Aile & Toplum Kadınlar kamyoncu olsa kamyon arkası yazıları nasıl olurdu? C4N197 Takip Et Yoda Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Bakalım neler gelecek. Güncellemeler+1 yıl Bakma bana pis pis, yolun sonu gratis 🤣 Kadınlar kamyoncu olsa kamyon arkası yazıları nasıl olurdu? Cevapla Kadın Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Ayşenurylmzz Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 65% +1 yıl Seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim..-Sen benim götüme mi bakıyorsun? 5 1 Yorumla C4N197 +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
BlueCupcake Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Konuşmak bir mana ise susmak bin bir mana. Herkes konuşmasına konuşur lakin sükut yürekli olana.” 3 0 Yorumla
Bircananvardı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl 'Bi konum at da mutluluğun yolu bulalım '😃😃😃 3 0 Yorumla
Zevkle Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. -Gaz fren şanzuman, makyajsız halim duman..-arabam ısızu , rujum kırmızı; inersem arabadan alırım aklınızı.. 3 0 Yorumla
Miminimi Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 98% +1 yıl Rujum ateş kırmızısı aklını alırım at hırsızı 6 4 Yorumla yatyanıma +1 yıl Çok kötü 🤦♀️😂😂 Yorumla Miminimi +1 yıl 😂😂😂😂 Yorumla C4N197 +1 yıl Yaratıcı 👏👏 Yorumla Miminimi +1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla
obirrocky0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl kezban sözleri tabiki misail bunu yazabilir "here gece hayalimle yatıyorsun zevk alıyor musun? ya da hayatimdan gitmeyi tercih edenler icin donus seferleri sonsuza dek ipatl edilmistir 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl altin gibi kalbin var ama ayarın düşük pez. evenk 🤣🤣 en sevdiğimden 2 0 Yorumla
lolastar Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Nescafe bile üçü bir arada ben hala yalnızım... 1 0 Yorumla
Jokeface Takip Et Master Yaş: 105 , eic 97% +1 yıl Regl olduğumu bilsen ne olur, ağrı benim ağrım. 1 0 Yorumla
kralkaan34 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım 3 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Koklatırım tattırmam, gösteririm dokundurtmam 3 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevdim sizi cansıns baby, site yolu caddesi sonu Watsons baby Yorumla
oylesine343 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Biz kafamiza sadece toka takariz sekerim 2 0 Yorumla
lambadakisir Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Seni sevmek ibadetim ama sevemem cenabetim..
-Sen benim götüme mi bakıyorsun?
🤣🤣
Konuşmak bir mana ise susmak bin bir mana. Herkes konuşmasına konuşur lakin sükut yürekli olana.”
'Bi konum at da mutluluğun yolu bulalım '
😃😃😃
-Gaz fren şanzuman, makyajsız halim duman..
-arabam ısızu , rujum kırmızı; inersem arabadan alırım aklınızı..
Rujum ateş kırmızısı aklını alırım at hırsızı
Çok kötü 🤦♀️😂😂
😂😂😂😂
Yaratıcı 👏👏
Teşekkürler 😌
kezban sözleri tabiki misail bunu yazabilir "here gece hayalimle yatıyorsun zevk alıyor musun? ya da hayatimdan gitmeyi tercih edenler icin donus seferleri sonsuza dek ipatl edilmistir
Doktor değilim ama hastam çok...:D
Komyonum şekil önümden çekil
altin gibi kalbin var ama ayarın düşük pez. evenk 🤣🤣 en sevdiğimden
Veteriner olsam ne olur sana bakamadıkdan sonra
Nescafe bile üçü bir arada ben hala yalnızım...
Çok bakma kafa yapar hahahah
Sevene lav yu sevmeyene fak yu
Regl olduğumu bilsen ne olur, ağrı benim ağrım.
Yolların ustasıyım, röflenin hastasıyım
İyiler çabuk unutulur, sen beni kötü hatırla!
Koklatırım tattırmam, gösteririm dokundurtmam
Sevdim sizi cansıns baby, site yolu caddesi sonu Watsons baby
Biz kafamiza sadece toka takariz sekerim
Kamyonum olsa boyardım, çizim yapardım
Yüzümde fondöten, rujum ise pentiden.
Kulağıma takarım küpe, geçemez beni hiç bir züppe
Mikasa! O sen misin?