Bir erkeğe yapılabilecek en büyük eziyet nedir soru gayet açık
Cevabın nedir?
+1 yıl- Alışverişe götürmek
- Maç izlerken önünden sürekli geçmek
- Soru sormak ' beni seviyor musun? ' ve benzeri soruları rutin aralıklarla sorup verilen cevap ne olursa olsun kavga çıkarıp ağlamak
- Annemlere gidelim demek
- Bir yere gidileceği zaman sevgilinin "aşkım bunu mu giyim yoksa bunu mu giyim" şeklinde sorarak erkeği yıldırması ve "tamam canım beş dakikaya hazırım" deyip bir saat sonra hazır olması (belki de daha fazla)
- Şekil verdiği saçını bozmak
- Trip atmak
- Mesajlara, telefonlara mailleri her türlü iletişim imkanlarına olabildiğince geç cevap vermek
- Sevmediği yemeği zorla yedirmeye çalışmak11 Yorumla
Soran+1 yılHahaha süper bunlar
En İyi Cevaplar
+1 yılonu öyle bir kıvama getir ki ilişki olacak sansın delirsin ama sonra hiçbirşey olmasın bir erkeğe yapılabilcek en büyük eziyet budur bence :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki saol
- +1 yıl
sana senrayo cok tabi :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden insanlar olarak böyle fesadız ya anlamış değilim mutlu olmak anlaşabilmek varken neden EZİYET neden insanlar olarak bunu severiz anlamış değilim... soruna cevap umursamamak sen umursamayınca belli bir zaman sonra uyuşur beyni alışır.. sonrada unutur tınlamaz bile
00 Yorumla
- https://www.youtube.com/watch?v=3437azEoG24
Bundan kötüsünü düşünemiyorum :s:S şu an düşündümde sabah sabah bunalıma girdim kendi kendime :S:S22 Yorumla
Soran+1 yılBakalım neymiş
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
103Cevap
+1 yıl12 Yorumla
Soran+1 yılHmmmm
Göster verme
Bilgisayarının klavyesine kola dök
Cüzdanında ki herşeyin yerini değiştir
Ayakkabısının bağcıklarını sök
Sevgilinin tuttugu takımın ezeli dusmaninin formasini giy
OOoo eziyet cook12 Yorumla
Soran+1 yılPeki Teşekkürler
- +1 yıl
Yeminle gicik oldugum herseyi siralamis :D
- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılhaydi çay içmeye gidelim diye çıkılıp sabahtan akşama kadar o avm benim bu avm benim deyip çarşı pazar alışveriş yapmak işte o an o erkeğe en büyük eziyeti vermiş olursun
03 Yorumla
Soran+1 yılSevindim
- +1 yıl
şahsen ben deli olurum bana desin çarşıda topuklu giyip gezeceksin yeminle topuklu giyer gezerim alışverişten daha iyidir bana göre
Soran+1 yılPeki
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Duyguları ile oynamak seven bir erkek ile Ve her erkek için cinsel açıdan yetersizsin demek
21 Yorumla
Soran+1 yılYuh
https://vocaroo.com/i/s0P84dI9S5hI al bakalım arkadaşım !
