hayatınızda yaptığınız en büyük rezillik nedir?
keşke yapmasaydım dediğiniz? aklınıza gelince allahım nye öyle yaptım sanki dediğiniz?
keşke yapmasaydım dediğiniz? aklınıza gelince allahım nye öyle yaptım sanki dediğiniz?
Sevgilime dellenip ayarsızca içtiğim bir gece (iki batdak votka içip. gevşiyim diye başlayıp şarap viski ne varsa içmişim ) sarhoş olmadım ama sevgilim özür için kapıma dayandığında hala grçmryen sinir ve alkolün etkisiyle içime attığım ve yapmasından nefret ettiğim ne varsa tabiri caizse yüzüne bağırıp çağıtıp ağzına edip s*ktri çekip kapıyı suratına lkapamamdır sanırım
Tek pişmanlığım kapıma geldiği halde bunu yapmaktı
Ben kapısına gidip yapsam ya da başka zaman başka şartlarda yapsam koymazdı çünkü hakediyordu ama kapıma geldiği halde. yapmamı ikimizde bayaa bir içerlemiştik
aşka kafayı takma be hacı.
Aşka takan kim ki
Ben aşka inanmam zaten sevgiye saygıya inanırım ;)
o gece içmemin sebebi bir. konuda bayağı inatlaşıp sonundada dinlemeyip kafasına estiği. gibi yapıp üstünede oh yaptım işte deyip beni delirtmesiydi
Amacım o derece içmek değildi zaten
Ağzımdan kötü bişey çjkmasın diye telefonu yüzüne kapadım uçak. moduna aldım 2 bardam içim gevşiimdi benim derdim
Ama yanlış müzik seçimi devamını getirdi :)))
devamı geldi demek :)))
Aklıma gelen şu; utandığımda yüzü kızaran biriyimdir her zaman olmazda neyse arkadaş lisede uç istemişti bende ucu ona attım ama o kadar kötü attım sinirim a... kym diye bir bağırdım hoca kalktı izbandut gibi bir hocamızdı kim o dedi bende özür diledim benim falan sınıfta herkez duydu ve nasıl kızarmıştım. Ne gündü bee
daha kötüleride var be hacı :)) sen yıneden şükret
İstanbul kartı okutmam gereken yere okutamadım (metroda)
Okutamadığım gibi yandan geçmeye çalışan dede de benden bakarak o da okutamadı
üzerine bu bozukkk yeaaaa diye güvenliği fırçaladım..
meğer yanlış yere tutuyomuşum..
Agghh arabam olunca Allah kahretsin işte napcan akbil makbil bilmiyoruz
Porşheli kızın videosu benden siz fakirlere gelsin.
ahahaha :))))) fakirler ölsün yaşasın zenginler :)))
hahaha şahinli çocuk karşı video çekmiş oy oy oy.
Cevap
3Cevap
yıl başında fazla içki içip sapıtmıştım arkadaşlarımda videoya çekip faceye atmıştılar ne kadar kızsamda onlara baya utanmıştım
link atasana bir bakalım :)))
başka :d
valla paylaşmam video yu :))
Alkolü fazla kaçırdığımda hoş olmayan şeyler yapabiliyorum :D
helal sana :))
hic oyle unutamadigim buyuk bir rezillik yok :/
Çook var hepside önemli :D
lisedeki matematik hocama aşkımı ilan etmiştim
o ne be helal vala? :))
o da gençti zaten ya söylediğimde ağlıyodum sarıldı bana bişey demedi sonra da konusunu açmadı
hocan olmak isterdim be hacı :)))
neden
kimse bana aşkını ilan etmedi. nasıl bir şiy merak ediyorum
eden kişi olmak çok iğrençti. zaten mecbur kalmıştım söylemeye köşeye sıkışmıştım yoksa hayatta söylemezdim
anı oldu işte fena mı? ama rezil bir anı :)))
iğrenç bir anı... sarılmasaydı daha çabuk unuturdum da...
Anlatılmaz :/
anlat ya valla gülmem :))
Zaten gülünecek birşey değil :)
anlat be hacı :))
cıkk olmaz :)
iyi tmm.
yapmadım öyle sanırım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar