Yorumla eltigre +1 yıl Yok bunlar farklı jsjfhshs sansürlü şeyler Yorumla
futbolöyküleri Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 41% +1 yıl espriyi falan severim ama böyle sululuklardan hiç hoşlanmam 1 1 Yorumla o1uyumsuz +1 yıl +501947649 Yorumla
HicBirSeyBlmeyenAdm Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 326 cevap paylaştı. çok bayat bunlar ya buna düşen kızdan hayır gelmez zaten. Sap kardeşim 0 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl yok etkilenmem cevap dahi vermem sadece hesap nedir derim gerisini kaale bile almazdım 0 0 Yorumla
ChenTekrarGeldi Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 37% +1 yıl böyle soytarıları hiç sevmem aklı başında net insan lazım 0 0 Yorumla
Mazidekaldi99 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Ben oyle taciz edilcegim resimler atmam boyle seylere de düşmem 0 1 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Nasil resimler🙄 Yorumla
Ayzıiıttt Takip Et Master Yaş: 108 , eic 32% +1 yıl Dün biri bana yapmıştı ben orj sanmıştım. 😢 0 2 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl O ne demek😂 Ayzıiıttt +1 yıl İltifatı orijinal sandım demek.
Birşahıs99 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bunu bana biri yapmıştı 🤦 0 1 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Aman Allahım sende düştün 😂 koltuktan amaa Yorumla
schlimazel Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Hiç hoşuma gitmez. Gizli amcı ya derim 1 3 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Hoş bir yorum olmadı 😊 Yorumla schlimazel +1 yıl Gerçekler. Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Malesef Yorumla
müzikkutusuaşığı Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 54% +1 yıl Hayır gitmez. 0 2 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Biliyorum😊😊😇 Yorumla müzikkutusuaşığı +1 yıl 🤗😊🌺 Yorumla
ruby87 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 526 cevap paylaştı. Aman ne sıkıcıymış 0 3 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Düşmedinmi😂 Yorumla ruby87 +1 yıl Buna düşen mi var gerçekten Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Var demekki😂 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı. Biri Nutella mı dedi 0 1 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Evet😂😂 Yorumla
olalaqqq Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl gülmedim 0 3 Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl Gül diye uğraşan kim peki😇🙄 Yorumla olalaqqq +1 yıl hoşuma gitmedi yani. Yorumla JandarmaUyumsuz +1 yıl 👍👍👍👍 Yorumla
Umudunuz10 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 608 cevap paylaştı. Gitmez🤣🤣🤣 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Biz bunlara bordo... diyoruz sjdhhs avını sarsarak safdışı edebilirler. Avın kalitesi başarı durumunu doğrudan etkileyen faktörlerdendir
Bordo klavye😂
Yok bunlar farklı jsjfhshs sansürlü şeyler
espriyi falan severim ama böyle sululuklardan hiç hoşlanmam
+501947649
çok bayat bunlar ya buna düşen kızdan hayır gelmez zaten. Sap kardeşim
yok etkilenmem cevap dahi vermem sadece hesap nedir derim gerisini kaale bile almazdım
böyle soytarıları hiç sevmem aklı başında net insan lazım
Ben oyle taciz edilcegim resimler atmam boyle seylere de düşmem
Nasil resimler🙄
Dün biri bana yapmıştı ben orj sanmıştım. 😢
O ne demek😂
İltifatı orijinal sandım demek.
Bunu bana biri yapmıştı 🤦
Aman Allahım sende düştün 😂 koltuktan amaa
Hahahaha valla olurum sksksks
Hiç hoşuma gitmez. Gizli amcı ya derim
Hoş bir yorum olmadı 😊
Gerçekler.