Görümce vakası yaşayan var mı?

Ailem istemediği için kaçarak evlendik sevgilimle. 2 aydır onun ailesiyle yaşıyoruz. Annesi babası ve bir kız kardeşi var. Kız kardeşi daha 18 yaşında, eşim ve ben 21 yaşındayız. Daha önce bir iki aksi davranışını görmezden geldim görümcemin. Düğün filan yapıldığı için maddi yönden biraz sıkışığız. Eşimde şehir dışında çalışıtığı için işinden ayrıldı bir aydır ikimizde iş arıyoruz. Artık elde avuçta para kalmadı, düğünümüzde takılan çeyrek altınları bozduruyoruz para bittikçe. Kayınvalidem para sende dursun borçlarınızın filan günü geldikçe yatırırsınız diye parayı bana verdiler. Cüzdanım sürekli ortalık yerde. Kimin ne ihtiyacı olursa olsun cüzdandan alınıyo ve kimsenin benim param diye parayı sahiplendiği yok. Dün gezmeye gitmiştik, geld,m yemek yaptım biraz bulaşık vardı onları yıkadım sofrayı hazırladım görümcem oturdu kalkıp bir işe elini sürmedi. Ne sesimi çıkardım ne suratımı astım, insanlık hali yorgundur diye bişey demedim. Görümcemin bi tane kız arkadıyla eşim biz evlenmeden önce çıkmışlar kısa bi süre. Görümcemin dün kıza işi düştü, kontörü yok diye evde o kadar telefon dururken kalktı eşimin telefonundan o kızı aradı. Kıza yine bişey demedimi bozuldum ve eşime o numara değişecek dedim o da anladı beni tamam dedi konu tekrar kapandı. Sonra oturduk yemek yiyoruz, kız başladı sitemli sitemli konuşmaya. Bana para vermiyosunuz bari annemin cebine para koyun. Para sizde vs vs yarım saat paranın lafını yaptı sonra kalktı kapıyı çarpıp odadan çıktı. Bende sinirlendim parayı götürüp ortaya bıraktım bundan sonra kimse bana para vermesn diye eşime patladım. Evde baya gerginlik çıktı onun yüzünden. Şuan burdan o kadar soğudum ki ne gece uyuyabildim ne şimdi doğru düzgün oturabiliyorum baş ağrıısndan. Bu durumda siz ne yapardınız?
Görümce vakası yaşayan var mı?