ben boşnak mahallesinde oturan bir türküm. illlallah dedim bunlardan. ya bunlar hırsız yalancı küfürbaz. anlamadım gitti hepsi mi aynı olur. taa allahın bilmem nesinden gelmiş buraya burdaki insanları rahatsız ediyolar. birde biz boşnağız biz avrupalıyız diye geziniyolar. dan dan bir dillleri var onu konuşuyolar. bunlar zamanında savaştan kaçıp buraya geldiler şimdi burada havalanıyolar. sınır dışı edilseler keşke.
Cevabın nedir?
+1 yılKanı bozuk ne ya? Ahlaksızlar. Irkçılık yapmayın siz de. Sanırsın ki Türk soylu hiç sapık değil, hırsız, tecavüzcü değil, rüşvetçi değil. Kadın cinayetlerini Boşnak lar mı işliyor? Paraları biz mi hortumluyoruz. Hiç tarikatçı şeriatçı yovax Boşnak a denk geldiniz mi? Pavyonlar genelevler bizim kadınlarımızla mı dolu? Ya da yetimhaneler hapishaneler bizimle mi dolu? Her milletin kötüsü de olur iyisi de. Bu durumda biz de Türk asıllıların hepsini yukarıdaki genellemelere sokarsak sonu gelmez bu çirkinliğin. Hem burası sadece şansınıza tapulu bir vatan değil. Biz de bu toprakların öz ve öz çocuklarıyız. Bizim anne babalarımız bu ülkeye gelirken adlarını soyadlarını benliklerini orada bıraktı. Zamanın yönetimi hepsine Türk isim ve soyismi verdi. Bulgarlar bunu Türklere yapınca biz dahil herkes Soykırım diye hopladık. Peki soruyorum size bize yapılan ne o zaman? Asimile olmuşuz zaten. Bir de konuşup duruyorsunuz. Önce kendi yaptıklarınıza bir bakın.. Sonra Boşnak, Kürt, Çerkes ermeni rum laz kime ne diyecekseniz deyin.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYavrum senin ırkında hırsız yok mu? Küfreden yok mu? 2 gördüğü şeyle dünyayı genelleyen ergenlerden bıktım.
Türk'üm. Türklerde de hırsız var çingenesi var varda var ama ben milletimi nasıl genellemiyorsam diğer milletleri de genellemem.
Almanlar da o Türk mahallelerindeki rezillikleri görünce bizleri kötülüyorlar onlar da haklı o zaman.24 Yorumla
Soran+1 yılalmanyaya gidenler genelde kürtler bu bir
ikincisi istediğim ırkı genellerim sanane. evet hırsız bunların çoğu..- +1 yıl
Soru sorduysan cevabını da duymak için sorarsın sanane manane demek ne? Onların yüzüne de bir de bakalım hırsızsınız diye. Almanya'ya giden Kürtler de vardır ama dediklerimin hepsi öz Türk ;)
Soran+1 yılTurkleri begenmiyorsan git bu ulkeden.
- +1 yıl
Ah yurdum kezbanı gözüyle okusa da anlasa. Her millette hırsız var dolandırıcı var küfreden var o zaman bütün milletler kötü diyorum. O küfreden Boşnaklara da git böyle bir konuş bakalım sonra gel buraya yaz.
+1 yılBence hepsini genelleme ya. :/ Benimde Boşnak arkadaşlarım vardır iyi insanlar ama şöyleki bilmiyorum Balkan devletleri genelde Rus soyundan gelmedir kültürlerindemi, kanlarındanmı kanyıyor bilmiyorum ama çok küfür ediyorlar ve biraz kaba davranıyorlar ama iyileride, adamıda harbi adam gibidir.
08 Yorumla
Soran+1 yılevet ruslarıda sevmem. votkacılar.
- +1 yıl
Boşnaklar daha çok Ruslardan gelme sadece Müslümanlar diye biliyorum. :/ Çok fazla küfür ediyorlar aryrıca biraz havalılar bizim sınıfta vardı bir kaç tane yani tip olarak sarışınlar ya daha fazla dikkat çekiyorlar çok *içlik yapıyorlardı ayrıca çok tersler ama bazılarıda çok iyi.
Soran+1 yılevet burada dikkar çekiyolar çünkü tipleri farklı ve genelde uzun boyludur kız-erkek hepsi genelde güzeller. ama olsun yinede herşey güzellik değil. evet bende öyle biliyorsu ruslar gibi slavlar hepsi. müslüman olunca boşnak adını almışlar.
