+1 yıldavulun sesi uzaktan hoş geliyor.. çocuklu kadın zordur... sen daha çok gençsin.. duygularına kapılıyorsun.. sadece.. cinsel arzu seninkisi... ayrıca arkadaşın ne kadar adi olursa olsun... çocuk doğduktan sonra fikirleri değişebilir.. çocuk pek çok şeyi değiştirir... hem üstelik kadın şu anda evli... bu işlerin sonu nereye gider bilinmez... arkadaşın namus davası haline getirirse senin kafana sıkar... biz de burada ne oldu acaba bu çocuk diye üzülürüz.. gazetelerde okuyunca da herkes senin için iyi olmuş şerefsize arkadaşının karısına yan bakmış şerefsiz der.. tabi senin olduunu bilmeden...
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok, çok doğru söylüyorsunuz, haklısınız fakat ona karşı duygularımda oluşmaya başladı hoşlanıyorum ve arkadaşımı iyi tanırım bir daha asla gelmez çok sorunlulardı sürekli kavga edip duruyorlardı yeni birisini bulursam terk edicem diyordu terk etti o kadar konuşmaya çalıştım dönmedi ve çocuk doğduktan sonrada umrunda olmayacağını biliyorum.
En İyi Cevaplar
+1 yılÖncelikle sizi tebrik ediyorum. Sizin gibilerin hala var olduğunu öğrenince inanın sevindim. Eğer böyle bir karaktere büründüyse arkadaşınızı düşünmeniz gereksiz. Düşünceleriniz çok güzel, hamile bir bayana sahip çıkmak büyük bir erdemdir. Şunu da unutmamak lazım ki doğum sonrası her bayan bir şekilde depresyona girer. Bahsi edilen bayanınki çok daha şiddetli geçecektir. Eğer bu dönemi atlatabilirse ne güzel, atlatamama durumunu da düşünmek lazım. Allah korusun intihar da edebilir. Eğer yanında olursanız belki de bir hayat kurtarmış olacaksınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılEğer bana evet derse ömrümün sonuna kadar kendisine ve çocuğa sahip çıkacağım ona kendi öz evladımmış gibi sahip çıkıp, büyütüceğim ama beni reddetmesinden çekiniyorum gerçekten. :(
- +1 yıl
Çekinmeyin lütfen. Bir an önce de şansınızı deneyin. Çünkü gün geçtikçe size olan ihtiyacı biraz daha artacak.
+1 yılsevdiğin kadına sonuna kadar sahip çık.. sakın bırakma.. kimsesi olmayacak bunu biliyorsun.. bile bile onu bırakma sakın.. gidip ona destek ol.. ve daha sonra ona duygularından bahset.. hiç düşünme o şerefsiz arkadaşını.. kansız arkadaşın çekip giderken doğruda sen onun geride bıraktıklarına sahip çıkıncamı yanlış olacak.. hiç öyle düşünme sakın.. senin yaptığın doğru olan.. ben senin yerinde olsaydım bende aynı şeyi yapardım.. eğerki kadın evlenmek istemiyorsada vazgeçme.. ona destek ol.. aşk illaki evlenmek demek değil.. gerekirse bende istediğin desteği verebilirim..
03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler kardeşim gerçekten onun için her türlü fedakarlığı yapıp çok şeyi karşıma alabilirim böyle olmasını istemiyorum gerçekten benim bir kocam var yavrumun babası var demesini istiyorum etrafımda her yerde ama korkuyorum işte beni istememesinden ama dediğinizi yapacağım asla bırakmayacağım ileriki zamanlarda belki bana karşı duygularında hoşlanma olur.
- +1 yıl
diyorum ya hiç sevmese ne olacakki sen onu sevdikten sonra.. burada önemli olan ona sahip çıkman.. inşallah allahın izni ile sen ona baktığın sürece birgün oda seni görecek ve sana kalbini açacaktır.. benimde elimden ne gelirse yapmaya çalışırım söylemen yeterli..
