Cinsiyetin dışarıdan olan faktörlerle bir ilişkisi yoktur. pembe, oje, elbise, uzun saç gibi şeylere sahip olan bir erkek erkekliğinden bir şey kaybetmez. Aynı şekilde bunları kullanan bir kadın da kadınlık kazanmaz. Bunlar cinsiyet mitleridir. Trans bireyler de olduğuna göre cinsiyetimiz iç dünyamızla ilişkilidir. Sen kendini ne olarak görüyorsan o cinsiyettesin yani. Erkek hissediyorum diyen kadınlar demişsin. Çok kötü bir itham çünkü onlar kadın bedenindeki erkekler. Saçma bulabilirsin ama bende doğru bir uygulama. Cinsiyet mitleri ile kafayı bozmuşuz, kimin nasıl davranması neyi sevmesi gerektiğine biz karar verir olmuşuz. Halbuki ne haddimize değil mi, kendini kadın hisseden kadındır.
215 Yorumla- +1 yıl
İyi o zaman 1.90 erkek kendimi kadın hissediyorum diyerek kadın basket takımlarında hepsini ekarde ederek oynasın.
- +1 yıl
Bilimdışı ve postmodernist zırvalar bunlar.
Cinsiyet, kaya gibi biyolojiktir. Önceden belirlenmiştir.
Transeksüeller için de geçerlidir. Vücut erkek ama beyin dişidir. Doğarken öyledir, dişil hissetmesinin nedeni "kadın olmak istiyorum" değil, aslında beyni hep kadın olduğundandır.
Kaldı ki sadece insanlarda değil, rhesus maymunlarında da deneyşer yapılmış ve erkekler erkek oyuncaklarını seçme eğilimindedir, hem de büyğk bir farkla. Dişiler dişi oyuncaklarknı tercih ederler ama erkekteki kadar fark yoktur.
Neyse, kısacası, Butler gibi lerin "toplumsal cinsiyet rolleri" saçmalıkları, bilimsel temelden uzaktır. Tıpkı veganların ahlaki normları gibi.
Bu tiplerin İslamcılardan, komplo teorisyenlerinden ya da falcılardan bi farkı yoktur. Kurdukları dogmalar üzerinden değerlendirirler dünyayı ve insanları.
- +1 yıl
Ben homofobik biri değilim ancak bu saçmalık. Bir erkeğin fiziksel yapısı ve gücü kadınla eşit değildir. Bir kadın pro futbol maçına girsin bakalım kırık olmadan çıkabiliyor mu? Bunlar tamamen saçmalık.
- +1 yıl
@Realgar Aynen vücut erkek beyin dişidir biyolojik fark oluşturacak alanlarda iki cinsiyetin bir arada sınanması ne kadar doğrudur?
- +1 yıl
Değerli @0o0Hypatia0o0 , bir erkek öylesine çıkıp ben kadınım diyemez. Bundan emin olmak için çok fazla işlemden geçmesi gerekir. Basket takımları da benzer kişiler seçilerek oluşturulmalı. Güç dengesi sağlanır merak etme. Kadın/Erkek karma takımlar bile yapılabilir.
Değerli @realgar , Maymunlar içgüdüleri ile hareket ederler ki biz içgüdüden ibaret canlılar değiliz. Arabanın veya süper kahramanın cinsiyetle bir ilişkisi yok sadece sopa ve bez bebeğin cinsiyetle ilişkisi olabilir. Ojeler ve elbiseler, makyaj ve topuklu ayakkabılar hayır bunların hiçbirinin cinsiyetle alakası yok. Cinsiyet oluştuktan çok sonra toplum normları tarafından oluşturuldular ve değişebilir yargılar bunlar. Bu bahsettiklerim kadın ve erkek arasındaki temel farklılıklar dışında, toplumun oluştuğu şeyler. Transseksüel konusuna gelince ben yukarıda herhangi bir ruhani varlığın gelip insanları çarpıttığını söylemedim. Tabii ki beyinle alakası var. Bu konuda bir çıkış yapmanızın gereksiz olduğu düşüncesindeyim. - +1 yıl
@aloebella konu zaten benzer kişilerin seçme ile oluşacağı takımlar değil ben kadın hissediyorum diyen kadın takımında yer alacak diyorlar. Kadın soyunma odasına bir erkek ben kadın hissediyorum beyanı ile girmemeli. Burada bahsedilen beyana göre izin. Herhangi bir testte tabi tutulmayacak. Konunun saçmalığı buradan kaynaklı zaten.
