Sjsjsk fake at şimdi bulaşık yıkamaya gidiyorumm diye gelsin git gel gerçi bu seferde gidersin gelmez tam bulaşıkları açarsın... sanki buluşmaya gidecen dakika geçirmez gelir hemen 😅 vücut artık napıyosa kendi içinde 🤪
Yoo tam yatacağın vakit yatağa doğru giderken de gelir sen rahat uyumak için gidersin ve her gece ama o saate kadar gelmez ya da saklambaç oynarsın bir yere pısarsın anında gelir o vakite kadar yoktur saklandığın yerde durdurmaz bilerek ebelenirsin😅 bunlar yaşanmıştır yalan söyleme gözlerime bak 😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ahah ne deliler var. Köpük köpük bembeyaz o kpükleri düsün sfs
Ay kız makineye dizicem ya ne köpüğü
Ona da mı motive istiyorsun pes
Ya karpuz yemişler 5 tabak var tezgahta
Bulaşık bitince yakışıklı çocuk alcak seni evden çabuk
Al eline sünger deterjani köy üstüne sonra suyun önüne tut hemen 2 'di da köpükle yika 10 dk almaz
Plastikleri ve tahta kadiklari ayir onlari elde yikarsin. Digerleri makineye. Bitti gitti.
5 tabaktı yıkadım
Kolay gelsin. Beni plastikler bekler.
Yaparsın parçala o bulaşıkları onlara günlerini göster hadi
Ovuyorum ovuyorum çıkmıyor reklamını hatırla öyle bir ov ki çıksın kazan
Aç bir güzel hareketli bir şarkı zaten gerisi geliyo söyleye söyleye yapıyon bebiş😅
Çok haklısın bebiş ama ben ne zaman bulaşıkları yıkasam acayip tuvaletim geliyor 😂
Sjsjsk fake at şimdi bulaşık yıkamaya gidiyorumm diye gelsin git gel gerçi bu seferde gidersin gelmez tam bulaşıkları açarsın... sanki buluşmaya gidecen dakika geçirmez gelir hemen 😅 vücut artık napıyosa kendi içinde 🤪
Ben ce su sesinden 😂😂
Yoo tam yatacağın vakit yatağa doğru giderken de gelir sen rahat uyumak için gidersin ve her gece ama o saate kadar gelmez ya da saklambaç oynarsın bir yere pısarsın anında gelir o vakite kadar yoktur saklandığın yerde durdurmaz bilerek ebelenirsin😅 bunlar yaşanmıştır yalan söyleme gözlerime bak 😂
Yattığında gelir asıl girersin yatağa dön dön uyuyamazsın neden ç işin var
Müziği aç :) hayallere dalmışken bir bakmışsın sonu gelmiş bulaşıgn
Ac bir roman havasi sonra suyun akışına birak kendini
Artık başka bulaşıklara kısmet
O bulaşıkların hepsini birer KoRoNa virüs olarak düşün... 😆5 dakika sürmez
Bulaşıkları yıkamazsan evde kalırsın 😂😂
Valla kalktım
Motivasyon böyle olur işte 😂😂
senden iyi kimse komi olamaz :))))
Komi ne
bulaşıkçı :))))
Ben iyi bir buşaılçi olmak istemiyorum
Her şey çok temiz olacak.
Rap dinle kdfjf
Öyk
bak sen yıkamassan komşunun oğlu yıkayacak :)
Yıkasın ya lütfen
tamam
Yıkamayan aşiftedir.
Tam köprücük kemiğinde bir rüzgar hisset
Aaaaa cok guzel yikarsin sen ama
Yıkamaaaa
Motivasyon mu😅
Evet
Derdinizi ya
🙄