arkadaşlar bayramda arkadaşlarımla tatile gitmek istiyorum, paramı da biriktirdim ama bir sorun çıktı karşıma babam izin vermiyor :( nasıl izin alıcam ben ya :( Allah aşkına düzgünce yardımcı olacak yazsın , başka bir şehirde okuyorum yaşıyorum okul tatil oldu diye geldim ama babama baksanız sanki evden hiç çıkmamışım gibi davranıyor :(
Cevabın nedir?
Bu gibi durumlarda imdadımıza hep anneler yetişmiştir. Önce onu kadırmalı ve babana baskı yapmakta yardım etmesini isteyebilirsin. Ama bilki zorla sinirle yapılan istekler babandan geçmez, ona duygusal yaklaşıp izin istemen lazım ve annende destek vermeli o zaman izin verecektir.
Tabi tatile gittiğin arkadaşlarının arasında erkek varsa bu biraz daha zor bir hal alacaktır. O zaman da kız olanlardan 1-2 tanesini tanıması yardımcı olabilirdi.017 Yorumla
Soran+1 yılannem babamı ikna edemiyor ki.. babam anneme kızıyor o zaman da :(
Soran+1 yılbak mesela babam bana tamam der anneme kızar izin istedim diye..
Soran+1 yılbu kadarcık şey için boşamaz herhalde.. kaaç yaşındayım nelerle uğraşıyprum ya
Soran+1 yılseninkilerin de benimkilerden eksiği yokmuş :)
Soran+1 yılbalıkesire deee gidemiyorum şu anlık :) izin almayan bir ben kaldım :(
Soran+1 yılbayramda gidicem bilet biter ya :(
Soran+1 yılofff :(
Soran+1 yılhayır alışkanlık :)
Soran+1 yıl:D :D
En İyi Cevaplar
bence acil okula geri dönmen gerekiyor. kaydın silinecek yoksa o kadar emek boşuna gidecek. 1 haftada anca hallolur. söyle bir yalan olsun bitsin. gerçi söylemişsin ama keşke yalan söyleseydim falan de. güvensin biraz sana. zaten ayrısın artık tatilde kötü olacak her şey okuduğun diğer şehirde de olur.
09 Yorumla
Soran+1 yılişe yaramaz bu ya yemezler , uyanık akrabalar uyarır
Soran+1 yılçalışıyor izni tek gün bayramda
Soran+1 yılarkadaşlarım başka şehirde be kanka
Soran+1 yıldeneyecem bakalım :D
Soran+1 yılgidersem teşekkür ederim :D
Aynı durumu bende yaşadım izin vermediler evden kaçtım otogardayken aradım ben gidiyorum diye kıyamet koptu neden böyle yaptın dediklerinde acıtasyon yaptım herkesin ailesi izin veriyor üzüldüm ben yinede Özür dilerim dedim eve geri dönmeme izin vermişlerdi :D en azından bu da bir çözüm adrenalin istersen :D
16 Yorumla
Soran+1 yılyok artık :D benim babam gittiğim yere gelir beni zorla götürür inan bana... :(
- +1 yıl
Ozaman güzel bir yalan bulacaksın onada örnek veriyim yine böyle bir durumda depresyona girmiş gibi belirtiler vermiştim kafamı dinlemem lazım sesler duyuyorum dedim teyzemde kalcam dedim korktular tm dediler teyzem de anlayışlı biri aradım durumu anlatıp beni idare et ararsa bende de dedim sorun çıkmamışt bilmem yarar mı işine :D
Soran+1 yılteyzemler falan bize hep yakın ama garip ses fikri süper :D
Soran+1 yılgüldürdün beni bir an :D şansımı deneyeceğim ama arkadaşımı aratarak :D
+1 yılZaten ilk olarak ailenden izin alman gerekirdi, tatlı dille istemeye devam et ama iizn alamazsan da dünyanın sonu değil yani sıkma tatlı canını:)
05 Yorumla
Soran+1 yılizin vermeyip dalga geçiyorlar
- +1 yıl
Ben ailem ya da yakın akrabalarım olmadan ilk tatile çıktığımda zaten iki yıldır yalnız yaşıyordum ve yaşım 20 idi, izin aldım ama sürekli telaşlılardı elbette ve her gün arıyordum onları belli bir saatte. imdi de durum pek farklı değil 22 yaşındayım ve yaz-kış tatile çıkıyorum ama yine sürekli telefon açıyorum, ana-baba yüreği işte... Yaşın kaç bilemiyorum ama her ailenin görüşü farklıdır bu konuda ve beğenelim ya da beğenmeyelim kurallarına uymamız gerektiğini düşünüyorum. Zorlanacaksın, çok üzeleceksin belli ki ama ailene sakın yalan söyleme derim:)
Soran+1 yıl22 yaşındayım canım ve yalan söylesem şimdiden izni koparmıştım inan bana :D doğruculuktan kaybettim izni :D
- +1 yıl
Yaşını da düşününce pek birşey diyemiyorum aslında ama eğer tatile çıkmayı bu kadar çok istiyorsan belki de ailenin razı olabileceği kişilerle çıkmayı teklif edebilirsin. Varsa kardeşlerin, kuzenlerin ya da yakın aile dostlarınızın çocukları vs...