Soran+1 yılSaolun teşekkür ederim kardeşim dediklerinizi sonuna kadar yapacağım teşekkürler. :)
+1 yıleğer hoşlanıyosan olabilir, hatta bence karakterli bişey olur kötü durumunda sevdiğin için ilişki bağınız da daha güçlü olur belki de. Aynı şeyi yapmazdım, o yüzden eğer sen seviyosan, Allah yolunuzu açık etsin, bunu içtenlikle söyledim olayın gerçek olduğunu varsayarak.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hoşlanıyorum ondan bilmiyorum gerçekten bu yaptığım galbia adice birşey henüz boşanmamış bir kadına karşı duygularım var üstelik arkadaşımın eşi ama ondan hoşlanıyorum. Onu bu halde'de bırakmak istmiyorum onu çocukla birlikte başımın üstünde tutacağımada eminim.
- +1 yıl
arkadaşın terk etmedi mi? Artık onun eşi değil ayrıca evlilik de bence o kağıt parçası değil. evlilik cüzdanımız olmasın ama samimi ilişkimiz olsun derdim ben. Ki evlenebilirsiniz de ilerde. Arkadaşının bişey demeye hakkı yok bence o da seni beğeniyosa.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılDostum sen adamın dibisin sahiplenmek istediğin için söylüyorum bunu yalnız gerçekten durumun karmaşık adam terk etmiş ama pişman olup dönerse ve kadın seninle evlenirse çok büyük olaylar çıkabilir bunları göze almaya hazırmısın?
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet kadını o halde terk ettiği için gerçekten arkadaşıma bile çok kızgınım hatta arkdaşlığımı keseceğim onunla sonuna kadar sahiplenmeye hazırım ama çocuğu hem kadını ve açıkçası duygularımda oluşuyor ne yapıcam ben hiç bilmiyorum.
- +1 yıl
O zaman kardeşim kadına biraz daha ilgi göster ve sonunda evlenme teklifi edersin gerçekten anlattığın durumdaysa ve hoşlanıyorsan o kadın belkide senin nasibin Allah yardımcınız olsun kardeş.
Soran+1 yılSaol kardeş galiba dediğinizde haklısınız böyle yapmam daha iyi gibi. :)
+1 yılİleride çocuk için gerçekten çok zor olacak. biyolojik babası rahat bırakmayacaktır muhtemelen. üvey babayı kabullenemezse size karşı tavır alacak dolayısı ile hoşlanarak evlendiğini düşündüğün eşinle bile aran bozulacak. çocuk olmasa mesele kolaydı da şimdi akıbetiniz pek rahat görünmüyor.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma onun öyle kalmasını istemiyorum, arkadaşımı çocukluktan beridir tanırım kesinlikle geri dönmez, bundan emin gibiyim ve o kadının da öyle kalmasını istemiyorum.
- +1 yıl
kesinlikle geri dönüp ufacık çocuğun da hayatını karartmayacağına eminsen tam gaz ilerle. umarım mutlu olursunuz :(
+1 yılBekarsin ve hamile birini nasıl alacaksın he evlenip mutlu olursan ne mutlu arkadasina bakma sen ama o arkadasin cocugun babasi kabullenebilecek misin hep hayatinizda olacak ailenin tepkisi ne olacak evlenmeden kol kanat gerebilirsin iyi dusun daha yasin küçük ciddi bir karar bu ama senin de kadının da mutluluğunu isterim
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet öyle ben daha önceden hiç böyle ciddi olmamıştım Allaha binlerce kere şükür maddi durumum iyi gerçekten sahiplenebilirim ve ömür boyu onlara bakabilir evet arkadaşımın çocuğu olucak fakat onu tamamen Babası olarak kendimi göstericem onu öz evladım gibi sahiplenip, kollayaacağım ayrıca ailem pek olumlu karşılamayacak fakat her zaman benim kararlarıma saygı gösterdiler bunada saygı göstereceklerini eminim.
+1 yılVijdaninlisin blli. acele etme hele hele evlilik konusumda. sonra pisman olursun. yardim edebilirsin ama evlilik acele etme sonra daha cok uzulursun. ustelik bosanmamis. blki swviyo kocasini bilemessin. aralarinda n oldu bilemessin ama kimse hak ermiyo tabi ortada birakulmak ama sakin acelw etme. evlilik oyuncak degil
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız geçen hafta konuşma fırsatımız oldu ve kocasına karşı iyice soğumuş artık istemiyorum onu diyordu bana başını yasladı, omzuma ve ağladı keşke hiç yaşamasaydım diye isyan etti. Arkadaşımın ise hiç umrunda değil olanlar banane dedi resmen. Daha da arayıp, sormadı yakında boşanıcaklar bilmiyorum ona belli etsemmi acaba duygularımı. :/
- +1 yıl
Bak bn kemdim yasadim. su cok erken. kadin duygularini tarzamiyor. erkk veya kadin ayrildigi zaman aninda hersey bitmiyor icinden. kolay degil. bitti diyor ama oyle dicek tabi. bnce acele etme. evlenme demiyorum ama acele etme. biz esimden ayrildiktam sonra. hemen evlenmeye kalkti seni seiyorum bitti sen soylesin boylesin dedi. ayrilmak isteyen bn oldugum icin. ve kizda ona ona inandi guvendi ailesi bile. ama bir telefon ile herseyi birakip bana gelmek istemisti.
Helal Olsun Sana Kardeşim. Bayan'ın Yanında Ol. Desteğini Hissettir. Boşanma Safhasında Eşi İle Arasındaki Köprü Olacaksın Muhtelemen Hemen Teklif Etmen Doğru Olmaz. Suçlu Sen Olursun. Boşandıktan Sonrada Bir Müddet Senin için Değerli Olduğunu Hissettir. Sende Bu Sürede Kendinden Emin Olursun ve Oturup Tüm Düşüncelerini Açarsın. Umarım Herşey Gönlünce Olur. Allah Yolunu Açık Etsin Senin.
01 Yorumla
Soran+1 yılSaolun kardeşim. :) Haklısınız galiba bir süre onun yanında olup, onun sevgisini kazanabilirsem doğuma yakın bir süre sonrada evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum. :)
+1 yılSenin gibi insanlar hala var diye o kdar mutlu oluyorum ki.
Rabbim her daim mutlu etsin ikinizi.
Al gotur onu o pislik kocasi gelipte size musalat olmasin11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler kardeşim ben gerçekten bu kadından hoşlanıyorum galiba arkadaşımı çok iyi tanırım bir daha asla dönmez zaten arkadaşlıktan sileceğim onu biraz karakterli birisi olsaydı bunu yapmazdı.
+1 yılArkadaşım sana gerçekten helal olsun. Senin gibi insanların olduğunu bilmek güzel ama duygularından emin ol acıma duygusuyla hareket etme çünkü bütün hayatını etkileyecek bir durum söz konusu. Biraz bekle o bayanla ilişkiniz gelişsin
02 Yorumla
Soran+1 yılDuygularımdan tam emin değilim evet acıma duygusu var ama hoşlanıyorumda ondan sanki bilmiyorum ama onun gerçekten bana ait olduğunu ve ömür boyu onu mutlu edebileceğime onun bana yazıldığını düşünüyorum ve hissediyorum.
- +1 yıl
O zaman olabildiğince onun yanında ol. Hem duyguların kesinleşir hem de aranız gelişir
boşandılar mı önce boşansınlar sen şimdilik kadına sadece yardımcı ol ama birazcık hislerini de belli et ayrıca kendinden emin ol sadece acıyor olabilirsin sen de bırakma kadını sonra
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet acıdığım doğrudur ama hoşlanma belirtilerimde var 2-3 haftadır bu oluyor ona ve çocuğa sahip çıkıp bir aile kurmaya hazırım ama dediğiniz gibi henüz boşanmamış olmaları sıkıntı ben eğer evlenme teklifi edersem arkadaşımın bu durumda nasıl tepki vereceğinide hiç bilmiyorum.
