Lütfen kötü birşeye kalkışmadan ruhumu bana birisi bulabilir mi?

İyi geceler KS. Son zamanlarda artık ruhsal çöküntüm iyice derinleşti ve kötü bişeye kalkışmakda istemiyorum. Çünkü dinimizce intihar yasak. Üniversite öğretmenlik mezunuyum ama atanamadim çünkü sınavlarda takılıyorum yapamıyorum performansımı sergileyemiyorum bu liseye geçerken de aynıydı üniye geçerken de aynıydı şimdi kpss de de. Dikkat bozukluğu yüzünden psikiyatriden ilaçlar aldım fakat yuksek dozda 200luk kullanmama rağmen olmuyor. Yaşıtlarım evlendi çocuk sahibi oldu arbasini aldı yetmedi karısına bile araba aldı ben hala ailemden geçiniyorum. Bu beni kahrediyor. Üzerine birde küçüklukten bu yana yaşadığım cinsel seçilim problemim var. Küçükken kız gibi bu nasıl oğlan diye parmakla gösterilen erkek ortamlarına giremeyen hatta erkek ortamlarında yer edinmek için geceleri diyalog erkekçe konuşma ağzı ezberleyen biriydim. Yani ne denirse ne dersem nasıl daha eril görünürum diye çaba gösteren biriydim. Sonra baktım olmuyor eve kapanmaya başladım bilgisayarım ve edebi şeyler yazdığım kalemim bana yetiyordu ama bu kezde aileden sözlü laflara maruz kaldım çıksana dışarıya karı gibi niye evdesin diye. Halada maruz kalıyorum. Ufakken giyinmeye başladım bazen ablam giydirirdi eşarp mesarp filan sonra eğlenceli bularak kendim giyinmeye başladım kendimi kadınsı görüyodum hala da erkeklerden ziyade kadınlarla iyi ilişki kurabiliyorum konuşmamı seviyorlar nedense.. bunların üstüne iki kez tacise uğradım birisi 5 6 yasinda akrabam tarafından diğeri 10 11 yaşında belediye işçileri tarafından. Ve bunlar hiç bir zaman gözümün önünden gitmedi. Bunlar dışında da bı çok kez yaşadığım şey oldu ama bunlar her zamanki tazeligini kafamda korudu. bu olaylar yüzünden uzun bir süre kendi bedenimden utandım. Bir erkek yanima otursa nefesim daralıyor hâlâ. Bazen yolun ortasına çıkıp ben erkek degilim hiç bir zamanda olamadım kadınım ve kadın olmak istiyorum diye bağırmak geliyor içimden.
Devamını yorumda...
Lütfen kötü birşeye kalkışmadan ruhumu bana birisi bulabilir mi?