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler sesli
+1 yılO anda şunu hissediyoruz. Çok susayan bir insanın karşısında buz gibi suyu kafaya dikmiş gibi. Susayan insan gösterilen ama verilmeyen kişi oluyor işte :)
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzeeel
seven bir erkeğe boncuk atıp görmezden gelme. Çok canları yanar ama bir yerden sonra tiksinirler sizden. Sonuçta daha iyi bir kız bulur inadınıza
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılDimi
- Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılMutluysa seninle onu aldatip onu sensiz birakip mutluluğunu hic beklemediği ummadigi anda elinden almak
03 Yorumla
Soran+1 yılYaşadın galiba
- +1 yıl
Toplamda 9 sene surmus 2 ilskinin bitmesine sebep baska ne olabilirki gerekce sunulacak sebep ne olabilir yillar süren mucadelenin son noktasinda
Ama aldatmak kisinin kendine yakistirdgi basit bir davranis ve ileride karsiligini ağır sekilde alacagi bir kendini aslinda kandirma şeklidir sadece hakkimda hayrlisini diliyor gidenin ardindan sadece ALLAH yolunuzu bahtinizi acik etsin hak ettginizle olun diyorum
Soran+1 yılAmin
+1 yılOnu ailenle tanistiracagin ufak bir aksam yemegine davet et ama ailen ailen olmasin git teyzenle kocasini ayart cocuga bir oyun oynayin :) acik zorlayin :)
03 Yorumla
Soran+1 yılPardon nasıl
- +1 yıl
Pardin ben sevgili olarak bktim duruma :)
Soran+1 yılHmmm
Gizli Üye(30-35)+1 yılUzun bir mesaj attım çok tatlısın gerçekten seni seviyorum gördüğümde kalbım daha hızlı atıyo falan filan dedim :D oda bende aynı duyguları sana karsı hıssedıyorum falan dedı bende bu mesajı ahmete attım ıyı demıs mıyım dedım :D
00 Yorumlagösteripte vermemek bu devir e erkeklre erkeklere yapılan en büyük eziyet bence :)
05 Yorumla
Soran+1 yılBu cevabı verenlere bir soru daha ne hissediyorsunuz o anda
Soran+1 yılVayy
Soran+1 yılAdamsın ne diyelim
en yakın arkadaşı ile aldat seni öldürmeden rahatlamaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)) nerden biliyon
göster, ağzının suyu aksın, aksın (sen bekle) akmaya devam etsin, sonra verme. salyasında boğulsun. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm ne hissediyorsunuz o anda
+1 yılMaç izlerken TV nin fişini çek elektrikleri kes maç izletme ama fazla uzatma sabırlı değilse maçı izleyen arkadaş biraz dayak yiyebilirsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- +1 yıl
Kadına şiddete karşıyız öyle durumda yardıma koşa koşa geliriz
Soran+1 yılTeşekkürler
Birine verilebilecek en buyuk ceza onu gormezden gelmektir bence :))
00 Yorumla
+1 yılsevdiğim kızın beni önemsememesi benim için en büyük eziyettir.
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki saol
Gizli Üye(36-45)+1 yılAzdırıp azdırıp vereceğini, içine almak istediğini söyleyip, heyecanlandırıp vermemek olurdu herhalde.
05 Yorumla
Soran+1 yıl5 etti bu cevap sana da sorayım ozaman ne hissediyorsunuz o anda
Cevap sahibi+1 yılKız seni azdırıp azdırıp kıvama getiriyor. Sonrada vermiyor ya bütün şevkin isteğin her şeyin kaçıyor. Bok gibi bir ruh haline giriyorsun.
Soran+1 yılHmm yazık
Cevap sahibi+1 yılÇok üzüldüysen sen ver
Soran+1 yılDefol be
erkeklere zulume karşıyz. #direnerkek faşist kadınlar. yaşasın özgür erkekler birlği hülooğğ
03 Yorumla
Soran+1 yılHadi be
Soran+1 yılHmmmm
çok azdım sevişelim diyerek. bir yerde buluşalım de. yarım 10 dk sonra babam eve geldi çıkamıyorum de. bak nasıl çıldırıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılNeler hisseder ki
Soran+1 yılHmmmm
Yüzüne braz gülüp ardından sebepsiz çekip gitmek seni görüp sorsa dahi hiçbirşeyine cevap vermemek. Lanet olsun öyle kıza.
03 Yorumla
Soran+1 yılSakin
Soran+1 yılBelli
eziyetin ta kendisi ne biliyo musun? azdırıp vermemek... deli olurum birilerini furabilurum
04 Yorumla
Soran+1 yılNe hissediyorsunnuz o anda
Soran+1 yılHmmmm
+1 yılYanındaki yakışıklıyı öp sarıl felan bak bakıyım o çocuğa nasıl eziyet çektiriyorsun
013 Yorumla
Soran+1 yılHahaha yaşadın mı
- +1 yıl
hemde 1 sene boyunca :(
Soran+1 yılNasıl bir duygu
- +1 yıl
üfleseler ağlardım okadar üzerdi beni. Ben çok kıskancımdır. Çocuğa birşey yapıyım desem kız benim değil birşey değil. oyüzden içim içimi yerdi evde duvarı yumruklardım.