Soran+1 yılkardeşimi düşünüyorum şu anlık.. ama para biriktirmem lazım tabi..
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
12Cevap
+1 yıltatile tek mi gidiceksin. kimle nasıl bir ortama gidiceksin. kaç günlüğüne nereden nereye gideceksin bence bunlar babanın izin verip vermemesindeki en büyük etken. bu kriterlerde biraz değişiklik yapabilirsin sonra tekrar izin istersin
029 Yorumla
Soran+1 yılya kız arkadaşlarımla gidicem de 3 günlüğüne ve devlet yurdunda kalıcam yani.. bunun nesine yok diyor..
- +1 yıl
biraz zor izin vericek gibi. bence bir de arkadaşın gelsin söylesin babana
Soran+1 yılarkadaşlarım başka şehirde de telefon ettirsem olur mu ki :(
- +1 yıl
dene bakalım :)
Soran+1 yıldua eder misin bana izni koparayım :)
- +1 yıl
hadi inşallah :))) nereye gidiceksin tatile
Soran+1 yılbalıkesir inşallah :)
- +1 yıl
neresine :)
Soran+1 yılburhaniye :)
- +1 yıl
:)) ben geçen hafta o taraftaydım. çok güzel oralar.
Soran+1 yılyaa , daha önce hiç gitmedim , gerçi gidemiyom baksana :(
- +1 yıl
gidersen bol bol gez. yüz eğlen :) bayramdan sonra gene gitcem ben.
Soran+1 yılgidebilirsem tadını çıkarırım :D
- +1 yıl
:)) :))
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
bence izni kopar da ondan sonra gül hatun :) sevincin içinde patlamasın :)))
Soran+1 yıldoğru diyorsun akşam olsun bir bakalım :D arkadaşım babamı arasın mı sence
- +1 yıl
arayabilir. babanla konuş bir daha. hangi şehirden gidiceksin uzaksa ondan da izin vermiyodur belki
Soran+1 yılya şöyle diyim otobüsle 10 veya 11 saat :(
- +1 yıl
yani uzakmış :)
Soran+1 yılevet :(
- +1 yıl
yapıcak bişey yok.
Soran+1 yılöyle :(
- +1 yıl
:P :)
- +1 yıl
noldu hatun gidebildin mi :P
Soran+1 yıltam 1 hafta var yola çıkmam için ama hala ikna edemedim ya :(
- +1 yıl
:) hahaha nasıl gidiyosun o zaman
Soran+1 yılişte henüz gidemiyorum ya :(
- +1 yıl
yazık sana:)
+1 yılanlat arkadaşlarınıda çağır hep birikte babanla konuşun
16 Yorumla
Soran+1 yıltamam da arkadaşlarım başka şehrde.. hepimiz bir şehir belirledik orada buluşacağız..
- +1 yıl
o zaman kötü bilemedim
Soran+1 yıltüh ya :( sağol kardeşim yine de :(
- +1 yıl
asıl sen sağ ol üzülme bir yolu bulunur
Soran+1 yıldua eder misin bana :( izin versin..
- +1 yıl
edeyim ederim :)
+1 yılgüzelce babanla bir otur konuş arkadaşlarım bunlar bunlar bu kadar yıldır tanıyorum falan dürüstçe senden izin istiyorum babacım diye tatlı dil her zaman işe yarar
012 Yorumla
Soran+1 yılya diyorum da olmaz diyor :( neymiş yolda bir şey olurmuş.. tanımadığım şehirmiş.. ya okumaya gidince de tanımadığım şehre gittim..
- +1 yıl
aynen öyle anlat baba olmadı işte merak etme sürekli haberde verecem de olur olur
Soran+1 yılizin için ılımlı bakıp sohbetini bile etmiyor ki :(
- +1 yıl
ee biraz yağcılara başla :D
Soran+1 yılhaklısın galiba :)
- +1 yıl
başla böyle ilgilen işte sen kızsın erkek olsam ben bile babama sürekli su ister misin onu falan soruyorum... sonra işte ne bileyim en sevdiği yemek bişey getir tatlı bir yerde tav olur. D
Soran+1 yılbenim babam öyle inattır ki.. köle olsam işe yaramaz gibi ama deneyeyim yine de bakalım :) ya yaşım 22 sanki küçüğüm ha..
