Azerbaycan -Ermenistan savaşında Azeri askerlerin Ermeni askerinin kafasını kesmesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Ben artık azerbaycani falan desteklemiyorum şahsen iki ülkede birbirinden beter!!! Zaten elinde esir düşmüş askerlerin kafasını kesmek nedir yaaa... ?
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
oyle bir sey yok ama ne kadar ermeni varsa kafasi kopartilarak ölüdürlmesinin benim acimdan sorun tasimiyor... eger oyle birsey varsa o kafasi kopan ermeninin ve mezarinindaki kemiklerini s.. ikiyim...
Bende senin o beynini s*kiyim
yapabilecegin seyleri yaz a.. q donmesi.. sen burda olsaydin o ermeni gibi kafani keser ibret diye yayinlardim burda..
Barbarrr
Bak bu barbar kelimesi Türklere karşı çok kullaniliuo demekki haklı sebepleri varmış...
evet analarini altima alip cariyemiz yaptigimiz icin sehirleri kilictan gecirip leşlerini kale burclarina astigimiz icin barbarim ve cok mutluyum cok seviyorsan barbar diyenlere git kendini döllet...
"insanlık" için büyük bir tehditsin
evet Turk olmayan herkesin a.. q
Senle aynı soydan geldiğim için utanıyorum 🤦🤦🤦 faşist
ya Turksun ya da p.. ic kaybol
videolar kesın onlaramı aıt , ole olsa bıle onlar azerı degıldır oraya gıden ıslamcı terorıstlerdır
Yapmışlarsa bile iyi yapmışlar e*menilere buda az.
Ayrıca Azerbaycana hiçbir terrorist gelmedi
@transkraliçe savas psıkolojısı hersey oluyor sen azerısın galıba
Hayır değilim
bu kız ermenılerın sıvıllerı bombaladıgını bılmıyor ermenıler hep salaktı yuzyıllar boyu emperyalıstlerın kuklası olup köle gıbı yasadılar ortacagda katolık klısesı ve bızansın altında ıdıler sımdı de fransa ve amerıkanın anca 1991 de bır vatanları olabıldı oda amerıkanın natonun rusyayı sarma arzusu nedenıyle kenı salaklılkarını deneyımlıyorlar
@GitarımFirarda bilmiyorum İslamcı terorist mi azerimi... ama Azerbaycanlılar gibi konuşuyorlar. Ermenilerin sivilleri bombaladığı ni biliyorum.. ve o zamanda çok üzülmüştüm o zamanda Ermenilere laf atmıştım .. ama şimdi azerilerde suç işliyor bunlara sessiz kalmamaliyizkii.. lütfen biraz empati yapın yaa !
bu savaşta Azerbaycan tüm uluslararası savaş hukukuna uydu yani ermeni sivillere saldırmadı ama ermeniler cok sıvıl yerıne ates actılar bır de ermenılerın yaptıgı hocalı katlıamı var azerıler bunu yıllarca kafalarına yazdılar artı ermenılerı atesleyen Macrondur Turkıyenın dogu akdenızde sıkısmasını ıstıyor AB bu nedenle turkı9yeyı oyalamak ıcın ermenılerı costurdular ve bu ermenıler yıne emperyalıstlere guvendıler ve kaybettıler emperyalıstler yıne onları sattı ozellikle Macron hıc akıllanmıyorlar ermenı soykırımı dedıklerı carlık rusyasının bun ları costurup kürtler ve turkmenlerı saldırtması ıle canı yanan kürtlerın bunları öldürmesıdır yıllarca bu etkı tepkıyı aglaya ezıle buzule anlattılar ama 91 de ılk basbakanları bunu ıtıraf ettı bu yalanı bıze rusya sıolettı soykırım falan yok bu ermenıler salaklar ulkelerını bırakıp gıdıyorlar oralarda ısgalcıler sıvıllere ates acıyorlar sonrada öldürülünce tum dunyaya aglıyorlar ermenı soykırımını ılk baslatan bunlar tonla kürt öldürdüler doguda kürtlerde onları öldürdü
evet sessız kalmamalıyız emın ol ermenılerde azerılere yapmıstır bunları onların cesetlerını domuzlara yedırdıgını bılıyoruz savasta olsa sıvıl yerde baban öldürülse ve domuzlara yedılırse emın ol farklı dusunurdun savas bole ınsanlıktan cıkaran bısey
haklisinn.. mantıklı yorum yapan sadcee sen varsın..
Görmedim. Bu haklı zaferi gölgeleyemez. Yine de korkunç. Hocalı katliamının yüzde biri😢🙏👍
Aynennn
Ne var bunda? Binlerce yıldır savaşta kafa kesilir.. garip olan ne?
Bin yıl önce evet kafa kesiliyordu 🤦🤦🤦ama artık 2020 yılındayız sabır ve r bana Allah'ım... Bu olay savaşırken olmuyo Ermeni askerler Azerbaycanlı askerlerin elinde esirken oluyo... Ve video çekerek sosyal medyaya konması? Ailesi ne kadar üzülür... Lütfen biraz empati.. Ermenilerden bende nefret ediyorum ama böyle bir konuda Azerbaycanli lari destekleyemem
Büyütecek bir şey yok bunda. Asker oluyorlarsa ölmeyi ve öldürmeyi kabul ediyorlardır. Askerler bunun için var.
Savaş budur ne sndınki.
O mermiler gövdeye gelip sakince öldürmüyor.
arkadaşının Kafasına gözüne geliyor kafası dağılıyor.
