Çok rezil bir şeyle karşı karşıyayım yardımınıza ihtiyacım var?

Meraba arkadaşlar ben mine.. Şimdi size çok önemli bir derdimi anlatmak istiyorum bu yüzden lütfen dalga geçmeyin çünkü önerinize ihtiyacım var. Konuya gelicek olursak.. Annem ve babam yaklaşık dört beş senedir internetten kendilerine bir çift edinmişler ve sürekli birbirlerinin evine gidip geliyolar. bir gün babam işteyken bilgisayardaki sayfaları kapatmayı unutmuş bayağı herşey meydanda çıkıp gitmiş. Neyse işte bir girdim baktım kahroldum. Ekranda annemin iç çamaşırlı aşırı erotik fotoğrafları var. Herşeyim üzerine yemin ederim ki anlattıklarım gerçek. Ve altta anneme karşı yazılan öyle pis yorumlar vardı ki anlatamam. Neyse bu aralar nedense konuşmuyolar ve annem sürekli biriyle mesajlaşıyo ve nedense sadece babam evde yokken mesajlaşıyo. Sanıyorum ki babamın haberi olmadan biriyle mesajlaşıyo. Bigün aldın annemin telefonunu elime baktım sürekli mesajlaştığı kişiden iletim raporu gelmiş ve bu kişiyi ev işi diye kaydetmiş. Annem nadiren ev işlerine giden bir kadın. Mantıken bir kadınla özellikle babam evde yokken mesajlaşmaz. Ayrıca eminim annem lezbiyen falan değil. Bazen annemlerin odaya habersiz dalıyorum ve babamı bir kadınla kamerada konuşurken yakalıyorum. Artık o kadar sıradanlaştı ki bu durum. İşin ilginci bir kardeşim daha var ve o da bunun farkında. Kardeşim çok şey atlattı. Prematüre doğdu ve gelişmedi. Yaşıtlarına göre çok kısa ve dişlerinde problem var.6 defa ameliyat oldu ve bu olaylar psikolojisini çok etkiliyo hissedebiliyorum. Bende sizi bir arkadaşım dostum olarak gördüğüm için derdimi paylaşmak istedim. Nolur yardım edin. Elim kolum bağlı..
Çok rezil bir şeyle karşı karşıyayım yardımınıza ihtiyacım var?