- +1 yıl
ya senin yaş büyüyorda onun ki küçülmüyor :D
Soran+1 yılanlamadın demek istediğimi :) yani diyorum ki millet izne ihtiyaç duymazken danışıyorum daha ne :(
- +1 yıl
:)) ee herkesin baba aynı değil. D
Soran+1 yılöyle valla :(
- +1 yıl
olsun bunada şükür :)
Aile & Toplum konusunda 339 cevap paylaştı. okuldan hiç gelmeyecektin yaz okuluna kaldım diyecektin
04 Yorumla
Soran+1 yılstaj yapıyorum canım ya ondan geldim :(
Soran+1 yılbak bu olabilir :D
+1 yılBabanda abartmış yani 22 yaşındasın bu şekilde kısıtlayamaz seni
05 Yorumla
Soran+1 yılhem de ne kısıtlama ya kelimelerle yazılmıyor.. oturup sinirden ağladım resmen dün
- +1 yıl
Bence atar yap. Çocuk değilim 22 yaşıma geldim arkadaşlarımla bir tatile çıkamıcakmıyım de
Soran+1 yıldedim de yol uzak diyorlar , 11 saat de
- +1 yıl
Bahane bulmuşlar resmen. İnat et sonuna kadar
Soran+1 yıl3-4 gündür konuşmuyorum acıtasyon da yapıyorum olmuyor ama :(
+1 yılBaban haklı, zaten başka şehirde okuyorsun. Tatilini onlarla geçir.
01 Yorumla
Soran+1 yıl3 güncük yani.. sanki aylarca mı yok olacam ortadan..
babana olanları anlat izin vermezsede sen git gelmişin kaç yaşına o kim oluyo
010 Yorumla
Soran+1 yılolur mu hiç gidiyorum diyip çekip gitmek aa
Soran+1 yıl22 :(
Soran+1 yıltamam da çıkıp gidemem ya biraz ikna etmem lazım ayıp olur
Soran+1 yıl3 gündür küsüm konuşuyorum ama nasıl kahırlandıracak şekilde bir görsen başkası acırdı şimdiye :)
Soran+1 yılinat inat valla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım ben sana gitmiceksin demedim mi ne işin var bu sitede :D aSDASD ya benide götürürsün ya da gidemezsin
03 Yorumla
Soran+1 yılgel :D
Cevap sahibi+1 yıl:D şaka maka napcan
Soran+1 yılsanırım herkes gidecek ben bakacam napıyım :(
uydur bir yaz okulu gitsin :D
09 Yorumla
Soran+1 yılya yaz okulu 3 gün mü sürer :D
Soran+1 yılvalla yaratıcı bir şey olursa ve işe de yararsa çok dua ederim sana :D
- +1 yıl
düşünmek ve bilgi toplamak için cevapları okudum.. kız arkadaşlarınla ve devlet yurdunda konaklayacağınız bir tatil planlıyorsunuz.. babandan bunun için izin istedin ve vermedi.. eğer buraya kadar doğru olduğunu varsayarak devam ediyorum..
-en ufak yalan bile senin o tatile gitmen için olacağından dolayı bence yalan söyleyerek ilerleyen zamanlar için babanın güvenini kaybedersin... bence yalan söylemeden halletmen gerekli...
-peki arkadaşlarının ailelerinden izin almamışlar mı? muhtemelen içlerinden izin almış birisi vardır.. ona söyle babası senin babanı arasın.. konuşsun..
-birde konaklayacağınız yerin devlet yurdu oluşunu oranın giriş çıkış saatlerinin olduğunu vs. anlat..
yalana gerek kalmadan ikna edebileceğin kozların var ve onları kullanmanı öneririm..
inşallah kaparsın izni...
Soran+1 yılben de direk tatile gidicem geçen arkadaşım rahatsızlandı oraya bile göndermediniz demeyi düşünüyorum.. ama sorun şu ki billmediğim şehirlermiş..
Soran+1 yılya düşünmen yeter :D
- +1 yıl
kendini babanın yerine koyarak düşünmeye çalışırsan, haklı.. onun için onu en akıllı şekilde ikna etmen gerekli.. madem senin bilmediğin bir şehir gideceğin arkadaşlarından birisi daha önce oraya gitmiş olsun ;) ve arayan da onun babası olsun.. ama gerçekten izin alan arkadaşının babası arasın ve kendi numarasından arasın güveni sağlamak adına..
Soran+1 yıldeneyecem bakalım :D
+1 yıldavulcuya vermekle tehdit et.
07 Yorumla
Soran+1 yılneeee
- +1 yıl
biriktirdiğim parayı ramazan davulcusuna verrim de
Soran+1 yılöff olur mu hiç :D
- +1 yıl
olur olur dene :D
Soran+1 yılolmaaaaaaaağğğzzz
- +1 yıl
ver nolcak
+1 yılBaban haklı. Peki nereye gideceksin
020 Yorumla
Soran+1 yılbalıkesire :(
- +1 yıl
O taraftan haberdar değilim
Soran+1 yılsen nerdesin
- +1 yıl
Antalya
Soran+1 yılhııı
- +1 yıl
Kemerden alanya ya anlatır bodrum derdim ama yukarılara bilmem. İstersen karadeniz turu yap yaylalara çıkarsın
Soran+1 yılya izin alamıyom ben :D mekan sorun değil :D
- +1 yıl
Babanla git :)
Soran+1 yılgelmiyor ki :D
- +1 yıl
Annenle git :) kardeşinle git :D
Soran+1 yılkardeşimle gideyim tamam da o kadar param yok kendin karşıla derler :D
- +1 yıl
;) sen bu sene gitme
Evlenince beyinle rahat rahat gidersin ;)
Soran+1 yılevlenmeye daha var ya.. evlenene kadar böyle mi olacak :(
- +1 yıl
Yani. Bir yere gidemezsin. Evlenince de zor ya :)
Diskodan 2 kız çıktı biri zilzurna oturdu yola başladı ağlamaya. Ben niye böyleyim. Tatilde zehir oluyo
Soran+1 yılofff offff
- +1 yıl
Ben de New şehire gitmek istiyorum :)
Soran+1 yılneden gitmiyorsun :)
- +1 yıl
Çalışıyorum. Sen ne okuyorsun?
Soran+1 yılelektrik-elektronik müh okuyorum
- +1 yıl
Bilmiyorum baban ne düşünür. Bazen kızlar büyümüyor gözlerinde
Aile & Toplum konusunda 314 cevap paylaştı. Hepberaber gidin, parada cebinde kalsın
09 Yorumla
Soranya nasıl olacak Allah aşkına :)
Soran+1 yılarkadaşım arasa babamı?
Soran+1 yılyaaa neden :(
Soran+1 yılama onlar gelmez dostum
Soran+1 yılyaaaa :( :'(
+1 yılarkadasm öldü cenazesine gitmem lazim de kanks.
09 Yorumla
Soran+1 yılyok artık ya :( arkadaşımın biri hastaydı ona yollamadılar cenazede kızın ne işi var derler
- +1 yıl
egerki cenazeye bile gondermyosa kafasini kurekle ez kanks.
Soran+1 yılkankscım göndermez işte babam inat :(
- +1 yıl
kanks civi civiyi soker. pes etme. bir plan kur mesela babani univ hocan arasin desin ki ismin neyse iste onu aramistim desin haliyle ben babasiyim buyrun dcektin. sozde hocanda desinki bayramda univ. olarak bir organizasyon yaptik sunumuzu ismin neyse iste kizina yaptrmamiz lazim desin. arayan hocan notunu veren adam ee turk babalarda hoca ne drse yapar izin verir yani. tertemiz plan kanks ufak hatalari duzelt ve yuru.
Soran+1 yılvarya harbi iyi plan ha :D sağol kanks :D
- +1 yıl
eyv kanks bizzat tarafimca denendi.
Soran+1 yılçaresiz kalırsam denicem artık :D
- +1 yıl
bol sans kanks. babani iyi keklemeler
Soran+1 yılsağol :D
+1 yılanneni ikna et gerisini annen halleder :D
017 Yorumla
Soran+1 yılya annem dalga geçiyo benle :D
- +1 yıl
anlamadım açar mısın biraz. s
Soran+1 yılhahaha gidemez kii alan diyo babam izin vermez biliyo çünkü
- +1 yıl
sen annenle adam akıllı konuş olmadı rüşvet teklif et :D bir gece de sana olayı çözsün
Soran+1 yıldeneyeceğim bakalım :D
- +1 yıl
bak kilit nokta onu ikna et o gerisini halledder hatta üstüne babandan biraz daha para allır
Soran+1 yılya da babannemi arayacam o da etkili :D
- +1 yıl
sen mevzuyu anlayamadın... baban istediğinde annen vermez naz yaparasa sana yazlık bile aldırtır diyorum :D
Soran+1 yılya anladım evet ama o anda bile yok derse napıyım :D
- +1 yıl
diyemez :D
Soran+1 yılbakalım
- +1 yıl
kendimden biliyorum o an hiç birşey diyemez :D
Soran+1 yılsonrasında der :D
- +1 yıl
sonrasında eline mahkum kalır :D
Soran+1 yılbakalım ne olacak ya bilet bitecek yoksa
- +1 yıl
hadi rastgele