Sinirden sende vahşileşip kafa kesmeye başlıyorsun
Thats Life
Savaşta değil ama esir olan Ermenilere yapılmış bir olay bu.. savaşta olsa buraya yazarmiyim sence?
Ve video çekip sosyal medyaya koyuyolar
Esirler savaşta iken alınmıyor mu.
Savaş savaştır
Karşısındaki ermenilerin savaş hukununa uymadığını iddia eden azerbaycan'ın böyle birşey yapmış olması çok yanlış yolda olduklarını gösterir. Teslim olmuşsa öldürülmez... Kimse o şekilde ölmeyi haketmez. Savaş kadar kötü bir şey yoktur.
İyi olmuş acıyor musun sen
İyi olmuss derkenn. ? Bu kadar mı kötü kalplisin
En çokta kendimize aciyorum ne kadar kötu insanlarmisizda haberim yokmuş 🤦🤦
Karşımda ki benim düşmanımsa acımam biz türküz lan türk senin neyin peşindesin amacın ne?
Tamam da ablacım kesin bir delil var mı
Ya video var. Azerbaycanli lar gibi konuşuyorlar .. yurt dışı haberlerini hiç okumuyormusunuz..
Hmm yok yabancı medyaları takip etmiyorum yinede bilemedim
mal mal konuşma ya
Derkennnnn? Ben burda mallık goremiyorummmm . asıl sen bu yorumu yaparak daha mal oluyosun..
öyle birşey yok hangi kaynakta gördun bu haberi uydurma
Yabancı medyalarında tatlım yaz goggle ingilizce görürsün
varsa da normal savaşlarda olur
ermenilerin bi tarihe bak istersen anadoluda ne kadar katliam yapmışlardır
Niye uydurayim. Keşke uyduruyo olsaydım.. ama malesef gercwk Ermeniler gibi Azerilerde kuralları cigniyo ...
Ermenileri seviyorum demedim ki🤦hiç sevmiyorum onları.. sadece bu canilik hakkında konu açtım .. i
inanmam ben buna
Yaz bakalım ineternete ama ingilizce yaz türk medyasında yok 😏
ingiliz medyasına inanmam o yuzden arastırmaya degmez ama yaptı isler az bile ermenilere
Az bileeee derkenn.. bak savaşta öldürmeye bir şey demiyorum ama elinde esir düşmüş askerlerin videosunu çekerek öldürmek ne kadar doğru? Ne kadar igrencsiniz ya.. o askerlerin ailesi çocuğunun öldürülme videosu nu izlediğinde ne düşünüyordur?
Kanıt ?
Video var.. Azerbaycan diliyle konuşuyorlar... Bu haberler türk medyasında yok ben yabancı sitelerden. buldum..
Kessinler
Güzel işte kana kan dişe diş intikam
Sen sanarım ermenisim
İyi yapmışız...
Ne diyorsun yaa sennn.. böyle bişeye nasıl iyi diyebilirsin. Salakk
Gayet iyyi diyorum, karşınızda ki düşman zalim onların eline bizden biri geçse kim bilir ne zulümler yapılır, biz turküz kimseye eywallahimiz yok olmamalıda.
Azerbaycan lisin galiba... TÜRKLÜK BU DEĞİLDİRRR!!! Bu barbarliktir caniliktir , insanlık dışıdır... Ve KOTUYLE KOTU OLUNMAZZZ.. Ermenileri bende sevmiyorum ama lütfen empti kurun. Lütfen... Böyle Ermenilerden bir farkınız kalmiyo🥴
Azerbaycanlı değilim kardeşim, kotuyle kötü olunmaz ama biz onlara bunu yapmasak onlar daha kötüsünü yapmak için bize karşı fırsat kolluyacaklar ki ellerine geçse daha kötüsünü yaparlar zulüm cektirirler,
Kardesimmm... Eğer bunları Azerbaycanlılar yapmamış olsaydı emin ol her şey daha iyi olucakti tek suçlu Ermeniler olucakti... Ama şimdi Azerilerde sucluu..
Ve biz onlardan daha güçlüyüz bunları yapmayarak ta yenebilridi Azerbaycan.
Biz tabi ki güçlüyüz, demek Azerbaycan goz dağı vermek istemiş, yumuşak davranarak olmuyacagini düşünüp öyle yapmışlardır bence de bazen sert olmak gerekli sürekli yumuşak olunmaz.
Ama gözdağı vermek isterken bir insan can cekise cekise ölüyor.. 🤦🤦ve bu nu videoya alıyorlar. ölü askerin kafasını cignedikleri video var ve guluyolar. dalga geçiyorlar (ölmüş askerle ) o ölen askerin ailesi ni dusunurmusun emprato yap biraz ya
Bide bu sosyal medyada paylaşılıyor
Masum bir can kaybının olmamasını tabi ki istemeyiz ama neyse ya konuyu kapatalım bence
En azından masum can kaybını istemiyorsun 👏 aynen neyse kapatalım
Yanlış anlasilmamisim umarım diyecem ama yanlış anlaşılmişım bence teşekürler iyi akşamlar
Sanada
İyi yapmışlar
Umarım aynı şey senin başına gelir Ermeni askerlerin elinde esir düşersin ve kafan kesilir 😏
Ermenimi kaldı? 😂 Hepisi öldü 😌😌😌😌
Çoğalmak için çalışma yapiyolarmis🥴🥴