Allah rızası için Takvalı, Medrese eğitimi almış, Çarşaflı Peçeli birisiyle evlenmek istiyorum, ?

Selamun Aleyküm, günümüzde islami değerlere karşı ön yargılı çok fazla insan var, ama artık herşey karışmış ve herkes heryere girmiş durumda, Kadınlar çeşitli memuriyetlerde çalışıyorlar, hastane de, adliye de, dindar insanların tiktok kullandıklarını, sosyal medya kullandıklarını görüyorum, KizlarSoruyor ve onedio gibi platformlarda da genellikle dindar kişilerin olmadıklarını ve çoğu insanın da İslamiyet karşıtı yayımlarını görüyorum, Ama istisnalar da var tam aksine paylaşımlarda var öyle bir zamandayız ki doğru ile yanlış aynı çarşıda satılır olmuş, Yaşım genç ve gerçekten aradığım gibi birisiyle samimi bir evlilik yapmak istiyorum, özelliklede insanların evlenmeyip 30 yaşına kadar bekar kaldıkları böyle bir zamanda artık dindar insanlar - dinsiz insanlar hepimiz bu toplumda birlikte yaşıyoruz, bilmiyorum belki çevrenizde aradığım gibi bir tanıdığınız vardır sebepler dairesinde bir kaç kişiye bu niyetimi açtım, bir sonuç alamadım, Ailem bana bu konuda yardımcı olmuyorlar onlar fikir olarak çok daha başka şekilde yaşıyorlar, ben bu şekilde bir evlilik yapmak istiyorum, bir aile kurmak istiyorum
Allah rızası için Takvalı, Medrese eğitimi almış, Çarşaflı Peçeli birisiyle evlenmek istiyorum, ?