- +1 yıl
@0o0Hypatia0o0 böyle bir durum varsa zaten bu insanları güçlerine göre sıralarlar. Bunu sadece kazanmak için yapıyorsa bile akıllıca bir sistem ile her şey halledilebilir fakat ben kadınım diyeni kadın olarak ele almak saçma olur. Şöyle bir şey de var ki cinsiyet çok karışık bir şeydir cinsiyetsiz olanlar da var fluid olanlar da var akıllıca bir sistem ile her şey hallolacaktır. Olmazsa da son verirler.
- +1 yıl
Bence saçma bir atılım ve kaldırılacaktır.
- +1 yıl
@aloebella
İnsan yavrusu da içgüdüsel hareket eder. Hatta yetişkin bir rhesus maymunundan daha zayıf bir frontal kortekse sahiptir. Deneyi yapanlar bunları da hesaba katıyor.
Erkek ve kadın beyni, biyolojik olarak farklıdır. Nöronlardaki x hormona larşı reseptörler, atıyorum kadında daha fazladır vs. Yani cinsiyet farkı, toplumla temasımızdan önce belirlidir ve ona göre davranış biçimimiz belirlenir. Hiç bir çevresel zorlama plmadan da, kadın topuklu ayakkabıyı tercih edecektir, çünkü kalçasını daha çıkık gösterir, bu da cinsel seçilim de öne çıkarır. Bunla ilgili de çok ilginç bi deney vardı da, göster desen gösteremem, bulamam.
Daniel Brwon (sosyal antropolog), birbirinden bağımsız bütün insan kültürlerindeki ortak, evrensel fenomenlerin listesini yapmıştır. Ve sürpriz kadın ve erkeğin cinsiyet rolleri her kültürde aynıdır. Anaerkil kültürler de dahil.
O yüzden, Batıdan ithal edilen, bu tip dogmalar bilimdışıdır. Saçma sapan bir bireycilik, özgür ieade seçim, cart curt. Palavra - +1 yıl
@Realgar Kadın ve erkeğin biyolojik farklılıkları olmadığını söylemedim ama topuklu ayakkabının bir alakasının olmadığını düşünüyorum çünkü gayet cis heteroseksüel bireyler de giyebiliyor bunlardan. Hatta düşünmüyorum direkt giyiyorlar. Bu insanları direkt "anormal" diye etiketlemek yanlış çünkü bir alakası yok. ruj süren erkekler de var dudaklarını çıkık gösterdiği için değil sadece güzel duruyor.
- +1 yıl
@aloebella
Topukşu ayakkabının, kadının cinsel seçiliminde önemli olduğunu belirttim. Şöyleki motion capture'la giyen ve giymeyen insanları noktalar şeklinde yürüp, insanlara izlettiriyorlar. Her türlü, topuklu giyen yürüyüşlerin (yani noktaların hareketleri) daha çekici gelmiş. Böyle bir deneydi, gene aradım bulamadım.
Kalçanın şekli, hareketleri vs dişil özelliktir ve erkekte (veya kadın eşcinsellerde) cinsel uyarıcıdır. Topuklular bunu "boost"luyor.
Güzellik, makyaj vs bunlar kültüreldir, Tuareglerde erkekler boyalarla makyaj yaparlar, kadınlar aralarından seçer. Cinsel davranışlar aynıdır ama.
Ama cinsel çekim, cinsiyet rolü ve davranış modelleri biyolojik olarak belirlidir. Ruj süren, topuklu ayakkabı giyip kırıtan erkek normal ise, koyuna keçiye kayan "zoofil" erkek de "normal".
En İyi Cevaplar
Biz hemen bunu suiistimal edecek kişileri düşünüp, gerçekten böyle düşünen gerçekten kendini kadın gibi hisseden erkeklerin erkekler odasında ya da tuvaletinde taciz edilmesine göz yumuyoruz bence. Adam dünya devinin başkanı olmuş herhalde bizden zekidir ve vatandaşına güveniyordur ya da önlemini ona göre alacaktır. Cımbızla yorum yapmak bize yakışmaz. Ben her tür cinsel tercihini özgürce yaşayabilen arkadaşlarım için sevindim açıkçası, darısı bizim ülkemize.
32 Yorumla
+1 yılBu fikirle beraber o kadar istismar gerçekleşecek ki her kadın hissediyorum diyen erkek kadınlar giyinme odasında giyinse kadınlar tuvaletini kullansa aman Allah'ım sonucu düşünemiyorum umarım masumlar ve çocuklar bu olaydan etkilenmez söyleceklerim bu kadar.
21 Yorumla
+1 yılYüce biyoloji kişi için hangi cinsiyeti tayin ettiyse kişi o cinsiyete mensuptur. Bence sapık kişiler sırf karşı cinse daha yakın olmak için bile ben karşı cinsten hissediyorum diyebilir. Çok olmaması gereken bir kanun. Ama olmuş. Amerika ibineler yurdu oluyor. Kovboy ataları dirilip torunlarını görse kalpten tekrar giderler.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
+1 yıleh LGBT, Eşcinsellik saçmalıkları olurda bunlar olmazmı boşuna demiyoruz, bozuk batılı toplum yapısını özenmeyelim ama her zaman batının olumlu taraflarını örnek alalım bilim, spor, sanat teknoloji gibi
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan biz ne ara kuranda yasak olan eşcinsellik sapkınlıklara normalmiş gibi davranmaya başladınız kendinize gelin müslümansınız doğru yola gelmesi için dua edeceğiniz yere lgbt denen saçma sapkınlık haram olan günaha arka ve destek çıkıyorsunuz z kuşağı daha neler göreceğiz z kuşağı... neymiş herkesin özgür ve hür iradeseymiş güldürmeyin beni kötü örnek oluyorsunuz özendiriyorsunuz eğer bir erkek veya kadın kendini farklı cinste hissediyorsa allaha sığınmalıdır ve bunun içinde piskolojik destek almalı birçok cinsiyet değiştirenler para karşılığında bedenini satıyor bumu özgürlük bumu? Allah sizi ıslah etsin kınamıyorum bu amerikaya bakıp batıya bakıp özenmeyin türk tarihinde bile hükümdarlar batıya özendiği için kaybetmiştir.
00 Yorumla
+1 yılOnun yerine genderless tuvalet ve soyunma odalarının olması, translar için yeni bir müsabaka kategorisi açılması daha mantıklı olurdu sanki.
Adam baby boomer, destek almak için ne gerekirse yapıyor sorgulamadan.10 Yorumla
+1 yılBence gayet güzel bir uygulama olmuş. Kötüye kullanılmadığı sürece haklı şekilde insanların istedikleri, hissettikleri şekilde davranabilecek olmaları özgürlüktür. Türkiye’de ise gökkuşaklı ürünlerin +18 olması gerçekten can yakıcı. Bütün dünya ülkemizi kınarken geri adım atmamak ciddi bir öngörüşsüzlük. Umarım en azından bu yasak kalkar ve insanlar cinsiyetlerinde olamasa da aldıklarında özgür olurlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkendilerini kadın hisseden erkeklere gerekli tıbbi tedavi yapılıp kadın olmalarına yardımcı olunmalı.. ve aynı şekilde kendilerini erkek hisseden kadınlara da erkek olmaları için tıbbi destek verilip yardımcı olunmalı bence yaani..
31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsöylediklerim neden eksilenmiş anlamadım yukarıdaki kadın kıyafeti giymiş kişi gibi bazı kişilerin ortalıkta böylemi dolaşmasını istiyorsunuz yaani? hormon tedavisi görse ve olmak istediği cinsiyetin görünümüne kavuşsa bunun kime ne zararı olabilir ki yaani? :):)
@AvastLazımmı ya da @littlebabyy hanginiz engellediyse artık böyle laf sokup niye engelliyon eleştiri mi kabul edemiyon? yoksa beni korkakmı çıkartmak istiyon?
027 Yorumla- +1 yıl
Bende engelli degilsin znznsnsnsnsj
- +1 yıl
Engellemekle alakasi yok sanirim cunku genelde bir gorus altina fazla yorum yazinca site banliyor seni yazamiyorsun
- +1 yıl
Cunku lgbt bolumunden? Tum escinseller ayni demiyorum ama turkiyedeki buyuk cogunluk boyle...
- +1 yıl
Kabul et transsin degil mi
- +1 yıl
Olayla bir alakasi var iste neden beni anlamaya calismiyorsun Şu an bahsettigim ile fotodaki erkegin bir alakasi yok Şu an gundemde olan bu olay hakkinda goruslerini sordum arkadasa sadece
- +1 yıl
@dudbud ₺translari savunana trans deyip" diye belirtirken ve bana translari asagiliyorsun derken cumle icinde trans kelimesini asagilik bir hakaret etmisim gibi kullanman komik knkkkk sana ne kadar ılımlı davransam da geriyorsun o yuzden seni takmiyorum ve okumak istedigin "he transfobigim ayn aybi zamanda homofobigim de" cumlesiyle seni bas basa birakiyorum muck 😘
- +1 yıl
@dudbud yaziyorum yaziyorum anlamiyorsun sorun bende diye dusunuyordum knk ama cidden sen sorunlusun yazdigim herseyi 2 kez okuyorum aman kirilmasin diye ama sen uzatiyorsun
- +1 yıl
Ahahahahah evetttt ben uzatiyorum
- +1 yıl
@dudbud cok uzattik İKİMİZ DE hadi uzatmayalim ve barisalim 💞
- +1 yıl
@dudbud ajzbzhsbsb teşekkürler cevap icin gece vicdan azabindan uyuyamam diye korkuyordum
- +1 yıl
Yazdim sonucta gerisi beni pek ilgilendirmiyor
- +1 yıl
Peki sen unutma cunku okuduklarima göre sadece ben değil baska kimse de seni takmamis mal gibi ben niye ozur diliyorsam znznsjshzban gorusunun altina yorumunu yazdigin insanlar en dogrusunu yapıyormuş
- +1 yıl
Yaa sevindimmm uzuldugunu dusunmustum ama farkinda olman guzel sey sana da iyi gunler daha duzgun seylere merakli olman dileğiyle😘
+1 yılTürkiye de bunun olduğunu düşünürsek facia olur sapıkların önünü açar Allah muhafaza..
Abd'de olması hemde hiçbir gerekçe olmadan laf ile yürürse çok saçma orda da çıkar bu tür olaylar.00 Yorumla
+1 yılKonunun, toplum dinamikleri ile birlikte değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Orada bulunan toplumu sosyolojik açıdan daha iyi tanıyan birinin yorumu merak ediyorum.00 Yorumla
+1 yılAşırı saçma. Bu sayede tecavüz oranlarıda artacak 🤦🏼♂️. Sapıklar bu fırsatı değerlendirip çok kötü şeyler yapabilir.
11 Yorumla- +1 yıl
korkma türkiyeyi geçemezler rekor bizde :)
Gündem konusunda 3,8b cevap paylaştı. Ohhh ne ala memleket.. KS deki bıyıklı pembelilere, harun abilere gün doğdu desene :))
20 YorumlaBende kendimi kadın gibi hissediyorum... artık kadın soyunma odasına girebilirim demi :d
21 Yorumla- Gündem konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılFaşist Efe Aydal bu olaya karşı çıkıyor :)
20 Yorumla
+1 yılbaşımıza bela ettiler 😅🤦♂️
https://www.youtube.com/embed/ohU4HBvsWB400 Yorumla
+1 yılBi silktirsinler gitsinler diyorum efendim, tiplere bak mk
123 Yorumla- +1 yıl
@dudbud Her şeyi yanlış geliyor bu ne kepazelik böyle?
- +1 yıl
@İpimleKuşağım Knk boylelerini takmamak lazım özgürlük lgbt diye gotunu yitan bogazici universitesinin lgbti kulup odasinda toplanan pkk kitabi ve terorist icerikli yazilar bulundu sonra da saygi bekliyorlar
@dudbud - +1 yıl
@dudbud ahahah ac haber oku shsbzvshhshshshzbzbsb nasil da kivirtiyorsun amaaa 😘
- +1 yıl
@dudbud yaaa evet basmiyoo 😣 ameliyatla trans olunuyor ki bu gayet normal ttans bir birey kizlar tuvaletine girebilir ama NORMAL bir ERKEĞİN kiz hissediyorum diyerek kizlar tuvaletine girmesi acinilasi
- +1 yıl
@dudbud evet onu kastetmistim aslinda ama anlamadin yadaben anlatamadim 😔 trans bir birey cinsiyetini zaten değiştirmiştir bizi hic alakadar etmez onun bu tercihi. Sözüm normal dogdugu cinsiyetle hayatina devam eden bir insanin kendini istedigi zaman karsi cinsiyette hissedip farklı cinsiyetlere ozel alanlari kullanmasi
- +1 yıl
@littlebabyy Kimseyi taktığım yok bunlar saygıyı sadece kendilerine reva gören insanlar kardeşim zaten muhatap olmayacağım bile... @dudbud Sana gelince, sokaklarda velev ki i*neyiz diye bağırırken insanlara saygınız neredeydi onlardan rahatsızlık duyacak insanlara neden saygı duymadınız? Boş muhabbeti kes bence, nasıl istiyorsa öyle yaşıyormuş da bana ne oluyormuş bilmem ne, özgürlük ayağına milletin ayarlarını sktiniz mk uğraşamıyorum sizinle ne skimi yerseniz yiyin benden uzak olunda...
