Kişilik & Karakter Terslenmek hoşunuza gider mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Huysuz, egoist biriymiş gibi cevap verenleri beğenen var mı?😅 Terslenmek hoşunuza gider mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. Hayır tabi ki de gitmez.. hoşuna giden varsa ruh hastasıdır zaten 1 0 Yorumla
Ayhan67 Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hoşuna giden bir psikopat var mı bilemiyorum 😅😅 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Ters bile bakamaz bana ne demek terslemek 1 0 Yorumla
Anara__ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı. Sevdiğim bir adam vardı, bir kere saçmalama demişti. O hoşuma gitmişti😄 gerçi bana ne söylese tatlı geliyordu) 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ah, aşık olunca her şey hoş. Yorumla
_infinitum Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Cinlerim ve ben tepelere cıkıyoruz bu tarz insanları görünce. 1 13 Yorumla Soran 1 yıl Soruma yalnız gel, lütfen. Sdff Yorumla _infinitum 1 yıl Dur göndereyim hemen diğerlerini 😅😅😅 Yorumla Soran 1 yıl Kendin gel😅 Yorumla _infinitum 1 yıl Kendimdeyim oysa 😅 Yorumla Soran 1 yıl Kendine gel mi dedim asdffgYaverlerini dışarıda bırak.😅 Yorumla _infinitum 1 yıl Aman tanırım gözlerim bozuluyor galiba 🥹 Yorumla Soran 1 yıl Zannetmiyorum 😅 Yorumla _infinitum 1 yıl Yanlış okuyorum bence öyle😅 Yorumla Soran 1 yıl Hızlı okuyorsun ya da ezbere okuyorsun. Kalıplara göre cevaplar.😅 Yorumla _infinitum 1 yıl Veya çalışırken cevap veriyorum dikkatim işimde 😅 bence benim dediğim daha mantıklı Yorumla Soran 1 yıl Ah, kolay gelsin.Meşgul ettim. Yorumla _infinitum 1 yıl Est teşekkür ettim 😅 Yorumla Soran 1 yıl 🤝 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 64% 1 yıl Benim öyle garip huylarım var. Tersleyen sert erkek çekiyor beni ama ne kadar katlanırım bilemem 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sürdürülebilir bir şey değil. Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla Soran 1 yıl 😏 Yorumla
SanaNeDerGibi Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 97% 1 yıl Aşağılık duygusu olan ve yalan söyleyen insanlar bunu sevebilir. Yoksa kabul edilir bir yanı yok 1 0 Yorumla
Gulso2860 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 96% 1 yıl Terslemek hoşuma gider de birisi dozunda yaparsa konuşma devam edebilir 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Erkeklerin bazıları ulaşılması zor kızları sever ama kızların çoğu kendisini zorbalayan süründüren erkeklere ilgi duyar 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. hayir gitmez kesinlikle 1 0 Yorumla
DoubleU Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 54% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 524 cevap paylaştı. Mazoşist filtresi 1 0 Yorumla
mesafeler123 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Hoşuna giden varsa psikolojisi bozuktur 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence de😅 Yorumla
isabella181919 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,9b cevap paylaştı. Asla 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Gitmez. 1 0 Yorumla
HayalperestPisicik Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Gitmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Hayır tabi ki de gitmez.. hoşuna giden varsa ruh hastasıdır zaten
Hoşuna giden bir psikopat var mı bilemiyorum 😅😅
Ters bile bakamaz bana ne demek terslemek
Sevdiğim bir adam vardı, bir kere saçmalama demişti. O hoşuma gitmişti😄 gerçi bana ne söylese tatlı geliyordu)
Ah, aşık olunca her şey hoş.
Cinlerim ve ben tepelere cıkıyoruz bu tarz insanları görünce.
Soruma yalnız gel, lütfen. Sdff
Dur göndereyim hemen diğerlerini 😅😅😅
Kendin gel😅
Kendimdeyim oysa 😅
Kendine gel mi dedim asdffg
Yaverlerini dışarıda bırak.😅
Aman tanırım gözlerim bozuluyor galiba 🥹
Zannetmiyorum 😅
Yanlış okuyorum bence öyle😅
Hızlı okuyorsun ya da ezbere okuyorsun. Kalıplara göre cevaplar.😅
Veya çalışırken cevap veriyorum dikkatim işimde 😅 bence benim dediğim daha mantıklı
Ah, kolay gelsin.
Meşgul ettim.
Est teşekkür ettim 😅
🤝
Benim öyle garip huylarım var. Tersleyen sert erkek çekiyor beni ama ne kadar katlanırım bilemem
Sürdürülebilir bir şey değil.
Evet
😏
Aşağılık duygusu olan ve yalan söyleyen insanlar bunu sevebilir. Yoksa kabul edilir bir yanı yok
Terslemek hoşuma gider de birisi dozunda yaparsa konuşma devam edebilir
Erkeklerin bazıları ulaşılması zor kızları sever ama kızların çoğu kendisini zorbalayan süründüren erkeklere ilgi duyar
hayir gitmez kesinlikle
Farklıyım farklı olanı severim
Hayır gitmez
Niye hoşuma gitsin ki
Mazoşist filtresi
Hayır, hoşuma gitmez.
Hoşuna giden varsa psikolojisi bozuktur
Bence de😅
Gitmez
Gitmez
Gitmez
Hoşlanmam tabii ki