Küçük yaşta anne babasını kaybedinde yurda yerleşip, azmedip kaymakam olmuş. Devletin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir diyor. Ben çok duygulandım gerçekten.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı. Allahına kurban adam gibi adam iki yıl görev yaptı ilçemizde Allah kendisinden razı olsun anasının babasının mekanı cennet olsun inşallah şu an malatya da görev yapıyor kendisi inşallah dahada yüksek makamlara gelir çünkü kibarlığı insanlığı eğitime verdiği önemi takdiri şayandır ben kendisinin hayat hikayesini biliyordum zaten ama burda görmek ayrı bir duygulandırdı
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbaska bır acıdan bakarsak cocuklugu genclıgı bızce yalnız ve sıkıntılı gecen bu kısılerın geleceklerı bı nevı garantı altında oluyor.. cunku devletın ayırdıgı bır kadro kontenjanı var bu kısılere.. belkı normal bır yasamı olsa bugun lımoncuydu.. ve evet devlet kesınlıkle sahıp cıkmalı orası baska.. yalnız devletın oldugu yerde zulm goren oldukca fazla ınsan oldugunuda unutmayalım.. adaletın oldugu yerde zulm olmaz!
01 Yorumla- +1 yıl
Bende yurtta kalıyorum bu işten ne anladın diyecek olursanız ne kadar bize mesleki açıdan hakta tanınsa kolay değil. Burada yaşamayan demek istediklerimizi anlayamaz söyleyecek o kadar sözümüz var ki içimize yara olmuş en basiti gençliğimin yok olduğunu en güzel yaşlarımı hep göz yaşı içinde geçirmek çok ağrıma gidiyor sizin düşündüklerinizin aksine
- Aile & Toplum konusunda 5,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan kendini bilir şükür eder vefayi da ogrenirse vatana millete hayri olur azmin elinden calismanin elinden kurtulan yoktur. Rahat ve sefa icinde büyüyüp baltaya sap olamayanlarda var imkanlar kısıtlı olsa da calismanin kölesi olanlar basarinin da efendisi olmayi basariyor
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
41Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılHer zor durumda olan değil de En Dibi Görenlere devletin elini uzatıp onları geleceğe hazırladığına inanıyorum. Buna dar gelirli veya zor durumda olan şehit çocukları da dahil. O çocuklar devlet eliyle yetiştirilip, devletin de önemli birimlerine yerleştiriliyor. Kaymakam dediğin daha ne ki... Olması gereken de bu zaten. Çünkü elinoğluna önemli vazifeler verdiğinde onun ne yapacağı belli olmazken, Devletin eliyle ve şevkatiyle yetiştirilen, terbiyesini alan bir nesil ise babasına yani DEVLETİNE ZERRE İHANET ETMEZ.
Bazı dizi ve sinema senaryolarında da bu konu ele alınıyor zaten.
O Devlet terbiyesiyle yetiştirilenlere ne mutlu!11 YorumlaDevlet dediğin eba çekmiyor diye öğrencileriyle dağın başına çıktığı için oracıkta kalp krizi geçirip ölen öğretmendir. Ben 1000 odalı sarayına günlük 10 milyon harcayan, başına örtüyü çekip Allahı dilinden düşürmeyip altın musluklarla su içen şahsiyetsizlere devlet falan demem.
20 YorumlaZihni çöpe dönüşmeyen
Ruhu da ezik olmayan insanlar için umut verici bir örnek ve konuşma...
Ama aşağıdaki ezik ruhlu mankurtların yorumlarına bakınca da bir kez daha anlıyoruz ki, bu ülkedeki eğitim sisteminden bolca ezik ruhlu mankurt çıkıyor; kendi değerlerine düşman ve özgüvensiz angut...10 YorumlaAllah yolunu acik etsin o anlatigi ilk gece kardesi yatmadan yatamadigini söyleyince kalbime asiri dokundu böyle birseyin empati yapilmasi okadar zorki insan yapmak bile istemiyor o durumu düsünce bile okadar aci veriyorken kim bilir onlar ne acilarla büyüdüler
10 Yorumla
+1 yılCemaat yurdudur. Herkes böyle şanslı değil , bazıları kısa yola sapamıyor, dürüst uzun yolu seçiyor. Şimdi vali, kaymakam olmak zor çünkü hükümet riyakati hiç önemsemiyor, eskidende böleydi ama şimdi çaycısına kadar bizden olsun diyorlar bölece zamanı gelince patlayacak bu adaletsizlik ben mecburiyetten yurdun müdürü ile evlenen kızlar bilirim, kimsesizlik zor, sevmeden, güvence için evleniyorlar
00 Yorumla
+1 yılSayın Kaymakam... Gelsin bir de bizim ortamımızı görse ne yapar acaba. Başarılı veya suça bulaşmamış çocuklar için doğru. Ama kendisinin de istisna olduğunu hepimiz biliyoruz. O ortamlarda yıllarca ben bulundum. Neyse sayısı artması dileğimle.
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konuşmayı dinlemedim ama yurtta yetişen çocukları 18 den sonra okurlarsa devlet okutuyor ve lise mezunu olanlarını bile memur yapıyor. Devletin kendi yetiştirdiği başarılı birini kaymakam yapmasına bile tuhaf tuhaf yorumlar gelmiş.
20 Yorumla
+1 yılGeldigi yeri unutmayan egosuz nankor olmayan birinin konusmasi
40 YorumlaTürkiye cumhuriyetinin olduğu yerde kimse kimsesiz değildir... helal olsun böyle vatan evlatlarına... vatana hizmet namus şereftir
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkendisi istisnadır, yurtta büyüyüp hayatı kaymış onlarca birey gösteririm. dahasını yazarım da neyse. aynen kaymakam bey.
21 Yorumla- +1 yıl
Örnek, aleyna çakır.
Gerçekten insanlara örnek olabilecek biri. Konuşmasından çıkan izlenim buydu benim için. Ne hayatlar var , şükretmeliyiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi dönem kaymakam olmuş bilmiyorum ama şu zamanda kaymakam olmak için yükseklerden siyasi bağlantınız olmadan Kaymakam olmanız mümkün değil... hatta devletin herhangi bir memurluğuna girmek bile neredeyse imkansız
10 YorumlaAnnesiz ve babasız büyümek çok zor Videoyu izlerken ürperdim.. Bence sahip olduğumuz güzel değerlerin kıymetini bilmeliyiz
10 Yorumla
+1 yılDuygulanacak, büyütecek veya küçültecek bir durum göremedim, yeteri kadar olağan bir durum, sonuçta yaşamla yaşadıkça yüzyüze her kimse 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞimdi bu adamın yaşı nerden baksan 45 50. Kücüklüğüne in bakan a partisi b partisi ama adam özellikle bakana ve cumhurbaşkanına teşekkür ediyor. Evet devlet güzeldir sorun yok ama az mı görüyoruz cocuk esirgeme kurumlarında tacizleri
10 Yorumla
+1 yılDevlet ancak kendisi gibi düşünenlerin yanında veya arapların kürtlerin. Bizi ancak vergilerle sömürüyor.
146 Yorumla- +1 yıl
Doğudakiler elektriği kaçak suyu kaçak hayatları kaçak yaşıyor. Onların kaçak kullandıkları elektriğin parasını kendi cebimizden ödüyoruz.
Onların kaçak kullandığı elektriği ödemek zorunda mıyım? - +1 yıl
Bu seni ilgilendirmez hanımefendi.
- +1 yıl
Hükümet oyun büyük çoğunluğunu doğudan alıyor. Tabi ki hükümette doğuya yatırımlar yapıyor. Bu bir gerçek.
- +1 yıl
Neticesinde Kürtleri Arapları bizden daha fazla önemsediği kesin.
- +1 yıl
Türkiye'de Türkçe konuşulup Türkçe tabela olur. Sırf birileri rahatsız oluyor diye Andımız ve TC ibaresi kaldırıldı. Bu nasıl tezat?
Kimin Türk'üm demek zoruna gider? - +1 yıl
Bunu yönetene soracaksın. Araplardan geçinen o.
- +1 yıl
Bana göre hem Kürtçe hem Arapça yasaklanmalı. Türkiye'de ortak dil zaten Türkçe. Diğer dillere hiç gerek yok.
- +1 yıl
Az önce Kürtler ve Araplarıj üstte tutulduğunu söyleyen sendin? Daha az önce Şanlıurfa da kaçak trafo yaptıran köyü polisler bastı. Devlet bize tolerans tanısaydı bunu yapar mıydı? Devlet görevini yerine getirip kontrol etmşyorsa bunu tüm Kürtlere yıkamazsın. Tepki gösterdiğim nokta buydu.
- +1 yıl
Evet üstte tutuluyor suriyeli Kürtler ve Araplar Türk vatandaşından daha iyi şartlarda. Doğu'da kaçak kullanma olayı var mı?
Var.
O kaçak kullananlar üstelik Tedaş ekiplerine taşlı sopalı saldırıyor mu saldırıyor. Oraya gelen jandarmaya saldırıyor mu?
Saldırıyor.
Doğu'da iki farklı kesim var. ağırlıklı ya AKP ya HDP.
Boş boşuna neden bu halk AKP'ye oyunu atıyor?
İcraat yaptığı için.
Yoksa HDP'e atardı.
Anladınız mı hanımefendi? - +1 yıl
Yahu ben sana ne diyorum? Devlet bize tolerans tanısaydı az önce kaçak elektrik kullanan köyü basar mıydı jandarmayla? Susar köşesine çekilirdi. Ayrıca Akp'ye oy veren sadece doğulular mı? Türkler mendil mi sallıyor oy zamanında? Eee o zaman size ne icraat sunuyor da oy veriyorsunuz?
- +1 yıl
Doğu'da haneler kalabalık ve özellikle aşiretler yoluyla AKP'ye ağırlıklı oy kazandıran kitleler var.
- +1 yıl
Anadil Türkçe dedim. Diğer diller yasaklanmalı tabiki. Bu ülkede TC ibaresi ve Andımız yasaklandı be. Sırf bazı ırkların zoruna gittiği için. Kürtçeyi kaldıran AKP yönetimi.
- +1 yıl
Türklere köpek diyemezsin. Terbiyeli konuşursan sevinirim. Ben Kürtlere argo hakaret edici bir dil kullanmazken senin böyle konuşman doğru değil.
- +1 yıl
Andımızdan rahatsız tek akp değildi. Başka kesimlerde var. HDP, Kürtler veya herhangi ırklar
- +1 yıl
yahu rahatsızsa rahatsız bundan bana ne? Sen kalkıp sırf birini Kürtçe konuştu diye öldürüp hapse atarsan. Dillerini yok etmeye çalışırsan ki az önce bunu savunuyordun tabii ki rahatsız olurlar. Şimdi Kürtler aynı şekilde Türkçe'den rahatsız olup dilini yasaklasaydı sende nefret etmez miydin?
- +1 yıl
Sende dediğime geldin. AKP'e desteği ağırlıklı Kürt kesimde veriyor. Burası adı üstünde Türkiye.
Kimse bizim dilimizi yasaklayamaz. Dilimize göz dikenin gözünü... - +1 yıl
Uluönder başkomutan Mustafa Kemal Atatürk bu ülkeye Türkiye adını verdi. Kimse bu Ülkeyi ve dili bölemez.
- +1 yıl
Sorularıma cevap vermiyorsun anlaşıldı. Şimdi yazdığım her şeyi unut ve bu yoruma odaklanıp tek tek cevap ver. Tam olarak "Burası Türkiye, sadece Türkçe konuşulur" dedin. Türkler kadar Kürtler, Zazalar hiç mi omuz omuza verip bu ülkeyi savunmadı? Boşuna mı Urfa'ya şanlı, Antep'e Gazi unvanı verildi? Her neyse.. Kürtçe yasaklanmalı dedin. Şimdi empati kur ve şöyle düşün. Kürtler, Türkçeyi yasaklasaydı sen de nefret etmez miydin onlardan? Bak az önce "Dilimizi kimse yasaklayamaz, göz dikenin gözünü çıkarırız"dedin. Kürtler de tam olarak senin yaptığın ırkçılığa maruz kalıp yasaklanmayı yaşıyor. Senin yaptığın gibi diline karışanın gözünü oyarım dedikleri için sizlerin dışlanmasına uğruyoruz. Bu yobazlık değil midir? Allah'a şükür Atatürkçüyüm ama senin Atatürk'ün ilkesi olan HALKÇILIK'dan gram haberin yok. Sonra ben Türküm diye geçinme bana.
- +1 yıl
Her Atatürkçü halkçı olmak zorunda değildir. Bende Mustafa Kemal Atatürk'ün milliyetçi ilkesi ağır basıyor. Bana yobaz diyerek hakaret etmezsen sevinirim.
- +1 yıl
Ayrıca şu an Türkiye'yi bölmeye çalışan bir kürt terör örgütü var. Hiç Türk terör örgütü gördün mü?
fetö bile Erzurumlu bir Kürt.
Demek ki neymiş Türkiye karşıtı yine Kürtler - +1 yıl
Madem Kürtçeyi kim yasakladı?
Bunu bana açıkla sjsk
Niye Kürtler daha çıkıp terörist oluyor?
- +1 yıl
Sonuçta fetö elebaşı kürt
- +1 yıl
Kusura bakma ama kürtler nankör.
- +1 yıl
Kenan Evren paşadan daha öncesinde İsmet İnönü paşa bile Kürtçeyi yasakladı.
- +1 yıl
Banane RTE'den
- +1 yıl
Ayrıca bir dilin yasaklanmasının bir sebebi var ki yasaklandı. Kimse sebepsiz bir dili yasaklamaz. Kenan Evren lazca'yı da yasakladı. Bu yasakları kaldıran yine RTE oldu. Demek ki RTE Kürtleri tutuyor destekliyor. Sen şimdi RTE desteklemez diyemezsin. Hükümet Kürtlerden yana.
- +1 yıl
İsmet İnönü'de bu ülkenin kurucularından bir paşa bu dili niye yasaklasın kardeşim?
Mustafa Kemal Atatürk'ün silah arkadaşı olan bir insan durduk yere zevk olsun diye kürtçeyi yasaklamaz. Kürtler geçmişten beri Türkiye'de taşkınlık çıkaran bir azınlık.
Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Günde 10 tane dilenen, mendil satan çocuk görüyorum o zaman devlet nerde?
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Hepsi aynı b. ok, türkiyede birine yalakalık yapmadan siyasette bir yere varılmayacağını bilecek yaştayım, bu kaymak * da aynı b. k
02 YorumlaBu istisna devlet önümüzü kesiyor torpilden gecilmiyor
12 YorumlaBu adam Türkiyeden mi bahsediyor yoksa baska bir ülkeden mi?
01 Yorumla- +1 yıl
Bu adam hayallerini gerceklestirmis bi adam. Hayallerini gerceklestirmek icin yan gelip yatanlardan degil. ya da cevresinin ruzgarina kapilip gidenlerden
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Devletin olduğu yerde her türlü pislik olur yalan söylüyor
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4b cevap paylaştı. Nadir şanslı kişilerden o yurtlardan fuhuş batağına sürüklenen kızların olduğu gerçeğini değiştirmez. Devlet dediğin kara bir delik
00 Yorumla"Siysilere güvenmeyiniz çünkü onlar fazla zekidirler"
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Devleti devlet yapan bireylerin ayaklarını yere basması lazım ki, devlet herkese esit olsun
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 597 cevap paylaştı.
+1 yılsteve jobs da kimsesiz apple ı kurdu bu kadar ego kasmadı bu ne ya kapat şunu
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun Rabbim yolunu hep acim etsin, inşallah birgün cumhurbaşkanı da olur, böyle devlet adamları lazım. asil ülkeyi yönetmeye
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVideoyu izlemedim ama ne kadar güçlü bir adam olduğu gözlerinden belli
allah yolunu açık etsin10 Yorumla
+1 yılDevletsiz millet olmaz devlet olmadan hiçbir şey olmaz. En kötü yönetim devletsizlikten iyidir
07 Yorumla- +1 yıl
@Qushum devletin başına gelen iktidar değişebilir. Ama yeniden bir devlet oluşturmak çok kan döker
- +1 yıl
İktidarın değişmesi = hiç bir şeyin değişmemesi. Bu sefer demez mi öteki taraf ben bu yönetimi seçmedim bana zorla kendi yönetimini dayattırıyor diye. Neden özgür düşünemiyorsun? Neden iktidarın başına gelen insanların beş dakika olsun bu zamana kadar otobüs beklemediği gerçeğini görmüyorsun? Neden hala cebinde 3 kuruş olan adamın 5 kuruşluk evi alamadığını göremiyorsun? Çözüm sence iktidarın değişip tekrar yeni devlet kurarken akıtacağı kanı düşünmek midir yoksa Özgür ve eşit bir dünya yaratmak mıdır?
- +1 yıl
@Qushum gardas sen iyi misin ya. Devlet iktidarindaki insanların çoğu zaten okumuş mesleğinde uzmanlaşmış kişiler. Devlet iktidarında olmasalar bile sen onların aç olacağını mı sandın?
Çoğu iyi üniversitelerden mezun gidip otobüse mi binecek allasen. Tamam halkı yöneten halkin içinden gelir. Ama şu an TBMM olmasa mülteciler gibi oluruz. Hiçbir ülke sosyalist değil ki her ülkede sorun var. Tamam baştakiler işini iyi yapıyor ya da yapamıyor bilmem ama oturduğun yerden bunu yazıyor olmak saçma. Çünkü eleştiriyorsun iyi güzel ama sen ne yaptın? Yav o öyle olmaz yok bu böyle olmaz. Ya nasıl olur?
Sana sorarlar rütben ya da eğitimin ne diye? Dit Üniversitesi Dit bölümü millet kıçıyla güler sana da bana da. Okumadan etmeden dile kolay eleştirmek... - +1 yıl
TBMM olmasa devlet olmasa mülteciler gibi oluruz yazmışsın da zaten mülteci gibi yaşıyoruz. İstersen en güzel üniversitelerden en yüksek puanlı ünilerden mezun olsun altındaki arabayı köylü mehmet ağa süremeyip 14-15 saatini tarlada harcayıp hala elinde hiç bir şey yoksa üzgünüm ama rütbede sökmez üniversitede. Çözüm senin sarı sendikanda değil bileklerde. Oturduğum yerden bunu yazıyorum çünkü sen hala köle olmaktan memnunsun.
- +1 yıl
@Qushum ütopik yaşam hayalinle sana mutluluklar 💞değişimi başlatan bir kıvılcım ama olan şartlar şu an bu değiştirmek için adım atarsan destekçin olurum
- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılhelal olsun bazılarda yetiştirme yurdunda büyüdük diye serseri olur
00 Yorumla
+1 yılAh acun nasıl da bılıyorsun halkını (anlayan anladı )
10 YorumlaHerkes bu kadar şanslı olmayabilir kendisi hem akıllı, hem şanslıymış.
00 Yorumla
+1 yılDevleti devlet yapan bireylerin ayaklarını yere basması lazım ki, devlet herkese esit olsun
00 Yorumla
+1 yılDinlemedim , ilgilenmiyorum
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı. Neden bu kadar duygusal bir milletiz 🤦🏼♂️
00 YorumlaBu ülkede umut aşılamak, boştur
00 Yorumla
+1 yılAz once tvden izledim kız gayet iyi konuştu..
00 Yorumla
+1 yılSiyaset seylerine bakmam
00 YorumlaKaç yıldır kaymakammış merak ettim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılbasari hikayesi elbette guzel
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı. bana çok samimi geldi ve duygulandım açıkcası
00 YorumlaKöprü dizisi geldi aklıma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen bu bölümde ağladım ya :(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılÖrnek insan
10 Yorumla
+1 yılHelâl olsun Allah yolunu açık etsin
10 Yorumla
+1 yılDuygulandım
10 YorumlaGüzel buldum.
00 Yorumla
+1 yılYav he he
01 YorumlaAile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı. Dinlemedim :)
00 YorumlaHelal olsun yolu her zaman açık olsun inşallah
00 Yorumla
+1 yılBoş beleş işler hamaset hep
00 YorumlaBilgim yok
00 Yorumla
+1 yılSamimi bulmadım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Helal olsun adama...
00 YorumlaEtkileyici..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel buldum.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar güzel ya
10 YorumlaHelal olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİzlemedim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Harika
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılHelal olsun
00 Yorumla - Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yetiştirme Yurdu'nda büyüyen Kaymakam Murtaza Ersöz'ün konuşmasını nasıl buldunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler