AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
burada yapacagın tek birşey var o evden kardeşinide alıp gitmen yani birinin gitmesi sart bir süreliğine
Nereye kadar ama? Ayrıca sebebini sorarlarsa vericek bir cevabım yok ve babam gitmeme asla izin vermez
Gitiği yere kadar cevap isterlerse yaptıklarınızı dusunun dersin ona gore ne zaman düzelirsenız ozaman gelırım dersın ya da yapamam dersen gozunu kapatıcaksın gormezden gelmeye calısıcaksın kolay deıl tabı kız basına bunları yapmak ne dıyım vala şaşırdım dogrusu
İnan bana bende zaman zaman şaşırıyorum tüm bunlar gerçek mi diyorum çok saol önerin için
Var öyle şaşırma tabiki sen kendin karşılastıgın için şaşırıyosun tabiki özeli onların fazla yorum yapmamak gerek bosver rica ederim bir faydam dokunmussa bir nebze
fayda ne demek nası yardımcı oldunuz hepiniz. Allah hepinizden razı olsun
Sagol senden de
Kendi ayakların üzerinde durman onlara bağımlı olmaman lazım yani bu şekilde onlardan uzaklaşıp yeni bir başlangıç yapabilirsin
Ama tüm bunlardan haberim olduğunu bilmeliler. Utanmalılar. Onları karşımda aciz görmem gerek. Herşeyi olduğu gibi bırakıp gidemem ama önerin için çok teşekkürler
Sence utanirlar mı?
Sanmam. Bu yüzden konuşmakta kar etmicek ne yapsam bilemiyorum
Onları düşünmeyeceksin artık kendin için yaşayacaksn kimse senden önemli değil okul varsa kendini okula ver onun dışında oylanacak şeyler bul
Evet allahın izniyle bu sene başka bir ilde üniversiteye başlıcam ama kardeşim için üzülüyorum o napıcak tek başına buralarda. Çok teşekkürler önerin için
Akrabalar falan varsa kardeşini onlara emanet edebilirsin bir süre ben teşekkür ederim
Akrabalardan yanada yüzüm gülmedi. Ama saolun öneriniz için allah tazı olsun
Rica ederim ne demek
Ben boyle seylerin olduguna inanmazdim demekki gercekmis
Bende ama insan başına gelince anlıyomuş
konuşmaktan başka çözüm yolu yok sanırım. zır bir durum kolay gelsn
Öyle yapıcam mecbur. Anlarlar mı orası muamma. Çok teşekkürler
anlaşılmayack bir durum yok gördüklerini anlatırsın ve mantıklı bir açıklama istersin ya da gerçeği. en doğal hakkın
Annemi daha önce yakaladım ve ben özgür bir kadınım bana kimse karışamaz dedi. Bu tepkiyi veren konuşmaya çalıştığımda neler der kim bilir. Ama saol yinede
Haline çok üzüldüm...
Bunu bir psikoloğa anlatmalısın
Anlattım hatta ilaç bile verdi ama ailem olmadan reçeteyi vermedi bende bir daha gitmedim
Durumu bildiğini onlara anlat ailecek gidin.
Asla. Yalan söylicekler eminim
Nasıl söylerler bu kadar ciddi bir konu ve sen onların kızısın. Elbette senin ve kardeşinin geleceğini düşünürler..
Annemi daha önce bastım ve ben özgür bir kadınım bana kimse karışamaz dedi. Bunu diyen insan daha neler der. Her anne aynı değil. Bazıları var öyle merhametli öyle vicdanlı ki ama allah onları çocuk sahibi yapmaz. Ama bazılarıda benim anne babam gibidir. Allah çocuk verir ama değerini bilmez
Bizimkilere söyliyim sizi evlatlık edinsinler:D
Psikolojisi bozuk çocuk kabul ediyolar mı
:D benimki sence çok mu düzgün
Benim ki kadar değildir :)
:D diğer akrabaların bunu biliyor mu?
Diğer akrabalar benim adımı bile bilmiyo
asdsdadads
Annannen deden babannen?
babamın annesi babası öldü anneminkilerden dedem akıl hastası öbürü ağır astım. bir öğrense direk öteki taraf
Vah vaah
Yaş kaç peki?
Öyle yani durum bu
Tamam Olayları Okudum Anlıyorum Ama Biz Ne Yapabilir senin Arkanda Olmaktan Başka?
Sadece birilerinin beni dinlemesine ihtiyacım var. Arkamda olduğunuzu bilmek hissetmek o kadar iyi geliyo ki
Arkandayız Dostum , Kardeşinede Çok Üzüldüm Açıkcası :(
Çok saol hepinizin varlığını hissetmek o kadar huzur verici ki. Çok saol tekrar
Ne Zaman Istersen Anlatabilirsin :)
Çok saol
Ciddiyim. Bende Sıkılıyorum. Bol Bol Rahatsız Edebilirsin.
Teşekkürler en kısa zamanda yazarım
Sanmıyorum Ama Pekala.. :) İyi Geceler :)
koyver gitsin artık cıgrından cıkmıs sen sadece bunlardan eykilenme yetişkinsin
18 olucam yakında ve çocukluğum bu saçmalıklarla geçti desem yeridir. Onları bu pisliğin içinde bırakamam
cokzor onları bundan vazgecirmen yasınıda söyleme sakın belki utanırlarsa senden öyle vazgeceler ama ihtimal vermem evlenip gidersen ne halleri varsa görsün ndersin
O kadar rahat olamam çünkü utanmaları özür dilemeleri lazım onları aciz durumda görmeliyim. Onlar ne zaman kendilerini affederse bende o zaman onları affederim
o zaman konuscan onlarla yaptıgı rezilleriyle ilgili
Plan yapıyorum yakın zamanda basıcam onları hem inkarda edemezler. Çok teşekkürler allah hepinizden razı olsun
Allah sanada sabır versin ailenede akıl fikir versin diyim :)
Teşekkürler
rica ederim
cok üzüldüm ne yapabiliriz siznkiler işi kafada bitirmiş :(
Müthiş sinirli bir insanım ikisinide öldürmekten korkuyorum sabrımı nerdeyse taşırdılar
Allah sabır versin yanlış yollara sapmışlar ne yazıkki nasıl düzeltebilirsin bilmiyorum kafayı sıyırmışlar resmen :(
Kesinlikle dua edin yeter tek isteğim sizden o
olur dualarım sizinle tabi bu aralar benimde duaya ihtiyacım var :/
Kesinlikle edicem bana güvenebilirsin
sende bana güvenebilirsin sıkıntı yok etmesende canın sagolsun.
Olur mu hiç derdin için bol bol dua edicem inan bana hiçbi şeyi karşılıksız bırakmam
anladım teşekkür ederim ama ben sana dua ediyorum diye karşılık vermek zorunda degilsin ben sana bana dua et diye etmiyorum sonucda.
Olsun ama edicem emin olabilirsiniz :)
Allah razı olsun :)
Kendine geleceğine derslerine ve kardeşine odaklan. Bazen devam etmek için görmemezlikten gelmek gerekir kardeşim.
Evet zaten başka çarem yok bundan sonra. Ama istesemde görmemezlikten gelemem. Yanlarına kar bırakamam bu kadar şeyi. Çok saol önerin için
Valla kardesim ne diyecegimi bilmiyorum adam gibi birini bul evlen kardesinide yanina al evleride dunyalarida onlarda kalsin allah islah etsin..
Çok teşekkürler öneriniz için. Kardeşim küçük değil 17 yaşında ve az çok farkında herşeyin. Elbet sorgulucaktır olanları. Ve annemlerin ona vericek bir cevabı yok
Ne cvbi olur onlarin kardesini birakma sakin..
Bikaç yıl dişini sıkarsa sonrasında benle beraber inşallah. Çok teşekkürler
Aferim sana taktir edilcek bir kizsin.. dertlesmk iyi gelickse kesinlikle yanlis anlamadan mesaj at tmm.. allaha emanet..
Çok çok teşekkür ederim. İyi niyetli olduğunuzdan şüphem yok. Hayat beni böyle yaptı uysal biriydim şimdi o kadar huysuz biriyim ki. Allah razı olsun tekrar
Senden razi olsun..
Walla ben olsam ya kardsmi alir o evdn ckardm ya da ikisini birbine bglar 7 gun boyunca doverdm bole bsy olblr mi ya Allah yardimcin olsun
Çok teşekkür ederim. Keşke dövmekle akıllansalar. Daha önce annemi siberaleme giderken yakaladım ve bana ben özgür bir kadınım istediğimi yaparım dedi var mı böyle bişey..
Walla kaldirilablck bsy değil ki bence bir akrbn varsa ona gt annen bbn olmasa bdua edrdm ama sana ayip olur
Allah onlarınn belalarını zaten vermiş düşünsene kocan seni başka kadınla aldatıyo ve sen sesini çıkartmıyosun keza karında öyle. Bunlarda mide kalmamış
Allah yardmcin olsun we Allah dusmanima gostrmesin bole bir durumu
Amin çok teşekkürler allah razı olsun
O iş sana düşüyor umarım toparlarsın üzüldüm gerçekten
Aynen herşeyi göze aldım artık. Çok teşekkürler
Rica ederim umarım başarılı olursun. Dualarım seninle
Bende sana edicem çok saol
İnşallah:-)
çok zor bir durum be dostum ailene bakış acın nedir?
İnanılmaz severdim annemi. Onsuz hiç bişey yapamazdım keza babamlada öyle ama bana böyle bir kazık attılar ki. Gözümde çok düştüler. bir ebeveyn olarak bile görmüyorum onları artık
devlet konrtolunde yardım alman şart sosyal hizmetler bu durmu konuşman lazım
Zaten kardeşimle ben reşit olmak üzereyiz. Devlet öldürülern kadınlarla bile ilgilenmiyo benim suratıma bile bakmaz ama çok teşekkürler önerin için
ama bu durum kabul edilir birşey değil bence yinede git konuş denemden zarar gelmez
Evet yediremiyorum artık kendime. Zaten konuşucam ama sonuç ne olur allah bilir. Çok saol
üşenmedim okudum valla kabullenemicek kadar kötü durum
Çok sağol okuduğun için kimselere anlatamıyorum ne varsa döktüm ortaya
döktün ama sana ne kadar faydası olcak ki
İçimde kalmasından iyidir sesimi duyurmak iyi geliyo çok teşekkürler okuduğunuz için
yardımcı olamadım ama hayatını kurtar bacım
okumanız bile fayda benim için çok teşekkürler allah razı olsun
Ayrı Eve Çık Dostum... Ailenin Fantazilerine Meze Olma Derim.
Evlenmesin bu tipler ya
Önceleri böyle değillerdi. Sonrada bozdular
peleriiiin
Aile dağılmış resmen , Allah yardımcın olsun.
Toplamaya çalışıcaz inşallah. Çok teşekkürler
neler var ya şu duruma bak Allah yardımcınız olsun
Daha ne rezillikler varda yazmaya utandım çok saol allah senden razı olsun
sen niye utanıyosun canım onlar utansın
Utanma falan kalmadı artık onlarda. Biri kapalı diğeri namaz kılıyo. Allahtan utanmayan kuldan mı utanır
çıkıp bide müslümanlık tastlarlar onlar yazık ya ne diyebilirm ki bizim toplumumuzda alışmış artık bunlara haklılar hep haksız duruma düşüyo onlar gezer dışarda dış görünüşlerinden dolayı desteklenirler ama asıl günahsızlar bir saçı açık diye yuhlanır namaz kılmakla başı kapatmakla müslüman olunmuyo kalplerini temiz tutsalar gerisi gelecek de işte öyle olmuyo malesef ki canım Allah senin aklına mukayyet olsun umarım sende dışı müslüman içi cehennemlik olan insanlardan olmazsın
Evet kıyamet sebebi böyle insanlar. Çok saol allah sizden de razı olsun
sendende canm
Merhaba mine bende integral soul.
Meraba memnun oldum
dallası geçmiş bu ne ya
Daha neler neler..
yok artık ya 18 yaşında bir genç kız kurtul oradan
herşeyi bırakıp gidemem üstümde azda olsa hakları var
Senin ailen swinger heralde
Çok komiksin gerçekten
Baban annenin resimleeini paylasiyosa baska ne olabilirki
Allah yardimciniz olsun kardesim..
Çok teşekkürler allah razı olsun
sen kedini koru bu iki kişiden
Bana bişey yapıcak kadar cesaretlenemezler
yapmazlar bende düşünmüyorum ama seni ruhen yıkacaklar onu demek istedim. gelecekte onlara benzeme ihtimalini doğuruyorlar
Evet zaten aşırı sinirli ve soğukkanlı bir insanım. Çocukken asla böyle değildim. Kardeşim de benim gibi olmaya başladı şimdi
AlLah yardım etsin sizin aile bitik
Düzelticez allahın izniyle çok saol
error hata kodu 405
Anlamadım
Sen Karışma bence cunku sen zararlı çıkarsın
Onları bu pisliğin içinde bırakamam
Ama onlar bunlarin farkındadırlar
Bile bile bu yoldalar. Onları ancak ben çıkarabilirim. Konuşmayı planlıyorum onlarla
Ne diceksin
Kendinden utanmalarını, yüzümüze nası baktıklarını falan. Yüzlerine vurarak yani
Hmm ama karsi cikarlarsa
İş çirkinleşicek. Napıcam bilmiyorum ama rezillik çıkarıcam büyük ihtimal
Bence sana karşı çıkacaklar
Bakıcaz artık çünkü başka çarem kalmadı
Arkandayim
Allah razı olsun çok saol
Soyledikten sonra haber ver
Güncellicem zaten konuyu. Çok saol ilgilendiğin için
ailenin kafa 1 milyon:Dyeah
Allah yardımcın olsun :-(
Çok saol kardeşim senden de
Aminn cumlemizden
üniversiteye gitme durumun falan yok mu
Tercih yaptım kazanırsam bu sene gidiyorum inşallah ama kardeşim burada kalıcak ona üzülüyorum
gitmek için mi tercih yaptın yani dşk puan felan aldysan eğer
Yok puanım iyi tercih ettiğim okullarda iyi. Bunun için çalıştım sırf iyi yerlere gelmek için
Evden ayrıl zuzu ^^
Allahın izniyle üniversiteye başlıcam dostum ama kardeşim arkada kalıcak ona üzülüyorum
kaç kurtar kendini..
Yakın zamanda üniversiteye gidicem allah nasip ederse. O zaman ayrılabilirim yanlarından
bence ayrıl ve bir daha görüşme dahi diyebilirim.. sizinkilerin yaptığı ahlaksızlık resmen. : )
Kaç yaşındasın sen?
aralıkta 18 olucam
Ya daha bunlarla baş edemezsin ki çok zor bir durum
Allah sabır versin bana dua edin yeter çok teşekkür ederim
evelen kurdul
Evlenmek çözüm değil hem daha küçüğüm ben