- +1 yıl
Evet ne yalan söylim tip var boy, pos, vücut var ama *pnenin önde gideni %90'ı ben İstanbul-Bayrampaşa'da oturuyorum burası olduğu gibi göçmen dolu özellikle çok Boşnak var ama bilmiyorum bana hiç ters olanı denk gelmedi şuana kadar.
Soran+1 yılçünkü bu ülkede bazı mal arkadaşlar göçmen tiplere tapıcak gibi bakıyolar bunlarda şımarıyor
- +1 yıl
Öyle tabiki sen Boşnakları bırak şimdi başımıza Suriyeliler çıktı onlar daha beter bizim buralar şimdide Arap, İranlı, Suudi felan dolmaya başladı bizim burdaki Boşnak göçmenlerde rahatsız olmaya başladı. Özellikle Arap ve İran erkekleri çok pis ve tersler kendi ülkelerinde yapamadıklarını burada yapıyorlar benimde uyuzuma gidiyor.
Soran+1 yıltürükten başka herşey doldu burası. türkler çoğalmıyor. çünkü genelde türk aileler şehirlerde yaşıyor az çocuk yapıyor asimile oluyolar birde.
- +1 yıl
Öyle yakında durumumuz Avrupa devletlerinden farkı olmayacak yani kendi ırkından çok başka ükenin ırkları var bilmiyorum adam gibi kardeşçe yaşadıktan sonra hiç bir problem olmazdı ama bizim ülkeye gelenlerin hepsinin kanı bozuk oluyor.
+1 yılben göçmenim ama Türküm, burada da boşnaklar var bende pek sevmem çingene mahallesinde otururlar üstüne şımarırlar, okulda arkadaşlarım oldu çok pictiler
06 Yorumla
Soran+1 yılaynen. birde boşnağız diye gururlanmıyolar mı.
- +1 yıl
görüntü aryan ırk ama ne yaptılar sanki y. y. lardır osmanlının hakimiyetinde oldular savaş olaylarına bende üzülüyorum ama bazıları da savaşı unutup şımarmış, boşnak tipinide sevmem sapsarı, çekip uzatılmış gibi boyları, küçük patlak gözleri var ben hep anadolu tipinde olmak isterdim
Soran+1 yılevet işte o savaşı hatırlayıp türk milletine tşekkür etmek yerine biz türküz demek yerine boşnağız bilmem ne diye gezinmelerine sinir oluyorm. elimde olsa sadece türk ırkından oluşanları bu ülkede tutup geri kalanını def ederim burdan.
- +1 yıl
Türkçü kızları severim
Soran+1 yılbenim gibi insan az kaldı. asimile olduk iyice. bir avuç kaldık.
- +1 yıl
hele kızlarda soyunu koruma diye bişey kalmamış, kürtleri bile bizden daha çok seviyorlar
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
14Cevap
Neden genelleme yapiyorsun. Nasil bir zihniyet bu? 3-5 insan tanidin diye nasil boyle acimasizca yargilarsin insanlar?
Savastan kacip gelmisler diyorsun o Insanlar savasta neler cekmis bir bilsen bir anlasan boyle genelleme yaparak atip tutmazdin. Her insan iste bu beraber yasama sanatina erisemiyor..03 Yorumla
Soran+1 yılne çekmişse çekmiş banane. ayrıca madem bu kadar çekmişler eğsinler başlarını otursunlar. ne boşnağız diye geçiniyolar. kaç kere hırsılzık yaptıklarına şahit oldum. yok böle bir millet çingeneden farksızlar.
Soran+1 yılvalla keşke gitseler zaten boşnağız diye gurur duyuyolar. ne güzel işte.
Ya git arkadaşım. Boşnağım gayet de mutluyum bu durumdan. 'Hırsız' falan da değiliz hani haberin olsun. Gayet de temizim, ailem de öyle. Aşağılama insanları, tavrın çok aşağılayıcı ve itici.
213 Yorumla
Soran+1 yılbenim ayakkabılarım neden çalınıyor o zaman her dakka. bıktım ya bıktım. boşnaksan saray bosnaya hadi
- +1 yıl
Kardeşim bak dediklerine rağmen düzgün konuşuyorum. Boşnaklarda da hırsız vardır tabii ki, sen her ne isen siz de yok mu hiç hırsız? Türkiye de binbir türlü insan hepsi öyle git ülkene vb. diyeceğine adam gibi söylesen keşke. Şahsen ben de ve eminim birçok kişi de bu üslubun yüzünden senden ve senin gibilerden soğuduk.
Soran+1 yılvalla ben hırsızlığa uğradım. hemde kaç kere.. ben türküm ayrıca herneysen falan dedin ya. keşke soğuyup tamamen saraybosnaya geri dönseniz.
Soran+1 yılbenim ülkemden beni mi kovuyorsun. kızım git beleşçi tiplersiniz. bu ülke size yer yurt verdi birde nankörlük yapıyorsunuz. sus ya da defol burdan.
Soran+1 yılvalla ben giden eşyama yanarım. ispatte edemiyorum. kapımızın önünde ayakkabı bulamıyoruz. annemin dışarıya koyduğu unuttuğu tuvalet fırçasını bile çalmışlar yaa yok böle birşey. okulda kaç kere cüzdanımı çaldı boşnak bir kız haram zıkkım olsun.
Soran+1 yılvalla gidin çalın diyor heralde size büyükleriniz. çünkü gördüğüm bütün boşnaklar hırsız. kadınalrıda küfürbaz ve kaşar
- +1 yıl
Evet ya boşnaklar olarak 'HEPİMİZ' kaşarız biz, sürtüğüz böyle yani. Tüm gün de hırsızlık yapmak için planlar falan yapıyoruz evde. Hatta oturduk hırsızlık yap diye öğüt veriyor dedem. :D
En azından benim annem babam bana terbiye vermeyi bilmiş Allah da zeka vermiş. Ailen sana ne gram terbiye verebilmiş ne de sen Allah'ın verdiği zekayı gram kullanabilmişsin. Senin bu acizce ve aşağılık laflarına bile oturdum cevap yazıyorum hem de terbiyeli bir biçimde değerimi bil :D
Soran+1 yılevet aynen o yazdıkların gibisiniz bunu biliyorsun bak ne iyi. asil türk kanından geliyorum çok şükür
- +1 yıl
Öyle anan baban Türk oluna Türk olmuyorsun tek. O hoşgörü, saygı sen de 0.
Büyük ihtimal en fazla ortaokula falan gidiyorsun :D büyü azıcık, aklın fikrin otursun sonra zaten anlarsın. Küfürbaz diyen ben bir şey demeden 'kaşar' dedi ya çekişkiye bak. Hadi Allah ıslah etsin seni. Azıcık da akıl fikir versin. Ben bırakıyorum burada bu konuşmayı, genelde karşımdakinin seviyesini tam ölçünce seviyesi de bırak 1-2 eksilerdeyse konuşmam. :)
Soran+1 yılüff defol ya burdan evet kaşarsınız
+1 yılsüperötesi şeker Boşnak arkadaşlarım var. ben de pomağım aynı şekilde avrupadan geldik farklı konuşuyoruz. dile millete hakaret olmaz !!! sen mükemmelsin sanki
025 Yorumla
Soran+1 yılvalla avrupadan geldik diyorsunuz ama o avrupa sizi istemediği için buraya geldiniz bunu unutuyorsunuz. hem avrupalı olmak bu kadar önemliyse ve övünç kaynağıysa geri gidin herkes rahatlasın.
- +1 yıl
avrupadan geldik diye sizi dışladığımız yok. Avrupa bizi istemedi çünkü biz de Türküz. ayrıca en çok bizim taraf Çanakkale savaşında savaştı. bu topraklarda atalarımın kanı var. kürtlerden oluşan koca tabur cephaneyi de alıp kaçarken biz savunduk. biraz tarih okuyun bilip bilmeden konuşmayın.
Soran+1 yılkızım kimi dışlıyorsun sen zaten. dılşadığı yok muş. birde dışlasaymışsın. sen zaten benim ülkemde azınlıksın ve sığıntısın bunu unutma. bu ülkeye şükür et yoksa hepinizin kökünü kurutturlardı orda. şükür ediceğinize biz avrupadan geldik diye kasılıyorsunuz. türk milleti kimseye yaranamadı anasını satayım. bu ülkenin sırf türk kanından gelen insanlardan oluşmasını istiyorum. türkler asimile oluyor genetiğimiz bozluyor. ayrıca sen türk değilsin. boşnak, arnavut, pomaklar farklı bir ırktan geliyor. boşnaklar slav ırkından gelir aslen sırptırlar. diğerinin ırkını bilmiyorum ama asla türk değiller.
