Ben gerçekten sevmiyorum şu düğünleri. Hele bide kolumdan çekiştirip oynamaya zorlayan akrabalarım beni deli ediyor. Nedir bu piste çıkıp abartılı saç, birsürü gereksiz makyaj ve abiye elbiseleriyle gösteriş yapma kendini sergileme merakı anlayamadım gitti. Benim gibi düşünen var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılDüğünlerdeki amaçlardan bir tanesi de gençlerin birbirini görüp birbirine talip olup evlenmesidir. O yüzden kızlar burada inkar etseler bile daha çok koca bulmak, sevgili bulmak amaçlı süslenip, takıp-takıştırırlar.
Ben de düğünleri sevmiyorum mecbur kalmadıkça pek gitmem. Oynamak adına hiçbir şey bilmem. Zorla da olsa bugüne kadar kimse o piste çıkaramadı beni. Evlendiğimizde bile çok zor olacak benim için.
Aferin doğru yoldasın. Eminim o düğünlerdeki denk geldiğimiz doğal güzelliği olan kızlardan birisisindir ;) Böyle devam et. Ben kız/kadın da fazlamakyaja karşıyım. En fazla çok ince bir göz kalemi ve en fazla uçuk pembe tonlarında dudak parlatıcısı. Bundan fazlasını süren bana pek cazip gelmiyor.
Doğal güzellerden hoşlanırım. Makyaj güzelliri pek ilgimi çekmez. Ayrıca çoğu kız makyaj yaparak güzelleştiğini sanarken doğal hallerinden daha da kötü oluyorlar. Çirkinleşiyorlar.
Kırmızı rujdan nefret ediyorum. Genç kıza göre hiç değil.02 Yorumla- +1 yıl
Klavyene sağlık gerçekten tonla makyajla piste çıkıp gösteriş yapmaktan başka birşey değil.
- +1 yıl
Eyvallah :) Teşekkür ederim en iyi cevap için ben gördüğümü yazdım sadece :)
En İyi Cevaplar
Bence cok sacma birsey zaten geleneklerimizde dugun diye birsey yoktur...
Ailelerin tanismasi icin kina gecesi vardir sadece..
Kendi abimin dugunune bile gitmedim, llurda eskaza evlenirsem dugun yapmakta zorunda kalirsam buyuk ihtimalle kot pantolon ve t-shirt giyerim :)
Ama hic bir guc beni kaldirip halay cektirip gobek attiramaz :D02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle öyle gerçekten bende konvers giymeyi düşünüyorum kardeşim :))
+1 yılAynı dert bende de var. Bütün akrabalarım oynamayı seviyor ama ben nefret ediyorum. Bazen bu sülaleden olmadığımı da düşünüyorum. Tek kelimeyle saçmalık
02 Yorumla- +1 yıl
Ya inanır mısınız bu soruyu yazarken bu kadar benım gibi düşünen insan bulabileceğimi düşünmemiştim gerçekten bende bu sülaleden değilim galiba hastanede karışıklık olmuş oynamak kadar saçma birşey O-LA-MAZ :D
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum size :) ellerine ne geçiyor çok merak ediyorum doğrusu :)
+1 yılEn son 5 sene önce kuzenimin sünnet düğününe gittim. Annem hep seninde düğününe kimse gelmicek diyo ahahah gelmezlerse gelmesinler hıhh :)
02 Yorumla- +1 yıl
Gelmezlerse pasta bize kalır dostum canını sıkma :D ben gelirim :D
- +1 yıl
:))
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
30Cevap
Aile & Toplum konusunda 666 cevap paylaştı. hayatımda sevmediğim şeylerden biri düğündür. şimdiye kadar gittiğim hiç bir düğün de oynamadım hoş oynamayı da bilmem de :) neyse uzakdan izlerim sadece bizim akrabalar zaten kolumdan çekipte götürmeye yeltenmezler ama çok pis laf vururlar. büyüklerin yanına giderim , dışarı kaçarım mutlaka bir şey bulurum ama oynamam.
