Meraba arkadaşlar ben mine.. Şimdi size çok önemli bir derdimi anlatmak istiyorum bu yüzden lütfen dalga geçmeyin çünkü önerinize ihtiyacım var. Konuya gelicek olursak.. Annem ve babam yaklaşık dört beş senedir internetten kendilerine bir çift edinmişler ve sürekli birbirlerinin evine gidip geliyolar. bir gün babam işteyken bilgisayardaki sayfaları kapatmayı unutmuş bayağı herşey meydanda çıkıp gitmiş. Neyse işte bir girdim baktım kahroldum. Ekranda annemin iç çamaşırlı aşırı erotik fotoğrafları var. Herşeyim üzerine yemin ederim ki anlattıklarım gerçek. Ve altta anneme karşı yazılan öyle pis yorumlar vardı ki anlatamam. Neyse bu aralar nedense konuşmuyolar ve annem sürekli biriyle mesajlaşıyo ve nedense sadece babam evde yokken mesajlaşıyo. Sanıyorum ki babamın haberi olmadan biriyle mesajlaşıyo. Bigün aldın annemin telefonunu elime baktım sürekli mesajlaştığı kişiden iletim raporu gelmiş ve bu kişiyi ev işi diye kaydetmiş. Annem nadiren ev işlerine giden bir kadın. Mantıken bir kadınla özellikle babam evde yokken mesajlaşmaz. Ayrıca eminim annem lezbiyen falan değil. Bazen annemlerin odaya habersiz dalıyorum ve babamı bir kadınla kamerada konuşurken yakalıyorum. Artık o kadar sıradanlaştı ki bu durum. İşin ilginci bir kardeşim daha var ve o da bunun farkında. Kardeşim çok şey atlattı. Prematüre doğdu ve gelişmedi. Yaşıtlarına göre çok kısa ve dişlerinde problem var.6 defa ameliyat oldu ve bu olaylar psikolojisini çok etkiliyo hissedebiliyorum. Bende sizi bir arkadaşım dostum olarak gördüğüm için derdimi paylaşmak istedim. Nolur yardım edin. Elim kolum bağlı..
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 550 cevap paylaştı.
+1 yılBaban, anneni gözden çıkarmış. ayrılacak derecede, annene fantazi olsun diye resimlerini çekip
adet, zamanında bakıp mastırıbasyon yaparım vb. diye ikna ederek resimlerini çekmiş olabilir.
Ayrıca, evdeki pc olduğu için boşanmaya karar verdiğinde bunları eşim paylaşmış ben yakaladım
diyerek tazminat ve nafakasız vb. ya da en az zararla ayrılırım hesabı yaparakta bu yöntemi
uygulama amacı var gibi mantıken. anneninde babandan ayrılma veya aldatıldığı cinsel açıdanda,
ihtiyacının giderilmediği için ona aldatma olarak veya hem aldatma hem cinsel ihtiyacını
karşılama adına böyle davranıyor olabilir. belki konuştular, evlatlarımız için boşanmıyacaz, fakat
kağıt üerinde evli kalıcaz ve cinsellik olarak sevme vb. istediğimiz kişilerle
istediklerimizi, yaşıyacaz. mantıken böyle bir durum var. annen izin vermez resimlerini
nette yayınlanmasına, ve evdeki pc'den kocası tarafından. ya da biliyor oda avukata danışıp
bunu delil anlamında kullanmak için virüs attırmış olabilir siz evde yokken
saf ayağına yatıyor olabilir sen gibi baban pc'yi açık bıraktığında oda görmüştür belki.
Psikoloğa danış, kardeşinide düşün belkide böyle sen ve kardeşin ayağınız üzerinde
durana dek sürer ve sonrasında ayrılırlar. ailenle konuşman riskli aşırı tepki ve
ayrılma kararına kavgalara sebeb olabilirsin. olan kardeşine olur.. avukatada danış ayrılma olayında ne gibi deliller geçerli tedbiren kim ne hak alır verir birbirine maddi manevi nasıl hareket etmeliyim kim haklı kim riskte yaptıklarına göre kanunen. size nafaka verilme olayıda dahil sor babandan alabilirmisiniz diye.06 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim ama olayı yargıya katiyen taşıyamam. Ailem mahvolur. Annem bir daha yüzüme bile bakmaz. Benim istediğim bu değil benim istediğim annemlerin utanması özür dilemesi. Gerçi gene affetmem ama neyse. İlişkilerine gelicek olursak cinsellik açısından ikiside birbirine yetiyo. Nerden bildiğim bende kalsın. Bunların ki tamamen zevk amaçlı. Benim tek derdim zaten kardeşim zavallı ortada şuan. Annemlerin durumunu daha ayrıntılı öğrenirse mahvoluruz ciddiyim aile dağılır. O yüzden konuşmak en iyisi ama ben yinede öneriniz için çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Y. anlamışsın. baban, boşanma niyetiyle tedbiren annenin resimlerini ona bahsettiğim adet bahanesiyle çekip nette yayınlayıp boşanmaya kalkarsa ama şimdi ama sen evlenince kullanma niyetiyle yapmış olabilir. mantıken.
