Bülent Ersoy, evinin yanındaki cami müezzinini eve çağırarak makam dersi verdi. pic.twitter.com/JrE8MONedN
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) November 8, 2022
Bülent Ersoy, evinin yanındaki cami müezzinini eve çağırarak makam dersi verdi. pic.twitter.com/JrE8MONedN
— DarkWeb Haber (@Darkwebhaber) November 8, 2022
İyi yapmış. Belkide talep müezzinden gelmiştir.
Bana herkes ders versin, özellikle bu hattun, tüm spor dallarında, tamamen iyi niyetimden asla bir kötü niyetim yık😇

Tarihin arka odasını çok severek izlerdim. Murat Bardakçı Müezzinlerin makam bilmediği ve İstanbul makamı diye bir makamın olduğu ve bunu hocaların unuttuğu. Herkesin Arap taklidi yaptığını ama bunu da beceremediğiden bahseder. Bülent Ersoy'u seversin sevmezsin lakin kadın makam biliyor ve ses konusunda uzman sayılır. Ayrıca bizim yaşıtlarımız almaz ama eskiyide bildiği için bu konuda ahkam kesebilir.
Bazılarına temizlik ve hijyen dersi vermek istiyorum 😂😂
hiç sevmem şunu bide akpli
Cevap
15Cevap
İnsanlara insanlık dersi vermek isterdim..
Hak veriyorum Bübü teyzeme. Bazı müezzinler cidden düzgün okuyamıyor. Ben zaten ders veriyorum hep. Hayatım ders vermekle geçiyor.
makama göre okuyan müezzin pek az
bu konuda diyanetin çalışması lazım ve ders vermeleri lazım
Makam dersi konusuna katiliyorum da bulentin haddi mi... ben ders verecek adam degilim ders alirim anca
Ders verebilecek bir niteliğim yok ama çocuk psikiyatrisi olup çocukların gelişimeri için aile ve çocuklara dersler vermek isterdim.
Alanımla ilgili bazı zamanlarda ders veriyorum.
Evleneceğim kadın olursa önce ona yemek ve tatlı dersi verebilirim
İyi yapmış, öylesine kötü ezan okuyorlar ki bitene kadar rahatsız oluyorum.
Siteden gönüllü birine s. KS dersi vermem isterdim.
Ders verme kapasitem yok ama Bülent hanımdan bende makam dersi almak isterdim.
Müezzin Bülent Ersoy'u görünce korkudan bayılmamış mı?
Görmedim şimdi duydum ama doğru yapmış, her vaktin ayrı bir makamı vardır ama çoğu Müezzin Allah'u Ekber diyor tamam. Makamiyla okumadiktan sonra boş
Fizik, matematik ya da tarih olabilir. :D
Ben de müzik dersi versim zaten en iyi bildiğim bu
Saygı dersi vermek😂 isterdim
Omurgasızlara omurga dersi vermek isterdim
Size kadınlık dersi verirdim.
Makam olsa ne olcak akıl olmadıktan sonra
Ne güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?