Az önce resmen dolandırılıyordum. Kanka dedim, en yakın arkadaş dedim ama resmen kandırılıyordum arkadaşlar verilmiş sadakam varmış. Kanıt ekte;Bir de ilk önce borçtan girdi sonra böbrek lazim dedi hırkıssss. Beni dolandırmaya çalısan arkadaşımız @KürkMantoluHayri halka açıklama yap!
Hiç en yakın arkadaşınız tarafından dolandırılmaya maruz kaldınız mı?
Kendisini Kürk Mantolu olarak tanıtıp sizden tatlı dili ile 100 sterlin koparmaya çalışanlara kanmayınız KS sakinleri. Daha bu gün beni de dolandırmaya çalıştı bu arkadaş
Konuşmaları okur okumaz Hayri'nin olduğunu anlamam ve sonrada etiketi görmem asdf Kızın mesaj tarzı bile kendini ele veriyor. Beni dolandırmaya kalksa polise gider "aha da bu kız beni dolandırdı" diye Hayriyi ihbar ederim asdf
@DoraMaar Hayriyle 1 kez olsun mesajlaşmış biri onun olduğunu şıp diye anlar. Kaldı ki ben yıllardır tanıyorum onu. Anlayamamış olsaydım ayıp etmiş olurdum asdf @KürkMantoluHayri Hem dolandır, hem de arkadaşlığımıza laf et. Oh ne güzel dünya valla asdf
Dolandıran taraf ben olduğum için öyle bir durumla karşı karşıya gelmedim. Ah Hayricim! Benim yolumda ilerliyorsun ama daha yolun başındasın😕 @KürkMantoluHayri gel hele yamacıma😄
Evet 200 lira verdim en yakın arkadaşım kardeşim sıkışmış zora düşmüş diye şerefsiz parayı aldı kayboldu. 2009 yılından beri yok piyasada oldümü dicem o Şeref siz ölmez de
Geçenlerde ilkokul arkadaşım beni dolandırmaya çalıştı canım hâlâ sinirleniyorum bir durum paylasmis para kazanmakla ilgili bende bu ne yazdım numaramı istedi suraya mesaj at vs dedi yaptim bende güvendiğim için sonra mesaj gelcek evet yaz dedi bende ney yaptigini soyle dedim ben bisey istemiyorum sadece ne olduğunu sordum dedim o anda bana mesaj geldi pubg uc satin alma vs diye bende dedim bu ne bana bide diyor ki reklam o bosver hahahah malım sanki ben canım aptal... sonra tekrar geldi süre bitmeden evet yaz dedi bende bilmedigim seyi onaylamam dedim sildim birdaha görüşmedim bu insanlar neden böyle? Birisini dolandırmak hakkın olmayan birşeyi elde etme çabası güveni suiistimal etmek ne kadar iğrenç birsey... yazık
bizim orhan diye arkadaş var üni yıllarından tanıştığım bir arkadaş sürekli borç para ister benden farklı şehirlerdeyiz sorun şu ki anne babasının vermediği yakın arkadaşlarının vermediği parayı ben hiç vermem