Soran+1 yılYakında boşanıcaklar galiba onunla ilgilensem ve yalnız olmadığını hissettirsem daha makbul gibi ve sonrasında eğer gerçekten oda benden hoşlanırsa evlenme teklifi edicem.
Hoslanma dedigin acıma duygusu da olabilir evlenme cok ciddi bir konu , kendi hayatini mahvetmekten korkmuyor musun? Hani kadini cok seviyorum falan diyosan olur da
01 Yorumla
Soran+1 yılBir kaç haftadır onunla güzel vakit geçirdik yani sırf kafasını toparlasın diye gezmeye götürdüm, yemeğe gittik, ve uzunca konuşma fırsatımız oldu bana herşeyi anlattı onun bana ihtiyacı olduğu kadar en az benimde ona ihtiyacım var 2-3 haftadır hoşlanıyor gibiyim acıma duygusu değil bu.
+1 yılYa hala senin gibi insancıklar varmı? 20li yaşlardayım..
pek eleştirel, öznel yaklaşamadım, fakat kalbim pır etti... Tebrik ederim, güzel insan..02 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim gerçekten o kadının öyle kalmasına dayanamıyorum ve ona karşı hoşlanma belirtilerim var bu her geçen gün şiddetleniyor sanki ve onunla uzunca konuşunca kesin karar verdim onada, bebeğede sahip çıkmak istiyorum.
- +1 yıl
umarım hakkında hayırlısı olur... :)
+1 yılhayatının fırsatı... bence kabul eder de arkadaşınla aran açılır. keşke her zorda kalanın karşısına senin gibi biri çıksa
06 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımla zaten ilişkimi keseceğim beni bile tersledi ve bu yaptığı çok adice birşey hamile bir kadını yüz üstü bıraktı ve kadının hiç bir güvencesi yok ailesi dışında ki onlarında durumu iyi değil bu yüzden onunla evlenmek istiyorum ve vicdanımın yanı sıra duygularımda büyük değişiklik var ona karşı sanki hoşlanır gibiyim.
- +1 yıl
bence en içten duygularınla al karşına konuş. soruda bizlere anlattığın şekilde ona da anlat. isterse düşünsün bir süre. ona şefkatle yaklaş ilk başta çekinebilir ama sonradan ısınır.
Soran+1 yılGerçekten evlenmek istiyorum öyle kalmasını istmiyorum çok teşekkür ederim dediklerinizi yapıcam beni kabul etmese bile bırakmayacağım onu.
- +1 yıl
kabul etmesr bile ona destek olduğunu bilsin bencede bırakma
Soran+1 yılTeşekkür ederim yorumunuz için gerçekten herkesin yorumu benim için çok değerliydi hepinize teşekkür ederim.
- +1 yıl
hayırlısı olur inşallah :)
valla bravo anlattığın gibiyse kesinlikle onun için tutunacak bir dal olacaksın, senin gibi delikanlılar pek yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten o halde kalmasını ben kendim kabullenemedim ve bir kaç haftadır ondan hoşlanır gibiyim yaptığım çok yanlış biliyorum ama elimde değil o yüzden evlenmek istiyorum.
+1 yılSuçlu kqdin ve siz olcaksiniz ilerde. o çocuğunda beynini yikayacaklar elaleminde... Beni aldatti en yakın arkadasimla. ondan terk ettim. ben. diyecek... temize cikaracak kendini. çamura batan siz olcaksiniz
00 Yorumla
+1 yılArkadaşını s*ktir et adam değilmiş. Duygularını iyice düşün. Yardıma muhtaç olduğunu için duyguların karışmış olabilir. Kadınla da güzelce konuş. Sevdiğini söyleme yemeğe falan çıkar vs vs
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten kabul edermi yani anlamazmı zaten böylece niyetimi?
- +1 yıl
Onemli olan anlamasi zaten
+1 yılEger kadin esine cok asik degilse teklifini kabul edebilir
08 Yorumla
Soran+1 yılİçindeki sevgi bitmiş anladığım kadarıyla bana uzun, uzun anlattı herşeyi sahile gitmiştik gerçekten konuşmaya ihtiyacı vardı çok sevdiğini biliyordum değer veriyordu fakat artık o sevgi kalmamış içinde terk etmesinden sonra.
- +1 yıl
bir sansibi dene bence. Mantiki olarak yanlis bisey yapmiyorsun.
Soran+1 yılHaklısınız bir süre ona yakınlık kurarsam belki onunda bana karşı duyguların bir değişiklik olabilir.
- +1 yıl
Kadin kac yasinda
Soran+1 yıl23 yaşında.
- +1 yıl
Cok gencmis daha.
Soran+1 yılEvet yaşı henüz genç bende 25 yaşındayım.
- +1 yıl
Yalniz cocugun babasi cocugu almak isteyebilir
Cok iyi bir kalbin var. Ama dikkat et ona yaklaşırken sırf çocuğu olacak diye onunla evlendiğini düşünürse asla mutlu olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsunuz ama ona karşı birşeylerde hissetmeye başladım açıkçası. :/
acıma hissi ile sevgiyi birbirine karıştırıyor olmayasın ya kadın evet deyince hislerin kaybolursa yani hislernnden nasıl emin olabiliyorsun ki ://
01 Yorumla
Soran+1 yılBir süredir konuşuyoruz artık daha sık konuşmaya ve görüşmeye başladık gerçekten duygularımda ona karşı hoşlanma belirtileride var ama acıma duygusuda ağır basıyor.
allah razı olsun senden. terslemez rahat ol. gerçekten kaldımı senin gibiler bu zamanda. helal olsun kardeşim... biraz onu bunu yatağa atmaya çalışan zibidiler adi karaktersizler ibret alsın senden
02 Yorumla
Soran+1 yılSaol kardeşim. :) Onun sonuna dek beni istemese bile yanında olup, destek olacağım bana karşı birşeyler hissetmeye başladığı takdirde evlenme teklifi edicem ama sonuna kadar yanında olucam öyle kalmasına asla müsade edemem.
cok riskli simdi tek yardimcisi sensin ters lerse ne olacak
05 Yorumla
Soran+1 yılEvet ondan korkuyorum ailesinin durumu hiç iyi değil yani ona acıyıpta böyle birşey yaptığımı düşünürse gerçekten bende çok üzülürüm.
Soran+1 yılAilem dediğiniz gibi pek olumlu bakmazlar ben daha önceden hiç evlenmedim o yüzden belki elenmiş, ayrılmış olsaydım olumlu bakabilirlerdi ama sonuçta benim kararım ve her zaman kararlarıma saygı gösterir ailem ayrıca kadınla çok uzun süre konuştum kocasına karşı artık bir sevgisi kalmamış çok açık belli etti.
- +1 yıl
aile onemli ozellikle muhafazakâr kesim kabul etmez. birde cocuk simdi sirin gibi gozuksede nankorluk edecektir. bence bekleyin kol kanat gerin. aileside seni sevsin. bos zamanlarda senin muhabbetini yaparlar. en azindan cocuk dogana kadar bekle en musait.
senin durumun daha zoe kas yaparken goz cikarabilirsin allha yardimcin olsub
Usta niyetini aç çocuk için yaptığını soyle. Emanet'e hıyanet edilmeyeceğini de soyle. Allah yardımcın olsun. Cok cesurca birşey bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlış anlamasından korkuyorum ona karşı duygularımda oluştu son bir kaç haftadır onu çok iyi anlayan birisiyim gerçekten hiç bilmiyorum eğer kabul etmezse bende çok kötü olurum.
+1 yılDirek teklif etme erkeklere güveni kalmamıştır. Öncelikle git hep yanında bulun kendini özel hissetsin sonra zamanla olan olur zaten.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız galiba direk evlenme teklifi edersem gerçekten ona acıdığım için yaptığımı zannedebilir ona ilgi gösterirsem galiba daha makbul olur. :/
- +1 yıl
Aynen sıkıntılarında yanında bulun.
+1 yılKardeşim erkek olarak yanımda olsan elini öperdim lan senin. Helal olsun!
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler kardeşim gerçekten sahipsiz ve böyle kalmasını istemiyorum o çocuğun öyle kalmasını ve ileride garip bir şekilde büyümesini istemiyorum ve kadından da hoşlanır gibiyim.
Gizli Üye(30-35)+1 yılArkadaşın umursamaz biriyse zaten evlenme fikrini pek sallamaz diye düşünüyorum. Ayrıca birini sevmek adice değil ama kadının sana karşı ne hissettiğide önemli. Konuş , olmazsa hayatına devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım gerçekten çok değişti bana her defasında gelip başkasını bulsa yemin ederimki hiç arkama bile dönüp bakmadan gidicem diyordu arkadaşım biraz fazla rahat ve geniş evli olduğu halde mekanlara giderdi gerçekten çok iğrenç huyları vardı. Korkuyorum kadının beni terslemesinden. :/
Tebrik ederim vicdani guzel insan. Arkadasini hic dusunme kadindan da cekinme hislerini bir an once soyle
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten söylersem hani ona acıdığımı düşünmesinden korkuyorum ama ciddiyimki bir kaç haftadır duygularımda ona karşı değişiklik var arkadaşım hiç düşünmeden bıraktı ve onun benden başka kimsesi yok ailesi dışında bana derdini anlatabiliyor birtek.
+1 yılBence arkadas olarak sürekli destek vermelisin , onun sana ilgi duymasını bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende öyle düşünüyorum eğer o bana ilgi duymaya başlarsa evlenme teklifimi kabul edebilir ve herşey daha güzel olabilir ne olursa, olsun hep yanında olup destek vereceğim zaten kabul etmese bile o çocuk için herşeyi yapmaya hazırım.
+1 yılYani hmn öyle söylersen ynls anlar sen biraz daha onun yanında ol dayanagi ol snra sylersn
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız bir süre daha ona yakın davranıp belki onunda benim için sevgisi ağır basar. :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılOna bebeğinin ortada kalmasını istemediğini isterse n nikah yapalım sana sahip çıkayım çok üzülüyorum de umarım sende evlideilsindir kadını kuma olarak slıcaksan hiç uğrayıp üzme
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır benim daha önceden hiç kız arkadaşım bile olmadı ama evliliği kaldırabilirim gerçekten ona ve çocuğa sahip çıkıp koca ve babalık edebilirim.
Cevap sahibi+1 yılIkna edebilirsiniz bebeğin doğumuna yakın 1.5 2. ay kala teklif edin evliliği
Soran+1 yılEvet doğru söylüyorsunuz bu zamanda söylersem daha uygun gibi hem gerçekten sahip çıkılmaya ihtiyacı olacak hem kendisi hem bebek için hemde o zamana kadar bana karşı belki duygularında birşeyler olur.
Oha helal olsun sana adami bosver serefsizin tekiymis
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok değişti, huyları vs... çok değişik bir adam oldu küçükkende aynıydı huyundan vazgeçmedi ama iyice üstüne koydu evli olduğu halde sürekli bir yerelere gidiyordu mekanlar, gezmeler vs.. birde bana gelip bana sürekli hesap sormasından bıktım bana göre değil diyordu hiç acımadan hem eşini hemde çocuğunu bıraktı kadın birde hamile.
Soran+1 yılEvet bunu demek istiyorum ama ne tepki verecek hiç bilmiyorum ben hayatımda daha hiç bir kıza çıkma teklifi etmemiş birisiyim ki direk evlenme teklifi edicem beni reddetmesinden korkuyorum birde kadına karşı duygularımda değişiklik var ve beni reddetmesinden korkuyorum ama galiba şansımı denemeliyim. :/
Delikanlı adama yakışmaz arkadaşının karısı neticede.
01 Yorumla
+1 yılSen çok değerli bir insansin insaalah kabul eder.. o arkadasin gibilerin kökü kazilsin
05 Yorumla
Soran+1 yılKüçüklüğünden beri hep aynı oldu, hiç bir zaman geliştirmedi kendisini ve sonunda bende ilişkimi keseceğim bir insana bunu asla yapmaya hakkı yoktu bir kızı kandırıp evlendi ve hamile bırakıp benim yaşam tarzıma uygun değilsin diyerek bıraktı.
- +1 yıl
Arkadaşın pisligin teki.. inşaallah senin gibi iyilerin sayisi artar.. büyük bir sevap birde
Soran+1 yılTeşekkür ederim haklısınız sevabı çok, çok büyük ama ondan çok sahipsiz kalmasını istemiyorum benim bir kocam var çocuğumun babası var diyebilmesini istiyorum herkese ve duygularımda ona karşı büyük değişiklikler var hoşlanıyor gibiyim ömrümün sonuna kadar ona ve çocuğa çok iyi bakıp, değer verip, onları başımın üstünde tutacağıma eminim bunun için kendisine her türlü sözü verebilirim.
- +1 yıl
İnşallah istediğiniz gibi olur.. kimi zar peşine düşerken. . Kimisi zevk.. kimiside sizin gibi insan olmak icin elinden geleni yapiyor.. ona karşı sakin ilimli anlayisli ve biraz romantik yaklaşın onu tamamen adamdan sogutun daha sonra ona teklif edin ve onu alin kimsedigi bilmedigi bir sehirde yaşam kurun çünkü o herif duyarsa iyi olmayabilir.. neyse rabbim yardimciniz olsun
Soran+1 yılSaolun kardeşim zaten eğer kendisi kabul ederse Kıbrısa yerleşmeyi planlıyorum gerçekten rahat, huzurlu bir yaşam imkanımız olabilir ama sadece kabul etsin istiyorum desteğiniz için çok teşekkür ederim. :)
ohaa böyle bişe yapman tebrik edrim seni
02 Yorumla
Soran+1 yılSaolun ben daha önceden hiç bir kıza çıkma teklifi bile etmedim ama bu kadınla evlenmek istiyorum mutluluğu hak ediyor ve bende gerçekten mutlu olacağıma inanıyorum ama yaptığımın sanki adilik olduğunu düşünüyorum arkadaşının, karısına göz koymuş derler gibisinden geliyor aklıma.
+1 yılBence teklif et ;) Mutlu olursunuz inşallah ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim bir süre ona yakın olup, hamileliğine az bir süre kala evlenme teklifi etmeyi düşünüyorum gerçekten o zaman beni reddetmez değilmi?
- +1 yıl
Bence bekleme fazla ;)
- +1 yıl
Kocası fikrini değiştirmeden, evlenin :)
Soran+1 yılKocasını çok iyi tanırım bir daha asla dönmez zaten o sözleri ettikten sonra hiç bir insan kabullenmek istemezki kadınla konuştum ve bana tamamen onunla arasının bittiğini artık sevmediğini açıkça söylemişti.
- +1 yıl
O zaman sende çocuğu kabul ettiğini ve onu sevdiğini söyle :)
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim. :) Kendisine yakın bir zamanda söyliyeceğim hem seni, hem çocuğunu sahiplenip, bakmak istiyorum ömrümün sonuna kadar senin benim eşim, karnındaki çocuğun ise benim evladım olmasını istiyorum diye. :)
- +1 yıl
İnşallah kabul eder ;) Mutlu olursunuz :)
Arkadaşı defet kadını sahiplen
04 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşımla zaten artık konuşmayacağım, ilişkimi keseceğim gerçekten böyle bir insanla nasıl yıllarca arkadaşlık ettim kendime kızıyorum bir insanda birazcık vicdan olsa bunu yapmazdı üstlik kendi hamile gene bıraktı.
Soran+1 yılTeşekkür ederim o kadın gerçekten mutluluğu hak ediyor kadına büyük ümitler verdi ve evlendiler hamile bırakıp gitti kadını o kadının acı çekmesini ve sahipsiz kalmasını istemiyorumda o yüzden ona ben sahip çıkıcam saolun. : )
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar