Oruç tutmak istiyorum ama?

Dayanabilir miyim sizce su içmemeye? Bir de spor yapıyorum, spor yaparken oruç tutabilir miyim? Belki çocuk olduğumu düşüneceksiniz ama işyerinde hoşuma giden kişi oruç tutuyormuş, onun tutacağını biliyordum zaten de ben tutmadığım için böyle oruç tutan bir erkeği hak etmem gibi hissediyorum. Sadece o da değil, sanırım gerçekten tutmayı istemeye başladım. İslam'a inanmıyorum, agnostik olduğumu düşünüyorum. İşyerindeki bu erkekten hoşlanmaya başladığımdan beri hayatımda pek çok olumlu değişiklik yaşadığımı düşünüyorum. Olumlu yönde değiştiğime inanıyorum, belki de onun rolü bu kadarciktir hayatımda. Belki de oruç tutmaya da başlamam lazımdır. Ama öyle ki tutmaya başlarsam zaten kapalı giyiniyorum ama iyice kapalı ve vücut hatlarımı belli etmeden giyinmeye başlamak isterim. Yaz kış farketmeksizin, başımı kapatmam belki ama her şeyi tam yapamayacaksam hiç bir şey yapmamayı tercih ediyorum sanırım. Eğer benimle empati kurabilirseniz, yerimde olsanız ne yapardınız?

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar sahura kalktım, az önce ezan okundu, başladım oruca. hiç davul sesi falan gelmedi ya. oruç tutmaya niyetim olmasa davul sesine uyanırdım. komşulardan da hiç ses gelmedi, inanılmaz sessiz, şaşırdım.
Oruç tutmak istiyorum ama?