alidemi48484848 sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılLise zamanı 3 sene birlikte olduğum ve lanet ederek ayrıldığım bi sevgilim vardı. Tabi o zaman 4. ayımız falan. Telefonunda bir kızın isminin Nur'ummm ❤️ şeklinde kaydedildiğini gördüm. Hayırdır dedim, bana dedi ki işte bu kızı döveceklerdi ben de ellemesinler diye kuzenim dersin dedim ama o gitmiş sevgilim demiş sonra yine bunu bi yerde kıstırmışlar sırf çok kalabalıklar hani ellerinde kalmasın diye evet sevgilim dedim kıstırdıkları yerden çıkardım, inandırıcı olsun diye de adını öyle yapmıştım kalmış. Ben salak da bunu yedim tabi. Gittim kızın okuluna, kız nasıl bi k*şarsa bir tane seveni yok. Niye geldin diye soruyorlar, dedim böyle böyle sevgilime göz dikti. Biri diyor benimkine de yaptı. Öbürü diyor elden ele geziyor falan filan. Neyse kızı buldum çektim okul kenarında toprak bi yol vardı oraya. İlk dedim ki sen nasıl bi gerizekalısın, senin yüzünden ben ciddi düşündüğüm ilişkimi bitiriyordum dedim. Sen bu insanla sevgili oldun mu dedim evet dedi. Üç kere sordum aynı soruyu. Hala yalan söylüyor diye düşündüğüm için saçından tutup yapıştırdım yere. Üstüne oturdum başladım yumruk atmaya. Sevgilimin aldığı 1 liralık tektaşı takıyorum birde :D onunla epey dövdüm. Yapma etme diye ağlamaya başladı. Okulundan bi kişi de bizi ayırmadı, üstelik tek gitmiştim yani. Kızı o kadar sevmiyorlarmış siz düşünün. Sonunda saldım artık, tabi bi alkış kıyamet :dd ya kızı dövdüm diye bütün okul alkışladı :ddd o gün de mezuniyet mi ne varmış hocalar falan hiç denk gelmedi zaten tıklım tıkış okul velilerden falan. Öyle işte. Sevgilimin oraya gittiğimden haberi olay bittikten sonra oldu. Neyse geldi o da okula, sonra kızın biri gelmesin mi senin sevgilin bu muydu demeye. Evet dedim. Seninkinde de suç var dedi, bu benim sevgilim diye çok korudu kolladı kızı dedi. Her allahın günü geliyor okula sarmaş dolaşlar dedi. Anlayacağınız kız yalan söylememiş boş yere dövmüşüm. Ama insanın adı çıkacağına canı çıkmalı, yapacak bişey yok :d Neyse boynuz yediğimi sevgilimin yanında öğrendim, ona da bir iki tokat attım yüzüğü fırlattım ama yine allem etti kallem etti kandırdı beni ve 3 sene konuştuk. Sonunda öz kardeşi benle başbaşa konuşmak istedi. Bana yaşını, memleketini, işini, okulunu, aklınıza gelecek ne varsa hepsinin yalan olduğunu, hepsinin oyun olduğunu ve bunu haketmeyen biri olduğumu söyledi. Resmen kaç kurtar kendini yeter ayakta uyuduğun dedi çocuk. Allah bir değil bin kere razı olsun geç de olsa gözümü açtı öz kardeşi. İşte dünyada böyle o**spu ç**ukları da var diye hikayeyi uzattım. Ayrıca eklemeliyim ki ağır keko olduğum için pişmanım, utanıyorum. Şiddet kesinlikle çözüm değil. Hepsi hataydı. Kesinlikle böyle şeyler yapmayın ve hayatınıza aldığınız insanlara da benim gibi gözü kapalı güvenmeyin.
