Cringe Kpop fanları sıkmadı mı artık?

Merhaba öncelikle ben k-pop'ı pek net bilmiyorum Korece ve İngilizce şarkı söylediklerini biliyorum her neyse İnternette nerede geziniyorsam hep karşıma çıkıyorlar birde toxicler çok cringe (normal kpop fanlarına veya dinleyicilerine asla lafım yok ergenlerede yok dinleyebilirler sonuçta bizde bu dönemden geçtik özgür bir ülkeyiz sonuçta) ama bazı toxicler yüzünden nefret ettim artık hayır sevmiyorum diyorsun hakaretler savuruyorlar atıyorum kız gruplarından birkaç kızı beğenmedim diyorum yine hakaret üstüne hakaret valla yıldım normal k-pop severler şu toxicleri fandomunuzdan atarsınız çok daha iyi olacak sonra gelip ağlıyorlar niye önyargılılar diye bir şey soracağım kpop'ın Türkiyede ve asyada ünlü olduğunu biliyorum da Amerika veya Avrupada da bu kadar ünlü ve seviliyorlar mı haberim yok neyse asıl konuya gelelim gerçekten sizde böyle cringe fanlarla karşılaştınız mı? gerçekten sıktılar Kpop severlere fanlara bir lafım yok sadece toxicleri görünce çıldırıyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Ha birde şu var sevmiyoruz deyince topluca linç yağmuruna tutuluyoruz (toxicler yapıyor bunu)
Cringe Kpop fanları sıkmadı mı artık?