Benzer Sorular
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
29Benzer Benceler
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Abim öylede tam tersi oluyo Șuan.. Ahir zaman diye mi? Hatta çoğu iyi kalpli kadin bilebile tercih ediyo
@yahell değerli kardeşim ahir zaman da gerçek manada takvalı bireyler de azaldı. Hakiki manada Allah’a bağlı kişilerin azalmasıyla da kaynaklanıyor. Ayrıca bir eşin imtihan olması da çok zordur. Allah muhafaza etsin.
Doğru düşünmüyorsun dinine dikkat eden kaç kişi var bu zamanda söylesene neysen o veriliyor
Teşekkürler böyle güzel şey paylaştığın için ayet sure paylaşan burda nadir Allah razı olsun
Rica ederim 🙏🏻Tepkine çok şaşırdım bilirsin ayet paylaştım diye saçma tepkiler vardı da
Estağfirullah asla öyle düşünme çamur atsalar da iz kalmaz tepkiyi de boşver bilen bilir
Benim nickin normalde hissikablelvuku biliyorsundur anlamini o yüzden şaşırma dini bilgiler önemlidir herzaman Allah yolunda ol doğru yolda ol ne mutlu sana ☺️
Çok teşekkür ederim umarım. Bir gün kendim gibi birini bulurum tek duvam bu pek ümidim yok ama olsun😊🤷🏼♀️ Tabiki çok önemli hemde en azından yapmaya çalışıyoruz hepsini yapamamakta dimi ama 😊 haklısın zaten takmıyorum onları sadece onlar adına üzülüyorum
Rica ederim ne demek ☺️ bulursun da kendin gibi isteme yanlış anlama insanlar kendisi gibi olanlarla anlaşamaz kendin gibi temiz dinini bilen birini bul ama aynı karaktet iki kişi zor anlaşır derler ☺️
Ümit bitmez umut ümit kesilmez hiçbir zaman. Tabiki elimizden geleni yapalım önce biz elimizden geleni yapalım sonrasi tevekkül artık ☺️
Burada çok aktif değilsin galiba ☺️ görüşlerimiz gün gün geliyor
Haklısın çok aktif değilim☺️ Karakter olarak demedim ki zaten kader ya olursa olur olmazsa da umursamam ☺️
Ne alakası var açıklar mısın?
En İyi Kız Görüşü