13 Yorumla- +1 yıl
süpersin :D dizi gibi :D
- +1 yıl
takip etsene sende :)
- +1 yıl
Evet hiç sorma verilmiş sadakam varmış :d tamam ediyim
En İyi Cevaplar
Bir mağazadaydım ve kızın biri acelesi varmış gibi itip itip elimde olan baktığım şeyleri alıyordu ve söyleniyordu sonra kibarca uyardım dayılandı :D sonra bende toplum içinde bağırarak kavga etmekten nefret ederim gelsene sen bir dedim kabinlerin oraya gittik, ittim onu napıyorsun dedim saçıma yapıştı ayağımla ayağını ezdim :D şey dedi iyiki buraya getirdin mağazada yapsaydın rezil olmuştum dedi mağazada da hiç bir şey olmamış gibi yaparsan çok sevinirim falan dedi. yalvarmadı ama o kaba hareketi millete hava atmak içindi bence :D
13 Yorumla- +1 yıl
oha en iyi olay bu kesinlikle süpersin :D ayakkabını öpsün istermiydin orda :D
- +1 yıl
harikasın :D keşke ayaklarıma kapan deseydin :D mesajada baksan bide :)
Daha önce saç baş kavga etmedim laf dalaşmaları oldu. Ama bir keresinde okulun üst sınıflarından kızlar la laf dalaşı yapmıştık zil çalmasaydı yalvarabilirdim galiba hepsi iri yarı kızlardı ne yiyolarsa artık
7101 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D dur sorıyım sana hayal et?
- +1 yıl
kız geldi tokat attı sana küfür etti teksiniz acımasan napardın? :)
- +1 yıl
iyimiş :D peki dövdün bunu serildi ayaklarının dibine? :D
- +1 yıl
harikasın :D acımasan iyice :) görüntü şu sen ayaktasın kızın kafası botlarının arasında?
- +1 yıl
cidden süpersin :D bas hafifçe :D zafer pozu gibi nasıl yapardın? :D
- +1 yıl
hayal ya cezası olmasa işte :D nasıl basardın yüzüne botunla
- +1 yıl
soruyorum işte niye ki
- +1 yıl
teşekkürler :D nasıl basardın peki yüzüne botunla :D
- +1 yıl
yavaşça mesela botunun altı tam yüzünde :D
- +1 yıl
peki ne derdin kıza yüzü ayağının altındayken :)
- +1 yıl
çok iyi :D peki ayaklarına kapanmasını nasıl emrederdin kıza
- +1 yıl
nasıl yani :D
- +1 yıl
botlarının altını öpse :D napardın :D
- +1 yıl
harikasın cidden kabul et :D
- +1 yıl
ne sorıyım başka :D ne derdin kıza o yerde botunun altını öperken
- +1 yıl
peki :D hiç gördünmü böyle bi olay
- +1 yıl
peki sen yapsan :D botunun altını öperken kız nasıl hissederdin :D
- +1 yıl
filmde gördüm benzerini :D
- +1 yıl
kızı nasıl bakardın peki ayağının altını öptürürken :D
- +1 yıl
adın ne :)
- +1 yıl
pertida durongo yaz youtube a :D bak izlesene :D
- +1 yıl
sana tanrıça Özlem dicem :D
- +1 yıl
orda çıkankarda 36 saniyelik bi video var izle bi yaz sonra :)
- +1 yıl
konuştuğumuz işte :D
- +1 yıl
Now on The View, She Has Her Boots Kissed
böyle yaz :) - +1 yıl
evet ali :)
- +1 yıl
azcık :D yorumlasana biraz detaylı :D
- +1 yıl
en güzel yeri? :D
- +1 yıl
sonu nasıl sence
- +1 yıl
? :)
- +1 yıl
sen olsan neyi farklı yapardın
- +1 yıl
hayal zaten yapsan ama :D
- +1 yıl
peki son soru :D kızın yüzü botunun altında sana yalvarırken kendini nasıl hissederdin kızı ne gibi görürdün
- +1 yıl
kendini?
- +1 yıl
son ya azcık daha detaylı son olarak kızı lafınla nasıl ezerdin botunun altını öperken
- +1 yıl
kole de bide :D
- +1 yıl
bazen sende? :D
- +1 yıl
biraz iyidir :)
- +1 yıl
fazla yok ya :) ama hakedenlere acımasız olanlara hayranlık duyuyorum
- +1 yıl
daha acımasız sorıyım sana aynı soruyu?
