Arkadaşlar Bende Katil Babanın Kızıyım 1 Yıl Sonra Eve Geldim Burada Durmak İstemiyorum Sizce Ne Yapabilirim? Bir Fikriniz Var Mı?

Annem, babam olacak caniden 2015 yılında boşanmıştı. Ben annemle yaşıyordum. Baba demeye utandığım şahısla da arada görüşüyordum. 19 ekimde 1 yıl oldu. Geçen yıl 19 ekimde okuldan eve döndüğümde oturduğumuz apartmanın önüne herkes toplanmış, polis ve cenaze aracı vardı. Ne olduğunu da bilmiyorum. Polisler bizim binadan siyah torbada ceset çıkarıyordu. Arkamda komşu Hatice teyze 'Ah Nermin'im ah kızım' deyince annemin adı Nermin öyle öğrendim. Sinir krizi geçirdim, o an kendimi kaybettim ne yaptığımı bile hatırlamıyorum. Babam olacak ahlaksız, elleri kırılasıca annemi 7 defa bıçaklamış annemi kapı açık olunca postacı fark etmiş yoksa o halde ben bulacaktım. O katil 45 yıl ceza aldı inşallah geberir orada. 1 yıldır halamda kalıyordum. Dün eve geldim o salona bakamadım. Olay yeri inceleme heryeri tebeşirlemiş, odamdan çıkamıyorum Ben şimdi buradan nasıl taşınıcam? Ne yapcam? Ev kira değil ama kimseye de muhtaç olmak istemiyorum Sizce ne yapabilirim?
Arkadaşlar Bende Katil Babanın Kızıyım 1 Yıl Sonra Eve Geldim Burada Durmak İstemiyorum Sizce Ne Yapabilirim? Bir Fikriniz Var Mı?