Arkadaşım, başka bir kadın için hamile eşini terk etti, kadın sürekli ağlıyor gidecek kimsesi dahi yok evlenme teklifi etsem beni terslermi?

Arkadaşlar gerçekten çok karışık ve garip bir duygu içindeyim. Ben İstanbul'da oturuyorum arkadaşım biraz afedersiniz ama fırlamanın tekiydi küçüklüğümden beri tanırdım hep aynıydı ve evlendiler ama hiç mutlu olamadılar sürekli kavga ederlerdi bana bıktım başkasını bulsam yemin ediyorum gidicem diyordu arkadaşım, eşi ise sürekli bana arkadaşımı soruyordu sevdiğini biliyordum ve kadın 6 aylık hamile arkadaşım 2 ay önce terk etti başka bir kadın için defalarca konuşmaya çalıştım artık o benim için bitti eşinin hamile olduğunu söyledim umrumda bile değil diyor bu kadar acımasız ve umursamaz birisi oldu kadının ise kimsesi yok annesi ve babası zor durumda maddi durumları pek iyi değil birde çocuk olursa daha çok sıkışabilir kadın bana geçen hafta uzun, uzun anlattı içini döktü ağladı, başını omuzuma bile yasladı benim bu yaptığım gerçekten adice birşeymi bilmiyorum ama kadına karşı duygularım oluşmaya başladı son 2-3 haftadır ve ayrıca kadının ortada kalmasını istemiyorum evlenme teklifi etsem acaba kabul edermi? Beni terslermi? Ben onada, çocuğuda sonuna kadar sahiplenip, bakmaya hazırım ama arkadaşım ve kendisinden çekiniyorum lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız benim için çok, çok önemliydi bayana olabildiğince yakın davranıcam ve biraz olsun onun içinde bana karşı sevgi oluştuğu zaman evlenme teklifi edicem doğumuna yakın bir süre kala evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum o zamana kadar hep yanında olacağım kendisinin. :)
Arkadaşım, başka bir kadın için hamile eşini terk etti, kadın sürekli ağlıyor gidecek kimsesi dahi yok evlenme teklifi etsem beni terslermi?