- +1 yıl
@İpimleKuşağım knk yalniz qiesiajsjsbabjszuznjsbsshushs
Son kismina guldum biraz znznznzbnzznnz - +1 yıl
@dudbud Öyle giyim tarzına sokayım, ona saygı duyacaz diye kendi göz zevkimizi niye bozuyoruz? Ön yargılı olan dar kafalı olan sizsiniz gidin abi kapalı kapılar ardında kime sakso çekerseniz çekin kimsenin skinde bile değilsiniz ama bunu alenen yaptığınız zaman dayağı yiyince de ağlamayın özgürlük özgürlük diye...
- +1 yıl
@littlebabyy :D
- +1 yıl
@dudbud Savunmaya bak, gözünü bozuyorsa bakma :D Lan daha ufacık çocuksun mk bi git işine sövdürme kendine akşam akşam ben zaten her eş cinsel böyledir demiyorum, böyle olanlara söylüyorum lafımı, kafalar pırıl pırıl ya...
- +1 yıl
@dudbud Sana hitap etmiyorum kardeşim sen sıkıntılı mısın? Körü körüne LGBT saygı duyacaksınız diye bağırıp çağıran milletin kulağını sken insan müsveddelerine söylüyorum bunu, aynı şeyi kendi hayatına bakan taşkınlık yapmayan lgbt bireylere saldıran şerefsizler içinde söylüyorum, onların da mk, bunların da mk diyorum bunu anlamıcak ne var?
- +1 yıl
@dudbud Öfff tamam kardeş tamam sen haklısın yav
- +1 yıl
@dudbud tamam kardeşim hadi inanmış gibi yap benden uzaklaş yavaş yavaş sana da iyi günler
Biden'ın içindeki eşcinsellik duygusu açığa vurdu anlaşılan🤣❗
128 Yorumla
+1 yılBence en azından bir test ile bu haklara sahip olsunlar
00 Yorumla
+1 yılAga o zaman bütün erkekler kadın hissediyorum der soyunma odasına girerler
01 Yorumla- +1 yıl
Sana ne bundan der demez
+1 yılOrtaklık karışacak vaziyet alın 😂 eğer erkek sapıksa soyunma odasına girerse ne olucak
00 Yorumla
+1 yılFazlasıyla sacma eger iki cinsiyet de ayni sayiliyorsa neden farklı vücutlarda doguyoruz ki😑
01 Yorumla- +1 yıl
Ahahah 3 diss icin tesekkur ederiim ❤️
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu Bidenin gizli ajandasında tüm dünyayı ib. eleştirmek, milletin cinsiyetini bozmak var. Atadığı bakanlar arasında translar geyler de var.
Toplum ve aile sağlığı için karşıyım.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani mantıklı kanun gibi ama bu kanunu suistimal eden çok olur. Yani örneğin yasal olmayan bir işi yalan yere cinsiyetini farklı gösterebilir belki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok saçma. Bu şekilde istismarların önü daha da açılmış olacak. İnşallah Türkiye'ye gelmez.
20 Yorumla
+1 yılkendimi kız gibi hissediyorum kadınlar tuvaleti ne tarafta
50 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNesi kötü, ben komik bi şey göremiyorum çok mu komiğine gitti 🙄
19 Yorumla- +1 yıl
Senin gibiler her turlu sacmaliga ozgurluk adi altinda yer actiginizdan dolayi boyle sacma sapan seylere karar veriliyor
Cevap sahibi+1 yılDedi sevgilisiyle gizli saklı görüşen ve onunla her bi haltı yiyen kezban
- +1 yıl
Aahaha oyle olsam bile ibneliği savunmuyorum avrupa ozentisi sobali evde buyumus anasini babasini belirtilen durumda gorse tiksinecek ama soze gelince modernlik olan bu sacmaligin piyonu olan minik aptal bir kiz 💅
Cevap sahibi+1 yılHahah böyle düşündüğün için küçük beynine acıdım, o zaman sevgili de edinme bu da batı özentiliği değil mi, görücü usulü biriyle evlen mutlu ol 💄
- +1 yıl
Ahahaja gizli hesaptan yazacak kadar ozguvensizsin hâlâ gelmiş laf carpitmaya calisiyorsun ne komik seysin sen oyleee
Cevap sahibi+1 yılGizli vardı ve gizliyi seçip yorum yaptım, sen açık hesaptan yazmışsın da ne olmuş daha resmin bile yok ahahah
- +1 yıl
İlla foto koymak mi lazim senin savundugun dusunceden faydalanacak sapiklarla doluyken bu platform.
Cevap sahibi+1 yılBenim savunduğum (!) düşünce herkes istediği yönelime sahip olabilir ama bu kanunun ne olduğunu cidden anlamadım sanırım, üstüme üstüme geleceğine tatlı bi dille şikayetini dile getirsen nasıl olurdu acaba @littlebaby hanımcık
- +1 yıl
Herkesin yonelimi kendine erkek erkege asik olabilir kiz kiza asik olabilir ama erkek kadin vucuduna sahip olmadigi surece kadinlarla ayni bolumu kullanamaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaşlığı açan aydalizm tarikatından heralde :D
21 Yorumla- +1 yıl
Evett tonton ve arkadaşlarını da hatim ettim 😂
Gizli Üye(36-45)+1 yılDölekçe oturun gaalii 😂burda olsa adamı da mikerleer 😂
00 Yorumla
+1 yılBende kendimi erkek gibi hissediyorum yakışıklı çocukların soyunma odasına rahatça girebilirim artık 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Gell gell 😂😂
+1 yılkimse kimseye karışamaz size ne
merak etmeyen sapıklıklar artıp tecavüz oranı artmaz zaten rekor bizde yazık10 YorumlaBurada da olsa rahatça hiç çekinmeden istediğimi, istediğim şekilde giyer dışarı çıkardım.
00 Yorumla
+1 yılÇok iyiymiş ne güzel ne olduğuna karar veriyorsun burda Allah bilir kaç yıl yersin veya deli ilan ederler seni
00 Yorumla
+1 yılBiraz fazla esnek bir kanun olmuş olur 😂
10 Yorumladunyanın her yerınde olması gereken bır kanun bence
02 Yorumla- +1 yıl
Ben kadınım kadın tuvaletlerini kullanabilirim.
- +1 yıl
Veya kızlarla aynı soyunma odasına girebilirim :D
Suistimal edilmesi çok muhtemel ancak zorbalığa uğrayan insanlar açısından iyi bence
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi umarım Türkiye ye de geir
32 Yorumla- +1 yıl
Neresi iyi acaba düşünsene sapık ruhlu biri ben kadın hissediyorum diycek kadınlar tuvaletine kadın giyinme odasına girecek çok kötü çok...
- +1 yıl
@merakettiklerim0 o zaman ona sapık gibi davranırım bu kadar basit?
+1 yılBu tip nedir ya , erkekliğin yüzkarası 🤮
222 Yorumla- +1 yıl
@dudbud gercekten hicbir sey yok ahsbzhsbwhhs
- +1 yıl
@dudbud evet kendi karari rezilligin icinde yasamasi
- +1 yıl
Knk mal misin ben adamin karsisina cikip giyme sunlari ya rezili mi diyorum? Kimse size karismiyor ilismiyor siz illa desteklenecek triplerindesiniz
- +1 yıl
@dudbud bana gore rezalet bu onlara göre de ben rezaletim belki bunu topluluga acik bir ortamda belirtebilirim, ama bireyin yuzune ona hakaret etme amaci guderek soyleyemem, ki boyle bir aptallik da yapmam asla ben ona zarar vermem ilismem de ama anlamiyorsun iste ben bireyin yuzune direkt soylesem asagilama hakaret vs olurdu ama toplumabacik bir alanda rastgele yaziyorum bunu
- +1 yıl
Pfpfpfpfp ya translardan degil NORMAL ERKEKLERİN boyle davranmasindan bahsediyorum offffff
- +1 yıl
@dudbud haklisin ama anlatamadim ne demeye calistigimi iste
- +1 yıl
@dudbud kardesim translara laf etmiyorum diye acikladim ya hâlâ erkegin etek giymesine hakaret ettin diyorsun inandirmam icin transfobiye hayir tagi mi kullanayim ne istiyorsun ki buyuk ihtimalle ya transsin ya sevgilin ya da yakindan aileden vs tanisigin biri trans ki bunu da yanlis anlama hakaret etmiyorum GAYET NORMAL BİR OLAY
- +1 yıl
@littlebabyy görüşlerin için teşekkürler çok güzel açıklamıssın ama @dudbud hala anlamamakta ısrar ediyor
- +1 yıl
@dudbud dostum herşeye niye atlıyosun ben burda görüşümü paylastım eger eteği bu kadar destekliyosan dışarı etek giyip çıkarsın bunu uzatmaya gerek kalmaz hıı nedersin?
- +1 yıl
@AvastLazımmı desteklemeyen herkes transfobik ya zaten... Ya ben anlayamiyorum bir olay varlik yonelim var ve destekleyenleri de varsa illaki sevmeyenleri de olacak bu resmen yazili olmayan kanun gibi birşey neden anlamak istemiyorlar herkes desteklemek zorunda degil onlar oyle olmakta ozgurse ben de onlara zarar vermeden saldirmadan nefret etmekte veya sevmemekte ozgurum. O cok savunduklari ozgurluk hakki sadece onlarda mi var?
- +1 yıl
@littlebabyy Bir insanı zorla sevemessin bir insana düşüncelerini zorla kabul ettiremessin bu pankart açıp bağırıp çagırmakla olacak bişey değil bunlar bunu hep yapıyor bizi düşüncelerine ortak etmek istiyorlar ama kabul etmicez , onların böyle hakları varsa bizimde haklarımız var onlar istediklerini söyleyebiliyor gördügün gibi bize muhalefetler onların istedikleri gibi olmayıp bizde görüşlerimizi paylaşıcaz ve tekrardan güzel yüreğin ve düşüncelerin için teşekkür ediyorum sana 🙏😇❤️
- +1 yıl
Ben de teşekkür ederim Boğaziçi üniversitesinin LGBT BOLUMUNUN istiklal marsina hakaret ettigi e mailleri gordun muu?
- +1 yıl
Ben de tekrardan guzel ve anlamli aciklaman su zamanlarda gercekleri farkedebilen sayili bireylerden oldugun icin teşekkür ederim 💞☺️
- +1 yıl
Rica ederim 😊 🌹
- +1 yıl
Evet o marşı okudum çok iğrençler, bir varlık nasıl oluyorda her konuda iğrenç olabiliyor şaşıyorum
+1 yılAynı şekildede ceza evlerine atsınlar bari
10 Yorumla- Gündem konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılAllah akıl fikir versin
10 Yorumla
+1 yılKeske trdede boyle birsey olsaydi
10 Yorumla
+1 yılEn iyisi bıeaksın millet neyi seçiyorsa seçsin
00 Yorumla
+1 yılAmerika kafayı yemiş derim
00 YorumlaOhoo iyice karışacak ortalık 😬😂
00 Yorumla
+1 yılNe güzel:))
Ben kadın soyunma odasından çıkmam00 Yorumla
+1 yılAmerika üreme yöntemleri vol 99
00 Yorumla
+1 yılismim buse benim biden abi
00 YorumlaAmerika trumpı arayacak gibi😆😄😄😄
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSapık erkeklere yol açılmış
21 Yorumla- +1 yıl
Nasılsın alaka ben kadın kendimi kadın gibi hissediyorum bi başka kadın da kendini erkek hissedebilir son derece doğal o yüzden ben kadınlar soyunma odasını kullanmak istiyorum 😂
+1 yılOlması gerekeni yapmış. Cahiller anlamaz.
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİnteresting. Bu nasıl bir cinsiyetse...
00 Yorumla
+1 yılAblanın konbini iyiymiş ama 😀
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin kadın olma merakı bı bitsin 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen Amerika ya gidiyom hoşçağalın arkadaşlar
00 Yorumla
+1 yılMantıksız
10 YorumlaBu gibi şeylere yorumumu bile layık bulmuyorum 😏
10 Yorumla
+1 yılAkilsiz bunlar
10 Yorumlasaçma çok istismar çok olur