Annenlede, boşanmayalım ama isteyen istediğini yaşasın. yeterki çocuklar madur olmasın diye konuşup birbirlerine karışmıyor olabilirler.
İlerde boşanma risklerine, ve kardeşinin maddi anlamda annenle beraber zorda kalmaması adına babanın annenin resimlerini evdeki pc den kendi paylaşmış bahanseiyleki geçerli mazeret kocadan umulmaz bu resim paylaşması hanımının. nafaka olarak ne yapabilirim boşanma olursa diye danış tedbirli ol diye dedim. dava aç demedim.
psikoloğa danış, onlarla konuşman işin esas yüzünü çözmen ve kendi ayaklarının üzerinde durman okuman evlenmen ve kardeşin için neler yapabilirsin vb. anlamlarda tavsiyeler al. ailenle konuşmandada çok etkisi olur. anormal durum bu 2 taraf içinde. bu nedenle dediklerim konusunda tedbir al. - +1 yıl
Ummadığın taş baş yarar, netten bayan bulmak web camda bayanla konuşmak, annenin resimlerini nette yayınlayıp yorumları okumak cahil insan işi gibi değil zamanla zekileşmiştir nette olanları görüp okuyarak senin gibi siteye üye olupta benzer fikirleri alabilir. hakkında hayırlısı olsun zamana yay. herşey olacağına varır. psikoloğa mutlak git konuşsanda konuşmasanda ailenle.
- +1 yıl
Evet zaten bugün randevu aldım biriyle görüşücem ailemin haberi olmadan. Bahsettiğin konuya gelicek olursak ; babam annemden ölse boşanmaz. Hele arkadasından iş çevirmek falan fos yani. Zaten annemin nafaka falan istemeyeceğini bilir. Çok saol önerin ve zaman ayırdığın için allah razı olsun
- +1 yıl
Cumlemizden amin. hayirlisi bakalim gidisat nasil olucak. sonuc ne olursa olsun oluruna bak, cokta kafana takma herkes kendinden mesul.
En İyi Cevaplar
Aile kavramı nedir nasıl oluşur nasıl yürür nasıl yürütebiliriz düşüncelere sahip değiller hal böyle olunca en çok çocuklara üzülüyorum düzgün ve mutlu bir aile kurmak varken bukadar b*ktan bir hayatı çocuklarına yaşattıkları için elbet cezasını çekecekler karı, koca arasında güven yok, sevgi yok, saygı yok varmış gibi görünen ama aslında aile bile olmayan bir yuvada kalman senin içinde kardeşin içinde iyi değil sağlık sorunları ve psikolojik sorunlar yaşarsınız zamanla Allah yardımcınız olsun insallah bir sihirli değnek ile hayatınızda mutlu olacağınız bir hayat yaşarsınız.
35 Yorumla- +1 yıl
Çok haklısın. Nice çocuğu olamayan insanlar varken böyleleri çocuk sahibi oluyo ve değerini bilmiyolar. Bizim psikolojimiz bozulmuş falan kimsenin umurunda değil. Hal böyle olunca insan öz anne babasına güvenemiyo. Hele ki topluma hiç güvenemiyo. Böyle yetişiyoruz. Allah razı olsun inşallah
- +1 yıl
Daha ne kadar dayanacaksınız bilmiyorum ama onların yaptıkları ve söyledikleri hiç birşeyi umursayıp moralinizi bozmayın dışarda sizin bu durumunuzdan faydalanıp yararlanmaya çalışan çok kişi var hatta bu sitede de var o yüzden simdilik en iyi yer orası burdan da kimseye güvenme derdini anlat ama güvenme başka diyeceğim yok.