00 Yorumlasacmalık ahmaklık aptalllık acayıp fıtıl oluyorum adamın karısı kızı annesı secgılısı ortaya cıkmıs orasını burasını sallıyor kenardakı erkeklerde o bayanlara bakıp bakıp iç gecırıyor o kızların eslerı ya da sevgılılerıde oynayanlarla gurur duyuyor ah dıyor kızım sevgılım ne guzel oynuyor delı oluyorum yahu
06 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle birde o açıdan iğrelti var.
- +1 yıl
Bul bir tane aykırı ruh kardeşim düğün parasınada başka bişey yapın yani.
- +1 yıl
Biraz zor bulursunda bulursun merak etme ya :D
Kesinlikle nefret ediyorum. Hatta kendi dugunume gitmemeyi dusunuyorum :)
12 Yorumla- +1 yıl
Bende düğün yapmayı düşünmüyorum sade ve az bir akrabayla yapılan nikahımdan sonra arabama binip balayına yola çıkmayı tercih ediyorum. :D
+1 yılDüğün kesinlikle saçmalık nefret ediyorum. En son 4-5 ay önce gittim bir tanıdığın düğününe, ısrar eden oldu halaya kalktım bende. Halay başının gitmesi gerekti baktım mendili bıraktı halay başı ben oldum :D Ayıp olmasın diye 1 saat boyunca salonda 600 tur attım :D Kısaca Ahmet abi allah seni bildiği gibi yapsın :/
02 Yorumla- +1 yıl
Isrardan halay başı olmuşsun oda kötü travma tabi :D Bu vakadan sonra töbe etmişsindir heralde düğüne gitmekten.
- +1 yıl
Evet, bırakmakta istemedim kaptanları benim sonuçta felan :D
+1 yılBende hiç sevmiyorum. İki kişi gerdeğe girecek diye onlarca kişi gece yarısına kadar oynuyor nerdeyse. Zaten toplanan altın ve paralar gelinlikte salonda derken gidiyor. Ne anlamı var şimdi bunun?
02 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten öyle ya o paraya ne güzel bir yerde balayı tatilini yaparsın değil mi ama? :)
- +1 yıl
Evlenen kişilerin hesap numaralarına para yatırsınlar bence :D
+1 yılbende sevmem değmez 1 günlük zatmetlerime ya gelin ve damadın anneleri filan cok mutlu olunca gitmelerini istiyomus gibi geliyo biliyorum sacma ama ne biliyim bir an oluyo iste :D
00 Yorumla
+1 yılİlk defa düğün sevmeyen kız tipi :D Bravo senin neslinden hala varmıymış yaa :D Kardeş sen çok yaşa! Uzun, mutlu bir ömür dilerim :)
02 Yorumla- +1 yıl
Nefret ederim düğünlerden :D Cem Yılmaz'da diyor ya hani enişten kararını vermiş zaten daha ne zorluyosun adamı diye :D kilolarca makyajla lanet elbiselerle ortada dolaşan tipleri görünce kendi ırkımdan soğuyorum yeminle. Çok saol güzel dileklerin için.
- +1 yıl
Vallahi Tercüman oldun duygularıma :) Hele o 16 yaşında koca karı gibi giyinip, assolist makyajı gibi makyaj yapan kızlar yok mu Allahım deliriyorum.
+1 yılKanka bu kadim milletine desen ki gökyüzünde göğün yarisinda düğün var deseler sana yeminle konuşuyorum göğün yarisina merdiven dayayip cikarlar :)
01 Yorumla- +1 yıl
Kadın milleti falanda deme şimdi kardeşim öyle bir kitle var dişi rujlu tonla makyajlı saçma sapan elbise giyen pistte kendini sergileyen onların yüzünden kadınların adı çıkıyor bak yorumlara benim gibi düşünen ne çok insan var demekki kadın milletinin hepsi öyle değiil
Ben.. Kesinlikle katılıyorum. Yapmacık geliyor herkes. Uzun zamandır gitmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Yapmacık ve saçma gerçekten ne anlıyorlarsa
+1 yılhayatım boyunca 1 kere bile gitmedim, düşünmüyorum da. Nevrim dönüyo düğün değince.