- +1 yıl
peki :) kız yerde botlarının dibinde o sırada annesi geldi kızdan daha beter biri ailene küfür edip saldırdı sana napardın :D
- +1 yıl
harikasın sen gerçekten :) onunda yüzüne basabilir misin :)
- +1 yıl
aklıma daha ilginç bişey geldi :D kadın küfür edip sana saldırırken seninde annen gelse napar :D
- +1 yıl
kadın küfür edip vursa ama :D
- +1 yıl
iyimş :D peki sen dövüp annenin ayaklarının dibine atsan kadını :D napar :D
- +1 yıl
ayaklarına kapandırır mı :D
- +1 yıl
annen kadını :D
- +1 yıl
peki ablan gelse kadın sana saldırırken? :D
- +1 yıl
peki dövdü kadını :D kadın ablanın ayaklarının dibine serildi?
- +1 yıl
iyimiş :D basarmı ayakkabısıyla yüzüne
- +1 yıl
normal çoğunun anladığını sanmıyorum :)
- +1 yıl
olsun ne var bunda :) ablan nasıl basar sence
Kavgaya girmemeyi tercih etsem de evet saçına yapışıp etrafta öyle sürükleyice bırakmam için yalvarmıştı az
16 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D ayaklarına nasıl kapandı :D
- +1 yıl
süpersin :D acımasan istermiydin :)
- +1 yıl
takip edermisin bu arada sende :)
Kızlar Ne Diyor
Kiz benim hayatimda ilk defa 11. Sinifta sacimi cekti bir kiz romandi zaten ben 155 o 175 jakxoaoaksk sen kalk kiza kufur et cok sinir etmisti ama beni. Tamda arkami dondum gidiyorum bir yapismis sacima aman tanrim o ne sac cekmekti kizlar ayiramadi da erkekler ayirdi en son OZKSKSKS ama asla dusmedim asla beni yere dusuremedi kaoakkakaksks tek ovundugum bu. Kavgayida hic sevmem hep anlasarak konusarak cozmek isterim ne ayip kizlarin sac bas yolusmasi ya ama yedik yani ben yapamiyorum cani acir diye
12 Yorumla- +1 yıl
hayal et ama acımasan :D
Okadar çok varki hangisini anlatsam. Orta son lise bir arası inanılmaz kavgacı bir insandım etrafımdaki yakın arkadaşlarımın da benden farkı yoktu. Full cahillik tabiki. Mevzu çıkarıp çıkarıp okul çıkışına kızları çekerdik saç baş teke tek kavga ederdik dövdüklerimizi bide o sırada kameraya çekerdik. Kavga ettiğim kızın taa okulunun çıkışına bile gittiğimi bilirim otobüse binip dövmek için. Saçma salak ergence hareketler işte. Çoğunun sebebini bile şu an hatırlamam muhtemelen saçma sapan mevzulardır. Ama akran zorbalığını yaşayan yaşatan insanlar her okulda var. Büyünce çok saçma bir mevzu olduğunu anlıyor insan. şu an ozaman dövdüğümüz kızları görünce utanıyorum helallik alıyorum. Yapmayın yaptırmayın! Tabi bu psikolojik sorunların yarattığı sonuçlar ben babamdan çok dayak yerdim belkide ondan bu saçma salak hareketlerim vardı o dönem. Genelde sorunalrı olan çocuklar zorbalık yapıyorlar akranlarına. Psikolojik destek alınmalı.
14 Yorumla- +1 yıl
haklısın :) peki hiç hakeden birine yapmadın mı :)
- +1 yıl
Yetişkinlik evresinde de sıkıntılı insanlarla çok denk geldim olabildiğince alttan almaya çalıştım yapamadığım yerde ortamı terk ettim çünkü olgunluk budur. Ha şu an bir mahkemem var yeni ama benimle alakası olmayan bir olay. Benim gibi olgun düşünmeyen bir arkadaşım gece klübünde geçen sene kadının kafasına şişeyi geçirdiği ve bende o sırada tanık olduğum için sahit durumundayım onunla beraber gidip geliyoruz mahkemelere. O hala benim olgunluğuma erişmedi bu karakterle alakalı bazıları çok hırçındır bazıları kendini törpüler. Unutmamak lazım Deveden büyük fil var kimsede kendini üstten görmemeli :)
- +1 yıl
valla süpersin :D
- +1 yıl
ama anlat bari bitanesini ayaklarına kapanan oldumu dövdüklerinden :D
+1 yılBiriyle kız kavgasına girmem. Girsemde bu genellikle kızlarla yapılan bir kavga olmuyor. Ben bir kıza bunu yapmam. Bu belki benim vicdanımla alakalıdır. Ama birine bu kadar kin tutmam. Tutsam da fiziksel şiddetten farkli yollar ararim. Dunyada bu kadar kadınlar ezilirken, gelipte bir tekme ben atmam.