- +1 yıl
Katılıyorum arkadaşa...
Bence hiç görmemişsin bilmiyo gibi davran sonra üniversteye gıtmıyosan kapagı oraya at işin olur enazında kurtulursun onlardan kardesınıde alırsın yanına onunlada sen ilgilenırsın annenle konusabılırsın ama hıc haberın yokmus gıbı anne babama asık mısın hala mutlu musun falan ayrıyeten babanada sor olumsuz bısey derlerse bence bosanın falan yap allah yardımcın olsun
01 Yorumla
+1 yılgerçektende berbat bir durum Allah kardeşine ve sana yardım etsin inşallah kardeşinin durumu içinde üzüldüm inşallah annen ve babanın aklı başına gelir ya da boşanmaları sizin için daha kötü görünsede iyi olur birbilerini aldatmak gibi birşey oluyor bu çünkü Allah sabır versin size
01 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
70Cevap
+1 yılBazen insanlar zor ve sert kararlar vermek zorunda kalırlar. Aile kavramı güzel bir şeydir fakat onlarla arana uzak bir mesafe koyman hatta tamamen uzaklaşman bile gerekebilir. Yapman gereken şey kendi paranı kazanman , bir evi geçindirecek güce sahip olman. Üniversiteni sabırla oku, bu zor bir süreç olacak bir yandan bunları düşünmek bir yandan okumak. Yapacak başka bir şeyin yok. Bu yaşadıkların sana ileride hem güçlü bir karakter yapısı hemde bir çok yönden tecrübe olarak geri dönecektir. Aslında akrabalarınıza da bu konuyu açabilirsin tabii ki soğukkanlı tecrübeli birini seçmen şartıyla, yoksa her şey çok berbat bir hale bürünebilir.
01 Yorumladikkatimi çeken şey, sen yine de şanslısın. çok bilinçlisin ve olgun gözüküyorsun. Evet aile ortamı kalmamış ve zayıf çocuklar çok çabuk etkilenir çünkü ilgiye sevgiye ihtiyaç duyarlar. sosyal gereksinimleri vardır, ebeveynleri ile konuşma ihtiyaçları var. şanslısın dedim, niye mi, çünkü ailenin kardeşinin ve çocuk psikolojisinin bilincindesin bunun için iş senin omuzuna biniyor. sen ailenden gerektiği yaşa kadar maddi destek alacaksın ama kendinin ve kardeşinin manevi gelişimi sen sağlayacak ve geliştireceksin, bu kabiliyete de sahipsin gözüküyor.
02 Yorumla- +1 yıl
Öncelikle çok teşekkür ederim ilgin için. Bunlar benim başıma geçenlerin belki de onda biri. Evet şanslıyım çünkü bana ilişicek kadar düşmediler henüz. Olgun olmamın nedeni şu. Annemin ve babamın bu davranışlarını gördükten sonra yetişkinliğin yaşta değil başta olduğunu gördüm. Zaten hiç bişeyden habersiz bir çocuk gibi davranamazdım ve bu şekilde de onların karşısına çıkamam. Zaten bu sene inşallah üniversiteye başlıcam sonrası allah kerim. Tek önemli olan şey kardeşim gerisi boş. Çok teşekkür ederim allah razı olsun
+1 yılÖnce şunu ayırt etmek gerekiyor. Bir kişinin farklı cinsel tercihi, aşırı cinsel isteği veya hiç olmaması gibi şeyler o kişinin kötü biri olduğunu göstermiyor. Erkekten daha delikanlı travestiler bile var. Bunlar tamamen cinsel tercih. Bu bahsettiğin sebeplerden dolayı annenin babanın kötü biri olduklarını düşünme. Bilmiyormuş gibi davran. Tabiki yaşamayan birine göre demesi kolay, mutlaka kötü bir durum ama mümkün olduğu kadar umursama, cinsellik ile kişilik/karakteri ayrı tut derim. İlk fırsatta da evlen gitsin.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet haklısın onların cinsel hayatı beni gram ilgilendirmez ama bir yere kadar. Karını başkasına karşı soyundurmak nedir ya. Erkeksin kendini benim yerime koy. Ne kadar süre sakin kalabilirsin? Üç gün beş gün?
Dört senedir izliyorum belki akıllanırlar diye. Ama olmadı. Evet dediklerinde haklı olabilirsin ama bir yere kadar. Artık konuşma vakti geldi. Önerilerin için çok saol allah razı olsun
işin aslı annen ve babam "swinger" işine girmişler... burada iki durum var 1. Bunu keyif için yapanlar. Günümüzde çoğaldı ve her geçen gün artıyor. 2. Ise yeni olan bir durum bazı çiftler para karşılığı "swinger" ya da aralarına 3. (Kız ya da erkek) alıyor. Eğer annen mutluysa 1. Dediğim. Evin gelirinde artış varsa 2. Dediğim. Ama sen yine dedikkatli ol bu işlerin sonu hiç iyi bitmiyor. Kardeşin de sende mecburiyetin dışında ailenizle başbaşa kalmayın. Mecburiyet dışında mutlaka kapılarınızı hele ki yatarken mutlaka kilitleyin. Ayrıca mutlaka biber gazı spreyi edşn. Başka bir çıkış ancak büyüyünce mümkün. iNŞAALLAH yardımcı olablmişimdir.
011 Yorumla- +1 yıl
Hayır ortada para durumu yok buna eminim. Ve evet bunu tamamen eğlence amaçlı yapıyolar. Bana ya da kardeşime ilişeceklerini sanmıyorum. Ki babam benden inanılmaz çekinir. Zaten bu sene üniversiteye başlıcam. Okuldan sonrada kardeşimi yanıma alıp gitmeyi düşünüyorum. Tabi tüm bu konuyu ailemle konuştuktan sonra. Çok teşekkür ederim tavsiyen için allah razı olsun
Kardeşim çok üzüldüm gerçekten. Allah yardım etsin sabır versin. Onlarıda ıslah etsin
Senin bu insanlara karşı yapabileceğin bir şey olduğunu sanmıyorum kardeşim.
Onlar değer yargılarını çoktan rafa kaldırmışlar.
Annenin erotik fotoğraflarından felan bahsediyosun
Bu ne demek ya..
İnsan karsına nasıl yapar bunu aynı şekilde insan kocasına nasıl yapar?
Kardeşim kaç kurtul ordan.
Bugün karısının erotik fotoğraflarına yorum yaptıran adam
Allahım korusun yarın seni kötü yollara sokar.. gerisini söylemeye gerek yok
Allah sabır versin kardeşim.03 Yorumla- +1 yıl
Zoruna gitmez mi kardeşim delikanlı kızmışsın
Erkeklere ait içgüdüsel bir şeyler seziyorum
Ama yanlış bir şey yapma sen (normal bir erkek cinayet işleyebilir)
İlerde yaşayacağın güzel günleri düşün
Hem allah korsun sen hapiste olsan kardeşine kim bakacak
ya da ilerde yaşayacağın güzel günleri yakmaya değer mi?
Bana sorarsan onlar için değmez..
Hayat gönlünce olur inşallah kardeşim..
Vallahi acik olmak gerekirse pek inandirici gelmedi aslinda. Ama eger gercekten dogruysa. Sehir disinda bir yer tercih etmemeni tavsiye ederim. Onlari kendi halinde birak universiten bitene kadar surekli kardesinle ilgilen kardesini baska seylerde oyala. Eglendir gezsin yano akli onlarda olmasn. Sonra univ bittikten sonra kapiyi vur cik kardesinle birlikte. Simdi cikip gidersen kardesin icin hic iyi olmaz o orda yalniz daha kotu olur. Ha kardesini alip gittin diyelim o zamanda ikinizin birden hayatini yakarsiniz. Cunku belli ki kardesinjn daha tedaviye ihtiyaci var. Ve ailen karsiliyor tedaviyi. Sen onu karsilayamazsin karsilamak icin de afedersin kotu yollara sapabilirsin. Allah size yardimci olsun onlari islah etsin.
04 Yorumla
+1 yılKardeşim ne diyeceğimi bilemedim kızma ama senin annenle, baban bozulmuş yani bu işin sonu yok dahada kötüye gidecektir sana tavsiye edebileceğim tek birşey var güzel, ahlaklı, düzgün bir adam bul evlen kardeşinede bir süre bakarsın sonrada oda başının çaresine bakar çok yazık Allah yardımcınız olsun.