05 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten önermiyorum.
- +1 yıl
aynen öyle. Hadi ben erkeğim es geçiyorum da kızlar için zor. Aile baskısı oluyo :)
- +1 yıl
Yo aile baskısıda çok yok yani ama yinede dayın falan sonuçta gitmek zorunda oluyosun banada suratımı düşürüp etraftan iğrenmek kalıyor sadece.
- +1 yıl
kalkıp oynadığın sürece katlanacaksın artık :) kız olduğun için ne kadar yakın uzakta olsan bir kız nasıl gelmez düğüne diye yadırgıyo bizim millet. O bakımdan zor yani. Yaşın biraz daha ilerlesin kendi kendine kararlarını verirsin artık.
- +1 yıl
Kimsede kusura bakmasın yadırgamasında ayrıca kendı kararını vermek için yaşımın ilerlemesine falanda ihtiyacım yok gitmezsem gitmem eğlenmezsem eğlenmem kardeşim zorla mı?
Düğünlerde en nefret ettiğim şey annem sana şu kızı alayımmı bak ne kadar güzel vs diye öldürüyor beni :D
00 Yorumla
+1 yılkardiş o oyanayanların arasına girip amuda kalkmışlığım var. gıcıklık olsun diye yaptım. hep aynı terane. dıngıl gıngıl tıs.
01 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi etmişsin hep aynı şey ve çokda seviyolar yani
+1 yılBende hic sevmiyorum dugunleri ve bu gidisle de sevemicem sanirim. ama evlenirsem kir dugunu gibi istiyorum, tasli tuslu abiyelerden de nefret ediyorum. herseyin sadesi guzel
00 Yorumlasonucta mutlu bir gün dostlarıda görmeli hoslarına gıdıyor onlarla paylasmaları ama bıraz daha medeni olabilirler düşüncene katılıyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Tabii öyle ama gerçekten bunun tadını çıkartmayan o kadar insan ve davranış varki...
+1 yılaynen kanka.. yaş 30 a geldi benim sırf düğünlerden nefret ettiğim için neredeyse kendim düğün yapmıcam anla halimden :))
00 YorumlaHiç sorma bende hiç sevmem gürültüden kafanda şişer yetmezmiş gibi.
01 Yorumla- +1 yıl
Eğlenmediğin yetmiyor gibi birde ardından çekilen baş ağrısıda iğrenç oluyor.
Akraba düğünlerine senin düğününe kim gelecek hede hödö diye yaka paça götürülüyorum düşün.
04 Yorumla- +1 yıl
Of ya. Kötüymüş düğün yapmıycam de sende :D
- +1 yıl
Kimse gelmesin bırak pasta size kalır :D
Aynen yha hele o gelinlerin kiz kardesleri resmen ustune boya ficisi dökuyo. Ama ben hep kizlar sever düğünleri diye biliyordm.
02 Yorumla- +1 yıl
Ben biraz aykırı ruhum ama aslında aykırılıklada pek alakası yok yani bana saçma geliyor ve gerçekten zevk almıyorum.
+1 yılbende sevmıyorum. kalabalıkdan zaten hoşlanmam. bıde oynayan oynayana::):)
04 Yorumla- +1 yıl
Evet ya bide oynayanlar beni çıldırtıyor. Bide benide çekiyolar falan.
- +1 yıl
oynamak ıstesem zaten kalkarım kendım oynarım:) bıde darılırım kalkmazsan demezlermı.. D. D. D
- +1 yıl
Çekiştirirler birde kolumdan çekerler zorla falan yani ortama suratı düşük hiç bişeyi beğenmeyen kız rolünüde yansıtmak istemiyorum ama düğüne isteyerek gitmiyorum
- +1 yıl
aynen bende:) kınları sevıyorum kız kıza eğlenmek guzel oluyo ama duğun sevmıyorum:)
+1 yılAyni senin gibi düsünürom. Sirf akrabalar icin gitmiyorum hicbirine
01 Yorumla- +1 yıl
Akrabaları geçtim orda bağıran iyi sesi olmayan sanatçı kötü pasta ve vs vs
+1 yılEskişehir de düğünler de bide sıralı oynuyor lar görücüye çıkıyor sanki herkes.