Ama eğer ki oldu da böyle bir kavgaya girşmissem ve bu kişi kız erkek farketmeksizin ayaklarımın altındaysa, ona elimi uzatırdim. Bu benim için daha güzel olurdu. Ayrica zaten onu yere düşünmüşüm. Orada güç gösterisi yapmak sacma olur20 Yorumla
+1 yılBen kavga etmem zıvanadan çıkarırsa karşımdaki çıldırırım ama sonrası onun zararına olur. Çünkü ben kolay kolay ona vurmak gibi bir hata yapmam sinirlendirdi mi sakin durup kışkırtırım. Sonra yaptığı her hareketin bedelini daha farklı şekilde öder. Bana vurması benim işime gelir. Kendine kendi sinirinin kurbanı olur. Bir kere böyle birşeu oldu saçma bir şekilde biri kendini attı ortalığa vay şöyle vay böyle baktım salak salak konuşuyor ben daha çok sinir ettim bu delirdi 😂 İnternetren yazışıyorduk o ara sonra yüz yüze gelince benden özür diledi halbuki dövecek diye tüm küfürlerini yazdıklarını ss almıştım :(
25 Yorumla- +1 yıl
iymiş :D peki ayaklarına kapansın istermiydin acımasan :D
- +1 yıl
Ben zaten acısam tahrik edip kötü duruma düşürmez tepki verirdim. Ki benim sinirim çok üst düzry böyle baya cinnete gelirim. Vururum vurmasıns ama vururken bile dikkat ederim sadeve canınu yakarım zarar vermem. Birinindr ona vurduğum için bana yalvarmasını istemem
- +1 yıl
ama sonunda kapanmasın mı ayağına :D
- +1 yıl
Eğer ilk dediğim seçeneği yapmışsam beni deli etmiş ve ben onun bana vurmasını sağlamışsam amacım zaten pişman etmek ve bana yalvartmak. Ama ben ona vurduğum için böyle birşey yapmasını istemem
- +1 yıl
+1 yılSaç başa bi kuzenimle kavga ettim onuda boynundan bogarak duvara yasladım katil olmama ramak kala annemler elimden aldı bide okulda birinin eline kalem saplanmıştım sonra aileler birbirine girmiş mahalle kıyamet alanına dönmüştü normalde kavgayı seven biri değilim öyle şeylerdende hoşlanmam 😃
24 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D ayaklarına nasıl kapandı :D
- +1 yıl
😃😃Valla normalde çok sakin bir insanım bu ikisindede bıçak kemige dayandıgı için öyle oldu
+1 yılDaha lise 2 deyim. Tabi üst sınıfın kızları bize bebe felan diyo. Ben yasitlarima göre çok uzun olduğum için bana zürafa diyorlardi. Bende ''tatlım bu zürafa her an sizi ezebilir'' demiştim. Kız bana keko keko hareketler yapınca. Kızı cama firlattim. Sonra o kızların yediği haltlari sevgililerine anlatmakla tehdit ettim. Kızlarda bir yalakalik başladı. Sonra hepsinin mezuniyette kirli işlerini ortaya döktüm çünkü çantamı çamura atmışlardı. 😉
16 Yorumla- +1 yıl
oha süpersin :D
- +1 yıl
😂😂
- +1 yıl
ayaklarına kapansın istermiydin acımasan :D bide takip etsene sende :)
- +1 yıl
- +1 yıl
Ayaklarıma kapanmalarini istemezdim. Yalakaligi sevmem. ( tamam takip edicem)..
- +1 yıl
yaptırmalısın bence :D
+1 yılGenel olarak kavga etmem. Ağız dalaşına girip seviyemi de düşürmem. En son lisedeyken kızın biri ezik diye dalga geçiyordu benimle.
Arkadaşlarının yanında kolundan tutup tuvalete kitlemiştim. 2 ders orda kalmıştı. Birdaha da birseyini duymadım bana karsı.14 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D
- +1 yıl
Öyle
- +1 yıl
acımasan peki ayaklarına kapansın istermiydin :D
- +1 yıl
Hayır.
Bir sene önce arkadasimin dogun günü partysine gitmistim. Sevgilimde ordaydi.
Orda bir kiz vardi, kendisini sevgilime yapistirmis ayrilmiyordu. Bende sinirde kizin yanina gidip sacindan cektim. O da beni bir masanin üstüne itti. Birbirimizi tokatladik, ama o daha kuvvetli oldugu icin, en cok dayagi ben yedim :)11 Yorumla- +1 yıl
olsun cesaretin süper :D
Lise zamanin da bir kavgam olmustu kimse oyle yapmadi ama beni bir ara bir kaç kız malesef üstüme cullanip yatırmıştı yere resmen bende ki cesarete bak 3 kıza kafa tutuyorum özür dilemişti bu olaydan bir kaç ay sonra da özür dileyip birseye ihtiyacın olursa yaz demişler di çok garip zamanlar di ya xolxkdndkdkd
15 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D peki acımasan istermiydin :D
- +1 yıl
acımasan işte nefret ettiğin kız ayaklarına kapansın istermiydin :D
- +1 yıl
Isterdim tabiki yalvarmasini yapma etme demesini ben de o acımasız ruh var lise de ki olayım da ders sırasın da atışmıştık zil çaldı tesefus oldu neyse hoca gelecek bak kızım benimle oyle konuşma bilmem ne şekil de üzerime gelip beni tehtit etmişti bende sen kimi tehtit ediyorsun diyebsac bak bir birimize girmiştik o zamanlar bronş takıyorduk 6 yıl geçti üstünden sanırım enson o bronşdan tutup ya sürükledim ya boğacaktım az kalsın zjkdkslsns
- +1 yıl
süpersin :D
+1 yılBenim gözlerim çekik ve japon denmesinden hiç hoşlanmıyordum. Kucukken okulda tanımadığım kızın biri merdivenlerdeyken japon demişti kızın saçını başını yoldum. Kız ağlaya ağlaya koşup sınıfına gitti. Sonra hoca geldi o hoca benim derslerime girmiyordu ama ablamın hocasiydi beni tanıyordu seviyordu. Noldu dedi ben de anlattım böyle dedi diye sınıfını biliyor musun dedi ben bilmiyordum ama deli cesaret biliyorum dedim sonra üst kata çıktık bir sınıf attım içimden de dua ediyorum inşallah doğrudur diye kız harbiden oradaydı arka sırada sandalyenin orda saklanıyordu 😂 nasıl mutlu oldum onu görünce baya kızdı hoca na o da özür dilemişti sanırım tam hatırlamıyorum
19 Yorumla- +1 yıl
iyimiş eline sağlık :D
- +1 yıl
ayaklarına nasıl kapandı :D
- +1 yıl
Sağol 😅😂
- +1 yıl
Kapanmadı hoca üstüne gidince özür diledi sadece
- +1 yıl
- +1 yıl
Ne bu takip merakı sende
- +1 yıl
:(
- +1 yıl
peki acımasan ayaklarına kapansın ister miydin :D
- +1 yıl
İsterim tabi
+1 yılBen kavgadan nefret ederim sac bas yolmalar benim firtarima aykiri dövecegim varsa direkt tekme yumruk girisirim ama onun icin baya baya bi damarima basilmasi gerek. Konusarak anlasma taraftariyim. Ömrümde sadece bir kere kavga ettim gecenlerde daha dogrusu laf atismasiydi annem ve babamla birde :D :D komikti ama
15 Yorumla- +1 yıl
iyimiş nasıldı :D
- +1 yıl
Konsoloslukta gerekli belgeleri getirmis olmamiza ragmen isini yapmayan bir memur bagirip cagiriyordu ama öyle böyle degil cirkef tam cirkeflik akiyor yani sonra babam annem de yanimdaydi babam hala niye yapmiyorsun diye yirtiniyor :D annemin yapisi yumusaktir hic kavgaya gelemez sakin sakin konusuyordu sonra o kadar sinirlendim ki haksiz yere isimizi görmüyor önümüze tas koyuyor cok sinirlendim bi bagirdim icimden canavar cikti kadin anam babam sok oldular benden beklemiyorlardi 😂😂😂😂😂😂😂😂 sonra biz cikarken güvenligi cagirmaya kalkti kadin biz merdivenlerden inerken o güvenliklerin yukari kosusunu görmen gerekti 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 gören de sanacak at üstünde ülke feth etmeye gidiyorlar 😂😂😂😂😂sonra hey biz burdayiz falan dedik durdular bizim derdimizi dinlediler hahahahahahahahahahahhahagagagahahahahh
- +1 yıl
Hayatta en zevk aldigim sey güvenliklerin merdivenlerden kosusunu izlemek 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
- +1 yıl
iyimiş :D hak etmiş ama :D
- +1 yıl
o kadın ayaklarına kapansın istermiydin acımasan :D
+1 yılokuldaki kavgamda elektroşok götürmüştüm, tutanak tutup yurttan attılar ama ben durur muyum durmadım, Meb e şikayet ettim yurt hakkında soruşturma başlattırdım bazı konular vardı, sonra siyasetçi arkadaşlarımın yardımıyla yurda geri alındım hassfsfsf
33 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D dövdün mü :D
- +1 yıl
dövmek ne kelime ağzına sı*tım onun, herkesle uğraşmaması gerektiğini öğrendi, abla diyor artık bana, birde bu olayları ben 9. sınıfken yaptım, o günden bu güne okuldaki herkes reis diyor hahaha
- +1 yıl
süpersin :D ayaklarına nasıl kapandı peki :D
Lisede bi kız kavga etmem için laf atmıştı damarıma basıp ona dönüp cvb vereceğimi düşündü ama yönümü bile dönmedim oda kudurdu resmen yerleri tepikliyordu 😂😂 yani benim için yerleri tepikleyen olmuştu 🤷♀️
220 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D acımasan peki ayaklarına kapansın istermiydin nefret ettiğin bi kız :D
- +1 yıl
nasıl yani :D :D
- +1 yıl
teksiniz geldi tokat attı sana küfür etti napardın :D
- +1 yıl
iyimiş süpersin :D peki dövdün bunu serildi ayaklarının dibine? :D
- +1 yıl
cidden harikasın kabul et :D görüntü şu sen ayaktasın kızın kafası botlarının arasında? :D
- +1 yıl
bas yüzüne zafer pozu gibi nasıl yapardın :D
- +1 yıl
- +1 yıl
peki ayaklarına kapanmasını nasıl emrederdin kıza orda :D
- +1 yıl
acımasan ama öyle hayal et :D
- +1 yıl
mükemmelsin :D peki napsın yerde ayaklarına nasıl kapansın :D
- +1 yıl
neden ya hayal et bunuda bari :D napsın yüzü botlarındayken nasıl kapansın ayaklarına :D
+1 yılBi yabancı ablam vardı okulda türk değildi tesadüfen tanıştık biri sana bulaşırsa gel bana döverim falan demişti bigün bahçede yürürken bu kızı sıkıştırmışlardı sonra ben atladım araya o beni koruyacaktı ben onu korudum jwjsjwks
14 Yorumla- +1 yıl
süpersin :) ayaklarına kapandı mı :D
- +1 yıl
En son vuruyordum kız ağlamıştı somra müdür gelince kaçtık wjsjwjsj
- +1 yıl
eline sağlık :D
- +1 yıl
+1 yılOkulun popüler kızlarına bulaşmıstım birine kafa tuttum hepsi birden geldi hayr kucukte biseyim biri yeterdi ama neyse 5 kisi ustume geldi sanarsın danaya giriyor serefsizler yalvarma kısmına gecmeden ilahi bir yardım eli uzandıda son anda kurtuldum
13 Yorumla- +1 yıl
ayaklarına kapansınlar :D
- +1 yıl
O işi farklı yollardan halletim 😉akıl bilekten gücludur
- +1 yıl
haklısın :) ama kapansalar güzel olurdu :D
+1 yılBen saçından tutup voleybol sahasında sürüklemiştim İstiklal Marşı'nda güldü diye kavga sonrası tabi kötü şeyler söylemişti konuşmadan kavga etmem önce konuştum elbette ✋ pek bişey söylemeye hali kalmamıştı yalvaracak kadar 😄
17 Yorumla- +1 yıl
oha çok iyi eline sağlık :D ayaklarına nasıl kapandı :D
- +1 yıl
Dedim ya hali kalmadı onu yapmaya 😂 öğretmenler falan kameralardan izleyip izleyip durmuşlar 😂🤦🏻♀️
- +1 yıl
peki acımasan istermiydin :D
- +1 yıl
Yaptıklarına bağlı çok kötü biseye sebep olduysa yaptıkları ya da kötü bişey yaptıysa isterdim asla unutmasın diye 😄
- +1 yıl
ayakkabını öpsün? :D
- +1 yıl
Belki 🤭
- +1 yıl
hayal et biraz :D
+1 yılHiçbir kızla saç saça baş başa kavga etmedim. Bazen saçını başını yolup kel bırakasım geliyor ama artık çocuk değiliz yetişkiniz ve olaylar öyle kalmaz bunun bir sürü adli süreci olur. Değmez. Yasal yaptırımlardan korkarım.
13 Yorumla- +1 yıl
acımasan peki :D
- +1 yıl
Acımıyorum zaten sadece işin hukuki yasal boyutundan çekiniyorum dedim.
- +1 yıl
takip edermisin sende :)
+1 yılDövdükten sonra bir daha vuracakken ben sana yemin ederim birşey demedim diyen çok oldu tabiki ahahhahaha
35 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D ayağına kapanan peki? :D
- +1 yıl
Bio..
- +1 yıl
Nooo
- +1 yıl
acımasan istermiydin :D
- +1 yıl
Hayır
+1 yılÖyle bisey olmadi ama tarkan konseri sirasinda baska bi gruptan kizin bize cemkirdigini ve konser esnasinda sirt üstü düstügünü hatirliyorum cok gülmüstüm.😁
11 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D nasıl düştü :D
+1 yılOrta okulda bir kız beni tuvalette dövmeye kalkıştı baya ben elimi yıkarken sırtıma vurdu sertçe, bir sinirlendim kızı parçaladım 👉🏻👈🏻 sonra da özür dilerim diyip tuvaletten çıktı o kadar
13 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D ayaklarına kapandı mı :D
- +1 yıl
Yok be o kadar değil
- +1 yıl
Ki zaten kızın dövme nedeni benim biseksüel olduğumu öğrenmişti, güya arkadaşından hoşlanıyormuşum falan.. Sırf bu yüzden insan mı dövülür ya
+1 yılKız kavgasi bana çok ezikce ve çingence geliyo eğer kavga cikarsa takmam laf etmem soz etmem hatta o kişiyi baştan aşağı süzer kahkaha atarak yoluma bakarim kaos seven biri değilim ztn haklı olduğumu elbet bir gün öğrenir ve arar benimle buluşup benden özür dilerler lise zamaninda bir kiz özür dilemisti yalvarmisri ses kaydina alip tüm okula yaydim pismanmiyim hayır ama hak ediyosa yapın masum birini küçük dusurmek için değil yoksa bu sizin zayıflığıniz olur sorunun cevabı:evt yalvaran oldu
13 Yorumla- +1 yıl
süpermiş :D ayaklarına kapandı mı peki :D
- +1 yıl
Annesiyle ayağıma gelip özür dilemişlerdi ayağıma kapanicak kadar gerizekali zayif. Birine rastalamadim ama illaki vardir
- +1 yıl
kesinlikle çok iyimiş ama :D
+1 yılHayır bı tanesi beni okul çıkışı parkta evire çevire dövdü valla gikimi çıkaramadım ben kapanacaktm ayağına tövbe bı daha karışmam yesinler birbirini 😂😂😂
18 Yorumla- +1 yıl
süpermiş :D acımasan peki istermiydin :D
- +1 yıl
İviiit😂😂
- +1 yıl
takip etsene sende bu arada :D
- +1 yıl
Arada ilistiriyosun bunu da yani 😂
- +1 yıl
detaylı sorucam sana ondan :D mesaj atsan da olur :D
- +1 yıl
Detayı yok direkt böyle oldu 😄
- +1 yıl
başka sorucam ama takip et işte ben ettim :D
- +1 yıl
öyle saç baş kavga etmedim (yelloz gibi) çünkü boksörüm ve boks öğrenmemin nedeni dışarda insan pataklamak değil medeni bi şekilde spor yapmak ve bunuda başarıyorum bir sürü maçlara çıkıyorum
15 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D kolay gelsin peki acımasan istermiydin :D
- +1 yıl
ayaklarına kapansın o zaman? :D
+1 yılKavgacı biri olmadım hiçbir zaman, kavga yapacağım bir durum olmadı yani. Bikeresinde bi kızı saçından tutup bahçede sürüklemiştim sadece. Kız o günden sonra hep saçını kısa tuttu 😅
11 Yorumla- +1 yıl
e iyimiş :D acımasan istermiydin :D
+1 yılNormalde kavga etmem kavgacı biri değilim ama yalvaran oldu bırakmadım sebebi şuydu kız bana sinir olmuş ama kuzenime tokat atmıştı 3 kişi tek görünce biraz tartaklamışlar o şekilde oldu
17 Yorumla- +1 yıl
iyi yapmışsın :D nasıl kapandı ayaklarına :D
- +1 yıl
Ayaklarıma kapanmadı yaa yere düşmüştü bana bakıp ne olur gidelim dedi sadece öyle zaten bir kere kavga ettim oda buydu 😂
- +1 yıl
acımasan peki kapansın istermiydin :D
- +1 yıl
Gerek yok istemem ben işime bakarım 😂
- +1 yıl
bi hayal etmedin :D
- +1 yıl
Böyle bir şeyi niye hayal edeyim 😂
- +1 yıl
sordum işte takip et bari :D
+1 yılAçık konuşim 😅 ben kimseyle saç baş kavga etmedim hiç nedeni ellerimin hafif narin olması ben ona 1 vurupta o kızın eli ağir olupta bana 10 vurmasini istemem RİSKE SOKMAM KENDİMİ
13 Yorumla- +1 yıl
hayal et peki acımasan kız senden güçsüz olsa :D
- +1 yıl
Yine vurmam
- +1 yıl
Üzülürüm kıza
+1 yılŞiddetin her çeşidine karşıyım. Ama lisedeyken bir kere olmuştu kiz beni biir kere saçımı asilmisti. Ben onu sacini koparircasina çektim. İyi kopmamisti saçı nssjhxhxbdbd
27 Yorumla- +1 yıl
süpersin :D ayaklarına nasıl kapandı :D
- +1 yıl
Kapanmadı sonra ben zaten hicbirsey olmamış gibi konuştum o kızla jojovvohjov
- +1 yıl
peki acımasan nasıl kapansın isterdin :D
- +1 yıl
İstemem ya
- +1 yıl
hayal et ama ya acımasan :) takip etsene :)
- +1 yıl
Niye takip edeyim?
- +1 yıl
detaylı sorucaktım :)
+1 yılOlmadi dusmanin bile kahpesini secmedim kavgada ya var ol ya da hic bulasma olacaklari dusunmeden cikcaksin o yola ama kavga ettikten sonra yani kavgayi bitirdikten sonra ozur dilemek oldu onada ne derler biliyorsunuz efendim bukemedigin eli opeceksin bende bukemesem bende operim ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
iyimiş :D peki acımasan ayaklarına kapanmasını istermiydin :)
- +1 yıl
Istemem
Ben çok kötü kavga ettim hastane stajinda doktor odasında bana sallihordu bende koridordan duydum bunu girip saçlarından tutup surukledim mahvettim saçlarının bir kısmı elimde kalmıştı arkamdan konuşmaması gerektiğini öğrendi bu sayede uzaklaştırma aldı
15 Yorumla- +1 yıl
oha iyimiş :D
- +1 yıl
peki acımasan ayaklarına kapansın istermiydin :D
- +1 yıl
süpersin :)
+1 yılYalvartmak ayaklarına kapatmak zorbalığa girer kim olursa olsun hoş birşey değil hatalıysa özür diletir el sıkılır yoluna bakarsın fazlası çirkeflik dir
15 Yorumla- +1 yıl
hayal et ama acımasan :)
- +1 yıl
Kız kavgasına karıştığım oldu saçlarından tutup kafasını dizime vura vura dudağını patşattığım oldu kız yürüyemem işti sersemlikten acımıştım haline bazı durumlar insanı insanlıktan çıkarıyor ama ilk ve sondu bidaha öyle birşey yapmadım pişman biel oldum
- +1 yıl
yanlız süpersin :D pişman olmıcak kadar acımasan ayaklarına nasıl kapandırırdın peki :)
- +1 yıl
Ayağa kapandırma fetişin mi var?
- +1 yıl
hakedenlere acımasız olanlara hayranlık duyuyorum suç mu :)
- Daha fazla (250)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat