Herkesle takiliyordum şimdi kimseye hissim kalmadi falan diyor kiz kufurlu konuşuyor saçma sapan konusmasi var
Herkes böyle mi yani? erkekler daha mi beter?
Herkesle takiliyordum şimdi kimseye hissim kalmadi falan diyor kiz kufurlu konuşuyor saçma sapan konusmasi var
Herkes böyle mi yani? erkekler daha mi beter?
Evet öyle ortamlar vardı şahit oldum ancak çoğu öyle değil. Ben okumak gibi görevim olduğu için pek saçma sapan işlerle uğraşmadım.
Sonuç olarak kız, erkek fark etmez çoğunluğu öyle değil.
Evet kafede erkekler var sakin sakin oturuyorlar kizin tipinden de belli zaten ilginç tiplerden hep cikiyor bunlar
Peki gerçekten bundan emin olarak mi söyledin
Yani çoğunlugun böyle olmadigini
Çünkü ben bu yuzden sosyallesmeden kaciyorum
Doğru haklısın
Ben biraz asosyalim ne tavsiye edersin peki bana var mi ise yarar bi tavsiyen? özellikle davranış olarak
Davranış olarak itici olmamaya çalış. Yani insanları tanımadan direkt olarak tepkili yaklaşma. Üslubunu koru. İnsanlara karşı ters olmamaya çalış. Zaten yanına gelen kişiler iyi insanlarsa senin her haline güler arkadaşlık dostluk edinir.
Clup gibi yerlere gidelim tekliflerini kabul etme.
Cafelere gidebilir arkadaşlarınla okey felan oynayabilirsin
Sürekli sıklıkla cafelere gitme hem sermaye olarak hemde zaman olarak kayıp yaşıyorsun hafta sonları değerlendirebilirsin
Zaten bura bolu ve clublari da çok da şey değil kız olursa giderim belki erkekse gitmem teklif eden cefeye tek geliyom cogunlukla ya da 1 belki bi arkadaşımla giderim o derecede asosyalim jdjsj
Davranış olarak itici olabilirim hiç bilemiyorum
Hmben çok konusan biriyim kendim hakkında daha doğrusu dusunce ve davranislarim hakkinda genelde tatlısın Der kizlar erkekler De soguksun Der (mimiklerim oyleymis ) çünkü gerçekten öyle biraz ve fazla kendi kendime düşünüp konustugumdan ketum gibi belki de gorunuyorum kenardan
Evet dogru düşündüm bu davranışimi degistirmek kararina geldim
Hahaha teşekkür ederim 😊🙏🏻çok iyi geldi bugun bu bana
Kalbimi yumsatiyor böyle şeyler 😊
Ahahha evet muhtemelen
İnsanlar farklı şekillerde sosyalleşmeyi tercih ederler ama senin rahatsız olduğun davranışları sergileyenlerin çoğunluk olmadığını unutma. Etrafındaki insanlar seni rahatsız ediyorsa onlarla samimi olmak zorunda değilsin. Kendi değerlerine ve sınırlarına sadık kal. Herkesin davranışları aynı olmayabilir, bu yüzden genelleme yapmamak önemli. Sana saygı duyan ve seni rahatsız etmeyen insanlarla zaman geçirmeye odaklan. Unutma ki, önemli olan senin kendini iyi hissetmen. 🌟
Cevap
2Cevap
Sizin durumunuz böyle işte küfür ağzınızda yuva yapmış
Pardon, siz derken?
Benim öyle olduğuma nasıl karar verdin
Evet çok farklı şeyler
Insanlara güvenim kalmiyor💔
Öyle ben bu yasa kadar ne kız eli ne sevisme yasamadım millet her gün
Yasayip yasamaman senin elinde
Evet
:))
Gittiği yere kadar