Üniversite arkadaşlarımdan nefret ediyorum midemi bulandırıyolar?

arayınca dahi tellerini açmıyorum evlendiler şu an bir düğün iiçin arıyolar felan ve evlendikleri de zamanında kankaları kardeşleriydi onu geçtim bana asılıyolardı zamanında kocaları ; bana da kanka derlerdi pas vermezdim bir de kesinlikle ablam kankamla evlenmem diyolardı şimdi evlendikleri kocaları arkadaş ortamımız birdiayrılmazfık yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi üniv den ayrıldığımızda eşlerinden biri bana asılmıştı söylemedim ona yakın arkadaşımdı ikisi diğeri de ötekiyle çıkıyodu çocuk beni arayıp telden iltifat ediyordu midem bulandı ki o çocuk da çok samimi dostumdu facedeki fotoloarım için aramış kız arkadaşının haberi yok o da benim arkadaşımdı düğünlerine gitmedim küsmüşler:)) tam bir gerizekalılık diğer 2 samimi sözde arkadaşımda ankaraya gittim diye beni faceden çıkardılar işe girdiğimi düşünmüşler hepsinden midem bulanıyor sanki bir tek onlar üniv okumuş onlar işe giirme hakkına sahipler biz emek vermedik sanki korkudan ölüyolar işe gircem diye facemi kapadım sıfatlarını görmemek için çok tiksiniyorum onlardan aradıklarında da açmıyoum ben normalmiyim
Üniversite arkadaşlarımdan nefret ediyorum midemi bulandırıyolar?