- +1 yıl
ASLEN TÜRKÜZ BİZ. sen aptal ırkçının tekisin pomak Müslüman Bulgar demektir ve bulgar aslında Türk soyudur. hem cahilsin hem de laf ediyorsun. bilmiyorsan sus.
Soran+1 yılbulgar türk demek mi? sen salak mısın. bulgar nasıl türk oluyor gerizkalı. müslüman olabilirsin ona lafım yok ama türk değilsiniz. ırkçıyım evet. türkler dışında kimseyi sevmiyorum. biraz da biz ırkçı olalım pomak kızı.
- +1 yıl
bulgar 13 türk kökeninden biridir hem cahilsin hem de bana gerizekalı diyorsun :) bizde bir laf var SEN İYİ HERKES İYİ SEN KÖTÜ HERKES KÖTÜ ön yargılısın hakaret ediyorsun tabi ki Boşnaklarla anlaşamazsın. gururlu insanlarız biz.
Soran+1 yılay ne gururlusunuz ne gururlu. hırsızlık sizde küfür sizde. birde maşallah çok rahatsınız kaşarlık sizde. süslü püslü giyinip kaşarlık yapmak en büyük zevkiniz. öyle gururlusunuz ki başkasının ülkesine gelip birde burada yüzsülük yapıyorsunuz. hiçbir bulgar türk kökeninden geldiğini kabul etmez. cahil sensin. bizim boyumuzdan gelmiyor bulgarlar. biz oğuz boyuyuz osmanlı torunuyuz.
- +1 yıl
ırkçısın sen asıl Türk sen değilsin Türk hoşgörü milletidir hem de genelleme yapıyorsun. kesin kuyruk acın var haha :))
- +1 yıl
doğru oğuz boyundan değiliz sadece oğuzlar Türk değildir. avarlar bulgarlar hazarlar macarlar peçenekler kıpçaklar sabirler başkırtlar türgeşler Kırgızlar karluklar ve kimekler diğer türk boylarıdır öğren de başka yerde gülmesinler.
Soran+1 yılevet var bir sürü şeyim çalındı istemiyorum sizi görmek. ben türkim safkan. burayı bozan sizsiniz.
- +1 yıl
beğenmiyorsan defol biz de Türküz anlatamadım ki.
Soran+1 yılbenim memleketimden beni mi kobuyorsun. sen defol senin yurdun değil burası hadi bulgaristana.
- +1 yıl
burası benim de memleketim. en çok para kaynağı batıdan çıkıyor doğu yiyor. batıda kim var biz? biz olmasak bitersiniz lan. yıllar önce sadece edirne şehrinin ab ye katılması teklif edilmişti. keşke katılsaymış.
Soran+1 yılsen kimin ülkesini bölüp abye sokuyorsun. sen kimsin bee kaşar. ne bok yediniz siz ne yaptınız bu ülke için. beleşçiler. size yurt verdik yer verdik biz. bizim malımızla bize hava bastınız. apartmanlar diktiniz. yuh bee. bunlar olmadan biz birşey yapamazmışız. ulen düne kadar sen mi vardın kaşar. sen anca boyanıp türk erkeklerinin altına yatmayı bilirsin.
- +1 yıl
edepsiz. mayka ti gazı deyip bitiriyorum dan dan dilimle :) sen bizden birinden fena tekme yedin olacak. neyse bu kadarı yeterli. seviye biraz. bundan sonraki hayatında başarılar.
Soran+1 yılbenim elimde bir güç olsa yemin ederim seni saçından tutup bulgaristana kendi ellerimle götürürüm. bakalım siz olmadan yaşayabiliyor muyuz yaşayamıyor muyuz.
- +1 yıl
mayka ti gazı hadi canım. aramızdaki tartışma bitti seni affediyorum ve hayatımdan çıkarıyorum artık çok zorda kalmadıkça cevap yazmayacağım. bu şekilde bizi sıkanı hayatımızdan çıkarırız. hangi Boşnakla anlaşamadıysan onu hayatından çıkar ve bize genelleme yapıp hakarette bulunma.
Soran+1 yılne tekme yiyecem kızım benim gevurdan dönmelerle işim olmaz. ama hırszılık yapman ve pislik yapmanızdan bıktım. ayrıca senin ananı... zaten ananızda kendisini sıırplara bulgarlara sattı savaş zamanında.
- +1 yıl
bizi kendin gibi sanıyorsun sen. tek sorun bu :) namusa laf etme lan.