05 Yorumla- +1 yıl
Hakkında hayırlısı olsun dua edicem gerçekten zor durum biliyorum internet ortamları çoğaldıktan sonra insanların büyük kısmı maalesef bozuldu kullanmasını bilmiyorlar, kötüye gidiyor Allah yardımcısı olsun bu insaların, islah etsin. İnşallah üniversiteni başarılı bir şekilde okur ve bitirirsin güzel bir yerlere gelir kendi ayaklarının üstünde durursun, kardeşinin durumunada üzüldüm onada sahip çık kendinizi kurtarın en azından.
- +1 yıl
Eğer gerçekten bir yardıma ihtiyacın olursa benim elimden gelicek birşeyse yapmaya hazırım tekrardan Allah yardımcınız olsun yalnızca okulunuzu düşünün. :)
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyapacak bir şey yok, muhtemelen bir kere deneyelim demişler, bağımlılık yapmış iyice azıtmışlar. Arlanmaz bunlar artık karşısına geçip kızsanda devam eder bunlar. Cinsellik öyle bir şey ki çocuklarından bile vazgeçirebiliyor. Ama karşısına geç her şeyi biliyoruz de bence azda olsa utansınlar. Hangi şehirdesin bu arada?
07 Yorumla- +1 yıl
istanbul'da çok rahat bulunur böyle şeyler zaten, annen baya cesaretli hale gelmiş ev hanımı olarak en fazla annen azıtmış. Bu iş öyle aşamaya gelmiş ki aranıza benide katın desen itiraz etmiyecekler belki. Aslında şantaj olarak bile kullanılabilirde boşver. Ya babanın haberi olsada fazla kızamaz ki 4-5 senedir swinger yapıyorlarmış hadi onu geçtik fotoğrafını internete koymuş.
- +1 yıl
bazıları deneme amaçlı, değişiklik olsun diye bir kaç kere yapar, bunlar resmen zevk için sürekli yapıyor. İstanbul sıkıntı yaratmıştır belki, Bursa'da yakın zaten. Neyse inşallah karşısına geçip konuşunca bu işleri bırakırlar. Üniversiteye gidince uzaklaşırsın bu durumlardan onlar bu işleri bırakmazlarsa senin üniversiteye gitmen işlerine gelir yalnız kalırlar hatta kardeşinide yanına almana izin verirler belki. Siz biraz huzurlanırsınız onlarda yalnız ne yapıyorlarsa yapsınlar siz yokken hatta sen karşısına geçip konuşunca bırakıcaz bu işleri demezse sen teklif et, ben üniversiteye gideyim kardeşimide alayım sizde biz yokken ne yaparsanız yapın de.
- +1 yıl
Evet belli ki deneme amaçlı yapmışlar sonrada bırakamamışlar. Ama onları bu bataklığın içinde asla bırakamam. Resmen uyuşturucu gibi bağımlısı olmuşlar. Annem desem belli ki babamın tanımadığı biriyle mesajlaşıyo. Allahım aileye bak. Zaten üniversiteden sonra kardeşimi onlarla bırakmam. Çok saol önerin ve zaman ayırdığın için
- +1 yıl
bir şey değil.
- +1 yıl
yapınca sonucu söyle merak ettim doğrusu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılAile ve sosyal politikalar bakanlığına mektup yaz durumu anlat senin gibi kaç insan var şu ülkede. Aile yapımız artık tamamen dejenere oldu. Devletin bu konuya acilen bir çözüm bulması gerekiyo. Artık bu tarz aile düzenlerine değil düzgün ailelere nadir kaldı diyebiliyoruz.
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılrica ederim iyi düşün ve kararlı davran olurmu ve çok dikkat et mine dualarım seninle
+1 yılBulvar gazetesi fantezisi gibi. Hikayen bana pek inandırıcı gelmedi doğrusunu söylemek gerekirse. Yaklaşık 4/5 senedir internetten kendilerine çift edinmişler ne demek? Bu cümleyi biraz açarsan seviniriz. Eş mi değiştiriyorlar? orgy durumları mı nedir?
01 Yorumla
+1 yılsenin bu konuda yapabileceğin hiç birşey yok malesef , hayat böyle tuhaflıklarla dolu senin bu anlattıklarına şaşırmadım çünkü daha tuhaflarını duydum.
senin yapman gereken okuyup başka bir şehirde okul kazanıp ailenden uzaklaşman kendine güzel bir hayat kurman, eğer bukadar rahatsız oluyorsan tabi bu olaylardan. tabi anneni babanı reddet onlarla hiç görüşme demiyorum ama yapıcak bişey yok01 Yorumla- +1 yıl
Evet zaten ildışına gidicem inşallah ama ailem benim için önemli. bir insan için hayattaki en önemli şey aile. bir hata yaptılar evet. Hatta hatadanda fazlaı ama reddetmek bana çok zor gelir. Gene en iyisi konuşmak. Çok saol önerin için. Allah razı olsun vakit ayırdığın için
kardeşini bu durumdan uzak tutmaya çalış ailenle açık açık konuş anlat bu durumdan çok rahatsızım de ama kardeşinin haberi olmasın. ailene bu durum devam ederse sizden soğurum falan de mesafe koy arana. allah yardım etsin ne dener ne yapılırki bu durumda. ailenle konuş derim ben
04 YorumlaBence anneni ve babanı karşına al ve açıkca düşüncelerini söyle. bu şekilde bir daha görmek istemiyorum, huzursuz, rahatsız oluyorum de. Eminim sana kıyamayacaklardır. Monoton evlilikte çıkış yolu arıyorlardır.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAnnenin fotograflarını merak ettim k. b :D Konuya gelince yani igrenç bir durum yani nası bir ailede yetişmişsin anlamadım Allah'tan sen onlara çekmemişsin kurtulmaya çalış ailenden ama kurutluyum derken bir erkege inanıpta saçma şeyler yapma arkadaşlarınla ev tut çalış felan o aileden sana hayır yok..
09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle anne olmaz olsun bacım sen ona halen anne diyebiliyorsan oda senin sorunun herkesin annesi seninki gibi değil diye ne afra tafra yapıyon
Cevap sahibi+1 yılAsıl ben çok özür dilerm bildigin ipnelik ettim. Bence en iyi yol bu konuyu konuş onlarla git söyle eğer düzelmesseniz kardeşimizde alır giderm diye nasıl insanlarsınız yakışıyor mu size de... Baktın olmuyor Allah büyüktür bir iş bul 1+1 ev tut senle kardeşin yaşarsınız tabi bırakırsalar kardeşini...
Cevap sahibi+1 yılkardeşinden habersiz onları bir yere çek ve konuyu aslıyla dogruyla konuşun bence ne kadar igrenç durumda olsa konuşmalısın bence belki hatalarını anlarlar...
Cevap sahibi+1 yılr. ederm Allah sabır versin
+1 yılBöyle iğrenç durumlar git gide artmaya başladı ve toplumun sağlığı için ne yapabiliriz şaşırmış durumdayım. Özellikle aile kurumunun böyle sarsılmış olması, insanların evlatlarına böyle bir şey yaşatmaları.
Allah sizi korusun...01 Yorumla
+1 yılBence ikisini de al karşına açık açık adam akıllı konuş. Bunları bunları yapıyosunuz ben ve kardeşim her şeyden haberdarız ben size sadece kardeşim için katlanıyorum o olmasa bir dakka bile durmam de. ya kendinize gelin ya da biz gidiyoruz de.
02 Yorumla- +1 yıl
önemli değil kardeşim allah yardımcın olsun
En yakın asp'ye giderek durumu oradaki görevlilere anlatabilirsiniz. Kardeşinizi alırlar ve ona bakarlar. Üstelik tedaviside olur. Sizde üniversiteye gidersiniz.
15 YorumlaHerkes bir şeyler yaşıyor güzelim. Annenle babanı artık sevmediğini düşünüyorum. Hatta tiksiniyorsundur da. Sonuna kadar onları kullan sonra uç yuvadan. Evlenirken bile çağırma düğününe.
13 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Öncelikle böyle bir aileye sahip olduğun için üzüldüm Benim Gerçek ailemde de benzeri bir durum yaşadım ve gerçekden zor bir durum Ama üzülme böyle Anne Ve Baba reddedilir ben öyle yaptım en azından
05 Yorumlaböyle bir anne ve babanın yanında yaşamak size ancak zarar getirir... bu durumu ispatlarsan kardeşini devlet alır ama sağlığı iyi değil diyorsun bu da ayrı bir sıkıntı durum..
01 YorumlaCok uzuldum sanirim swinger cift annenle baban belli yastan sonra farkli arayislar icine giriyor insanlar ama bence yasin buyukse kardesini de al cik o evden psikolojiniz daha fazla bozulmasin
11 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılAileni seçemezsin ama geleceğini şekillendirebilirsin. Arkadaşın dediği gibi asp'ue durumu hemen anlatın. Söz konusu olan şey hayatınız sonuçta. Bütün iyi dileklerim seninle. Tanrı kendine yardım edene yardım eder bunuda sakın unutma.
01 Yorumla Allah sabır versin sana ya neler yaşamışsın bişey diyemiyorum ama allah yardım etsin Allah anne ve babana akıl fikir versin
01 YorumlaAile olamamak uzucu olsa gerek. Kardesin annen baban icin yapabilecegimiz birsey yok. Ama burada dertlesebilecegin rahatlayacagin kiz & erkek arkadaslarin var
02 Yorumla
+1 yılOnlari kurtaramazsin habibi ama kendin ve kardesini koruyabilirsin , anne ve baban kurtartarmakta gec kalmissin okulun ok universtni bitir düzgün biriyle evlen ve kardesinin yaninda ol..
01 Yorumlabu dramatik haline üzüldüm kardeşim. aile zıvanadan çıkmış. baba bir alem anne bir alem. size çok yazık olmuş bir zevk için yaptıklarına inanmak güç. allah yardımcınız olsun kardeş
01 YorumlaKarşına alıp konuşmalısın. Tamam onların özel hayatları onları ilgilendirir ama adı üstünde 'özel hayat' bu. Rahatsızlığını dile getirmelisin, cesaretini topla ve ikisini de karşına alıp aynı anda konuş. Sonra duruma göre bakarız yine.
05 Yorumla
+1 yılKaç yaşındasın bilmiyorum ama bence o evden kardeşini de alıp kurtul tabi o yükümlülüğü kaldırabilceksen.
01 YorumlaAllah yardımcınız olsun herkes aile olmayı bilmeden birlikte yaşamaya karar veriyor hadi onuda geçtim olan hep masum çocuklara oluyor bu ne iğrençliktir böyle...
023 Yorumla
+1 yılİhtimal dahilinde olmak üzere inandırıcı olmadığını söylemem gerekir.
11 YorumlaŞu anki şuursuzluğu çözebilecek durumda değilsin, Fakat bu olayın eğitim iş ve kariyer hayatını etkilemesine izin verme, mücadele et , şunu hiç unutma bu senin seçeneğin değildi , inan çok üzüldüm allah yardımcın olsun
02 Yorumla
+1 yılbence anneni babanı karşına alıp konuşman lazım, en azından kardeşin için.. :( Allah yardımcın olsun tatlım ya, çok üzüldüm resmen yıkıldım okurken.
04 Yorumla- +1 yıl
Sağol canım benim senden de Allah razı olsun. konuştuktan sonra bana mesaj at, gerçekten dinlerim ne zaman istersen yani.
- +1 yıl
dualarım seninle canım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana verebileceğim en iyi nasihat okuman olur başka bir şehirde güzel bölümü iyi olan bir üniversiteye git ev kirala hem çalış hem oku kardeşinide yanına alırsın çok zorlanırsan evlenirsin evli olup okuyan bir çok arkadaşım var
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim üzgünüm ama senin yerinde olsam annemle babamı reddederim üniversitede 3 5 ev arkadaşı bulursan daha az para verirsin ya da yurda gidersin
Cevap sahibi+1 yılHayırlısı
bu şekilde evli çiftlerin sayısı maalesef ki çoğalıyor, swinger çiftler face twitter gibi sosyal paylaşım sitelerinden tanışıp işi abartıyorlar
08 Yorumlabence ailenin karşısına geç bağıra bağıra bunları bildiğini söyle belki utanıp yapmazlar
03 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 538 cevap paylaştı. Kardeşim öncelikle belirteyim çok üzüldüm.. Elimden bir şey gelmez, akılda veremem, yani öyle bir durum ki inan empati kuramadım.. Kardeşime ve sana Allah sabır versin.. Güçlü olmaya bak..
01 Yorumlaannenin fotoğraflarını mı paylaşıyor baban anlamadım. s
05 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 363 cevap paylaştı.
+1 yılBebeyim kac yasindasin sen ayri eve cik kardesini de al yanina
05 Yorumla- +1 yıl
Canim o zaman al annenleri karsina konus
- +1 yıl
Umarim her sey gonlunce olur balım
Iyi birini bul ve evlen. Ve ya okuyorsan yurda taşın ve ya çalışıyorsan ayrıl evden
01 YorumlaSen dersini çıkar büyüyünce ona göre evlat yetiştir..
03 Yorumla
+1 yılnapabilirsinkii bilemedimm kocaman insanlarrr ne degisik bisey bu kardesine uzuldumm
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİşin cok zor arkadasım Hanı o guc var mı sende bılmıyorum ama sorumlulugu alıp elini tasın altına koy dııcem ama bilemiyorum bu yasta bu olgunlukta olmak da zor Allah yardımcın olsun Allah annenide babanıda iflah etsin
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAllah cümlemizden razı olsun eger oyle dusunuyorsan cesaretını topla ve her ıksııyle ayrı ayrı konus tum herseyı acımadan yuzlerıne vur olan olmus bu dkdan sonra kaybedecegın ne var ben kardeşine üzülüyorum içim yandı birden yav İnşAllah güzel olur herşey
onlar almış başını gidiyor bu saatten sonra hayır gelmez sen kariyerine bak kurtar kendini ilerleyen süreçte evlenirsin zaten
01 Yorumlamaalesef twitter de evli cift diye yazip aratin gorun yozlaşma yi
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 339 cevap paylaştı. Ben birşey demiyorum, hayır deyince sonra ben kötü oluyorum ya
01 YorumlaKendilerini baskalariyla tatmin ediyolar bu iyi bisey degil ama onlarin terchi mutlu oluyolar demekki boyle tercih meselesi onalarinki ama cok kotu bir durum sizide etkiler tabi ama degismez artik onlar boyle gider Allah sabir versin
05 Yorumla
+1 yılİşin çok zor gerçekten, Allah peygamber sabrı versin, bu iş büyümeden sana düşüyor Allah kolaylık versin
01 Yorumlaİlişkiye heyecan kadim belki ve ayrıca kardesinizi dusunmeleri lazim ama siz ve kardesinizin değil onların elinde bu durum
012 Yorumla
+1 yılhiç bişey anlamadım yani anladdımda olay karıştı kafamda ama kötü bişey ddi bundan eeminim bence kaç evden
01 YorumlaAsci bahcevanla sofor hizmetciyle hizmetci dadiyla dadi evin beyiyle evin hanimi soforle falan filan neymis bu ya pembe dizi gibi
03 Yorumlasenin yapabileceğin pek fazla bir durum yok. annenle konusmayı dene. bu bir hastalık. bundan zevk alan insanlar var. senın elinden pek bişey gelmez. üzüldüm
01 YorumlaÇek kapıyı çık seni umursamayan ebeveyni tamamiyle sil hayatından bir iş bul yatılı veya kalabileceğin şeyleri ve ayarla ve bir gün çık git izini bile bulamasınlar reşitsen hayat kolay
01 YorumlaUmarim etkilenmezsiniz Allah güzel bir yola gotursun sizleri. s
01 YorumlaDurumun çok zor Allah yardımcınız olsun size sadece o yardım edebilir dua edin siz en iyisi
03 Yorumla
+1 yılBişe düşünmeye çalıştım düşünemedim nasıl olay bu yav
03 Yorumla- +1 yıl
Sabır diliyorum.
onlarla böyle rezil insanlar oldugu için utandgnı söyle ve kardeşini al git ananene falan ne lan bu
05 Yorumla
+1 yılEn mantıklı çözüm tarafların oturup herşeylerini söyleyip artık evliliklerini bitirmeleri
05 Yorumla- +1 yıl
Birbirlerini aldatmalarından haberleri var mı?
- +1 yıl
Büyük kardeş olarak ikisini de karşına al ve bu saçma evliliği bitirmelerini rica et yoksa herşey daha kötü bir hâl alır
+1 yılAnnen mi fotoları sitelere koymuş o kısmı anlamadim
01 YorumlaBu nasıl bir aile * ya bu nebicim şey Allah Allah
03 Yorumla
+1 yılSen napicaksin zaten kendilerini rezil etmisler universiteye felan git
03 Yorumla- +1 yıl
Kardesinin durumu kotu asil :/7
- Devamını Gör (34)
Devamını Gör(79)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çok rezil bir şeyle karşı karşıyayım yardımınıza ihtiyacım var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler