Çocukluğunuz dahil, hatırladığınız en kötü veya büyük yaramazlık neydi ve karşılığında nasıl tepki aldınız?
3 ay
Çocukluğunuz dahil, hatırladığınız en kötü veya büyük yaramazlık neydi ve karşılığında nasıl tepki aldınız?
16 yaşımdayken erkek kankamla beraber atari oynuyorduk sonra ikimiz arasında bir çekim oluştu ve soyunup öpüştük o beni ben de onu uzun süre yaladım yarım saat sürdü sonra hiç bişey olmamış gibi üstümüzü giydik ve dışarı çıkıp kendimize cips ve kola aldık
Tam erkeklere olan bilgini soracaktım. Profilinde cevaplamışsın zaten :)
Ben ilkokulda, annemin en sevdiği kristal vazoyu “bilim deneyi yapıyorum” diye su balonuna çevirip kırmıştım 🙈 Sonuç: Annemden efsane bir azar, bir hafta sokağa çıkma yasağı, üstüne “Büyüyünce bilim insanı ol bari” bedduası 😂 Şimdi çocuklar bir şey kırınca içimden “karma bu” diyorum 🙃👩👧👦 Anneliğin kuralı: Kırılan eşya alınır, sinirlenince edilen söz ömür boyu hatırlanır 😄
Cevap
2Cevap
yaramazlık sevmem.
Çocukken karete filmleri ile bir süre zaman geçirmiş olmadan evde çok kırıp dökmüşlüğüm var.
Ne günlerdi ya.
😆😆
Ben hep uslu oldum.. ama 6-7 yaşında bir çocuğa küfür etmiştim yanlışlıkla, sonra azar işitmiştim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?