Soran+1 yılNe demek kız benim deyil
- +1 yıl
anlatıyım 3 yıl peşinden koştum. ve 3 yıllık kardeşimle ilgileniyordu. sarılıyordu.
Soran+1 yılHmmm kötü kader
- +1 yıl
bunu yap o çocuk ölür acısından :D
Soran+1 yılSen yazıyorsun ama
- +1 yıl
niye yazmayayım :D
Soran+1 yılYaşıyorsun dıcektim pardon çocuk ölür dedin ya bak sen yaşıyorsun işte
- +1 yıl
aynen en büyük işkence odur. dene bence ama o çocuğun içini görebilseydin ne yaptım ben diye kendini yerdin
Soran+1 yılHahaha
Agda yap kulotlu corap giydir sokaga cikar topuklu ile :D
03 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe
Soran+1 yıl:))
İstediğini göster mesela ama tam değil.. Göster ama verme.. Yani onu kışkırt ama ne emmeye ne gömmeye gel. Bu erkeği çıldırtır bildiğin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
- Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılhic tanımadığı arkadas ya da aile ortamina sok. ve sen orda baskalariyla konusmaya ilgilenmeye basla. o da mal gbi yalniz kalsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılVay be
Gizli Üye(30-35)+1 yıltestislerini tutup dakikalar boyunca sıkmak en büyük eziyet olur
veya onu yere yatırıp gene testislerinin üzerine basıp ezmekte büyük eziyet olur hele topuklu varsa ayağında çok çok büyük bir eziyet olur06 Yorumla
Soran+1 yılFiziki eziyet diyil
Cevap sahibi+1 yılfiziki olsun
Soran+1 yılPsikolojik lazım
Cevap sahibi+1 yılama hiçbir psikolojik eziyet bu anlattığım fiziki eziyet kadar eziyet edemez
Soran+1 yılPeki
Cevap sahibi+1 yılo yüzden dediğimi yap
Dinamitin fitilini yak ama patlatma... bir nevi kendi içinde patlasın yani bak ondan sonra yılan gibi nasıl kıvranıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılYani
Soran+1 yılPeki ne hissediyorsunuz o anda
Aile & Toplum konusunda 436 cevap paylaştı. Gururunu yerler altina alinmasi. Herkesin icinde hungur hungur aglanmasi. Konu ile alakali kisiler sahid tutularak olarin yuzune vurulmasi.
03 Yorumla
Soran+1 yılHmmm güzel sen ağladın galiba
Onu çok sevdiğini söyle herşeyi söyle ve sonra ona sana güvenmiyorum de
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Bişey yapmanıza gerek yokki siz kızlar zaten bize hiç bişey yapmasanız bile eziyetsiniz. :)
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye dolaşıyor sunuz o zaman etrafımızda
Soran+1 yılama dünya güneş olmadan yaşayamaz da bilirsin
baska erkekleri ov yannda, bak bakalm kiskancliktan nasil catliyor. ( enbuyukeziyetvol8)
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm buda güzel
+1 yılsevgini itiraf ettikten sonra red cevabi vermen buyuk eziyet olmali erkekler icin..
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah be buda güzel
+1 yılErkek umursamaz bile neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorumki
eden kendine eder01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir umursar ki
Genital bölgesinin derisini yüzüp hidroklorik ve formik asit karışımına sokmak
(Önerilmez)09 Yorumla
Soran+1 yılFiziksel deyil
Soran+1 yılpsikolojik
Soran+1 yılAnlat işte ya
Soran+1 yılOff
Soran+1 yılPeki
seksi kıyafetle azdırıp hiçbisey yapmasına izin vermemek :)
08 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir dürüm oluyor sizin için bu
Soran+1 yılKadere küs
Soran+1 yılBir fikrim yok şu an
Soran+1 yılHajHahahsa
+1 yılEllerini sıkıca bağlayıp hiç çözemeyeceği bir şekilde karşısına geçip kışkırtmak :))
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl
- +1 yıl
Gözünün önünde soyunmak gibi yalnız sana dokunamayacağından etkilenecektir )
+1 yılcok sey yapabılrısn ama o erkekten erkege degısır mesela ben ıstemeden bana ezıyet edemzsınnn:))
04 Yorumla
Soran+1 yılEziyet in anlamı istemeden yapılması deyil mi
- +1 yıl
sana gore ısteyerek yapılma bana gore ben ıstemeden yapırmama detylar yasanmıslıklarda gızlı :)
Soran+1 yılHmmmm
- +1 yıl
:))
+1 yılonun gözü önünde başka erkeklerle gül eğlen onlara ilgi göster sinirden ağlar bile D:D
07 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
- +1 yıl
çok komik geldi sanırım D::D
Soran+1 yılYaşadın galiba
- +1 yıl
yaşadım yaşattı bu hissi sevgilim yani ama barıştık sonra
Soran+1 yılIyi bari
- +1 yıl
ben bir arkadaşımla paritye gitcem eski sevgilimde gelcekmis bu konudada ise yaramı dediğin :D
- +1 yıl
tabikide işe yarar neden yaramasın :D:D
+1 yılgözterip azdırıp vermemek. trip atmak. maç günü izlemesini engellemek.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılÇılgınca sevişip ilişkiye girmemek ve onu boşaltmamak eziyet ötesi işkence
11 Yorumla
Soran+1 yılIyi iyi
kendine aşık et (becerebiliyorsan) sonra yol ver hayata küser :)
11 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
senin taa a. q ben tamammı inş biri sikip bırakır seni
00 Yorumlaonu kendine delicesine bağlayıp sonrada onu bırakıp gitmek kısacası duygularıyla oynamak
01 Yorumla
Soran+1 yılHmmm denerim
Gizli Üye(36-45)+1 yılsalak ayagına yatmak bişeyi yapıp yok öyle bişey demek
015 Yorumla
Soran+1 yılHahaha öyle mi :)
Cevap sahibi+1 yılevet öyle :))
Soran+1 yılNasıl oluyormuş bu
Cevap sahibi+1 yılniye bu kadar meraklandın
Cevap sahibi+1 yılbişeyler yapıp yapıp ben yapmadım diyen işte
Soran+1 yılAnlamaya çalışıyorum yorumları
Cevap sahibi+1 yılneyini göster ama elletme mi bence ondan daha farklı eziyette vardır
Soran+1 yılHmmmm
Cevap sahibi+1 yılgüzelmi :))
Soran+1 yılYani olabilir
Cevap sahibi+1 yılgüzel değilse ac bafcak aranı adamıda koltuga bağla
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılBu ne alaka ya
Cevap sahibi+1 yıleziyet işte
Soran+1 yılHmmm peki
Gizli Üye(36-45)+1 yılFakir ama gururlu bir erkekse herşeyi yapabilirsin ezebilirsin =))
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEğer sen fakir ve gururlu biriysen o seni ezer her türlü =))
Soran+1 yılHmmm
Kesinlikle umursamamak.
21 Yorumla
Soran+1 yılPeki saol
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekte kişiliksiz biri olduğunu kanıtla bu yeterli.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok bunu beğenmedim
+1 yılO erkeği kıskandırmak.
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok mu üzüyor sizi
- +1 yıl
Seviyorsam dünyayı yıkarım. Kıskançlık krizi vardır bende ama onun karşısında da eğilmem yani.
Soran+1 yılYazık
- +1 yıl
Yazık derken?
+1 yılDırdırlı alışveriş... =)
113 Yorumla
Soran+1 yılNasıl dır dır lı
- +1 yıl
Hem alışverişe gideceksin hamallık edeceksin, ayakta beklerken yorulacaksın, almayacağı şeylere bakınacaksın vb... üstüne de senden memnun olmayacak, falan böyle filan şöyle, annnen baban söyle... gibi... sonu yok yok kız milletinini dırdırından... büyük dillle küçük dil ters orantılı olması gerekirken bunlarda doğru orantılı büyümüş...
Soran+1 yılAlışveriş i neden sevmiyor sunuz
- +1 yıl
nedenler çok ne yazık ki kızlar alışveriş olayında çok saçma eylemleri vardır. saymakla bitmez; 1- bir kaç örnek vereyim, dolabı elbiseyle doludur israf demeden almaya devam eder, inanmak zor ama sadece bir ya da iki kere giyip değişiklik isteyen var, neredeyse elbisesiyle uyumlu olacak diye bir dolap ayakkabı, çanta, vb aksesaur, yani kadın bir elbise aldı mı sonu gelmiyor israfın..., 2-Güzellikle ilgili kaprisleri olduklarından eşya beğenmeleri çok güçleşiyor, 3- bir elbise almak 1 hafta ön fizibilite yapılıyor daha sonra ancak alınıyor en kötü seçim yaparak hem de 4-genelde ayakta bekleniliyor, hele çocukluysan erkek için o alışveriş kabus olabiliyor buna inan 5- genelde satış elemanlarıyla saçma sapan isteklerde bulunuyorlar, ya da konuşuyorlar, 6-bazı bayanlar çok cimri olabiliyorlar bir dert oluyur, bazıları da çok savurgan olabiliyor ikisini ayrı dert olabiliyor, 7-alışverişle çok uzun zamana yayıyor gününüzü bitirebiliyor, karakter haznesi yetmedi ikinci mesajla devam edeyim
- +1 yıl
ya da vazgeçtim yazmakla ömür biter yazmak bitmez =) bunların üsütüne bir de gözleri hep erkeğinin üstündedir, acaba birilerine bakıyor mu diye dır dır ederler, gibi envai çeşit gereksiz dırdırlarla günün heba olması için hiç bir neden kalmamıştır.
Soran+1 yılBekliyorum
Soran+1 yılAma buna rağmen bizden neden vaz geçemiyorsunuz peki
- +1 yıl
yani bu sorduğun saçma olmadı mı? bir eksiklik için siz hayatımızdan mı atalım. yani o kaprisler sizi çekici etmiyor. sadece katlanılarak yaşama devam ediyoruz. başka milleten kız getirecek halimiz yok... elimizdekilerle yetiniyoruz bütün mesele bu...
Soran+1 yılbir sürü yabancı kız var türkiye'de gidin bulun
- +1 yıl
hayda yine tipik Türk kızı kaprisine geldik. ben ne yazıyorum sen ne diyorsunnn... Türkiyedki yaşayan yabancı kızların boş kaldığını sanıyorsan yanılıyorsun zaten. emin ol yabancı kızlarla evlenen Türk erkeklerin daha mutlu ve rahat ettiklerini çok gördüm ve duydum...
Soran+1 yılsende git evlen rahat et
- +1 yıl
tamam öyle yapacağım.
Soran+1 yılOkk
+1 yılErkeğe şiddete haayıır
51 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. Çok gösterip hiç vermemek.
08 Yorumla
Soran+1 yılHmmm
Soran+1 yılNe hissediyorsunnuz o anda
Soran+1 yılYooo :)
Çok konuşan ve sürekli şikayet eden bir kadın
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yıldingdongunu kes totosuna sok
34 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılozaman geri bantlarız
Soran+1 yılTövbe tövbe ya
- +1 yıl
cevizlerine bir dizde etkili olur
+1 yılDIR DIR DIR DIR DIR DIR DIR
01 Yorumla
Soran+1 yılHahaha
Gizli Üye(30-35)+1 yıldemirden kilot giydirmek :D :D
35 Yorumla
Soran+1 yılHadi ya
Cevap sahibi+1 yılişkence yöntemi :D :D
Soran+1 yılNasıl oluyo i
Cevap sahibi+1 yılbende bilmiyorum olsa çok acı çektirirdi ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılgösterip elletmemek
trip atmak
cimciklemek21 Yorumla
Soran+1 yılSaol
Aile & Toplum konusunda 316 cevap paylaştı. sana döktürsün yazsın yazsın sende sadece iyi de:D
00 YorumlaDırdırlarımızın yeterli olduğunu düşünüyorum:)
00 Yorumlatelefonda ok byyy yazz.. eziyetin ta kendisidir
05 Yorumla
Soran+1 yılOk.
Soran+1 yılHmmmm bu nasıl
Soran+1 yılHahaha
saplantı derecesinde aşık olup yapışkan olmak..
01 Yorumla
Soran+1 yılyok bunu beğenmedim
- Devamını Gör (62)
Devamını Gör(107)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri