Diyeceğim şu ki; Geç olmadan sevdiklerinize sarılın, onları sevdiğinizi söyleyin. Yarının ne olacağını bilemeyiz. Pişman olmadan, gururumuzu, kibrimizi bir kenara bırakmalıyız.

şu an ki sevgilime her an her fırsatta alakasızca veya istediğim zaman onu sevdiğimi, çok sevdiğimi ve guzrl sevdiğimi, bu güne kadar hiç sevmediğim şekilde sevdiğimi zaten söylüyorum.. Ve ona sarıldığımda herseyi unuttuğumu söylüyorum.. Canım çıtırım benim 🍇 @Meiry im 🌿
Kesinlikle öyle.
Hırslarımızı, hırçınlıklarımızı, gururumuzu bir kenara bırakınca görebiliyoruz ancak.
Her şey zamanında yaşanmalı, her söz zamanında söylenmeli.
Şöyle bir düşününce üzüntülerimizin temelinde pişmanlıklar, keşkeler var hep.
Üzmek ve üzülmek için harcayacak boş zaman yok her anın kıymeti bilinmeli.
Bu gerçekse paramparça oldum. Çok sevdiğim biri var. Gerçekten çok ve ölüm olduğunu bile bile yazamıyorum. Bende böyle uzaktan uzağa bir yerlere yazıyorum ne yazık ki.. Hep düşünürüm eğer ölmeden önce son bi şansım olsa onu arayıp sevdiğimi söylerdim.
Evet, gerçek ismi Ahmet. Maalesef ki hayat kısa, bence geç olmadan ona bu düşüncelerini kendin söylemelisin.
Bu not beni çok üzdü böyle şeyleri gördükçe birilerine küs kalmamak veya küs gitmemek istiyorum. Hayat çok kısa ve neler olucağını başımıza neler gelceğini bilmiyoruz. Sonunu düşünmeden yaşıyoruz. :(
Kesinlikle şu hayatta bana kötülük yapan iki kişi vardı, düşmanım diyordum. Deprem olduktan sonra barıştım, hee tabi ki dost değilim ama küste değilim
Bana değil fenomeni olmak istediğiniz konu etiketlerinin adminlerine yazabilirsiniz. 😊
Cevap
10Cevap
Hayat kısa, ömür fani, akış giden zamanın akışını hissedebilenler ise şanslılar.
Allah pişmanlık vermesin, Allah hayırlı ömürler ve hayırlı ölümler nasip eylesin.
Şu hemgamede, şu olağanüstü hal durumunda ve şunca acıların içinde empati yapmayıp, önemsemeyip hala kahkahalarla günlerini geçirenleri ise Allah görüyor elhamdülillah.
Kesinlikle. 👌🤲
Kesinlikle öyle,
Ne yazık ki insanoğlunun baş etmekte zorlandığı bi nefsi var ve bu nefis onu kızıştırmak için hep bi dürter
Fakat önemli olanda bu kızışan duygulardan kurtulmak bu kadar ani ve kısa hayata kin, nefret, ve kibir duygusunu sığdırmak çok yazık olur
İnsana yazık olur
Hayat kısa ama uğruna onurumuzu ayaklar altına aldığımız insanlar her defasında bize aynı ihaneti etmeye devam ediyorsa?
Yine de ister mi can unutup sarılmak?
Şöyle ki kin beslemezsin ama küste olmazsın. 😊
Rica ederim. 💕
benzer bır durumu bende paylasmıstım cocukluk arkadasımı yıtırınce.. sorssak herkes derdi daha elli yıl yaşar.. zerre saglık sorunu yoktu oysa covıd oldugunda.. herkes ölecek yaşta! allah kırdıgımız kalplerın cokluguyla degıl kazandıgımız kalplerın fazlalıgıyla alsın yanına..
Amin. 🤲
Üzdün bizi elis ama şu an bu notu yazacağım kimse yok.
😔Aman bu duruma gelmeden yazacağın biri olsun.
Kesinlikle çok kısa, ama insanlarımız hiçbir şeyin değerini bilmediği gibi bununda değerini bilmiyorlar. 5 dakika sonra ırzına garantisi yokken bile doyumsuzluklarının sonucu işte
Kesinlikle çok kısa, ama gelde bunu insanlara anlat.
Kesinlikle öyle ama anı yaşayabilen insan sayısı çok az
Bu kendi kaleminden değil
Evet, İlhan Berk'in şiiri ama sonuçta sevdiği kadına yazmış.
Çok üzüldüm umarım cennettedir 💕💕💕😓😓😓😓
İnşallah
🙏🙏🙏
Hayat mani
Ölüm ani
Birkerecik versen
Nolur yani :d
Çok kısa ama üzüntü de hayata dahil...
Çok üzücü o kızı düşünemiyorum bile
Yapma ya 😕
Maalesef 😔
Ama üzülüyorlar