Gitmem düğünlere evde açarım muzigimi
Cistak Cistak oynarim oh00 Yorumla
+1 yılaynen yaş 24 uyuz oloyorumm hhatta hep derimm aile arası bir merasımle evlencem diiee.)
02 Yorumla- +1 yıl
Düğün parasına çok güzel balayı yapılır ama doğru değil mi?
- +1 yıl
tabikide düğüne yapılan masrafla Tatil yapmak Daha Mantıklı.)
Walla o kalabalik yuksek sesli muzik bide opmen gereken okadar insan olunca dugun nasil sevilecek bir organizasyon anlamyrum
02 Yorumla- +1 yıl
Bide baş ağrısı var o lanet müziklerden sonra
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki de var. Ayrica o kizlarin oraya cikma amaci koca bulmak. Kendilerini begendirmek
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle kardeşim ya kendilerini sergilemek katılıyorum.
Ben severim düğün sayesinde bir kaç kızla tanışmıştım :)
00 Yorumlagelin ve damat dışındakilerin neden bu kadar mutlu olduklarını anlayamadım anlayamacağım galiba :D
04 Yorumla- +1 yıl
:D güldürdün gece gece bende anlayamadım kardeşim o kadar mutlularki gerçekten
- +1 yıl
Hiç tanımıyosun elini sıkı sıkı tutuyo falan :D
Aile & Toplum konusunda 347 cevap paylaştı. Gicik. oluyieum ya.. 12 ye kadar surmesi ayri bir iskence
00 YorumlaBen cok seviyorum dügün
00 Yorumla
+1 yılbknz : Angara düğünleri
cut.00 YorumlaBütün millet nefret etmiş gelecekde düğün olayı kalmıyacak demekki hadi bakalım :D
02 Yorumla- +1 yıl
Kusura bakma yanlışlıkla eksiledim ya :D inşallah olmaz ya
Düğünleri ben de sevmiyorum. Yüksek ses ve kalabalık bana göre değil
01 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle ben herkesten uzakta müzik kahve kitap üçlüsünü tercih ediyorum :))
Ben severim oynarımda
00 Yorumla
+1 yılAbimin düğunune gitmedim desem :))
02 Yorumla- +1 yıl
Hiç şaşırmam :))
- +1 yıl
Sırf bu yuzden bazen evlenmemeyi bile düsunuyorum :) hos bu devirde zaten evlenilecek kiz da yok ya neyse :D
çok haklısın bende hiç sevmiyorum
02 Yorumla- +1 yıl
Düğüne gidip düşük suratla etraftan iğrenmektense bilgisayarımda vakit geçiririm...
Olmaz mı. Aynı mantık bende de var tıpa tıp.
00 YorumlaAramiza hos geldin...
00 YorumlaNefret ederim. Kız kaçırmayı düşünüyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. kendi dügününde ne yapcan :D
04 Yorumla- +1 yıl
Düğün yapmayı düşünmüyorum az bir akrabayla sade bir nikahtan sonra arabama binip balayına doğru yol alacağım :D Düğün parasıyla neler yaparsın düşünsen?
- +1 yıl
Olur olur hemde çok daha iyi olur ben yapmayacağım mesela
ben nefret edermm
00 Yorumlaben kendi dugunume gitmem o derece.
02 Yorumla- +1 yıl
Pardon yanlışlıkla eksiledim ya bir çözemedim şunu 20 dakikadır üyeyim :D ben düğün yapmıycam o derece :D
+1 yılBen hic gitmem
00 Yorumla
+1 yılYok seviyorum
00 Yorumlabnde hiç sevmıyorum
00 YorumlaBen varım. Ne oldu?
04 Yorumla- +1 yıl
Bişey yok sadece insanların fikrini merak ediyorum.
- +1 yıl
Ya ben yeniyimde aşağı oku görünce yorum yap yeri açılsın diye falan yaptım eksi mi olmuş o :D
Devamını Gör(29)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım