Maskülist biri olarak yazıyorum evet. Kadınlara verilen bu saçma hakların ve feministler tarafından abartılan kadın cinayetleri hakkında kısa bir yorum yapıp sözü sizlere bırakacağım.
İlk olarak bir kadın cinayetini ele alalım bir adam var 7 yıldır evli düşük Türkiye şartlarında evine bakmaya çalışıyor ek iş yaptığı için evine geç geliyor bu adam 36 yaşında ve bu yaşına kadar kimseye zarar vermemiş kimseyi darp etmemiş sicili ve ruhiyeti gayet sağlıklı fakat o gece eşini öldürmüş. Kadın cinayeti adamı medya adamı yerden yere vuruyor güzel peki detay?
Bu adam aldatılmış yıllarca aldatılmış hayatını ailesine adayarak tek derdi ailesini geçindirmek olan bu adam ek iş yaptığı ve eve geç geldiği için aldatılmış. 7 yılını harcadığı ve hayatını adadığı ailesi tarafından ihanete uğramış ve cinnet geçirmiş.
Tabiki bunun sonucu cinayet olamaz fakat cinnet diye bir kavram var ve empati istiyorum sizden kim haklı?
Kadın ci̇nayetleri̇ ve erkekleri̇n hukuk karşısında ı̇ki̇nci̇ sınıf olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
1. Adı ne olursa olsun hiçbir kadın öldürülmeyi hak etmez... Cinnet bu işin sığınılan limanı ama dediğim gibi ne olursa olsun öldürmeye hakkı yok.
2. Hukuk konusu ise tam bir garabet. Kadın beyanı, erkeğin resmi delillerinin önüne geçiyorsa, o ülkede adalet, hukuk ölmüştür, hakim ve savcılar da bankamatik memuru olmuştur. Türkiye şu anda öyle bir ülke...
3. Kadınların bilinçlenmesi gerek. Eğitilmeliler de... Şu anda medyada kadın devamlı olumsuz ve kötü yönde bilgi yağmuruna tutuluyor.
4. Türk kadını iyi bir anne, iyi bir evlat ama iyi bir eş değil, iyi bir ev hanımı değil...
bu toplumun kadınla erkeği eşitleyeyim derken kadını tanrılaştırmaya çalışmasından kaynaklanıyor bir çok insan feminizm'i kadınları savunmak için kurulduğunu düşünüyor feminizm ilk kurulduğunda hem kadın hem erkek eşitliğini savunmayı hedefler ama şu an baktığında ben feminist'leri sevmiyorum desen kadın düşmanı sıfatını sana yapıştırırlar ama erkek düşmanı demezler daha çok erkek yalakası derler buda her seferinde sinir krizi geçirmeme sebep oluyor bide bunun en üst boyutu var feminazi'ler bunlar tam anlamıyla erkek düşmanı hatta çoğusu dünya'da erkeklerin yaşamasını bile istemiyor kemik iliğinden sperm yapma fikri bu beyinsizlerden çıkmıştır mesela
Konu tartışmaya aşırı müsait. Aynı şekilde haberin içeriği bilinmeden, kadın cinayeti haberlerinde kadınlar haklı gösteriliyor. '' bir canı, bir insanın bilerek istiyerek alması '' nı kesinlikle savunmuyorum. Yasalar aşırı adaletsiz. Caydırıcı değil. Halil Sezai ye 13 yıl veren yasa, kadın cinayetine çoğu zaman kayıtsız kalıyor. Olayın temeli bu adaletsizlik aslında. Haklı olarak da kadınlar kendilerini yasalar önünde güçsüz buluyorlar ve olaylara aşırı tepki veriliyor. Bu ülkede ''Gerçek'' adalet hiç bir zaman olmadı.
Ben orada asıl sorunu açıkladım zaten Kocasını öldürene de ceza verilsin (Şiddet var ise tahrik indirimi uygulansın) Karısını öldürene de ceza verilsin.(Şiddet var ise tahrik indirimi uygulansın)
Yemin ederek söyleyebilirim kadın cinayetlerinde başı İstanbul sözleşmesi denen siyonizmin aile kavramına zarar vermek için kurduğu bu oyun geliyor türk aile yapısında kesinlikle namus ar ve aile kavramı çok önemli ve ileri düzeydedir bunu baltalamak için bu sözleşmeyi dayatan zihniyete nalet olsun kadın cinayetlerinde öyle bir oyun oynanıyor ki senin verdiğin örnekteki gibi
Dislike atanların hepsi aynı zihniyet ve oyunun farkında olmayan düz yaşayan araştırıp öğrenmeyen tv ve sosyal medya dan başka bir aracı olmayan kimselerdir bu gibi kimselere tavsiyem okuyun okuyun okuyun ama saçma sapan dinsiz imansız sözde yazarların romanlarını kitaplarını okumayin
Bunlara öyle bir gaz verdiler ki aldatmanın suç olmadığını ilişki sorunlarından kaynaklandığını iddia eder oldular. Sorunların varsa boşan adamın dışını tırnağını takarak kazandığı para ile onu aldatmak?
Kadın boşandığı zaman eşi nafaka veriyor ve o kadın başka biriyle sevgili ayağına birlikte yaşıyor ve hem eski eşinden hemde yeni dostundan bir şekilde faydalanıyor bu etik değil olamaz da bu gibi olaylar ve ilişkiler bizim aile yapımızı derinden sarstı
Yemin ederim ki ülkemizdeki bu oyunlari görmeyen ya da görmemezlikten gelen bu zihniyetlere hakkım haram olsun bir toplumda aile olmazsa o toplum iflah olmaz toplumu ayakta tutan kadınlardır kadın namuslu edepli olursa o toplum feraha çıkar erkeği de etkileyen kadındır kadının yaradılıştaki çekiciliği bir imtihan ve bu çekiciliğini siyonizm çok iyi kullanarak toplumları bozmaktadır hele ki müslüman toplumunu Bak arap kadınlarının bir çoğu hem örtülü hem makyajlı
Kadın kendini metaya dönüştürüyor farkında değil. Mal koruma kanunu gibi kadın koruma kanunu istiyorlar ki istedikleriyle yatsınlar ama istedikleri ile gezebilsinler ceza almasınlar onun parasından bunun yakisiklikigindan alayım birileri bana bakmak zorunda ben kadınım. Bu zihniyet varken aile olamaz. Türk kadını eş olabilme hükmünü yitirmiştir. O begenmedikleri Rus kadınları kadar ailesine sadık değiller.
Abartımı abartımı! Hiç kimse kimsenin ailesine giremez , sen nerden biliyorsun kadının aldattığını. Ayrılmak istiyorum diyince dövülen öldürülen insanları nerde umarım savunduğun şeyler başına gelir de öylemi değil mi anlarsın Zaten ceza mezada yok naparsaniz yapın ama elinizde patlasın inşallah
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
Başıma geldiği için savunuyorum kız arkadaşımı kendi evimde başkası ile yakaladım evimden çıkmasını istedim bana saldırdı bende kapının önüne koydum kolu morarmış hanfendinin KASITLI ADAM YARALAMAK suçu ile yargılanıyorum.
Bazı işte bazı, çok zor durumda olan kadınlar var gerçekten böyle düşünmenize çok üzüldüm Tabi hep kadınlar haklı olucak diye birşey yok onuda belirteyim
Adalet onur şeref bunlar herkeste olsa zaten sorun olmaz ki dayatma yolu ile elde edilecek şeyler değil. Fakat adalet dayatma yolu ile yapılmak zorunda fark bu. Bu senin benim isteğim olmamalı hukuk adil olmalıdır
Ama bide şu var. Bu ülke de kadının beyanı delildir denildikçe çok kişinin canı yanar.
Önceden yolda gördüğüm insanları arabamla alıp gideceğim istikamette bırakıyordum kiminin çocuğu oluyordu yanında kimi kadın tek başına durakta bekliyordu.. Fakat artık yapmıyorum kimin içinde ne pislik olduğunu bilmiyorum ve insanlar sırf para alırım umuduyla yapmadığı şey kalmıyor
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
İnsanlar bir kadına merhaba demeye korkuyor. İmdat dese açıklama yapamazsın
Cinnet geçiren birine empati duyalım diyorsun Sonuçta Ekonomik durum ve kadınıa verilen saçma haklar yerinden bogaz keser, beton döker uzerine, yakar ya da bedeni parca parca ayırır atar ormana Ölüm sebebi de kadınların suçu yani
Kadın cinayetlerinin %61'i birlikte olduğu, evli olduğu, eskiden birlikte olduğu, eskiden evli olduğu kişiler tarafından işlenmiştir. Dediğin gibi istisna durumlar var elbet ama bunu genele yayıp mağduriyet edebiyatı yapılması komik. Görüşlerinizi okudum. Aldatan eski sevgilinize haneye tecavüz davası açın. Bu adalet sisteminde davayı kazanmak önemli değil. Önemli olan karşı dava açmak.