Bayram yaklaşıyor :)) komik veya anlamlı bayram mesajı yazabilir misiniz?Kısa ve öz bayram mesajları ve eğlenceli bayram mesajları örnekleri verir misiniz?
Teknolojinin bize getirdiği nimetlerden biri olan mesajlaşma geleneği artık her bayramda her özel günlerde peşimizi bırakmıyor.
Eskiden bayram sabahı yapılan ilk iş olarak sevdiklerimize, ailemize bir telefon açıp karşı tarafın da sesini duyarak kutladığımız bayramlar giderek azınlığa düşüp yerini mesajlaşmalara bırakıyor.
Hal böyle olunca tabii ki en iyi kurban bayramı mesajları, komik bayram mesajları vazgeçilmezlerimiz arasına giriyor.
"Bayramda ne yazılır?", "Aileme, sevgilime nasıl bayram mesajı gönderebilirim?" diye düşünenler için en güzel mesaj içerikleri ayağınıza geldi.
Farklı Kurban Bayramı Mesajları
Kurban Bayramı mesajları kısa ve öz
Artık mesajlaşmanın da sıradanlığı düştüğü şu dönemlerde, farklı olan, daha önce kimseye gönderilmemiş, kimsenin okumamıs olduğu mesajları bulup göndermek en insani ihtiyaçlar arasına girebilir. İşte onlar için bir kaç mesaj örnekleri;
Gecenin güzel yüzü yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta melekler başucunda olsun, güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul ve Kurban Bayramınız mübarek olsun!
Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Kurban Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar!
Kalpler vardır sevgiyi yaşatmak için, insanlar vardır dostluğu paylaşmak için ve bayramlar vardır sevgi ile kucaklaşmak için. Bayramınız kutlu olsun!
Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda... Kurban Bayramın mübarek olsun!
Bir bayram gülüşü savur göklere, eski zamanlara gülücükler getirsin, öyle içten öyle samimi, gözyaşlarını bile tebessüme çevirsin. Kurban Bayramın kutlu olsun!
Esprili ve Komik Kurban Bayramı Mesajları
Komik Kurban Bayramı Mesajları
Her insanın içinde küçük bir çocuk vardır. Bu etrafına öyle bir neşe saçar ki gelmiş geçmiş en klasik kurban mesajlarını bile yerle bir eder.
Ve her zamanki neşe ve coşkusuyla sevdiklerine en esprili ve komik mesajları göndermeyi daha çok tercih eder.
Bunlar da en iyi esprili ve komik bayram mesajları;
Bugün yüzün öpülmekten solsun, miden şekerle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun. Bayramın kutlu olsun!
Şu anda her 100 kişiden 35'i bayram namazı kılıyor, 10'u kurban kesiyor, 25'i el öpüyor, 15'i tatile gidiyor, 10'u yurt dışında, 4'ü uykuda, 1 tane saf da elinde telefon mesaj okuyor. Bayramın kutlu olsun!
Bir kez daha düşünün. Elinizi kana bulamayın. Bırakırsanız ecelimle de ölebilirim.
İmza: Kurbanlık koyun.
Tatlı rüzgarların yaladığı kavak ağaçlarının altına saçılan bonbon taneleri sizin olsun, bayramınız mübarek olsun!
Havai’de evin Miami’de yazlığın olsun salonunda plazman olsun, yanında sevdiklerin uzağında düşmanın olsun, dokunduğun gümüş tuttuğun altın olsun iyi bayramlar!
Kısa ve Öz Kurban Bayramı Mesajları
Bazı kişiler de bayramlarda gönderilen kısa mesajların tutkunudur. Lafı uzatıp gevelemeden, sadece amaca yönelik kısa ve öz Kurban Bayramı mesajları;
Bizi yaratan Allah’a şükürler olsun. Bütün müslümanlara hayırlı olsun. Kurban Bayramınız mübarek olsun!
Kurban Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin. Bayramınız Kutlu olsun!
Kurban Bayramının milletimize, İslam alemine ve hemşehrilerimize hayırlara vesile olmasını dilerim!
En içten dileklerim ile Kurban Bayramınızı kutlarım.
Kestiğiniz kurbanlar kabul olsun. Kurban Bayramınız kutlu olsun!
Aileye Kurban Bayramı Mesajları
Dini bayramlarımızın en güzel tarafı da ailemizle birlikte büyük sofralara oturup bayramın tadını doyasıya çıkarmaktır.
Tabii bazen bu güzelliği yaşayabilmek herkese nasip olmayabiliyor.
Ailesiyle aralarında uzak mesafeler olanlara, yanlarında olamasak da yanındaymışız hissi verecek aileye özel Kurban Bayramı mesajları;
Her bayram biraz sevinç birazda huzurdur, aslında özlemdir, hatırlanmak isteğidir, zaman direniştir, umut tadında mutlu bir bayram dileğiyle.
Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarınlar niyettir ve duaların kabül olsun , sevdiklerin hep seninle olsun Bayramınız Kutlu Olsun!
Evinize gül kokusu essin, kalplerinize ALLAH iyilik versin. Bu bayramda da ellerimiz her zamanki gibi mutlulukla birleşsin. Kurban Bayramınız Mübarek Olsun!
Rabbimin sevdiği, sevdirdiği, sevindirdiği ve razı olduğu kullardan olabilmek ümidi ve niyazı ile Kurban Bayramınız mübarek olsun!
Sevgiliye Kurban Bayramı Mesajları
Onlar gönül tahtların sahipleri olduğu için her zaman en güzelin en özelin sahibi olmayı hakedenlerdir.
Sevgiliye özel en güzel Kurban Bayramı mesajları;
Biricik aşkım! Bayram tadında uzun yıllar el ele kol kola olalım! Seni çok seviyorum. Bayramın kutlu olsun!
O tatlı gülüşüne ve güzel gözlerine kurban olurum. Seni çok seviyorum. Bayramını sevgiyle kutluyorum.
Aşkım..! Bayramını en yüce ve en samimi duygularımla kutlarım. Yüzün daima bayram sevinci içinde gülsün!
En güzel anları birlikte yaşamak, en güzel anıları beraber hatırlamak dileğiyle sevgilim… Kurban Bayramın Kutlu olsun!
Hayatın en güzel anları birlikte yaşamak, en güzel yaşanmışlıkları tazelemek dileğiyle… Kurban Bayramın mübarek olsun, seni çok seviyorum bir tanem.
Kurban Bayramı'nda Mesaj Göndermenin Önemi
Sevdiklerimizi her an hatırlayıp onları mutlu etmek bizler için her zaman büyük önem taşır. Bir de bu anlar dini bayramlarımız gibi mübarek ve manevi bir değere sahipse bu önem daha da anlam kazanır.
Yanlarında olalım ya da olmayalım ailemizi ve sevdiklerimizin bayramını mesajlarla kutlamak onların yüzlerinde bir tebessüm oluşmasına yetecektir.
"Söz uçar yazı kalır." mentalitesinin hayat bulduğu bayram günlerinde mesajlaşmak, aile bağlarının sıkılaşmasına ayrıca eş ve dostlar arasında birlik beraberliğin kuvvetlenmesine de faydalı olur.
Bence en guzel mesaj en kisa ve net olandir. Yani bayraminiz mubarek olsun bence yeterli. Internetten alinti nesajkar cok itici geliyor bana. Tabi kendi duygularıyla yazanlar haric.
geçen kurban bayramının ilk gününde yaptığım şey. kişiden kişiye değişir tabi ama beni oldukça üzmüştü bu durum. herkes ailesiyle, sevgilisiyle birlikte tatil yapar veya bayram kutlarken ben evde yalnız yalnız oturup binadan gelen giden seslerini dinlemek zorunda kalmıştım. alt katımdaki yalnızlıktan kafayı yiyen aksi teyzenin evinden bile çan çun çay karıştırma sesleri gelince gözlerimden akan bir damla yaşı kollarımla silerek.. yok l*n o kadar da değil tabi ama sokaklar bile boş oluyor neredeyse. sıkıntıdan cihangir'de bir iki turlayıp döndüm, neyse ki 2. gün insana kavuştum da mutlu oldum.
Bayramınızı tevhid-i imaniye ve uhuvvet-i islamiyede ittifaken tevazul ve telaifle tebrik eder alem-i islama, malik-i islama ebediyen saadet niyaz ederim. :D bunu hep atarım
Bana bir gün bir mesaj gelmişti. Ve çok gülmüştüm. Mesaj şuydu "Toplu bayram mesajı". Daha orijinalini henüz göremedim. Burada aslında bayramdan bayrama toplu mesajla hatır sormaya karşı olan bir eleştiri sözkonusu. Ama anlayana...
Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım. Bu nameli mesajlara kıl oluyorum. Bayram gelir ellere nınnn ver elini öpeyim, elin girsin nınnn. Bu nedir ya, ne söylemek istiyorsun onu açık söyle.
Gül bahçesine girenler gül olmasalar da gül kokarlar. Kainatin en güzel gülünün kokusunun üzerinizde olmasi temennisiyle. Ramazan bayramınız mübarek olsun...