Soran+1 yılsenin anan kendini satmış kız şimdide sen kendini satıyorsun.
- +1 yıl
sizde var heralde bir de deriz ki KİŞİ KENDİNDNE BİLİR İŞİ :)
Soran+1 yılbelli belli. en çok kaşar sizde var. palyoça gibi suratınızı boyuyorsunuz
- +1 yıl
genelleme yapmayı bırak artık. güzeliz ondan mı kıskandın acaba :)
Soran+1 yılvalla senin kırmızı suratına bin basarım. güzellikse hepiniziden güzelimdir kesin..
Soran+1 yılbeyaz ten pancar surat sarı kaşlar kirpikler.. ne güzel ne güzel.
sen etrafındaki boşnaklarla hepsini bir tutamazsın cahillik yapma hele ırkçılık hiç yapma
310 Yorumla- +1 yıl
işte ağzına sağlık bacım
Soran+1 yılyaparım sanane
Soran+1 yılsanane
- +1 yıl
puhahahaha :):):)
Soran+1 yılBunlar küfür edee iste sadece
- Aile & Toplum konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılBoşnak çok arkadaş, ım var bayan , erkek hepsi iyidir size kòtüleri denk gelmiş.
12 Yorumla
Soran+1 yılbir değil iki değil kardeşim yaaa. hep mi bana kötüleri denk geldi
- +1 yıl
Olabilir kardeş 2 tanesi kötü diye hepsi kötü olmaz size òyle denk gelmiş. Ben İstanbul, dayım benim dediklerim burda.
+1 yılBurdada çok var.. Şahsen bize gore rahattirlar.. Bende pek anlasamam
01 Yorumla
Soran+1 yılevet kaşar kızları
bilmem hiç görmedim ama insanlar genelde kendinden insanlarla birlikte yasayınca rahat oluyolar böle öküz gibi davranıyolar
10 Yorumlahajrovic de galatasaraydan kaçtı zaten. ama dzeko yu severim iyi adam
00 Yorumla
+1 yıl... ırkçıları bir ölmediniz gitti. :-)
10 Yorumla
+1 yılSarı kürt deriz onlara genelde, sevmem
12 Yorumla
Soran+1 yılboşnağım boşnağım diye geziniyolar. boşnaksan git o zaman bosnada yaşa
- +1 yıl
canım, Osmanlı' nın fethettiği yerleri göğsünü gere gere anlatıyorsundur eminim...
Incir kuşlarıni oku anlarsn :/
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Daha bir Muhacirden zarar gormedik.
15 Yorumla
Soran+1 yılsen gelde onlarla yaşa
Soran+1 yılonlarda ayrı dert tabi
Soran+1 yıltürkün dostu türktür asla unutmam bunu
+1 yılkötüleri denk gelmiş sana
00 Yorumla
+1 yılobuuu siper alın burası karışır :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 521 cevap paylaştı.
+1 yılInsanliktan nasibini almamis zavalli insan.
07 Yorumla
Soran+1 yılhadi len. defolun ülkenize
- +1 yıl
Benim ulkem burasi canım bosnakda degilm. bu ramazanda biraz oku arastir nasil insan olurum diye.
Soran+1 yılben sevmiorum bunları zorla mı
- +1 yıl
Hangi inanancta var bir irki toplulugu kotulemek. dalga gecmek.
Soran+1 yılkötülerim çünkü gördüklerimi yazıyorum. kaç kere hırsılzığa uğradım.
- +1 yıl
Sen bir milleti komple kotuluyosun. ben ona karsiyim. kendi tanidiklarina istedigin kadar sov beni ilgilendirmez. butun bosnsklara laf edersen karsinda olurum.
Soran+1 yıllaf ediyorum ne yapıcan
- Aile & Toplum konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılbende boşnağım ama kötüsü denk gelmedi bana
130 Yorumla
Soran+1 yılbana hep hırsılzarı geldi denk ne tesadüf. kaç kere cüzdanım ayakkabım çalındı bıktım bıktım.
- +1 yıl
sana sırp tohumu denk gelmiştir :)
Soran+1 yılhepsi sırp tohumu. sırpların bir kısmı müslüman olmuş bunlara boşnak denmiş.
- +1 yıl
yok gülüm yanlışın var araştırmalarını iyi yap
Soran+1 yılya na yanlışı. ben araştırdım bak netten. osmanlı oraya gidince bir kısım sırp müslüman oluyor ve bunlara boşnak deniliyor. katolik olanlarına hırvat , ortodoks olanlarına sırp deniliyor işte. hepsi slav ırkı. ruslarla aynı ırktan gelirler.
- +1 yıl
peki sen bunları araştırırken bosna erseki araştırdınmı yanlış doldurma beynini
- +1 yıl
benim bir tarafımda karadenizdir çevremde bir dünya boşnak var ama bosna hersekten gelme ee şimdi
sen bir hırvatla bosnalıyı bir tutamazsın
Soran+1 yılevet araştırdım gerçek bu. tabi boşnak milleti bunu kabul etmek istemiyor. belgeselde bizzat boşnak devlet adamı bunu söyledi. emir kusturica diye bir yönetmen var boşnak oda aynısını söylüyor. sırp bunlar. ama bu sırplar kendi aralarında bile anlaşamadıkları için sürekli kavga ederler aralarında. hırvatlarda sırpları sevmez mesela. sürekli savaştılar. bosnada olanlar üzücü ama benim çalınan ayakkabılarım bunun sorumlusu değil.
Soran+1 yılya kardeşim köü aynı dinleri farklı sadece. hırvatla boşnak aynı soydan geliyor
- +1 yıl
kardeşim sen bana mesaj at ben senle bu konuyu geniş konuşçam
Soran+1 yılkonuş burdan. ben çok iyi biliyorum bana masal anlatma boşnaksan sen sırp asıllısın.
- +1 yıl
ben senin gibi ta osmanlıya kadar inmem sana şu kadarını anlatayım ewt bunlar aralarında ayrıldı ama şu varki sırp asıllılar hala çok farklı boşnaklar kendilerini sırplardan ayırdı anlıyon
Soran+1 yıltamam ayırdı ama aslen sırp slav ırkın.
- +1 yıl
kızım sana ben ırkımımı anlatçam şimdi uzun uzun yapma bunu :):)
Soran+1 yılsırpsın işte ben senden iyi biliorum ırkını. her yerde yazoyor.
- +1 yıl
Sen daha bosnagin ne olduğunu bilmiyon
Soran+1 yıloff bunlar gerçek kabbulen
- +1 yıl
Kabullenmek gerçeği daha sen bilmiyosun ama bunu bir bosnagin yaninda soleme yazik olur sana
Soran+1 yılben çok iyi biliyorum sırp tohumu. sırplar size müslüman olduğunuz için kzııyor. bu sırplar hırvatlarıda sevmiyor zaten.. söylerim boşnağın yanındada. sizden mi korkucam siz kimsiniz be. benim ülkemde beni tehdit ediyorsun. sığıntı zavallılar.
- +1 yıl
l*n gerizakali sen bir bosnakla arkadaş oldunmu hic bole ciyakliyon.. Hem bende türküm ne otuyon mal mal ulan sana kafayi vururdum ant olsun ama sen daha yüzünü gosteremiyon
- +1 yıl
Kaç kuruşluk giyiniyon l*n gel sadaka olarak alayim irk düşmani seni
Soran+1 yılbenim ülkemde otur benim ekmeğimi ye sonra şımar. size söyle haddini bildircek bir başbakan gelmedi. hepinizi sınır dışı etsin pislikler mahvettiniz bu ülkeyi. sen türk falan değilsin sırpsın. boşnakla arkadaş falan olmam hepiniz hırsızsınız.
- +1 yıl
l*n havlama be daha ne konuştuğunu bilmiyon gidiyon çingene goruyon boşnak diyon gözlük tak
Soran+1 yılvalla hepsi boşnak ve hırsız. nede olsa sıprsınız.
- +1 yıl
Sen tohumunu biliyonmu daha ne olduğun belli değil türküm diyon irk ayiriyon hangi türk irk ayirmaz
Soran+1 yılben türk oğlu türküm. herkes sizi sevmiyor burada sandığınız gibi
- +1 yıl
l*n cahil cahil konuşma salak
- +1 yıl
senin kim olduğunu bilsem seni öttürürdüm..
Soran+1 yılbir bok yapamazdın pislik. ben türküm burası benim ülkem defol bosnaya.
- +1 yıl
l*n s ie hala mal mal konuşuyon susta türkleri böle düşüncelere sokma gereksiz
oOO Irkçılık alırım bir dal
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılIrkçılık yapma
00 Yorumlanerde oturuyorsun
00 Yorumla
+1 yılNerede oturuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar öyle malesef.
00 Yorumla
Devamını Gör(6)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem